Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Steppenwolf 2: Continuarea luptei

#1
Diclaimer: Nu detin nici un personaj din jocul Steppenwolf(cu exceptia lui Gleisy ce este inventata de mine) si nu fac abuz de pe urma acestora.

Ok deci voi incepe cu un mic rezumat apoi capitolul 1.

Dupa ce Meg,Derek si Sanchez au distrus The X Creatures Project al Donovan Industries,acestia si-au continuat vietile normale,daca prin normal se intelege ca Meg si Derek au devenit cautatori de artefacte si Sanchez face aparatura pentru F.B.I. Singurul lucru normal din viata lui Meg si a lui Derek este ca acum ma au pe mine,o fata de 16 ani cu numele de Gleisy.

Capitolul 1
Ma uitam pe geam si ii asteptam pe parintii mei. Mama si tata erau iar plecati undeva. Cred ca pe amazon. Sper ca de data asta nu o sa imi mai aduca cine stie ce lucru de purtat. Data trecuta mi-au adus o rochie din bazarul Marakes. Imediat am vazut masina Neagra cu care au plecat. Am coborat scarile si am iesit afara sa imi intampin parintii. I-am luat in brate si tata mi-a inmanat un colier incas. Nu iar lucruri de purtat! Nu puteau si ei sa imi aduca o sabie? Imediat o vad pe mama cum se intoarce spre masina si scoate un pumnal cu maner de cristal. Insfarsit ceva tare. Am luat ambele lucruri si le-am multumit. Am mers toti in casa si am inceput sa discutam despre cum s-au distrat pe Amazon. Mama mi-a zis ca au recuperat de la mafie un artefact de genul unei masti. Ne-am asezat la masa pana la urma dupa vreo 2 ore de vorbit. Tata gatea azi. Oare ce urma? Creveti cu pietre? Deja imi era teama. Imi rodeam unghiile si mama astepta cu mana pe telefon. Planul meu si al ei era sa mancam pizza daca nu era buna mancarea tatei ceea ce se intamplase mereu. Dupa o ora tata a adus pe masa niste feli de curcan arse.
-Mancare chineazeasca sau pizza? intreaba mama razand
-Mancare chineazeasca! zic eu foarte entuziasmata ca voi manca susi
-De ce nu mancati si ce gatesc eu? intreaba tata
-Tata fara suparare dar incearca tu sa mananci curcan carbonizat. Dar cu ce le-ai prajit? Cu un motor de motocicleta?
-Nu. Cu arzatorul. zice el
Am inceput sa radem toti. Mama a sunat la restaurant si a comandat fiecare ce a vrut. Iar stateam pana la ora 23:00 ca sa mancam. Deodata am auzit un marait de la geam. M-am uitat in spate dar nu am vazut nimic. Eram destul de suspicioasa dar din moment ce nu am vazut nimic nu aveam de ce sa ma ingrijorez. A venit insfarsit mancarea si eu am mers sa raspund. Cel ce ne-a adus mancarea parea ciudat. Maraia intr-una. Cand mi-a intins mancarea am vazut ca avea ghiare la maini.
-Multumesc... zic eu cu jumatate de gura
-Mrrr,cu placerrrre.
Am vrut sa inchid usa dupa ce am platit dar imediat chiarele acelea au intrat in lemn.
-Scuze ca nu am lasta bacsis dar nu tre sa te enervezi! vbier eu nervoasa dar si speriata in acelasi timp
M-am dat in spate si am jugit la mama si tata. Tata a scos o pusca de dupa canapea si mama un pumnal. Am ramas uimita. Parintii mei care erau normali pana acum,aratau ca niste luptatori. Ma uiatam la ei. "Persoana" de la usa a muls hainele de pe ea si imediat am vazut o creatura intre om si reptila. Tata l-a impuscat repede iar mama a infipt pumnalul in pieptul bestiei imobilizand-o pentru putin timp. Tata si mama m-au dus sus si mi-au scos valiza.
