Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea poate fi inselatoare!

#30
Deci.. ! Am venit cu nextu' :-" Enjoy ! ;]


Capitolul XI


Sakura :

Imi sprijin capul de geam. Privesc in gol la peisajul de afara. Ochii mei privesc acea intindere alba, insa parca nu vad nimic. Parca ma uit la un perete alb.
Inchid treptat ochii cufundandu-ma intr-un somn adanc. Pornesc incet, incet spre o tara a viselor unde grijile nu exista.


Tresar brusc si privesc buimaca in jurul meu. Ii vad pe ceilalti cum coboara din masina si se indreapta spre portbagaj. Am ajuns deja ? Totusi parca am ajuns prea repede. Deschid portiera si un val de frig imi inconjoara tot corpul. Imi incrucisez bratele pe langa corp si incerc sa ma incalzesc.
- Insfarsit am ajuns ! aud vocea lui Ashley.
Privesc in fata mea si observ o cabana cu doua etaje. E facuta complet din lemn, sau poate ca asa vrea sa para. Imi iau bagajele si ma indrept spre intrare. Deschid usa si raman placut impresionata. Ajung intr-un hol cu pereti de culoarea mierii. Pe jos sunt laminate albe, iar pe peretele din partea dreapta se afla un cuier, iar mai incolo o usa care da in bucatarie. Pe peretele din partea stanga, se afla un dulapior pentru pantofi, iar fata in fata cu usa de la bucatarie se afla alta, care da in sufragerie. In capatul holului se afla niste scari, care probabil duc la dormitoare.
- Rozalio, ai de gand sa stai in pragul usii inca doua ore ? aud vocea enervanta a lui Sasuke.
Ma intorc spre el si ii trimit niste priviri fulgeratoare. Imi las bagajele langa cuier si intru in sufragerie. Livingul este frumos vopsit intr-un roz mai deschis, care nu iti oboseste ochii, iar pe jos sunt laminate care seamana cu culoarea nisipului. In mijlocul camerei se afla o canapea de piele alba, iar in ambele parti cate un fotoliu facut din acelasi material. In fata canapelei se afla un semineu in care arde focul. Deasupra semineului este pus pe un brat televizorul. Pe pereti se mai afla cateva tablouri cu diferite picturi.
Ma asez pe canapea si astept ca si ceilalti sa isi faca aparitia. Brunetul intra in living, trantindu-se langa mine pe canapea. Ma dau putin mai incolo, insa fara sanse sa scap de brunet. Exact cand vrea sa ma atinga, in sufragerie apar si ceilalti.
- Bun, acum vreau sa va zic cum veti dormi, aud vocea domnului Uchiha.
- Avem camere separate nu-i asa ? ma trezesc eu intreband.
- Desigur ! imi zice doamna Uchiha cu un zambet dulce pe fata.
Rasuflu usurata si zambesc in sinea mea.
Dupa ce aflu la ce etaj voi dormi, imi iau bagajele si urc sus. Se pare ca voi dormi la etajul doi. Ma indrept spre usa indicata de mama si apas pe clanta. O deschid si raman impresionata. Camera e vopsita in mov, doar tavanul este alb. In mijlocul camerei se afla patul, care este acoperit de lenjerie roz, cu niste fluturi albi. Pe de o parte si cealalta a patului se afla cate o noptiera alba. Fata in fata cu patul se afla dulapul de culoare alba. In partea dreapta a dulapului se afla un birou pe care sunt asezate cateva foi si pixuri.
Pe peretele din stanga se afla usa de la baie si cateva dulapioare mai mici. Pe peretele din dreapta se afla usa ce da spre hol, o masuta cu oglina, iar pe ea cateva chestii cosmetice, iar in colt se afla un brat, care se ridica in sus, tinand undeva televizorul.
Iau telecomanda de pe noptiera si pornesc televizorul pe un canal de muzica. Deschid dulapul si incep sa despachetez hainele. Le arunc pe undeva prin dulap, incercand sa le asez totusi cat de cat frumos.
Dupa o ora, aud o bataie in usa. Crezand ca este una dintre surorile mele zic un simplu intra. Usa se deschide, insa nu ma sinchisesc sa ma intorc ca sa vad cine e. Raman tot in fata dulapului, despachetand haine.
Brusc sim doua brate care imi inconjoara talia. Tresar si imi intorc capul pentru a vedea cine este faptasul.

Sasuke :

O tin pe rozalie strans de talie, incercand sa nu o las sa-mi scape.
- Acum ce mai vrei ? aud vocea ai plina de ura.
Nu ii raspund intrebari ci o lipesc de perete. O apuc de barbie si o sarut apasat pe buze. Mi-a fost dor sa-i simt buzele atat de dulci si atat de fine. Dintr-un sarut atat de pasional, il transform intr-unul violent, muscand-o pe fata de buza inferioara.
Aceasta geme incet si incearca sa ma impinga, insa fara rezultate. Cobor incet pe gatul ei, infigandu-mi dintii in pielea ei alba ca zapada. Aceasta geme din nou, bagandu-si mana in parul meu. Incepe sa ma traga din ce in ce mai tare. Isi scoate o mana din parul meu si i-o simt pe obrazul meu. Ma mangaie incet, dupa care simt o usturime de nedescris, iar in urma ei se aude o pocnitura. Ii dau drumul, dandu-ma cativa pasi mai in spate.
- Asa meriti ! Sper sa-ti intre asta bine in cap : nu sunt un manechin sa te distrezi cand vrei cu mine, asa ca dispari ! tipa ea la mine
Ma impinge afara din camera, dupa care tranteste usa si o incuie cu cheia. Imi pun mana pe obrazul lovit de tanara si ma indrept spre camera mea. Intru in baie si ma uit in oglinda.
Urma palmei ei se afla inca acolo, fiind destul de vizibila.
Imi pun din nou mana acolo si imi aduc aminte ca tot obrazul acesta a fost sarutat prima data de ea. Zambesc usor in timp ce ma privesc in oglinda.
- Sasuke, Sakura ! Haideti repede jos, aud vocea lui Itachi.
Ma spal cu apa rece pe fata, sperand ca voi mai potoli roseata.
Cobor repede jos, unde ii vad pe toti adunati acolo. Rozalia vorbea ceva cu Isa, insa cand ma vede se opreste brusc.
- Sasuke ce ai patit la obraz ? ma intreaba mama.
- Nu conteaza, ii raspund eu simplu.
Ma asez langa Madara, care se pare ca nu mai poate sa intrerupa un sarut dintre el si Ashley. Ii dau un cot, iar acesta se uita la mine urat. Ii scot limba rautacios dupa care ma uit la rozalie. Privirea mea se izbeste de a ei, facand-o pe tanara sa se intimideze. Isi intoarce privirea spre mama sa, nemaiputand sa se uite la mine. Zambesc smecher si ma uit atent la tatal meu.
- Copii, ce ati zice daca am merge se exploram teritoriul ? intreaba tata.
- Adica cumparaturi ? sar surorile Sakurei.
- Ceva de genul acesta, zice domnul Haruno.
Cat ai zice peste, Isa si Ashley o zbughesc pe scari in sus. Rad incet si ma ridic de pe canapea. Observ ca rozalia deja e in capatul scarilor, urcand spre camera sa.
Pasii ei rasuna pe laminatele albe, formand un sunet placut.
Ma trezesc din vissare si merg in camera mea. Imi scot din dulap o pereche de blugi negri, o bluza alba cu dungi orizontale negre si o geaca neagra. Ma incalt cu o pereche de adidasi si cobor jos. Se pare ca acolo deja toata lumea e deja gata. Defapt, aproape toata lumea. Sakura inca nu a aparut.
Dupa cateva minute, isi face aparitia si rozalia. Poarta o pereche de blugi albastri, o bluza neagra cu cateva floricele albe si o geaca neagra. Parul ei lung si roz este prins intr-o coada sus, iar in picioare poarta o pereche de bascheti negri cu sireturi albe.
Iesim pe usa si ne indreptam spre niste magazine din apropiere. Bineinteles ca grupa de fete a luat-o inainte. Doar rozalia a ramas cu tatal ei. E cam palida. Nu prea pare in apele ei de cand am sarutat-o. Defapt nu pare in apele ei de cand am plecat din Konoha.
Grabesc pasul si ii pun mana pe umar. Aceasta se uita la mine putin nervoasa, insa si uimita.
- Esti bine ? Nu prea esti in apele tale, ii zic eu calm.
- Nu cred ca te intereseaza, imi raspunde ea.
Dupa cinci secunde, vad cum incepe sa se clatine. Picioarele nu o mai tin si se prabuseste la pamant. Ma pun repede in genunchi, luand-o in brate.
Tatal ei se repede la ea, apucand-o de mana. Incepe sa o strige insa ochii rozaliei parca privesc undeva in gol. Acea privire verde, incepe sa se stinga treptat. Ochii ei se inchid incet, lasand pe fetele tuturor un semn de intrebare...

P.S.: Imi pare rau pentru greseli, insa e necorectat :P Sper sa va placa.. ! ;;]



Răspunsuri în acest subiect
Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 18-08-2010, 09:21 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare![SasuSaku] - de Heartagrama - 25-08-2010, 02:41 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare![SasuSaku] - de Debb.' - 31-10-2010, 10:58 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 19-11-2010, 06:03 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Assyria - 20-11-2010, 11:55 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 12-12-2010, 08:47 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 12-12-2010, 09:30 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 13-12-2010, 12:35 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 14-12-2010, 08:56 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 26-12-2010, 01:21 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 26-12-2010, 01:37 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Yun. - 26-12-2010, 06:19 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 30-12-2010, 11:13 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 30-12-2010, 11:28 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Lorely - 31-12-2010, 03:03 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Mariah . - 01-01-2011, 03:11 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 04-01-2011, 08:22 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 04-01-2011, 08:40 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hachiko - 04-01-2011, 10:07 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 09-01-2011, 07:52 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Mariah . - 09-01-2011, 08:18 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 10-01-2011, 01:20 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 18-01-2011, 12:09 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 18-01-2011, 01:02 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 25-01-2011, 10:04 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 28-01-2011, 12:58 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 28-01-2011, 02:14 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 28-01-2011, 06:51 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 28-01-2011, 11:53 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 04-02-2011, 08:29 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 06-02-2011, 01:32 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 06-02-2011, 06:27 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 21-02-2011, 07:52 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Hakusor. - 21-02-2011, 08:14 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 22-02-2011, 01:22 AM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Debb.' - 26-02-2011, 03:46 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Bonnie - 26-02-2011, 08:50 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de KarinaD - 26-02-2011, 09:45 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Vero - 26-02-2011, 11:47 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de *Black~~Heart* - 04-03-2011, 11:10 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Rose ^^ - 30-03-2011, 11:26 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Sayonara - 02-04-2011, 08:07 PM
RE: Dragostea poate fi inselatoare! - de Sho-Yo - 25-05-2011, 11:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.492 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 13.782 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 7.426 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 11.113 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 5.409 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 2.886 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 4.642 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.341 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 27.372 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 2.755 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)