Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de muritor si de demon

Cand am zis continuarea d ela capitolul 1 am vrut sa zic ca am editat si am mai pus ceva la capitol.Oricum o sa continui desi nu cred ca va fi o continuare buna.

Capitolul 2
Dimineata cand m-am trezit eram foarte obosita. Daca nu trebuia sa merg la audiere nici nu mas fi trezit. Si mai aveam si scoala dar cred ca azi puteam sa chiulesc. M-am dat jos din pat si am mers la oglinda. Bandajul de la cap era plin de sange. Mi-am pieptanat parul si m-am imbracat intr-o pereche de blugi si o bluza alba. Cand am iesit pe usa am vazut ca la vecina mea era un echipaj de medici legisti. Din moment ce eram nepoata sergentului aveam dreptul sa intreb ce sa intamplat. Cand am auzit ca vecina mea fusese omorata am inghetat de frica. Intr-un fel era vina mea. Daca aca chestie ma omora pe mine acum vecina era in viata. Am coborat pe scarile blocului si am ajuns in 6 minute la politie. cand am intrat toti politisti tineri apropiati de varsta mea care tocmai fusesera recrutati m-au asaltat. Ma tot intrebau ce mai fac,cum ma mai simt si daca pot sa le dau numarul de telefon. Bine inteles ca nu ii bagam in seama. Cand am ajuns la matusa aceasta mi-a explicat procedura si a inceput sa dea cu intrebari.
-Ce sa intamplat?
-Am fost atacata.
-Cand?
-Dupa scoala,la ora 18:30.
-Cine a fost atacatorul?
-Nu stiu.
-Unde sa intamplat atacul?
-Pai,la inceput am fugit din fata scolii iar restul a continuat in padure.
-Ce? Ai fost in padure la 6? Te omor! a strigatmatusa mea nervoasa
-Lolita! Aste interogatoriu sau stabilire a lucrurilor bune si rele pe care le-am facut?
-Scuze dar ti-am zis s anu mergi acolo. Ok,Valeri. Nu prea mai am intrebari. Daca se mi intampla ceva sa vi sa ne anunti.
-Am inteles. Pa matusa.
-Pa.
De data asta nu a durat asa mult. Am mai fost interogata o data cand am prins un hot. Am mers acasa si mi-am luat ghiozdanul. Pe drum spre scoala ma tot gandeam la ce se intamplase ieri. Nu am mai avut timp sa ma gandesc pentru ca o motocicleta a trecut fix pe langa mine si mi-a intrerupt sirul gandirii.
-Idiotule! am strigat eu
Motociclistul a oprit si si-a dat casca jos. I-am observat ochii verzi. In momentul ala mi-am adus aminte de ochii acelei chestii. Erau tot verzi. Motociclistul s-a apropiat de mine.
-Vreo problema? intreaba el
-N..Nu.
Baiatul a vrut sa plec dar m-am trezit din visare.
-Stai! Ba este o problema. Era sa dai peste mine!
-Cine te pune sa mergi pe mijlocul drumului?
-Pot sa merg pe unde vreau! Matusa mea lucreaza la politie. Ma scoate ea din incurcatura.
-Da cum zici tu.
Motociclistul s-a urcat repede pe motocicleta si a plecat. Am continuat sa merg. Am ajuns la scoala si acolo erau toate prietenele mele. Mari,Lola si Margie. Am stat la taclal ramada pana sa intram in scoala. Cand am ajuns in clasa ne-am asezat fiecare in banca ei. Bine inteles ca stateam in grup. Eu si Mari intr-o banca,iar Lola si Margie in fata noastra. Diriginta tocmai intrase in clasa iar in spatele ei a venit un baiat cu parul negru si ochii verzi,imbracat cu o pereche de blugi,o camasa alba si o geaca de piele neagra. L-am recunoscut imediat. Era idiotul cu motocicleta. M-a observat si mi-a zambit intr-un mod pe care nu l-am putut intelege. Diriga normal ca la asezat aproape de mine. In pauza am mers la ala.
-Buna ma mai ti minte?
-Da. Tu esti tipa pe care era sa o lovesc.
-Da deci iti aduci aminte. Apropo nu te-ai prezentat.
-Intai zi tu nemele.
-Bine,daca ai de gand sa imi zici si tu.
-Bine.
-Ma cheama Valeri.
-Numele meu e Demon.
-Frumos nume. zic eu sarcastica. Apropo stiu ca tu esti.
-Ce sunt?
-Cel care ma atcat ieri. Te faci ca nu sti?
-Pai chiar nu stiu.
-De parca te-as crede ca nu sti. Mincinosule.
Deodata Demon m-a luat de mana si a inceput sa ma traga. Am ajuns pe un coridor intunecat unde Demon ma dat cu capul de un perete si ma trantit pe jos.
-Daca ma mai acuzi de ceva o sa fie mult mai rau.
A plecat si ma lasat acolo. M-am rdicat si am mers in clasa. Imi era teama. Tot restul timpului am incercat sa ma feresc de Demon si cand am terminat orele am fugit acasa. Cand am ajuns acasa am observat un bilet de la matusa. Spunea ca azi sta mai mult in tura. Ca de obicei eram singura. Dupa o ora am auzit ca cineva suna la usa. Am mers sa vad cine e si cand am deschis am ramas incremenita. Era Demon. Am vrut s ainchid repede usa dar nu am reusit pentru ca idiotul s-a pus fix intre toc si usa.
-Stai. Vreau doar sa vorbim. a zis el
-Ok. Ce e?
-Vroiam sa imi cer scuze pentru ce am facut azi.
-Bine acum pleaca.
-Pa.
-Pa.
S-a prefacut ca pleaca dar s-a intors repede si ma sarutat. Sarutul era la fel ca cel pe care il primisem ieri seara de la acea creatura. Demon a fugit si ma lasat pur si simplu in fata usii.Am inchis usa si m-am dus sa imi fac baie. Eram foarte speriata. Am scris tot ce s-a intamplat in jurnal si dupa ce mi-am facut temele am mers la bucatarie. Vroiam sa imi fac o ceasca de ciocolata calda. Am pus laptele la fiert si am inceput sa topesc ciocolata. Era deja vreo 21:00. Nici nu imi dadusem seama ca timpul trecuse. Am luat ciocolata si m-am dus in camera. In camera aveam un televizor si tocmai incepuse un fil de groaza. Se numea Vineri 13. Pe la jumatea filmului a fost o scena foarte urata. M-am speriat asa de tare ca am sarit de pe pat. Imediat atunci becul de la veioza s-a spart si am fost trantita de pat de o persoana. Am inceput sa tremur. Am vazut ochii verzi de care imi era atat de teama. Nu stiam ce sa fac. Am incercat sa ma ridic dar nu puteam. Deodata am fost din nou zgariata ca in celelalte dati. De data asta nu m-am mai gandit sa tac si am tipat cat de tare am putut. Omul sau ce o fi fost el s-a ridicat si a sarit pe geam. Luna i-a luminat putin chipul dar nu am putut vedea bine. Am oprit televizorul si m-am culcat.
Dimineata cand m-am trezit era sa intarzii la scoala. Am luat repede pe mine o bluza si o pereche de colanti si am plecat. Cand am intrat in clasa am observat un bilet pe banca mea. Am inceput sa citesc: "Draga Valeri,
Sper ca nu te-am suparat prea tare dragut-o dar chiar imi place sa iti aud strigatele disperate de ajutor. Te asigur ca ne vom mai intalni."
Biletul era cu adevarat infricosator. Bineinteles ca nu era semnat. Trebuia sa aflu cine a scris biletul.

