26-08-2010, 02:26 PM
Deci am ajuns si eu. Citesc de mult ficul , dar comentez numai acum, eh asta e. Mi-a placut mult inceputul fiindca de acolo s-a stranit un suspans pana ne-am dat seama despre ceea ce este vorba. Acolo ai inceput cu intriga si asta imi place:X Stii sa descrii, dar trebuie sa te mai straduiesti , fiindca mereu e loc de mai bine. Am observat ca aduci nexturile destule de repede , imi place si acest lucru. Trebuie sa spun ca ideea cu Sasuke ca o doreste pe Sakura " asa numai pentru o noapte" am mai intalnit-o , dar sper sa o dezvolti. Observ ca brunetul deja incepe sa se indragosteasca de Saku, deci este bine, dar ar fi de preferat ca relatia dintre ei sa nu inceapa atata de devreme, o mica tragedie intre cuplul principal al ficului nu strica niciodata, da mai mult suspans :)) . Dialogol mi sa parut uneori sec , de aceea ar fi mai bine sa incerci sa-l dezvolti . Naratiune este buna nu prea am ce obiecta la ea. Din cate am observat eu nu o grabesti , dar cu mai multa descriere ai sa o imbunatatesti ;) .
[i]Astept nextul si sa nu renunti la fic , caci este promitator. Bye !
[i]Astept nextul si sa nu renunti la fic , caci este promitator. Bye !
![[Imagine: anime_music.jpg]](http://i1024.photobucket.com/albums/y308/Lettyme_2012/anime_music.jpg)
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(