-Gleisy fati repede bagajele! striga mama la mine si merge in camera ei si a tatei
Imi pun repede lucrurile in valiza si merg la mama si tata care terminasera si ei de impachetat. Nu am luat-o pe usa si am sarit pe geam. Am intrat in masina si tata a pornit motorul.
-Ce era chestia aia? intreb eu alarmata si speriata
-Era Heruca. zice mama
-Heru.. ce?
-Heruca. Urmat al priectului The X Creature Project. zice tata
-Stai! The X Creature Project? Acel lucru cu schimbarea ADN-ului? Voi l-ati distrus?
-Da.
-Wow! Mama si tata au distrus acel proiect periculos! Ce tare!
-Nu e tare! Acum tu esti in pericolo pentru ca proiectul nu a fost distru complet cum am crezut noi.
-Ok. Si acum unde merge?
-Italia.
-Ce? strig eu cat toata populatia lumii
-Mergem la Sanchez. Sanchez este un producator de aparatura F.B.I. care ne-a ajutat atunci cand eram in dificultate.
-Ok. Nu am nimic in postiva doar sa nu mai vad chestia aia.
Am ajuns la aeroport unde mama acumparat doua bilete si ne-am inbarcat in avion. Italia era departe. Am adormit in timpul zborului.
....................................
Cand m-am trezit deja ajunseseram si eram intr-o masina. Era masina mamei,cea neagra. Ma uitam uimita pe strazile cele frumoase ale Italiei. Nu m-am putut bucura mult de acest lucru pentru ca am ajuns la Sachez. Am intrat intr-o casa mare unde am vazut un omo cu un ochi lipsa. Cred ca el era Sanchez. Avea o cicatrice la ochiul lipsa care era inlocuit de un ochi de sticla. Mama si tata i-au povestit despre ce s-a intamplat. Sanchez ne-a dat cateva lucruri de aparare si noi am plecat sa ne cazam la un hotel. Erau doua camera una a mea si una a parintilor. Camera mea avea peretii albi si era acoperit d eun covor negru foarte pufos. M-am dus la baie si am inceput sa umplu cada cu apa si am pus spuma de baie cu aroma de portocale. Dupa ce mi-am facut baie am mers in bucatarie. Am constatat repede ca eram singura. Pe frigider era un bilet pe care scria ca mama si tata au plecat la noua corporatie Donovan sa vada daca afla ceva. Mi-am facut ceva sa mananc si m-am asezat la televizor. Eram foarte plictisita. Imediat am auzit cum cineva bate la usa. Am luat pumnalul de la mama din bagaje si am descuiat. Am vazut un baiat normal ca toti ceilalti.
-Cine esti? am intrebat in timp ce am ascuns pumnalul la spate
-Numele meu e Light.
-Si ce vrei?
-Am auzit ca a venit o fata noua in hotel si am vrut sa o cunosc. zice el in timp ce intra in camera
-Te-am lasat sa intri cumva?
-Nu,dar nu am nevoie de invitatie,Gleisy.
-De unde imi sti numele?
-Dintr-un dosar. Stiu ca parinti tai au distru Donovan.
-Si ce vrei?
-Sa iti zic ca nu ne vom intelege bine. Daca tu si familia ta va bagati in treburile mele ca distrug.
Dupa ce a zis asta a disparut din camera fara sa iasa pe usa. Am ramas cu gura cascata. Unde plecase ala? Ma rog cred ca trebuie sa ma culc. Am mers in camera si m-am asezat in pat.