Va urma

Capitolul 3 va fi un fel de continuare a actiunii din capitolul 2.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de muritor si de demon - de Yoko-sama - 17-10-2010, 10:38 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de *ILY Yaoi Maniac* - 17-10-2010, 11:28 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de hiimera - 18-10-2010, 09:13 AM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de Me_Samy - 20-10-2010, 06:41 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de Yoko-sama - 26-10-2010, 10:15 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de hiimera - 27-10-2010, 10:04 AM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de *ILY Yaoi Maniac* - 27-10-2010, 07:23 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de Me_Samy - 30-10-2010, 02:52 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de hiimera - 31-10-2010, 01:25 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de Sorynna - 07-11-2010, 02:38 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de hiimera - 07-11-2010, 02:47 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de Me_Samy - 07-11-2010, 11:30 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de Rin - 08-11-2010, 12:36 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de hiimera - 10-12-2010, 12:37 PM
RE: Dragoste de muritor si de demon - de Nixu - 06-02-2011, 08:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.654 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 2.290 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Love the feeling of joy-An demon and an angel! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 5 3.967 01-07-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 4.441 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Lacrimile unui demon Dufresne 11 7.477 02-02-2011, 06:20 AM
Ultimul răspuns: Danb
  Inger Vs Demon yaoi maniac 0 2.361 27-06-2010, 05:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  The passion of an angel and a demon ...:::Hana Arakida:::... 2 3.318 10-03-2010, 12:59 AM
Ultimul răspuns: ...:::Hana Arakida:::...
  The Demon's Paradise [yaoi] Yaoi Queen 54 40.141 07-03-2010, 02:59 AM
Ultimul răspuns: myuu
  Dragostea in inima unui demon (InuYasha X Kikio) Annya 6 5.789 01-05-2009, 07:54 AM
Ultimul răspuns: Sasuke Uchiha is the best
  Sasusaku o iubire intre un demon si un inger Who said i have to be normal 13 13.228 17-10-2008, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Aly

Utilizatori care citesc acest subiect: