Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A special diary, just for Beki's love [Drama, SF, +18]

#1
Hola micutilor. M- am gandit sa fac un nou fic impreuna cu YoYo alias Nu sunt eu. Nu stiu, fic-ul asta o sa fie cam SF, fantome, monstrii si chestii de astea, dar va las sa vedeti singuri.

Tip critica permisa- Toate tipurile, dar fara injurii la adresa autoarelor.

Beki's diary for Andrew
Part One -Chapter One-
Mereu continua sa visezi

Andrew
Beki

Prolog: Secretul lui i-a salvat viata, acum ea trebuie sa lupte pentru viata lui.

Nu stii sa pretuiesti o persoana decat atunci cand nu mai este alaturi de tine, atunci cand nu-ti mai poate auzi strigatele de durere, sau te poate auzi dar nu te poate ajuta in vreun fel. Poate ca daca imi dadeam seama cat tine la mine nu s-ar fi ajuns aici. Poate ca as fi putut face ceva sa il salveaz. Poate. Pe zi ce trece imi dau seama ca numai eu sunt de vina pentru ce a patit, numai eu. Parca imi aduc aminte ochii lui calzi, caprui cu o tenta de galben pal. Asa erau cand i-am vazut ultima oara in viata, dar acum ma privesc din umbra. Doi ochi mari si sticlosi, galbeni. Mi-a devenit cel mai bun prieten in pofida faptului ca era doar un spirit ratacitor. Mi-a devenit calauza, o persoana la care tin enorm de mult, o persoana care nu ma lasa la greu, una pe care sper ca o voi putea ajuta in curand. O fiinta pe care o iubesc.

In acest oras micut, numit Gatlin, nu se petrec prea des lucruri neobisnuite. Locuitorii traiesc in pace si armonie fiecare vazandu-si de treaba lui. Dar in acest oras fara vreo surpriza, secretul lui ar putea schimba totul, asta, bineinteles daca cineva ar povesti despre el, dar tinand cont ca sunt singura persoana inca in viata care ii stiu secretul, dragul de Andrew ar trebui sa se simta mai usurat. In orasul nostru existau numai doua categorii de oameni "Prostii si incapatanatii, ii clasificase tata cu o tenta de afectiune pe unii din vecinii nostri. Cei care vor cu incapatanare sa ramana aici, in acest loc batut de soarta, cu cei care sunt prea prosti ca sa plece. Toti ceilalti isi gasisera intr-un fel sau altul o micuta cale de iesire." Nu existau surprize in districtul Gatlin. Noi ne aflam pur si simplu in mijlocul pustiului. Cel putin, asta credeam cand mi- am inchis jurnalul daruit de un prieten, oarecum distant, pe nume Andrew. Desigur, este vorba de persoana amintita mai sus. Atunci am oprit iPodul si am stins lumina in ultima noapte de vara. Am avut in acel moment un fior apasator. Privirea imi era atintita spre geam, iar ochii lui ma vegheau, aveam impresia ca vor sta acolo o vesnicie si ca ma voi apara de tot raul, dar nu a fost asa. Cand am clipit a treia oara ei au disparut, la fel si trupul baiatului atat de drag la momentul actual. Am inchis ochii crezand ca nu este nimic grav, dar in acel moment o durere de cap mi-a dat navala. Habar nu aveam cat de mult am pierdut in acea noapte care parea perfecta. Ce tare ma inselam! Era un blestem. Era un baiat. Si, la sfarsit, era un mormant. Iar pe ala nici macar nu l-am vazut aparand. Straniu, dar am continuat sa visez. Atunci in minte mi-au trecut cateva cuvinte pe care nici la ora actuala nu pot sa mi le scot din cap 'Beki, acum trebuie sa lupti cu el ca sa fie totul bine. Nu uita, voi fi aici mereu, doar pentru tine. Stii jurnalul pe care ti l-am daruit la sase ani? El este singura modalitate de a mai comunica. Daca te simti vreo data singura, tine minte, jurnalul este cheia.' La inceput mi s-a parut o tampenie, abea dupa cateva zile mi- am dat seama la ce se referea.

