io nu am mai postat de un secol=)) si imi pare sincer rau pentru ca nu am mai facuto dar nu lam mai citit de atunci pentru ca nu am mai dat de el si de asta dar acum lam citit si cum tiam mai spus imi place la nebunie .Nu ii baga in seama pe cei care spun lucruri urate .Nu trebuie sate superi si sa te lasi de fic doar pentru ca nu ai multe comuri acuma nu poti sa spui ca nu ai multe comuri ca cu am meu sant deci eu vreau sa vii cu nextul.Apropo sa nu imi zici ca cewi 2 spioni earau naruto si hinata :smart: creca cand a vazut Sacura cn este a ramas asa si sasuke crek a ramas oricum astept sa vii cu capitolu ala ca sa vad dak erau ei sau nu:zuppy21:
[Edit. Chrome] Mai uÅŸor cu emoticoanele.
[Edit. Chrome] Mai uÅŸor cu emoticoanele.
lol! ce viata de kkt sa stai si sa speri ca vei intalni iubirea vietii tale si ea sa nu apara
..iar cand crezi ca a aparut iti dai seama ca nu te merita ce chestie sa crezi in iubire
..ridicol ..poate cel mai ridicol lucru existent pe lumea asta am crezut in iubire si am suferit:closedeyes: ...acum sunt doar o umbra din ceea ce am fost candva :dead: