Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum ati alfat ca Mos Craciun nu exista ?

Eram pe undeva prin 1-4, nu mai stiu exact clasa, iar printre altele mosu-mi adusese in anul acela o pisica de plus care facea ca toti dracii cand o loveai. Eu dormeam, ca o fetita cuminte ce eram, cand brusc am auzit un tronc! urmat de niste mieunaturi isterice. Avand in vedere ca am somnul destul de usor spre dimineata, m-am speriat, trezit, ridicat in fund, nu neaparat in ordinea asta. In fata mea era bunica, prinsa in flagrant cu pungile cu cadouri in mana. Think fast! si am facut cel mai la indemana lucru, trantindu-ma la loc cu capul pe perna. Ea a rasuflat usurata ca doar avusesem un cosmar, iar eu am fost dezamagita ca mosul pletos in colanti rosii caruia nu ii plac copiii obraznici nu exista. That rly wasn't a fair deal 21

But rejoice! in anul urmator am inventat o noua sursa de amuzament, si anume de-a v-ati ascunselea cu cadourile, aka inainte de craciun cautam unde erau ascunse, fara sa ma uit insa in ele. Le-am gaist in fiecare an hehe. Tin minteca la un momentdat chiar eram ingrijorata ca era deja ajunul si nu le gasisem, dar fix atunci incepuse sa ninga, iar eu eram fte OMG!111 ma duc la bunicul in camera sa ma uit cum ninge!! iar bunica era foarte NUNUUNUUNUUUUUUUU!11 nu te duce, ca e FRIG ! Heh :smart:

I rly miss those days, now. Mi-e dor de toata agitatia aia din ajun si dimineata de craciun, si mi-e dor de anticipatie, si de emotiile pe care le aveam cand deschideam cadourile... Acum e ceva gen : ia x ron ca sa-ti iei y =_=

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum ati alfat ca Moş Crăciun nu exista ? - de dawn - 17-12-2010, 07:40 PM
RE: Cum ati alfat ca Moş Crăciun nu exista ? - de *Susuki~Chan* - 25-12-2010, 12:56 PM
RE: Cum ati alfat ca Moş Crăciun nu exista ? - de *ILY Yaoi Maniac* - 27-12-2010, 11:38 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cadouri de craciun. Liar 9 7.060 09-07-2012, 01:41 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Exista.... Lye 29 18.830 25-04-2011, 09:54 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Cadou de Craciun pentru userul preferat Flash 8 6.391 25-12-2008, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Denny

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)