Ma simteam pur si simplu inconjurata de ceva rau, dar stiam ca Andrew va fi mereu cu mine, ca imi este ca un inger pazitor. In acel moment am simtit nevoia sa vorbesc cu el, asa ca am deschis jurnalul. Am scris niste cuvinte simple 'Ce faci? Iti este bine acolo unde te afli, Andy?' Si am stat asteptand pret de douazeci de minute, dat intr-un final a raspuns. Parca inca imi aduc aminte scrisul acela caligrafiat, care atingea usor coala de un alb pur. Atunci nu am mai avut nici un dubiu ca acela este el. Dar raspunsul lui m-a terifiat 'Beki, eu am tinut la tine enorm si ca sa imi dovedesc dragostea pura pe care ti-o port am facut un pact cu Alden, care stia ca eu te pot proteja de el, deoarece acesta iti voia puritate. In caz de nu stiai sunt un medium ceva mai special, pot alunga raul de langa persoanele iubite, asa ca am preferat sa ma trimita pe mine spre nicaieri pentru a putea fi tu fericita. Dar daca vrei sa ma salvezi, trebuie sa il distrugi pe el.' Sa il distug pe el, dar cum? Ce pot face eu, o pustoaica de saisprezece ani impotriva lui?

Pe moment am crezut ca imi este imposibil sa lupt cu rautatea intruchipata, dar cu ajutorul lui Andrew mi-am dat seama ca nu este. Mi-a dat multa incredere baiatul asta, o incredere de care nu am avut parte niciodata in viata mea. Si am vrut din tot sufletul sa il salvez, asa ca am cautat alaturi de tata si mama, care bine inteles ca nu stiau de Andrew, lucruri despre Alden. Parintii mei erau profesori de istorie, tata fiind si arheolog, asa ca m-am gandit ca ma pot ajuta, oarecum. Si asa a fost. Desigur, nu am scapat de explicatiile pe care trebuia sa le dau, dar le- am articulat de fiecare data, scurt 'Ajut un prieten foarte special!' si m-au lasat in pacea mea. Am gasit o mie si una de carti despre acest rau, dar una mi-a atras atentia 'Dumnezeu lupta cu ingerii Sai; Alden lupta cu ingerii sai cazuti' Si m-a captivat. Dar oare tot ce scrie aici e adevarat?

In momentul in care am deschis cartea, un fior mi-a strpuns inima. Stiam foarte bine cine era, dar n-aveam nici un dubiu ca Andrew ma v-a proteja de el. Si asa a fost. A pleacat in neant la fel de repede cum a si venit. Dar, dupa doua chipe am exclamat 'Rahat!'. Unul dintre organele vitale nu-mi dadea pace, ma sfasia pe dinauntru, dar macar atunci mi-am dat seama ca am gasit cartea care trebuia.Si am vrut sa o deschid dar nu a mers. In clipa aceea l-am intrebat pe Andy de ce nu merge, iar el mi-a scris 'Riuga e cheia.' Iar am ajuns pe ganduri, Riuga? Cine este el? Si am ramas oarecum ganditoare.
Dar stiam ca alaturi de ajutorul lui Andrew pot face orice.
Orice...
____________________________________________

Dictionar:
Alden= Satan.
Sper ca v- a placut.

Acest capitol este pentru Beki.
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

#2
Scumpete >:D< Nici nu sti ce surpriza placuta mi-ai facut. Chiar nu ma asteptam la asa ceva, cand mi-ai spus de aceasta idee magnifica a ta pur si simplu m-ai dat pe spate :]] Este genial ! Imi place la nebunie acest capitol :3 M-ai impresionat inca de la primele randuri. Chiar doream sa citesc ceva nou, Sf :]] Eram satula de prea multa romanta xD
Deci, revin din nou. Multumesc mult, multumesc pentru tot :]] O sa te iubesc vesnic, asa cum am mai spus. Esti minunata xD
Totul este perfect. Mi-a placut cum ai descris acea atmosfera, sentimentele lui Beki.( my name, o tu 8-> ). Sunt extrem de curioasa sa vad ce se va intampla in continuare. Povestea este originala, din punctul meu de vedere, chiar foarte originala. Te felicit pentru acest lucru, nu stiu daca ti-a mai spus cineva, dar iti spun eu: ai niste idei incredibile si ce e si mai incredibil, este faptul ca sti sa pui in aplicare aceste idei. Te felicit pentru tot >:D< Munca ta este chiar admirata :]
Am vazut cateva greseli de tastare.

Citat:Beki, acum trebuie sa lupti cu el ca sa fie totul bine. Nu uita, voi fi aici mereu, doar pentru tine. Stii jurnalul pe care ti l-am daruit la sase ani? El este singura modalitate de a mai comunica. Daca te simti vreo data singura, tine minte, jurnalul este cheia.
Aici ai incurcat literele la "care" si ai mancat a-ul acela :]]
Citat:Sa il distrug pe el, dar cum? Ce pot face eu, o pustoaica de saisprezece ani impotriva lui?
Citat:nu am avut parte niciodata in viata mea
Acolo scrisesi, nu stiu, despartit :]]
Citat:bineinteles daca cineva ar povesti despre el
La fel ca in situatia de mai sus.

Si cam atat...Inca o data iti multumesc pentru acest capitol, chiar e un cadou foarte frumos. Voi citi in continuare acest fic si sper sa il duci pana la capat. Cu siguranta va fi o poveste frumoasa. Mult succes in continuare


[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Wuh, citesc şi eu un fic după mult timp Say Alleluia my friend. :))
Pentru început ideea îmi pare destul de originală şi sper sincer ca pe parcursul ficului să nu devină totul fără pic de "culoare", futil , se întâmpla cam des.

La descriere te descurci destul de bine, dar tinzi să te repeţi în unele locuri, accentuând de prea multe ori un anumit detaliu, or smth. Aici mă refer la faptul că el o ocroteşte, ai repetat de câteva ori deşi nu era tocmai necesar. Pentru un prolog să zicem că e acceptabil ce ai făcut până acum. ;p E bine.

Uite câteva greşeli pe care le-am sesizat eu, sau ce mă deranjează in formulare:

Citat:Secretul lui i-a salvat ei viata, acum ea trebuie sa lupte pentru viata lui.
Dacă spui cu voce tare sau dacă eşti puţin mai atentă sesizezi că acel ei este deranjant, eu cred că nu-şi are locul. Însă titlul în sine nu mă încântă.

Citat: Parca imi aduc aminte ochii lui calzi, caprui cu o tenta de galben pal. Asa erau cand i-am vazut ultima oara in viata, dar acum ma privesc din umbra. Doi ochi mari si sticlosi, galbeni.
Ai repetat de două ori. Take care next time. :p

Citat:In caz că nu stiai sunt un medium ceva mai special, pot alunga raul de langa persoanele iubite, asa ca am preferat sa ma trimita pe mine spre nicaieri pentru a putea fi tu fericita.
ÃŽnainte era "de".

Acum să te laud puţin: Ai făcut totul foarte bine, doar mici scăpari perfect normale, insignifiante pot spune. Ideea este bună < 3 se vede că ai evoulat mult şi că îţi pui capul la contribuţie înainte să începi să scri. E de apreciat munca pe care o depui, deasemenea imaginaţia de lăudat. :p { A ambelor autoare defapt, aproape uitasem complet că ai o parteneră } A fost bine pentru început motiv pentru care cred că am dreptul să mă aştept la multe de la voi în capitolele ce o să vină. ;p

Take care and good luck. Spor la treabă. ;)

#4
OMG! Fantomeee! Da, da, da! Un fic pe gustul meu.

