Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am realizat ca te iubesc

#17
Am venit cu next-ul care e mai lung de data asta pentru ca a pun pe asteptat. Am sa fiu plecata vreo doua sapamani si sper ca acesta sa va placa. Poate mai primesc si eu comentarii ;;) Dci spor la citit:)

Capitolul X Neji P.O.V.

Cat mai avea de gand sa aiba nervi? Cam cat timp o sa mai tipe la mine cand incerc sa deschid gura si sa ii spun sa micsoreze viteza? Avand in vedere ca cele patruzeci de minute de drum s-au transformat in douazeci si ceva, trebuia sa ii spun ceva. Ma bucur ca nu am facut nici un accident si nimeni nu e ranit.
Dupa ce si-a parcat masina facuta pentru viteze mari am coborat cat mai repede aproape imbratisand pamantul. Bineinteles ca nu am facut-o. Dupa ce am luat tot din automobil - geanta de plaja - am intrat in bloc si am urcat spre apartamntul nostru.
Cum a intrat pe usa apartamentului s-a dus direct la ea in camera si s-a incuiat acolo. Eu mi-am vazut linistit de treaba mea, aveam o zi frumoasa si nu aveam de gand sa o \\\"inorez\\\" din cauza ei. Am intrat in camera mea unde mi-am facut un dus, m-am schimbat si am inceput sa butonez telecomanda.
Totusi ma intreb de ce e asa nervoasa. Eu sunt oare de vina? Nu imi mai amintesc nimic de ieri seara. Tot ce stiu e ca am baut putin cam mult si m-am imbatat. Nu stiu cum am ajuns in camera, cine m-a adus sau cat am dormit. Si in dimineata asta ce a avut de a tipat la mine? Nu am voie sa glumesc sau sa imi imbratisez prietena?
Am lasat televizorul in pace si m-am indreptat catre bucatarie. Vroiam sa mananc ceva si vroiam sa fie ceva gatit. Cand am intrat pe usa bucatariei am vazut-o pe Anna vorbind la telefon. Cand am pasit mai aproap de ea a inchis telefonul si s-a indreptat spre usa. Am apucat-o de mana si am lipit-o de cel mai apropiat perete. Eram mai puternic decat ea dar nu am aplicat forta, nu vroiam sa o ransc sau sa o sperii.
S-a uitat in ochii mei iar eu in ai ei. Puteam zari pe fata ei ca ii era frica.
- Te rog sa imi spui ce s-a intamplat in dimineata asta. Sau mai bine ce s-a intamplat seara trecuta.
A lasat capul in jos. Nu spunea nimic iar asta ma ingrijora, ce putea fi asa de rau incat sa nu spuna?
- Da-mi drumul, te rog. A spus ea cu o voce moale si cu fata tot in pamant.
Am lasat-o sa plece si cum i-am dat drumul a fugit in camera ei. Nu mai aveam pofta de mancare, trebuia sa imi amintesc cumva ce s-a intamplat. M-am dus in camera mea si m-am apucat de teme.

Pe la ora sase seara temele mele erau gata, iar pofta de mancare revenise. Am iesit din camera si am auzit cum usa de la intrare se tranteste. M-am repezit in camera Annei dar nu mai era inauntru. Am luat repede cheile din cuier m-am incaltat am inchis aartamentul si am plecat dupa ea. Niciodata nu pleca fara sa ma anunte si imi era frica sa nu faca vreo prostie. Am coborat in parcare si am vazut ca nu isi luase masina. Am avut noroc cand am vazut un vecin pe care l-am intrebat in ce parte a luat-o.
Am alergat dupa ea pana pe plaja unde valurile erau foarte mari din cauza vantului puternic. Nimeni in afara de ea nu mai era in apa. Era nebuna, stie foarte bine ca habar nu are sa inoate. M-am descaltat si mi-am scos hainele si le-am aruncat cat colo.
Am inceput sa o strig si sa o caut dar era foarte greu din cauza valurilor. Vroia cumva sa se sinucida? In cele din urma am vazut-o. Se chinuia sa isi mentina corpul la suprafata apei dar cand un val venea ea era dusa in adanc.
M-am dus la ea si am luat-o in brate. Era deja lesinata. Am dus-o pe mal mi-am luat hainele si am pornit spre casa. Mai toata lumea care trecea pe langa nime se uita ca la martieni. Avand in vedere ca eram la ustul gol cu hainele in brate si o fata uda tot in brate aveau la ce sa se holbeze.
Am intrat in casa si am dus-o direct in camera ei. Am pus-o pe pat dar nu puteam sa o las asa, era uda din cap pana in picioare. Mi-am luat inima in dinti si am dezbracat-o. I-am dat usor tricoul si pantalonii jos si am lasat-o in lenjerie. Oricum o vazusem de mai multe ori doar in costum de baie sau lenjeri deci nu mai conta. Am pus peste ea o patura si m-am pus langa ea pe pat asteptand sa se trezeasca. Nu imi venea sa cred ce avusese de gand sa faca. Daca as fi pierdut-i cred ca as fi murit si eu.

Anna P.O.V.

