Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lumina ce va imparati intunericul(fic sasuhina)

#12
CAPITOLUL 5-Testul lui Kurenai(PARTEA 1)
''Ei, daca tot sunt aici, aici ramin. Cale de intoarcere nu mai exista. Aici am ajuns daca am ales calea shinobi si orcare dificultati mi-a pregatit sensei Yuhi, sunt gata sa le infrunt'' Se incuraja pe sine-insasi bruneta in timp ce mergea spre terenul de antrenament.Tot cu gindul la ce fel de test ii va da Kurenai, Hinata nu observa ca cineva se furisa pe la spatele ei:
-Booo!
Speriata, Hinata lua un kunai din buzunar cu gindul sa-l tinteasca pe cel care se aflase in spatele ei si o speriase.
-Usurel Hinata, sunt eu, Kiba! Spuse baiatul surprins de reactia fetei, ham, ham incepu sa latre Akamaru astfel afirmind ce a zis Kiba.
-Oh, Kiba, Akamaru voi sunteti. M-ati speriat rau de tot si inceteaza sa te mai rizi, nu e deloc amuzant!
-De ce nu? Intreba Kiba incercind sa-si potoleasca risul.
-A mai facut-o cineva inaintea ta si atunci mai nu aveam sa cad intr-un lac.
-Interesant si cine e acel cineva? Intreba Kiba cu interes in voce.
-Nu conteaza.........nu-l mai tin minte.........deci esti pregatit de testul care ni-se va da?
-Da, eu si Akamaru suntem pregatiti! Nu-i asa Akamaru? Akamaru latra in semn ca e deacord cu ce ii zice stapinul.
Tot vorbind, cei doi nici nu observara cum ajunsera pe terenul de antrenament. Shino si Kurenai erau deja acolo. Fara sa mai faca alte introduceri Yuhi incepu:
-Salutare la toti. Dupa cum stit azi ve-ti fi examenati si dupa cum v-eti da examenul se va decide daca ve-ti fi jenini sau nu. Deci uitati in ce va consta testul:Am la mine in mina trei clopotei,fiecare va fi aruncat in cite o regiune de relief diferita. Sarcina voastra este sa-i gasiti timp de patru ore si sa faceti fata dificultatilor care va apar in cale. Cine nu va gasi clopotelul la timp, va repeta anul. S-a inteles?.
-Da sensei spusera copii in cor.
-Bine. Si Kurenai a facut vint la cei trei clopotei si fiecare din ei au aterizat pe unu din acele trei teritorii unde avea sa se desfasoare testul, dar unde anume, nu stim.
-Hinata!
-Da sensei!
-Tu o ei pe terenul din dreapta, Kiba,pe terenul din mijloc, iar tu Shino pe cel din stinga. Sa inceapa testul,porniti!
Si cei trei au luat-o pe drumul pe care le spuse femeia.
LA HINATA:
''Din cite stiu eu, in Konoha nu este nici un teritoriu, nici macar de antrenament unde sa fie plin cu nisip, dar asta de pe afara de plin ce e, peste tot numai dune de nisip, altceva nimic,un adevarat desert. Sper sa nu fie insotit de acele tornade caracteristice desertului, pentruca daca e asa voi avea mari probleme eu si Biakuganul meu, testul asta o sa fie mai greu decit credeam, o adevarata provocare!''
.....Mergea din ce in ce mai greu pentruca nisipul de sub picioarele ei de fiebinte ce era, ii dadea senzatia ca merge pe o lava de la vulcan, chiar si urmele de transpiratie ce se prelungeau usor pe fata fetei si cadeau pe nisipul fin, ce la soare parea ca seamana cu aurul se uscau imediat ce atingeau pamintul, iar faptul ca prin apropiere nu exista nici o sursa de apa, facea calatoria in cautarea clopotelului si mai dificila.
Dupa ce mai merse un timp si vazu ca tot nu gaseste ceia ce cauta, sleita de puteri se aseza pe o bucata de nisip ce parea sa fie incredibil de tare si rezistent. Hinata se gindi ca sub tot acest nisip se afla o piatra si nu isi daduse seama ca face o greseala asezindu-se pe ea pina ce nisipul de sub bruneta nu se cutremura ridicindu-se si luind forma unui gigant om din nisip incepind sa atace bruneta ce era intinsa la pamint dupa ce cazuse de pe umerii acestuia. In ciuda faptului ca era foarte surprinsa reusi sa-si vina repede in fire si folosi Biakuganul pentru ai vedea punctele chakra, dar in zadar. Acel om de nisip nu era o persoana ci doar un lucru ce era creat cu ajutorul unui ninjutsu special, deci nu avea puncte chakra.Chiar si asa, Hinata nu se dadu batuta si incepuse sa-l loveasca atingindu-l usor cu degetele ei fine in toate partile, dar el se refacea la loc.''Orice n-as incerca, el se reface la loc, si ma forteaza sa ma retrag si sa dau peste o......tornada! Si inainte ca sa reuseasca sa se fereasca, tornada o lua pe sus si o duse la locul de unde isi incepuse ea calatoria. ''Orce n-as face pentru a gasi clopotelul se dovedeste a fi un esec si deja am pierdut doua ore si mai am inca doua.........oare ceilalti au necazuri la fel de mari ca mine?''
LA KIBA
Din nefericire pentru Kiba, i s-a nimerit un teren de padure, unde erau diferiti fluturi colorati, insecte, pasarele si alte mici vietati care il iritau pe Akamaru pentruca il incurcau sa-l ajute pe Kiba sa gaseasca clopotelul. ''Oare la ce s-a gindit domnisoara Kurenai cind m-a trimis pe acest teren? Chestiile cu animalute si fluturasi sunt genul Hinatei, nu al meu!!! ''Se gindea Kiba suparat. Ca si cind i-ar fi auzit gindurile, si s-ar fi revoltat deodata crengile copacilor au inceput sa prinda viata si sa-l atace din toate partile pe Kiba si Akamaru. Crengile care au prins viata vazind ca nu-l pot sa-l prinda nici pe Kiba, nici pe ciinele lui s-au retras. Crezind ca au scapat de pericol, baiatul si catelul au inceput sa mearga mai departe cind au observat ca se cutremura pamintul si din el se ridica ceva de neinchipuit de.......
-Oau ce fel de fioratanie mai e si asta?! Spuse Kiba socat.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Lumina ce va imparati intunericul(fic sasuhina) - de Gabriella - 15-05-2010, 10:02 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lumina vine de la răsărit Katniss 18 6.792 13-06-2011, 01:20 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.415 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  [split] Lumina vine de la răsărit ( +16 / +18 ) Valleee 0 1.133 28-03-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Valleee
  Intunericul iubirii nestiute Miranda. 6 6.240 26-12-2010, 08:10 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  Oare cât? (SasuHina) Abbeh. 20 10.794 05-07-2010, 08:35 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Cand lumina e stinsa Axel . 1 2.445 09-05-2010, 06:30 PM
Ultimul răspuns: Akane
  Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure] aurelia chircu 4 3.051 17-04-2010, 04:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.554 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Inger de lumina chrissta 7 6.061 23-06-2009, 10:25 AM
Ultimul răspuns: chrissta
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.673 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)