Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#76
Deci capitolul 23…sper sa va placa...NU UITA-TI sa comentati cat mai mult…spor la citit!



Cap.23 : "-Sasuke castiga ."



-Sunteti gata ? intreba vesela rozalia cand intra in sala.
Ceilalti se ridicara si aprobara din cap,cu zambetul pe buze.Fara sa mai astepte ceva,incepura sa exerseze dansurile si melodiile.
Sakurei ii trebui multa rabdare pentru acest concert.Exista mereu cineva care se incruca si trebuiau sa o i-a de la capat.Copila ii incuraja si reincepeau.Desi se faceau multe greseli,progresul era vizibil.Deja jumatate din spectacol era gata.Copila era mandra de colegii ei,pentru munca pe care au depus-o si stia ca va iesi un concert minunat.
In aer se putea simti bucuria emanata de acesti copii,ce isi puneau inima pe tava pentru acest eveniment.
-Gata pentru astazi. anunta rozalia.
Toti rasuflara usurati si iesira repede din sala,salutand-o pe fata.Hinata si Ten Ten o asteptara si mersera impreuna catre iesirea din academie pentru ca,ceilalati inca mai aveau ore.Se bucurara stiind ca aveau timp sa se odihneasca.
Se asezara pe o banca si incepura sa vorbeasca despre cum evoluasera munca lor.Imparteau pareri si sugestii.
Sakura era bucuroasa.Cum nu mai fusese de foarte mult timp.Desi venirea in acest sat ii adusese multe probleme,se consola cu faptul ca aici avea prieteni adevarati si mai presus de orice,se indragostise.Multumi Domnului pentru viata pe care o are.
Zambi si incepu sa vorbeasca si mai inflacarata.
Clopotelul strident suna anuntand pauza.Multimea de copii se imbulzi in urmatoarea clipa afara din academie.Se spulbera linistea de care avusesera parte fetele.Gata cu odihna pentru ele.
-Deci ce se mai aude de concert ? intreba vesel Kiba cand veni langa ele.
-Totul e perfect.Scuze,dar nu divulg nimic ! spuse copilaroasa rozalia.
-Eee…atunci o sa fie surpriza. spuse amuzat satenul.
Sakura ii zambi si incepura sa se planga de ora ce urma.Ora de lupte cu Anko.
"-Oare unde e Sasuke ?" intreba fata.
"-Trebuie sa apara!" o calma egoul acesteia.
Rozalia abandona discutia celor trei si masura din priviri curtea academiei.Spera sa-l zareasca pe baiat.Abia trecuse o ora de cand nu-l vazu-se si simtea ca se va stinge incetul cu incetul.Aerul ii aluneca cu dificultate si fiecare inghititura o zgaria pe interior.Stia ca se exterioriza degaba ,ca baiatul era undeva in cladire,dar ea simtea nevoia disperata sa-l vada acum.Sa-i admire trasaturile fine si frumoase,parul negru cu reflexe albastre si ochii aia negrii,ce-i indragea asa mult.Fara el,ea nici nu mai exista.Nici nu concepea o lume in care el sa nu fie.Ala se putea numi Iad pentru rozalie.
Deja inima isi accelera pulsul si ea deveni si mai nerabdatoare.Trebuia sa-l vada,chiar si pentru o secunda.
Aerul ii se oprii undeva pe la jumatatea gatului si atunci il vazu.Statea rezemat de un copac,cu mainile in buzunare,privind plictisit in jur.
Copila rasufla usurata.Trupul ii se relaxa si respiratia decurgea normal fara sa-i mai provoace vre un disconfort.
Sasuke simti privirea cuiva atintita catre el.Credea ca era un alt coleg ce se holba la el crezand ca poate o astepta pe Sakura.
Il bufni un ras pe care il infunda rapid.Isi incrucisa mainile si privi in jos,incercand sa nu zambeasca.Era in profund extaz doar gandindu-se la ce isi imaginau baietii ca-i fac lui pentru ca Sakura era a lui sau macar ei asa credeau.
Vazand ca acel cineva inca il priveste isi ridica privirea.
Un fior rece,placut ii strabatu intreg corpul cand zari acei ochii verzi.
Sakura.
