17-06-2010, 08:02 PM
Helău.
.
Bun venit pe AnimeZup Ioana. Sper sa te distrezi pe aici si sa nu abandonezi siteul.
Sa vedem...
Mi se pare ciudat ca nu-ti place "logica" [ daca asta ai vrut sa scrii]. Adica... matematica se bazeaza pe logica. Nush, mie mi se pare ciudat
. Oricum, si mie imi place geografia [ desi avem o profesoara care ne pune sa invatam 10 pg din manual
]. Matematica mi se pare o materie interesanta, insa nu ma prea pricep la ea. Am note mari, insa nu sunt menita ptr asha cva
.
Am si niste intrebari.
1. Iti place verde?
[ eu il ador]
2. Care sunt melodiile tale preferate de la Linkin Park si The Rasmus?
3. Ce parere ai despre filmul 2012?
[ Eu cred ca a fost regizat bine pentru un film SF]
4. De ce iti place iarna? [ sa vad dak avem acelasi motiv
]
5. O sa postezi vreun fic?.
6. Ce animeuri iti plac?
7. Care e persj tau preferat masculin? Dar feminin? [ din anime]
8. Vrei sa fim prietene?
0. Ce parere ai despre istorie? [ am uitat de asta
]
Cam atat.
.
.Bun venit pe AnimeZup Ioana. Sper sa te distrezi pe aici si sa nu abandonezi siteul.
Sa vedem...
Mi se pare ciudat ca nu-ti place "logica" [ daca asta ai vrut sa scrii]. Adica... matematica se bazeaza pe logica. Nush, mie mi se pare ciudat
. Oricum, si mie imi place geografia [ desi avem o profesoara care ne pune sa invatam 10 pg din manual
]. Matematica mi se pare o materie interesanta, insa nu ma prea pricep la ea. Am note mari, insa nu sunt menita ptr asha cva
.Am si niste intrebari.
1. Iti place verde?
[ eu il ador]2. Care sunt melodiile tale preferate de la Linkin Park si The Rasmus?

3. Ce parere ai despre filmul 2012?
[ Eu cred ca a fost regizat bine pentru un film SF]4. De ce iti place iarna? [ sa vad dak avem acelasi motiv
]5. O sa postezi vreun fic?.
6. Ce animeuri iti plac?
7. Care e persj tau preferat masculin? Dar feminin? [ din anime]
8. Vrei sa fim prietene?
0. Ce parere ai despre istorie? [ am uitat de asta
]Cam atat.
.

![[Imagine: asdsadfu.jpg]](http://img855.imageshack.us/img855/6420/asdsadfu.jpg)