25-02-2011, 08:53 PM
Edit.
Deci, am revenit cu edit. Mi-am zis să dau mâine, dar cum nu am somn * 00:48* dau acum. Aveam o poftă nebună de citit capitolul ăsta. : )) Oricum îl aşteptam de mult, BTW. [- ( Oh, săraca Mihaela. T.T Sper să nu moară, acum înţeleg de ce Shane a spus că i se va întâmplă ceva. Dă, stai aşa, personaje noi ? Arienne * nu o suport, nu mă întreba, de ce. -_-' * şi Gabrielle. Cum spun în fiecare capitol, totul devine din ce în ce mai interesant. :] Mă uimeşti cu fiecare capitol în parte ^^ Revenind, Jake, huh ? La început pur şi simplu l-am adorat, dar acum îmi este foarte antipatic. Putea să facă şi el ceva. Dar nuuu, el o vroia pe Mihaela doar să treacă prin patul lui, tipic.
Arienne asta, îi cam place de el. Na', puţin îmi păsa mie. Oricum nu-l mai vreau. [- (
Cât despre Shane şi Claire, văd că în acest capitol, nu au apărut deloc. Şi eu care eram convinsă că va fii numai despre ei. T^T Eh, c'est la vie. :]
Sunt sigură că voi afla în capitolul următor, neh ?
En fin, baftă cu next-ul. :]
PS aşa-i că şi tu spui că am scris mai mult decât scriu deobicei ? ;> Să-ţi spun ceva. Întotdeauna să mă pui să comentez ceva, când e trecut de 00:00. Atunci îmi vine mie inspiraţia şi imaginaţia. 8- >
*hugs*
punct.