Doar asta avea in minte si inima.Doar ea si numai ea.Frumoasa cu par roz si ochi verzi ce-i fura inima de la prima privire.
Isi aminti ca in prima zi de scoala facu eforturi uriase sa o respinga.Pe atunci nici nu vroia sa auda de dragoste.Nu-i trebuia asa ceva,dar constientiza ca,cu acest sentiment nu te pui.Cand te prinde,nu te mai lasa.Nu credea ca va ajunge sa fie bucuros ca va simti din nou iubire.Era placut.
Sakura se inmuia rapid.Isi puse mainile pe banca ca sa nu cada de pe ea.Cu fiecare secunda trecuta de cand il privea,simtiea ca se va topi sub privirea lui ce o ardea intr-un foc cald si placut.Cat il iubea.
Amandoi tresarira la auzul clopotelului.Copii se imbulzeau spre clase.
-Sakura,nu vii ? intreba Ten Ten.
Rozalia isi indrepta privirea catre ea,fara sa o vada defapt.Nu stiu cum,dar reusi sa dea din cap in semn afirmativ.
Ceilalti au pornit spre spatele academiei,lasand-o pe ea pe banca.
Sasuke era inca acolo,dar nu se mai sprijinea de copac ci venea cu pasi lenti catre…ea.
Inima ii ingheta.Nu mai era capabila sa se adune,desi egoul ei tipa din toate puterile la ea.Cum sa-ti poti reveni cand iubeai pe cineva in secret ? Se credea imatura ca inca nu-i putea rezista,ca se bloca si se fasticea in prezenta lui.
Brunetul ajunse in fata ei si o privi bland.Privirea fetei se intalni din nou cu a lui si legatura aceea puternica se forma din nou.
-Mergem ? intreba brusc baiatul intinzand mana catre ea.
Abia peste cinci secunde rozalia se aduna si reusi sa se miste.Il privi pe baiat,ii zambi si ii stranse mana.Palmele lor se unira precum privirile lor.
Incepura sa mearga fara sa isi dea seama,catre spatele curtii pentru ora de lupte.Mintile lor erau contopite in una,ochii lor nu mai vedeau decat persoana iubita si mainile lor nu vroiau alt ceva decat atingerea pielii celuilalt.Nu se vroiau decat decat unul pe celalalt.
-Hei,porumbeilor ! Miscati-va aici imediat ! tipa Anko catre ei cand ii vazu.
Sakura tresari puternic si dadu drumul maini baiatului.Imediat se inrosi vazand iar privirile celor din jur,dar se simti si putin nervoasa ca se terminase asa repede.
Sasuke isi ascunse un zambet si isi puse mainile in buzunar,luand iar atitudinea de indiferent si lejer.
Profesoara ii privi dur cu mainile in sold.Atunci cand ii vazu ochii lui Anko,rozalia se simti si mai stanjenita si merse repede intre copii ce formasera un sir in fata ei.Sasuke veni si el imediat cu o atitudine usor amuzata.
-Bine viermilor.Acum ca suntem toti,sa incepem ora ! spuse Anko accenduand cuvantul "toti".
Copila simti ca va intra in pamant de rusine.Obrajii capatasera o culoare destul de aprinsa.
-Astazi vom face luptele libere,adica fara chakra. spuse profesoara in timp ce mergea lent in fata elevilor,cu o atitudine sfidatoare.
Se oprii in mijlocul randului si se intoarse cu fata catre elevi.
-Prima lupta va fi intre : … . spuse Anko masurand copii,oprindu-se cu un ranjet ce nu inspira ceva bun.
-Sakura si Sasuke.In fata cu voi !
Rozalia ii se oprii respiratia.Asta ii mai lipse,desi se astepta la asa ceva din partea profesoarei.Isi impuse sa nu faca o drama din asta,ci pur si simplu sa se distreze.Ii placea sa se lupte,deci nu se lasa afectata ca se lupta cu brunetul.Doar nu se luptau pe bune,asa ca nu va trebui sa-l raneasca.
Copila facu un pas in fata exact in acelasi timp cu baiatul.
"-S-o pocnesti bine,da ?!" spuse fericita partea rea a brunetului.
"-Ai grija ce vorbesti intunecatule !" ameninta partea buna.
