Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18)

Dupa conversatia purtata de noi, cand mi-ai spus ca scrii acest fic pe care eu, de altfel, nu l-am citit, m-am pus pe devorat. Nu voi da parere pentru fiecare capitol postat in parte, scumpa mea, deoarece, iti dai seama, este foarte, foarte mult de scris. Voi spune insa, in mare, ecea ce am obsevat:
- continutul: mi se pare ca, foarte putin, grabesti actiunea. Saruturile dintre ei deja devin la ordinea zilei, plus de-asta, ceea ce s-a intamplat in baie este foarte... sexi:)) Adica ,lasand la o parte asta, ceea ce s-a intamplat in baie este destul de fortat, deoarece era capitolul, parca, numarul opt. Nu mai retin exact. Cat desrpre ceea ce a spus profesorul, plus zambetul pervers, iti spun sincer, sa te gandesti la un viol sau ceva in genul este de-a dreptul innebunitor! Imi place cum suna, doar ca mi-e mila:))Oricum, era doar o sugestie. In opinia mea, un profesor n-ar putea face asta, mai ales in scoala - da, stiu, in one shotul meu, s-a putut=)), dar in mintea mea se fac muuulte >.> daa! -
- gramatical: ai multe greseli. "mi-se" se scrie fara linie. Pronumele de genul "i-mi, i-si" si asa mai departe nu se scriu dezlegat. Am vazut ca ai scris ceva de genul "al lua". de fapt, "-l"-ul acela este un pronume, iar " a lua " este un verb la infinitiv, care necesita despartire de pronume, bieninteles. deci, ce am vazut, cand trebuie, nu desparti, si cand nu trebuie, desparti. Desigur, cu timpul, acest lucru va fi corectat. Ce sa mai spun? Eu am renutnat la precizat greseli, mi-e prea lene. Vad ca o fac ceilalti, ceea ce este bine .Cele de tastare insa nu vad rostul pentru care sunt precizate, deoarece toti suntem oameni si mi se pare normal sa gresim. Am vazut ca unele gerunziuri la diateza reflexiva nu le desparti, ceea ce nu e bine. Nu, nu [-x.
Asa, in mare, mi-am exprimat opinia. Sper sa-ti fie de folos.
Ah, sa nu uit, precizez ca imi place "convorbirea" cititor-scriitor, adica interventiile tale personale - ma refer la cele puse intre linii "-...-"; sper ca m-am facut inteleasa:)). Ce-mi mai place mie? :-? Hm, modul de a scrie. Plus ideea! Daa, e interesanta. Da, da!
Deci, Lex, ce pot spune? Ai un fic grozav. Imi pare rau ca nu am citit de lainceput. Ce sa-mi faci insa? Sunt lenesa si, plus de-asta, am destul de multe pe capatana.:)).
Asaa:-?
Ce mai voiam sa-ti zic? Aah, da! referitor la faza cu "Ai adormit?! Hai sa-mi fut o palma! " a fost geniala! genialaaa! Mi-am pus-o la status, bineinteles, precizand ca este citata din tine. Mi-a placut la nebunie si mi-a daruit un zambet... Un ranjet! de milioane pe mutra mea adormita.
- N-am lasat com deoarece am terminat la ora doua de citit si somnul nu-mi dadea pace:))-
Felicitarile mele! <3 Bafta la scris si sa nu te puna dracu' sa te lasi de scris yaoi, ca stai cu mine in oras si te gasesc eu! Da, da! >:)
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

Răspunsuri în acest subiect
RE: ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) - de Beatrix LaVey - 20-07-2011, 01:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.681 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  [Yaoi] Pe culmi inalte hiimera 11 10.213 26-06-2013, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  TendinÈ›e Interzise (+18) Wolves 255 85.082 02-09-2011, 08:52 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.990 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.691 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 5.287 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)