Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ...

#13
Ok, gata cu dulcegariile si cu : "aww e super", "ce tare e partea aia dar mai.." etc si bla, bla, bla.
Eu una am sa-ti las opinia mea, critica mea si nu cred ca am sa fiu asa de blanda cu acest capitol.. :]
Daca doresti sa evoluezi va trebui sa incerci sa primesti critica si sa ti aminte la ce spun criticatorii, dar mai pe scurt ai incredere in tine, nu lasa motivatia sa piara si nu te lasa din a scrie, indiferent de circumstantele aparute. ;;)

1` Aspect & Asezare in pagina.
Nu, nu asa. Era mult mai frumos daca: scriai si tu sus Capitolul 1/I si dadeai un titlu, sau nu capitolului respectiv. Si mai jos cu un rand tot in centru scriai prezent sau nu mai scriai si pur si simplu descriai cum ar fi trecut de la acea fasie de timp, la cealalata fasie de timp.
Aspectul asa arata bine, imi place dar ceva ceva are sa-l strice.. adica anumite greseli, pe care ar trebui sa le corectezi.
Iti explic acum.

2` Descriere & Actiune.
De pe acum iti spun totul a fost grabit, analizand mai bine situatia in care au fost pusi, inca de la inceput, Sakura, pana la final cand au fost atacati, vom vedea ca: descrierea nu a facut faţa actiunii, ce parca cu toate ca pare lenta, nu prea este.
Se puteau foarte bine descrie multe sentimente care o puteau cuprinde pe Sakura, cu toate ca nu pare asa. dar Si daca ei nu ii era frica, totusi puteai sa specifici si sa aduci vorba de curajul ei, de gandurile ei de atac pe moment, locul in care se aflau, ca eu una nici acum nu stiu unde sunt. In padure, in oras, in munti..in bucatarie.. :)) nada. Nu stiu.
Cu toate ca acest capitol nu a fost foarte lung, puteai sa strecori destula descriere si iti spun reuseai sa-l si maresti, avea ceva in plus asa.
La partea cu prezentarea lui Lady Tsunate, e acolo cand ai pus punct si inainte de punct ai spus ceva de Hokaghe.. revenim cand ai inceput sa o descrii pe Tsunade, s-a inteles ca Hikage-le era cel cu parul si sanii mari.. :)) sincer.
Incearca sa nu te mai grabesti, descrie mai multe, ca iti spun poti face asta, doar daca vrei.
Ai avut ceva, ceva si cateva expresii ce mi-au placut, insa mai mergea. :-)

3` Greseli.
Ai avut.
De exemplu ai pus undeva punct, unde trebuia sa pui virgula, la dialog nu este necesar atunci cand doresti sa spui ce face in momentul acela pers. sa pui punct, poti sa pui virgula si sa continui. Incearca sa te corectezi dupa ce termini, ca asa de multe ori unii nu inteleg.. ai avut si de exprimare sa stii, incat nu prea am inteles ce doreai sa spui.
Ai grije si sa te corectezi, reciteste ficul cu voce tare ca asa e mai usor sa le descoperi.
Nu au fost nici asa grave, deci nu te teme.
In mare parte mi-a placut capitolul, cu toate ca idea a fost cam seaca, nimic nu ma prea tinut in suspans. Daca descriai mai multe si mai ales scena luptei, era altfel.. atunci puteam spune ca aveai suspans mortal, ce ma tinea cu ochii prinsi de monitor.
Pe viitor incearca sa combini mai multe idei intr-un singur capitol. :-) E cel mai bine asa, caci faci un capitol lung dar si plin de suspans.
Cam atat, sper ca nu am fost nici foarte dura, dar macar asa ai sa fi mai constienta de ce greseli faci, ca pe viitor sa le corectezi si chiar sa scapi de ele. :
Ceau ! :3



Răspunsuri în acest subiect
RE: Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ... - de hiimera - 01-05-2011, 08:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Plătind cu viaÅ£a Mad Hatter 32 10.238 04-10-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a în paÅŸi de vals Ruxi. 6 2.740 12-07-2011, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Leontina
  Fuga de viaţă Freaky 2 1.845 21-03-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a m-a schimbat ... Pustoaica_cu_ochii_verzi 11 5.618 02-10-2010, 02:42 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Nu e exact ce mi-am dorit. Ramonitzz 10 8.721 26-11-2009, 07:44 AM
Ultimul răspuns: Eve.
  O viaţă periculoasă | Se revarsă sângele Serenity 1 2.286 23-09-2008, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)