Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvaluite *Saku love Sasu*

#2
2.Visul

Seara se asternu peste Satul Ascuns Intre Frunze,iar Luna,Regina Noptii isi facu si ea aparitia.Cerul era intunecat,iar aerul inchis,semne ca trebuia sa inceapa ploaia.Asa a si fost.Dupa cateva minute picuri in forma de lacrimi cadeau.Incepea sa ploua din ce in ce mai tare.Dupa ce mai trecura din nou cateva minute incepura sa se auda tobele cerului,tunetele,iar apoi fulgerele.Vantul batea cu putere de ziceai ca vrea sa ia tot pe sus.
Intr-o casa ce era langa un cires urias se observa o lumina aprinsa.Sakura isi simtea trupul vibrand cu putere. Tremura.Aceasta statea in pat si cu capul bagat intr-un cearsaf.Inca de cand era doar o copila nu-i placeau fulgerele si tunetele.O ingrozeau.Acele sunete ingrozitoare ii dadeau o stare de disconfort,parca amintindu-i de ceva.Rozalia se hotara pana la urma sa inchida lumina si sa doarma.Dupa ce-si stinse veoza aceasta se alungi in pat.Ochii ii erau atintiti asupra tavanului,iar de fiecare data cand tuna sau fulgera isi inchidea ochii.Aceasta se ghemui si se intoarse pe-o parte cu fata spre geam.Deodata, observa un fulger pe cerul negru ca smoala.Vroia sa-si inchida ochii dar parca ceva nu o lasa.Atunci,deodata,in fata ochilor ii aparu o imagine.Aceasta vazu o copila care nu parea sa aiva mai mult de 4-5 ani.Avea parul roz si lung pana la picioare.iar ochii erau de-un rosu deschis.Sakura se uita in jur si observa ca era intr-un sat,insa era suta la suta sigura ca nu era Konoha.Peste tot erau numai flori de diferite culori,fluturi,pasari si alte zburatoare ce umpleau cerul.Sakura observa deodata ceva ciudat.Toti copacii erau ciresi.Aceea imagine parea scoasa dintr-o carte cu basme.Deodata imaginea incepu sa se schimbe.Sakura ramase stupefiata de ceea ce vazuse.Aceasta incepu sa tremure dupa care cazu in genunchi.Era acelasi loc,insa total diferit.Peste tot era numai sange.O multime de oameni erau intinsi pe jos si plini de sange.De la copii si pana la batrani.Era un adevarat macel.
-Cine a putut face asa ceva,intreba Sakura care inca mai era in genunchi.Deodata aceasta auzi un ras puternic,dupa care se ridica si se intoarse.Aceasta observa o fata inalta care avea vreo 10-11 ani,cu par lung pana la picioare si mov,iar ochii de aceeasi culoare.In mana avea o sabie lunga si plina de sange.De fapt si ea era plina de sange.Sakura observa ca in fata acelei fete era fetita cu parul roz si ochii rosii.
-Acum ca i-am ucis pe toti a venit si randul tau,surioara,spuse fata cu parul mov in timp ce-si indrepta sabia spre fetita.
-Nu!Nu te vei atinge de ea,spuse o femeie de vreo 35-36 de ani,care se puse in fata fetitei.Aceasta avea parul lung pana la fund si rosu,iar ochii verzi.
-Mami!spuse fetita cea mica,care se prinse cu mainele de hainele acelei femei
-Saiko,spuse femeia in timp ce se uita la ea,pleaca de aici.Oricear fi nu te opri pana nu ajungi la Itachi
-Mami...dar te va omora,spuse fetita cu lacrimi in ochi
-Stiu...insa...nu este alta solutie,acum fugi si nu te opri pana nu ajungo la el,spuse femeia dupa care o inpinse.
Fetita incepu sa fuga pana ce ajunse la un copac.Aceasta se opri dupa care se uita in urma.Aceasta vazu cum sora ei mai mare ii ucide mama.
-Nuuu!tipa aceasta,nu te voi ierta niciodata Sara.Jur ca te voi omora.Ma voi razbuna...spuse din nou fetita cu lacrimi in ochi,dupa care incepu sa fuga din nou.
Sara se uita la Saiko pana ce n-o mai vazu.Dupa ce se uita in jur,dupa care incepu sa rada si sa spuna
-Se pare ca ai scapat surioara...insa te voi gasi si te voi omora,dupa ce spuse asta aceasta disparu intr-un nor de fum.
Sakura statea si se uita.Nu-i venea sa creada ca exista atata rautate pe aceasta lume.Mici cristale incepura sa-i alunece pe fata,iar cand acestea atinsera acel pamant patat de sange...
-Aaa!Sakura se afla in camera ei,transpirata toata si cu lacrimi in ochi.Afara inca mai ploua,insa mult mai incet.Tunetele si fulgerele se oprisera-A...a...fost doar un vis?spuse Sakura in timp ce-si puse mana la gat.Aceasta observa atunci ca avea la gat un medalion in forma de semiluna si cu un soare prins de semiluna.Rozalia isi dadu seama ca este acelasi medalion pe care il avea aceea fetita.Sakura isi dadu seama ca cea ce vazuse nu este un vis.Desi nu intelegea cum este posobil asa ceva,simtea ca este o legatura intre ea si ceea ce vazuse.
FICURILE MELE:

Dincolo de secrete:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=2261

Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvăluite *Saku love Sasu*:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=1913

Suspinuri în culori de vară [yaoi, drama]:
http://www.animezup.com/forum/showthread.php?tid=22546



Răspunsuri în acest subiect

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Secrete Magice Kyandi. 1 1.986 20-05-2012, 01:47 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Casatorie, aventuri, sentimente ascunse si replici acide Lexxu 6 3.390 04-03-2012, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Talente ascunse... Uchiha_Shana 2 2.839 23-05-2011, 08:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intentii ascunse matzaplouata 16 7.944 16-01-2011, 04:49 PM
Ultimul răspuns: Arashi
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 12.168 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  In bratele iubiri(Sasu-Saku) Elina 15 14.504 09-07-2009, 04:54 PM
Ultimul răspuns: Elina
  Sasu Saku Love Story! Kiddo 3 3.731 30-05-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  Calea spre dragoste (Sasu-Saku) Elina 42 26.223 27-05-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Elina
  Sentimente ascunse Yaku-chin 4 4.558 12-04-2009, 08:16 PM
Ultimul răspuns: myuu
  A Naruto Love Story Kazuki 18 20.285 25-02-2009, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Kazuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)