"-Dupa cum o stiu pe Sakura,se va distra,deci o sa fie o lupta chiar interesanta." spuse acesta si o privi cu,coada ochiului pe rozalie.
-Asa,regulie sunt simple : va luptati fara sa va folositi chakra si fara sa va raniti,e de ajuns sa va imobilizati oponentul.Inteles ? intreba Anko si le facu semn celor doi sa inainteze.
Ajunsi fata in fata,se privira.Parca incercau sa-si transmita gandurie lor prin acea legatura vizuala.Rozalia zambi jucaus si-i facu scurt din ochiul stang.Sasuke intelese.Se asteptase la asa ceva.Sakura vroia sa se distreze,sa se joace mai mult in aceasta lupta.
"-Bine,joaca sa fie.Totusi trebuie sa-mi iau revansa.Nu am uitat de cand ma batut la volei." spuse amuzat acesta.
Parte buna radia de bucurie in timp ce partea intunecata nu-si mai putea oprii gura din injurat.
-Puteti incepe. anunta Anko.
Sakura zambi,isi puse mana in sol,lasa capul usor in partea dreapta si intinse mana catre baiat,facandu-i semn sa vina catre ea.
Brunetul abia se abtinu sa nu zambeasca.Se uita in ochii fetei si alerga catre ea.
Un mic chicot se auzi din gura fetei.Distractia incepu-se pentru ea.
Pumnul baiatului era strans si gata sa o loveasca,dar aceasta il para cu usurinta ajutandu-se de dosul palmei.Brunetul fusese rapid si-i prinse inchietura fetei,ii suci mana la spate,intorcand-o si punandu-i cealalta mana a lui in jurul gatului ei..Nu o durea,dar partial o imobilizase.Cu mana ramasa libera,rozalia o duse incet catre stomacul baiatului,il prinse de bluza,ii baga un picior intre picioarele lui si brusc isi indoi spatele,catre fata si-l arunca peste ea.
Baiatul se asteptase sa-l doara spatele de la contactul cu solul,dar se pare ca fata avusese grija sa nu-l arunce tare incat sa-l raneasca.
Sakura isi puse manile in sol,se apleca catre el si ii zambi viclean.
-Gata ? Te lasi batut ? intre aceasta amuzata.
-Nu.Asta e revansa mea. spuse Uchiha cu subinteles.
Copila il privi curioasa.O strafulgerare ii trecu prin cap si-si dadu seama ce vroia sa spuna baiatul.Meciul de volei cand ea impreuna cu Naruto castigasera.
Profitand de momentul de neatentie a-l acesteia,Sasuke o prinse de glezne si-o trase.Sakura cazu cu o bufnituta scurta.Nu trebuia sa lase garda jos.
Sasuke se ridica rapid si ii prinse manile fetei in palma lui,ridicand-o pe aceasta.
"De ce trebuie sa fie mainile lui asa de mari incat sa-mi cuprinda amandoua incheieturile ?" intreba rozalia amuzata.
Egoul acesteia rase infundat.
Nu se putea elibera din prinsoarea lui,dar nu o deranja.Din contra.Putea sa stea asa cu mainile sus,tinute de a lui palma si sa se priveasca vesnic.Nu-i trebuia mai mult decat el.
Copila chicoti.Dadu cu laba piciorului in piciorul acestuia facandu-l sa se desparta de celalalt,apoi il impinse brusc cu pieptul si acesta cazu din nou..Se apleca si-l intoarse,vrand sa-i suceasca mainile la spate,dar acesta fusese mai rapid si o prinse de mijloc trang-o sub el.De data asta nu mai avea cum sa scape.El era pus peste ea,mainile ei erau tinute bine de ale lui si pe fata lui ii aparu un mic zambet.
Sakura ofta in sinea ei din pricina acelui zambet,Un zambet de ii dadea fiori de placere.Mai ales ca se atingeau si gurile lor erau asa de aproape una de cealalta.Amintirea acelui nereusit sarut ii reveni in minte.In situatia de fata ii se parea amuzanta.
-Sasuke castiga. anunta Anko.
Vocea mult prea stridenta a profesoarei ii trezira pe cei doi.Nu vroiau sa se termine,dar stiau ca asta nu se va sfarsi si ei doi se vor mai intalni cu astfel de impostaze sau macar asa sperau.Vroiau sa se simta,sa se atinga,sa se sarute si sa stea unul in preajma celuilalt pentru o eternitate si inca un pic.Dar ce pacat ca ei cred ca exprimarea sentimentelor e asa grea.
Brunetul se ridica si ii intinse mana sa o ajute.Fiorul de placere se produse iar in interiorul fetei.
-E egalitate…deocamdata. spuse fata jucaus,privindu-l in ochii pe acesta.
Se indeparta de el ducandu-se catre ceilalti.In sinea ei radea.Ii placuse sa se lupte cu el si inca mult de tot.
-Bine.Urmatori sunt Naruto si Chioji. spuse Anko.
Cei doi baieti facura un pas in fata si nici bine nu dadu startul profesoara ca deja Naruto alerga catre Chioji care nici macar nu se ostenea sa lase punga de chipsuri din mana.
-Stai ! spuse Chioji si Naruto ramase nemiscat cu pumnul in aer.
-Ai castigat. spuse acesta si blondul ramanse blocat.
Anko se enerva si tipa catre Chioji ce mergea deja catre ceilalati,infulecand fara oprire.
-Treci si lupta vierme las si bun de nimic !
-Ne…mi-e prea foame. spuse acesta pe un ton plangacios.
Profesoara isi inclesca falca,se duse in spatele acestuia si trase un pumn in cap.
-Auuu ! De ce ai dat ? intreba acesta in timp ce-si freca capul.
Se sunase asa ca Anko nu-i mai raspunse.Elevii plecara rapid fara sa ma priveasca sau sa-l ajute pe Chioji sa scape din mainile profesoarei.
-Era de asteptat sa te invinga Sasuke. suse cu repros Ino ce se postase in fata rozaliei.
Sakura rase.Radea de blonda.Radea de faptul ca ea continua sa creada ca replicile ei o afectau si ca uita ca ar putea sa o omoare doar dintr-un singur pumn.
Se apropie de Ino cu pasi lenti.Isi lasa capul sa se apropie de urechea ei si ii sopti viclean :
-Poate ca ma invins,dar l-am lasat doar ca noi sa ne atingem.
Ochii blondei erau bulbucati si incepea sa devina rosie din cauza furiei ce o cuprindea.
Rozalia rase din nou si pleca urmata de Hinata si Ten Ten.
-Sa stii ca Sasuke va fi al meu pana la urma ! spuse Ino nervoasa.
-Bafta atunci ! raspunse copila jucaus.
Asta o facu pe blonda sa tipe de furie.
-Fata asta nu se invata minte. spuse razand Ten Ten.
Sakura se multumi sa zambeasca si merse mai departe catre clasa.
"-Acum esti convins,da ?" intreba partea buna a brunetului.
"-A spus-o doar ca s-o enerveze pe Ino.Si eu as fi spus-o."
"-Asa ! Mai minte-te mult singur." spuse partea buna cu repros.
Sasuke isi dadu ochii peste cap si merse catre academie,cu ochii asupra rozaliei ce era in fata lui.
Urcasera treptele pana la sala de cursuri si imediat se suna.Se asezara in banci pentru ultimele doua ore de Istoria Konohondai.Doua ore de chin sau relaxare,depinde cum vroiai sa fie orele astea,unde trebuia doar sa stai si sa aculti povesti.
Profesorul intra rapid si incepu sa citeasca dintr-o carte verde cu,coperti lucioase.
Cele doua ore treceau repede.Gandurile celor doi zburau departe si fara sa isi dea seama,se asemanau.Cate o privire nevinovata aruncata catre celalalt cu,coada ochiului.Si nimic mai mult,desi cei doi vroiau contrariul.
Se suna.
-Sunte-ti liberi ! spuse Iruka-sensei.
Profesorul isi aduna lucrurile si dadu sa plece cand Sasuke il opri.
"Nici nu am observat cand a plecat de langa mine." isi spuse Sakura.
Brunetul incepu sa discute cu Iruka facand-o pe rozalie curioasa.
"-Despre ce vorbesc oare ?" intreba fata.
"-O sa aflam noi candva." spuse egoul.
Copila isi dadu seama ca egoul ei avea dreptate,asa ca se ridica din banca si pleca impreuna cu ceilalti catre casele lor.
-Se face cam frig in ultima vreme,nu ? intreba Kiba in timp ce mergeau cu toti pe strazile satului.
-E toamna,tolomacule. spuse Ten Ten razand.
Kiba se uita urat la ea.
-Ai ajuns si tu ? intreba Naruto.
Capul fetei se intoarse automat catre blond.Il vazu pe Sasuke langa el.Acesta o privi si ea ii zambi delicat,dar fara sa vrea privirea ii fusese captata pe ce ducea in mana acesta.O carte mare si jerpelita.
Ochii fetei se bulbucasera.



Sper ca va placut si scuze de intarziere,dar dupa cum am mai spus am foarte multe pe cap si abia apuc sa scriu ceva la ficuri ( pentru cei ce inca nu stiu,am doua ficuri acum…acesta si Doi ochi albastri ( hentai + 18 ) )…asa ca nu ma omorati va rog ca postez asa rar…si apropo Craciun fericit ! ca acusi vine mosul…bye !
I love colour blue ! :love:



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul negru ( Sakura ) - de O@n@ - 15-08-2008, 11:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 17-08-2008, 01:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 26-08-2008, 06:49 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-09-2008, 02:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 10-09-2008, 12:06 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 27-09-2008, 05:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-11-2008, 09:15 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 23-11-2008, 10:01 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 12-12-2008, 08:34 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de denisa - 26-12-2008, 07:44 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-01-2009, 06:27 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 28-01-2009, 07:36 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de BlueGum - 12-02-2009, 11:33 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-03-2009, 08:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 08:23 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 21-04-2010, 11:02 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Amelia - 06-05-2010, 04:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 17-05-2010, 09:43 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 22-05-2010, 12:07 PM
RE: Ingerul Negru(Sakura) - de O@n@ - 03-06-2010, 08:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 04-06-2010, 03:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 07:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-06-2010, 09:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 09:40 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 25-06-2010, 02:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 02:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 07-07-2010, 03:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 07-07-2010, 04:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Fifilina - 07-07-2010, 04:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Mădălina - 07-07-2010, 06:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Vernis - 07-07-2010, 11:28 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 08-07-2010, 10:39 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 08-07-2010, 04:16 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 11-07-2010, 08:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 20-07-2010, 02:54 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 06-08-2010, 03:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 06-08-2010, 03:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 06-08-2010, 03:51 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 10-08-2010, 04:41 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 04:07 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 14-08-2010, 01:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 15-08-2010, 11:56 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 16-08-2010, 12:19 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 19-08-2010, 03:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 19-08-2010, 08:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-08-2010, 04:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 20-08-2010, 05:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Yin - 20-08-2010, 05:12 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 20-08-2010, 05:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-08-2010, 06:06 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isa-chan - 20-08-2010, 08:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 20-08-2010, 09:17 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 21-08-2010, 02:47 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-09-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 07-09-2010, 05:24 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 07-09-2010, 06:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 07-09-2010, 06:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 09-09-2010, 09:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 18-09-2010, 07:04 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 27-09-2010, 09:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 01-10-2010, 05:59 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Debb.' - 01-10-2010, 08:32 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Marina. - 01-10-2010, 08:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 01-10-2010, 11:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 02-10-2010, 11:21 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-11-2010, 01:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 05-11-2010, 07:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Assyria - 05-11-2010, 10:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Ele - 06-11-2010, 12:02 AM
RE: Ingerul negru - de Paty.Paty - 20-11-2010, 01:58 AM
RE: Ingerul negru - de O@n@ - 19-12-2010, 12:10 AM
RE: Ingerul negru - de Heaven - 19-12-2010, 03:09 AM
RE: Ingerul negru - de Marina. - 19-12-2010, 06:07 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Rose ^^ - 13-02-2011, 07:14 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Yin - 21-03-2011, 12:13 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Paty.Paty - 14-04-2011, 10:25 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Sayonara - 09-05-2011, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.309 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.147 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.752 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.488 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.059 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.276 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.994 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.443 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 40.370 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.345 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)