Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ...

Scuze că am întârziat.
Acum am timp, deci să trecem la treabă.

* Cum ziceam cu descrierea te descurci mai bine, însă mi se pare puţin mecanică.. deloc fluidă.
Îţi explic şi de ce: deobicei trebuie să te joci cu toate cuvintele, expresiile şi să le amesteci în toate părţile. Desigur într-un mod clar şi pe înţeles.
De ex(la tine în text): "Iar aceasta mica relatare a lui Sai mi-a transmis cativa fiori si m-a facut sa imi dau seama cat pot fi oameni de diferiti, cum unii dau vina pe altii pentru problemele lor, cum altii fug de responsabilitati si mai raman cei care infrunta totul cu capul inainte. Cu fiecare cuvant pe care il spun, cei din fata mea ma fac sa fiu mai puternica si mai dornica de o lupta cu ei. Nu imi mai este teama."

De multe ori te-ai repetat cu acelaşi înţeles.. nu a sunat bine.
Acum am să formulez eu mai fluid: "Sai îşi contura perfect povestea, iar amintirile lui, acum arzând în înăuntrul lui, sufocându-l... pur şi simplu îi bântuiau conştinţa.
Privirea lui care mă ţintea, transmitea vibraţii, emoţii, fiorii electrizanţi, meniţi de a mă tulbura doar pentru a-mi da seama... Oamenii sunt diferiţi, ficare cu prorpiai gândire.. dar de ce oare reacţionează aşa ? Să dai vina, să omori, să înşeli.. ce scopuri întemeiate mai sunt şi aceştia ? Nimic, doar lacrimi şi praf, praf care te îmâcseşte cu al său miros înăucitor..."
-etc că aşa o lungesc prea mult.

Ce trebuie să reţii este fluiditatea jocului de cuvinte pe care trebuie să il foloseşti, că să dai o altfel de aliură, a textului scris.

*Dialogul în prima cu Sai este la ănceput, dar nu pot să spun că m-a atras extrem de mul, se poate şi din cauza desfăşurări expunerii caracterului personajului respectiv.
Nu este sec, ci e bine dezvoltat.. dar chiar şi dacă îl citesc tot nu mă faşcinează până la extrem.. cum ziceam dinamizeazăl, dă formă unei replici, făle mai semnificative, făle expresive.. ca să transmită fiorii cititorului.

*Caracterele personajelor sunt bine plasate, dar nu le conturezi îndeajuns de mult, nu le dezvolţi destul. Iar în anumite situaţii, acolo trebuie să adaugi amănunt de substanţă.
Ele par simple, aÅŸa ÅŸi aÅŸa.

* Greşeli ai.. destule, în ambele capitole.
Încearcă săte mai şi corectezi măcar încă odată, nu o lua pe o ureche.
Fiindcă, să ştii cu toate că un capitol este superb, dacă ai foarte multe greşeli de tastare, ortografi, nu mai este aşa de frumos sau înteresant, cum pare.

Acum, cu toate că ai evoluat mai multicel, asta nu înseamnă că ai atins epogeul de reuşită.. bine nimeni nu cred că are cum, doar dacă nu eşti cu adevărat învăţat în astfel de domenii.. în fine. Ce trebuie să înţelegi este că, îndiferent dacă mulţi ţi-ar spune acum: "Chiar faci bine, îmi place, ai de aia, aia, aia .. vreau nextul"... nu înseamnă că deja ai ajuns la punctul maxim.. bine că nu vreau eu să scot din tine o scriitoare, e vorba că să nu îţi intre prea mult în cap lucrurl că deja scrii minunat, încât să neglijezi corectarea capitolelor, sau mai rău ... detaşarea de interes total şi atenţie.

Aştept nextul. Baftă !!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ... - de hiimera - 27-06-2011, 03:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Plătind cu viaÅ£a Mad Hatter 32 13.417 04-10-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a în paÅŸi de vals Ruxi. 6 3.404 12-07-2011, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Leontina
  Fuga de viaţă Freaky 2 2.233 21-03-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a m-a schimbat ... Pustoaica_cu_ochii_verzi 11 6.600 02-10-2010, 02:42 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Nu e exact ce mi-am dorit. Ramonitzz 10 10.329 26-11-2009, 07:44 AM
Ultimul răspuns: Eve.
  O viaţă periculoasă | Se revarsă sângele Serenity 1 2.604 23-09-2008, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)