01-03-2011, 12:40 AM
Nu mai lasa enter dupa fiecare paragraf. Enter se lasa in momentul in care treci de la un moment la altul, facand abstractie de lucrurile ce s-au inaimplat intre timp fiindca sunt banale si neinteresante.
Bun, probleme cu virgulitele. Mi-e lene sa le precizez, nu sunt grave si eu sunt prea lenesa.
[ preciouuuuss! '' Dark Prince '' and '' Capitulare '' are waiting for you... ]
God, fucking mind! I`m gonna write at my new fics :-j But... Let`s Post...
Wait:))
ce mai zic, ce mai zic... ? :-s
Aha! E cam '' tra la la '' si m-am dus si am venit si ma duc si ma intorc si zboara si se aseaza si sting si aprind :)) Adica ma refer ca e... Strage:|
And it isn`t yaoi :((
Why?!
[ Precioooousss, your fics... There are yaoi... ]
f**k with my mind! So I`m gonna write:))
Frumos pana acum, nu zic nu:) Nu sunt adepta '' normalitatii '', insa pana acum e... :-?? Bine.
N-am de comentat prea multe... E draguta ideea, desi inca n-am gasit-o :)) ( Nici nu era de asteptat la cate '' droage '' am in mine:)) )
Dragut, deci...
Bring us the next, u sweety >:D<
P.S.: Je spera sa nu fie vreo problema ca nu sunt in stare de comentat mai mult de atat... Sper sa te ajute ce am zis... In afara intrarii mintii mele pe-aici :)) Sunt cam pe fuga, tre` sa si scriu, altfel paranoica de mine uit:-j
Beware >:D<
Bun, probleme cu virgulitele. Mi-e lene sa le precizez, nu sunt grave si eu sunt prea lenesa.
[ preciouuuuss! '' Dark Prince '' and '' Capitulare '' are waiting for you... ]
God, fucking mind! I`m gonna write at my new fics :-j But... Let`s Post...
Wait:))
ce mai zic, ce mai zic... ? :-s
Aha! E cam '' tra la la '' si m-am dus si am venit si ma duc si ma intorc si zboara si se aseaza si sting si aprind :)) Adica ma refer ca e... Strage:|
And it isn`t yaoi :((
Why?!
[ Precioooousss, your fics... There are yaoi... ]
f**k with my mind! So I`m gonna write:))
Frumos pana acum, nu zic nu:) Nu sunt adepta '' normalitatii '', insa pana acum e... :-?? Bine.
N-am de comentat prea multe... E draguta ideea, desi inca n-am gasit-o :)) ( Nici nu era de asteptat la cate '' droage '' am in mine:)) )
Dragut, deci...
Bring us the next, u sweety >:D<
P.S.: Je spera sa nu fie vreo problema ca nu sunt in stare de comentat mai mult de atat... Sper sa te ajute ce am zis... In afara intrarii mintii mele pe-aici :)) Sunt cam pe fuga, tre` sa si scriu, altfel paranoica de mine uit:-j
Beware >:D<
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour