23-01-2011, 05:51 PM
Bună :].
Ce titlu ciudat ai ales, zgomotul se poate speria ?! Nu am ştiut ... Lasă spaţiu după virgulă, ar arată mai bine.
,, .. la destinaţia dorită,SPACEforfota "
,, Chiar şi cei doi soţi chimişti =Ayano şi Ryo= " - > ,, Chiar şi cei doi soţi chimişti, Ayano şi Ryo , "
Ce caută ,, = " ? Arată destul de inestetic.
,, de 2 ori " - îţi era lene să scrii ,, două " ?
,, tarsaindu-si " - ,, târâindu-şi "
Au fost multe virgule puse aiurea. >.<' Şi mai sunt câteva cuvinte pe care nu le-ai scris corect, îmi e silă să caut.
Naraţiune ai avut puţină, descrierea ... aproape inexistentă, iar dialogul în anumite cazuri a fost total sec şi în exces.
Celebrul " Va urma " nu are ce căuta aici, am mai spus la cineva ... NU este serial TV. -.-
Cam atât aş avea de spus. Spor :].
Ce titlu ciudat ai ales, zgomotul se poate speria ?! Nu am ştiut ... Lasă spaţiu după virgulă, ar arată mai bine.
,, .. la destinaţia dorită,SPACEforfota "
,, Chiar şi cei doi soţi chimişti =Ayano şi Ryo= " - > ,, Chiar şi cei doi soţi chimişti, Ayano şi Ryo , "
Ce caută ,, = " ? Arată destul de inestetic.
,, de 2 ori " - îţi era lene să scrii ,, două " ?
,, tarsaindu-si " - ,, târâindu-şi "
Au fost multe virgule puse aiurea. >.<' Şi mai sunt câteva cuvinte pe care nu le-ai scris corect, îmi e silă să caut.
Naraţiune ai avut puţină, descrierea ... aproape inexistentă, iar dialogul în anumite cazuri a fost total sec şi în exces.
Celebrul " Va urma " nu are ce căuta aici, am mai spus la cineva ... NU este serial TV. -.-
Cam atât aş avea de spus. Spor :].
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]