Scuze pentru greselile de tastare pe care cred ca le am si imi mai cer scuze si daca: nu e descriere,nu e buna naratiunea,actiunea grabita sau dialog sec.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

#2
Ok am observat ca nu a comentat nimeni si cu greu rezist la chestia asta dar n-am ce face. Ori nu a avut nimeni chef,ori ficul e groaznic si din astea cred ca a doua varianta e. Oricum ce mai conteaza eu tot continui sa scriu.

Capitolul 2
Lumina intra prin ferestrele hotelului trezindu-ma. Me uita la telefonul meu si vad ca e ora 12 noaptea. Cum naiba sa fie atat si sa fie lumina? Dupaia m-am trezit si la creier .Eram in Italia. Ora era diferita de cea din America. M-am ridicat si am mers la mama si tata. Nu prea surprinzator dar nu erau acasa. Sigur erau inca la Sanchez. Imediat aud un zgomot prin spatele meu. Am parut indiferenta si am mers in bucatarie. Imediat ce am auzit al doilea zgomot mai apropiat am luat repede un cutit,m-am intors si am sarit pe persoana respectiva. M-am uitat si spre uimirea mea era Light.
-Te-ai trezit? intreaba el zambind
-Ce faci aici? Cum ai intrat?
-Pe usa ca oameni normali.
-Tu? Normal? Nu prea cred.
-Ma rog crezi ce vrei. Acum te rog date de pe mine.
M-am ridicat cu grija. Nu lasam cutitul din mana nici daca era cutremur.
-Si ce ai mai facut? ma intreaba el de parca am fi fost prieteni.
-Bine si misto de tine.
-Esti rea.
-Stiu. Una din multele mele calitati.
-Imi imaginez care sunt restul.
-Ia zi.
-Enervanta,uracioasa,nebuna,laudaroasa,crizata. Mai continui?
-I kill you!
M-am napustit peste el si am inceput s aii dau pumni si picioare. Aveam atatia nervi ca daca geamul era deschissunt sigura caruncam in Antarctica pe Light. Deodata Light m-a prins demaintin perete. Cred ca imi sparsese capul. Acum l-am observat mai bine. Era brunet cu ochii albastrii. Hainele lui erau de motocicleta. S-a apropiat mai mult de mine si in mementul ala nu stiu cum dar instinctele mele s-au trezit si am sarit in dreapta. Parca smteam ceva ciudat la Light. Deodata am vazut ca se intampla ceva cu el. Din spate au inceput sa ii iasa aripi negre si parul a inceput sa ii creasca umpic mai lung. Dupa toate acestea am vazut ca era aproape la fel doar cavea aripile alea. Ok,prima oara chestia aia si acum el. Ce osa se mai intample?
-Multe draga mea. zice el. Foarte multe.
-A,deci citesti si ganduri.
-Cam asa.
-Ce hibrid mai esti si tu? Tot Heruca?
-Nu. E sunt demon.
-Auci mai rau. Heruca aia macar o pocneam da pe tine cu aripilea alea nu te prind nici la anu.
-Nu vreau sa am probleme cu tine. Eu reau doar sa distrug Donovan.
-De ce vrei asta? Adica ma gandesc ca tu esti demon si Donovan face rau oamenilor.
-Una e sa fi demon si una e sa fi un monstru care nu gandeste. Se face o asociere ciudata. Si oricum chestia asta poate omora si uni demoni.
-Ok. Ma rog. Acum pleaca ca vreau sa ma schimb.
-De ce tre sa plec? Nu ma uit la tine.
-Bine dar daca te uiti iti retez capul.
M-am dus in camera si am luat repede pe mine o bluza de flanel verfe si apoi o pereche de blugi. Aveam de gand sa ma plimb. Am iesit afara fara sa ii mai zic lui Light ceva. l m-a urmat pur si simplu dar ercam sa il igno Aveam de gand sa fac ceva mai mult decat o plimbare. Chiar daca strazile Italiei erau frumoase aveam alt obiectiv. Dupa 14 minute am gasit sediul Donovan din Italia. Am vrut sa intru dar banigarzii nu m-au lasat. Aveam noroc ca mama mi-a dat o bomba lacrimogena. Am dat cu bomba de pamant si gardienii nu m-au mai vazur. Am intrat in cladire. Femeia de la intrare mi-a dat o revista. Titlul era Eternity. Ciudat titlu. Am urcat la etaj si apoi am dat de un lift. Am vazut multe taste. Habar naveam unde sa dau. Am dat pe 13 numar cu ghinion. Light era cu mine si nu zicea nimic. Urma sa vedem unde ajungem.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

#3
Salut! Se pare ca eu sunt prima. Deci, povestea e interesanta. Dar am vazut ca ai o multime de greseli. Incearca sa pui Space dupa fiecare semn de punctuatie, arata mai bine. Se pare ca erai tare infometata si ai mancat o multime de litere si chiar silabe. Pune mai multe virgule dupa unele cuvinte, cum ar fi dupa cuvantul " dar ". Arata din nou mai bine. Credema!
Cam atat am de zis.
Mult noroc in continuare.
Soarele-i felinar ascuns printre stele
Ce straluceste in visele mele.
Iar carte-ai regina,cu parul de aur,
In ochii de gheata ascunde-un tezaur.

Fantana-i oglinda ce-n somn a cazut
Cand regele vulpe cu oaste-a trecut,
peste mosia lui cioara-mparat
Caruia viata el i-a crutat
.

Dincolo de adevar:
http://animezup.com/forum/showthread.php...407&page=1
KatieÈš;
http://animezup.com/forum/showthread.php...569&page=1

[Imagine: chibi_5539.gif]
Iasym

#4
Hello! Interesante fragmente, demn de laudat faptul ca incerci sa transmiti cititorilor ideile pe care le ai. Felicitari!

De obicei nu prea intru sa comentez, dar... orice are un inceput. Povestesti la persoana I, ceea ce te limiteaza oarecum in descrierea sentimentelor, a trairilor celorlalte personaje - ai grija deoarece exista cateva inadvertente. Descriere exista, cu toate ca o mai poti imbunatati. Atentie la lipsa literelor din cuvinte sau a cuvintelor scrise impreuna. Virgula se pune inainte de dar, desi, iar, cu toate ca, etc. http://ro.wikipedia.org/wiki/Elemente_pr...om%C3%A2ne
http://ro.wikipedia.org/wiki/Virgula_%C3...%A2n%C4%83

Sper sa nu te fi deranjat ceea ce ti-am spus, dar eu personal consider ca o critica bine fundamentata face cat o mie de laude. Spor
Nothing is forever



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kaleido star - continuarea povestii mailin 17 10.183 24-03-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: RinMi♫♪


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)