23-06-2011, 10:58 PM
heiiii :* scuze ca nu am comentat si celalate capitole dar nu stiam ca le-ai postat , azi am vazut si commul de la profil si am venit cu viteza luminii :D deci eu nu mai sunt asa zisa à¹Ì¯Í¡à¹ PẤTRЦNJ≡L¥Λ deci poti te rog sa schimbi ? ;;) da bun lasand asta la o parte am fost surprins placuta sa vad ca naruto si hinata is personaje negative dar imi place e bestiala ideea ar fi nush cum sa zic " culmea " sa-l faci pe orochimaru cel mai bland personaj =)) asta ar fi chiar bomba bombelor sau pe itachi daca apare si el prin peisaj fratele ideal si sa-si ceara scuze lui sasuke si el sa accepte , deja m-am obisnuit cu schimbarile astea dar chiar imi place si ;)) ai putea sa o faci si pe tsunade extra blanda dar deja ai schimba tot animeul deci de greseli si branzeturi deastea s-au ocupat restul userilor dar sincer nu sunt multe si nu am ce sa critic imi place mult si cred ca poti sa faci si un capitol amuzant ca prea ne-ai intristat cu celalalte :o3 deci astept nextul si daca intarzii cu commul fii sigura ca am citit dar probabil am uitat sa dau dar nu te superi ca ai destule ;) ja na :*
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?