Am deschis usor ochii si am clipit de cateva ori pentru a ma obisnui cu lumina din camera. La inceput nu am realizat unde sunt dar am simtit cum cineva sta langa mine.
M-am ridicat in fund si m-am uitat in jur: eram in camera mea iar Neji era cel care statea langa mine. L-am vazut cum a deschis ochii iar cand m-a vazut a facut ochii mari.
- Anna! A zis asta in timp ce si-a infasurat bratele in jurul gatului meu. Vocea ii era plina de entuziasm.
- Hey mai usor ca ma sufoci! Ce s-a intamplat?
- Asta eu trebuie sa te intreb, ce a fost in caput tau, puteai sa te ineci si acum sa nu mai fi aici.
- Imi pare rau. Am lasat capul in jos si l-am luat in brate.
- Lasa, tot ce conteaza e ca esti bine.
Am dat din cap aprobator si mi-am lasat capul pe pieptul lui. Ii auzeam inima care batea destul de repede si simteam respiratia lui calda. Puteam sa stau asa inca o mie de ani, nu ma deranja, cel putin acum stiu ca il iubesc stiam cu adevarat ce simt pentru el dar oare el ce simtea pentru mine?
- Cat este ceasul?
- Ai stat trei ore inconstienta si ai vrut sa te sinucizi pe la sase deci fa si tu un calcul.
- Ok, ok am inteles. Ma duc sa imi fac o baie.
- Ai grija ce mai faci! Imi apune dupa care pleaca din camera lasandu-ma sa ma pregatesc. Abea acum am observat ca sunt doar in lenjerie intima.
Mi-am luat pijamalele si m-am indreptat spre baie. Am lasat apa sa se stranga in cada si am pus spuma dupa care m-am privit in oglinda. Paream mai palida decat de obicei iar cearcanele se accentuasera. Dupa ce apa s-a strans in cada, am intrat si m-am intins in cada. Maine e luni o noua saptamana incepe, ura...abea astept vacanta de vara. Poate anul acesta vom merge in sfarsit in Japonia tara de origine a parintilor mei si al lui Neji. Si ca tot veni vorba, ce or mai face nu am mai primit un telefon de la ei de aproape o saptamana. Dar asa se intampla mereu uneori nu sunau cu saptamanile, e bina ca inca se gandesc sa ne trimita bani.
Nu am ralizat cand a trecut timpul dar apa incepuse deja sa se raceasca asa ca am iesit.
M-am sters cu un prosop si mi-am imbracat pijamalutele mele. M-am spalat si pe dinti si eram deja gata de culcare. Am iesit din baie si am intrat in camera mea. Trecuse cam o ora de cand intrasem in baie si vroiam sa ma culc pentru a putea sa ma trezesc in dimineata urmatoare. M-am pus in pat si am stat cu ochii pe pereti inca o ora. Somnul nu ma lua de nici o culoare. M-am dat jos din pat si m-am dus catre camera lui Neji. Nu stiam daca doarme sau nu dar nu se auzea nici un zgomot. Am intrat incet si am constatat ca doarme. M-am pus in pat langa el si l-am imbratisat. Puteam sa il vad in penumbra datorita luminilor ce intrau pe fereastra. Dormea linistit, cu buzele putin intredeschise. Corpul ii era dezvelit si era doar in boxeri asa cum dormea deobicei. I se vedeau si smteau muschii pentru care a lucrat din greu si care atragea multe fete.
In cele din urma nu am mai rezistat si mi-am lipit buzele de ale lui. Erau la fel de dulci si moi ca si data trecuta. A fost un pupic nevinovat dar in momentul in care m-am indepartat de el, acesta si-a deschis ochii. Am ramas uimita de faptul ca nu m-a dat la o parte. Nu a mai zis nemini nimic. Tacerea domnea in incapere iar tot ce se auzea era zgomotul masinilor de afara. Ne priveam in ochii unul pe altul ca si cum am fi lipiti. In cele din urma brunetul m-a luat in brate iar eu am pus capul pe pieptul lui. Nu stiu cum si in ce fel dar am adormit.
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you



Răspunsuri în acest subiect
Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 12-06-2011, 03:44 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de DiamondZ - 12-06-2011, 05:11 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Search - 13-06-2011, 11:06 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de βεκi - 13-06-2011, 11:38 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de hiimera - 13-06-2011, 12:36 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 14-06-2011, 12:55 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de DiamondZ - 14-06-2011, 03:20 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 22-06-2011, 11:54 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Zummy - 24-06-2011, 01:07 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 26-06-2011, 09:07 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 01-07-2011, 12:15 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 05-07-2011, 06:30 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de Ayu.Lore - 06-07-2011, 11:45 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 11-07-2011, 01:29 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 18-07-2011, 04:49 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 24-07-2011, 06:49 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 28-07-2011, 02:21 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de stylish.lov3 - 28-07-2011, 11:45 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 15-08-2011, 05:59 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 26-08-2011, 09:42 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 29-08-2011, 11:52 AM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 06-09-2011, 08:12 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 27-09-2011, 04:05 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de CandyGirl - 13-11-2011, 09:09 PM
RE: Am realizat ca te iubesc - de stylish.lov3 - 16-11-2011, 11:51 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 3.026 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 34.467 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.474 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 29.515 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.375 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.772 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.810 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.380 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.335 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis
  M-ai invatat sa iubesc din nou ! Tsubaki 13 9.481 06-02-2010, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)