Ah, draga Haku, in ciuda faptului ca tot nu m-am descurcat cu programul ala de muzica, tot am ajuns pe aici. :]] Asa.. ce as putea sa spun? Intotdeauna mi-au placut ficurile tale. Te-ai descurcat totdeauna cu ele. Naratiune ai. Te descurci foarte bine cu ea. Cu descrierea o duci destul de bine. Nu mi se pare ca lipseste. Chiar mi-a placut inceputul. Cum ai inceput, ne-ai si bagat in sentimentele fetei. Asta chiar mi-a placut. Nu a fost un inceput plictisitor, care sa-ti faca direct o idee despre fic. Ideea este chiar originala. Nu am mai vazut-o pana acum. Ahh, monstrii, fantome! Deabea astept sa citesc urmatoarele capitole.
Ah.. am uitat sa zic ceva.. imi place foarte mult ca lucrezi foarte ordonat. Sunt putine ficuri la care autorii stiu sa aseze frumos in pagina. Ah si ma bucur ca ai scris acele replici, daca le pot numi asa, cu italic. Asa se poate face mai bine diferenta dintre ce gandeste Beki si acele ' replici '.

Altceva nu mai ce sa zic. Sper ca nu vei renunta la acest fic. Este foarte interesant si presimt ca o sa ai multi cititori. Ce presimte Debb. se intampla. :]] Ah, doar nu te lasa de el. Deabea astept sa vad ce se mai intampla in continuare
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare!
Bye, bye!
:bye:
Debb.<3

#5
Hello dear.
După cum am promis uite sunt aici, aveam de gând să îl citesc aseară, dar eram mult prea obosită aşa că am renunţat la acesată idee. Well titlu, drăguţ, dar nu mă atrage în mod special să citesc. Descrierea este în regulă, deşi ar mai merge să lucrezi la ea. Deocamdată, nu mă pronunţ în legătură, cu ideea sper că vei reuşi să mă surprinzi. Am văzut câteva greşeli, care ţi-au fost aduse deja la cunoştinţă, aşa că nu mai rost să ţi le zic eu acum. Am fost deranjată oarecum, de faptul că nu îţi duci propoziţile până la capăt, adică treci de la una la alta fără să mai lucrezi şi să încerci să mai accentuezi. Aşa ai mai putea lucra ceva mai mult la descriere şi să te ,,mulezi'' mai ales pe sentimente, adică ştiu că poţi să faci mai bine de atât. După cum s-a spus văd o evoluţie în ceea ce priveşte scrisul, iar asta mă face să fiu mândră de tine.
Bye, bye aÅŸtept nextu.

#6
Iubire>:D< am venit si eu. Cand am citit cu fantome, mosntri deja m-ai captivat, mereu m-au atras chestiile pline de mister si mitologia e un alt punct slab. Revenind, ficu tau e unu promitator si ideea e chiar foarte interesanta si cuprinde multa aventura. Faza cu jurnalul magic chiar e draguta, e ceva de genu un telefon mobil :]] Modurile de expunere chiar imi plac, mai ales descrierea care ai imbinat-o frumos cu misterul . Ai reusit si ne-ai captat din prima, suspansu a fost inca de la inceput si astea ne-a atras si mai mult. Sa te mentii asa, chiar mai bine;)
Cam atat, abia astept sa vad nextu si cum veti dezvolta ideea, sper sa nu ma speriati, prea tare, ca in filme :))
[Imagine: h8v.gif]
 

#7
Bună Haku .
După cum am promis . . .

În primul rând , nu mă prea atrage titlul ,dar e destul de okay . În al doilea rând mai trebuie să lucrezi la descriere ,dar deocamdată este bunicică . Ai câteva greșeli și câteva repetiții ,dar nu e grav . Pe viitor poți fi mai atentă . Ideea îmi place foarte mult mai ales că este vorba de fantome . ( Le ador ;x )
Acțiunea nu mi se pare grăbită și cred ,că o să fie un fic foarte reușit . Mai ales că este ceva destul de diferit față de fanfcurile pe care le-am citit de-a lungul timpului .
Altceva nu mai am ce spune ,așa că aștept următorul capitol .
Multă baftă amânduora !
Hugs .

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#8
Hey ^^ Mersi ca m-ai anuntat de noul tau fic, mi se pare extrem de interesant.
Titlul mi se pare dragut si se potriveste cu ceea ce ai scris, plus ca da un aer misterios, parerea mea. Descriere ai, si in ca multa; imi place acest lucrur. Ideea este interesanta si originala, plus ca e cu fantome :> [mie-mi plac povestile cu fantome] Hmm ai avut cateva greseli si repetiti, cum e mentionat mai sus, insa se mai intampla. Trecand peste asta, ficul este interesant si astept cu nerabdare sa vad nextul ^^ Multa inspiratie amandurora.

Zbye~
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#9
Aaaaa... Scuze ca am intarziat dar mi'era prea lene aseara :]] Sa nu mai bati =P. Asa cum am promis am venit si eu pe aici. Imi place ideea chiar astept sa vad ce va mai duce capusorul. Sper sa fie din ce in ce mai interesant si cat mai mult mister :x. Stiu ca nu o sa ma dezamagiti. Greselile pe care le-am sesizat si nu le-am sesizat le-a zis Soph asa ca nu mai ma leg si eu de asta. Cum ziceam ideea este originala si palpitanta. Imi plac ficurile cu fantome. Era sa zic filmele dar si alea dar nu cred ca are vreo legatura. Hai ca ma abat de la subiect. Descrierea este buna dar nu mai accentua ca sa zic asa niste idei pe care le-ai zis o data. Devine... nu stiu... plictisitor. Dar E bine si asa. Naratiunea este buna, actiunea nu este grabita si dialogul inexistent. Greseli de tastare am vazut una dar nu mai stiu pe unde. So, atat am avut de zis. Astept nextu si nu uitati sa ma anuntati cand il puneti. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#10
Heiiiiii >:d< . Hai să mă ţin şi eu de promisiune şi să-ţi las un comentariu, chiar dacă nu am mai făcut asta de ceva timp. : )
M-a atras titlul, sincer, e . . . special, dar puţin simplu. Adică, mie-mi place şi sper ca pe viitor să fie şi + 18 cum scrie acolo. Ideea e interesantă, cred că e originală, dar acum să văd ce se va mai întâmpal în continuare. Descri bine, îmbine toate modurile foarte bine; dar uneori mai repeţi lucrurile şi am observat că ai şi câteva greşeli de tastare, oricum, nu e nimic semnificativ.
Enfin, în place tot ce ai scris în prolog, şi sper să vină primul capitol.
Spor la scris! xDD
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.















Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Diary Tenten Tenten_and_Neji 3 2.893 24-07-2011, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  On the Case [Action, drama, crime +18] Hakusor. 16 9.306 27-04-2011, 11:27 AM
Ultimul răspuns: Nu sunt eu
  Dupa cativa ani...[Romance,Comedy,Drama] Icsdeee. 4 4.001 10-03-2011, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 5.878 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Voci si taine [Drama, Romance, +16] De MilcÅŸeicCuCiocolată. & ChuuLuvsYaoi^.^ Icsdeee. 4 2.935 02-03-2011, 02:04 AM
Ultimul răspuns: Vero
  La răscruce de drumuri [romance, drama, mystery] AlerimxD 31 11.218 03-02-2011, 02:39 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Something special . . . Punctuletu` Verde 1 2.188 07-12-2010, 11:47 AM
Ultimul răspuns: Cookiesor
  O drama [+12] Looolaaa13 2 2.754 30-01-2010, 05:56 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Zburand cu aripi frante [drama / romance] ~Black Heart~ 1 2.724 23-07-2008, 03:21 AM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice
  Mahoroba [Drama / Spiritual] Rhodanum 0 2.274 20-05-2008, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Rhodanum


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)