20-03-2011, 09:43 PM
Ello dear am venit şi eu pe aici după cum ţi-am zis, sper să nu te superi, dar voi fi puţin mai dură.
So, let's see
Titlul nu este prea interesant după părerea mea, adică chiar dacă ai fi ales altul am fi înţeles că este continuarea.
Nu ai descriere aproape deloc. Unde este descrierea? În loc să pui atât de mult dialog, ai putea să descrii mai mult sentimentele personajelor ar fi mult mai bine.
Dialogul este sec şi prea mult încercă să îl mai reduci nu te baza numai pe el, acţiunea este grăbită, naraţiunea este ok.
Estetica mai ai de lucrat la ea, adică nu mai pune numele fiecărui personaj înainte ca acesta să zică ceva nu suntem pe mess şi nu mai prescurta cuvintele.
Mai pe scurt:
1 nu mai pune space înaintea semnelor de punctuaţie se pune numai după ele.
2 nu mai scrie cu 4,2 etc ci patru, doi
3 nu mai scrie ca pe messenger
4 adaugă descriere mai multă
Well cam atât aştept nextu sper ca nu te-a supărat comentariul meu.
So, let's see
Titlul nu este prea interesant după părerea mea, adică chiar dacă ai fi ales altul am fi înţeles că este continuarea.
Nu ai descriere aproape deloc. Unde este descrierea? În loc să pui atât de mult dialog, ai putea să descrii mai mult sentimentele personajelor ar fi mult mai bine.
Dialogul este sec şi prea mult încercă să îl mai reduci nu te baza numai pe el, acţiunea este grăbită, naraţiunea este ok.
Estetica mai ai de lucrat la ea, adică nu mai pune numele fiecărui personaj înainte ca acesta să zică ceva nu suntem pe mess şi nu mai prescurta cuvintele.
Mai pe scurt:
1 nu mai pune space înaintea semnelor de punctuaţie se pune numai după ele.
2 nu mai scrie cu 4,2 etc ci patru, doi
3 nu mai scrie ca pe messenger
4 adaugă descriere mai multă
Well cam atât aştept nextu sper ca nu te-a supărat comentariul meu.