Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Luna plina.

Heya(*.*)

Fic nou.Urrra:))

Avand in vedere ca este primul capitol nu pot comenta chiar atat de mult povestea,pentru ca nu este dezvoltata si nu imi pot da seama cine`i cine.Dar dupa cateva capitole voi fi la curent cu totul.Pot spune ca imi place,ideea este originala cat de cat,dar voi vedea asta si in urmatoarele capitole.Am impresia ca este un fic cu vampiri,tot mai raspandite in ultima vreme,probabil noua moda.Si asa,nu ma pot opune,este ficul tau si ideea ta.Insa chiar daca nu este atat de original,cred ca va iesi ceva cat de cat bun de aici.
Tin sa`ti spun ca ai unele fraze banale si chiar nu isi au locul,plus ca nu stim nimic depsre presupusul personaj principal.Nu ii stim calitatiile,defectele,trecutul,motivatiile,gesturile sau cel putin numele,iar asta demonstreaza ca nu te`ai straduit destul de mult,sau poate ai vrut sa ne tii in suspans,desi nu cred.La descriere nu te descurci,este slaba si asta face ca acest capitol sa nu fi extraordinar,sau cel putin atat de bun pe cat credeai.Descrie si tu sentimente,trairi,lucrurie etc.(ai inteles ideea) si ai sa vezi cat de bine va iesi totul.Dialogul este aproape ineexistent,insa nu iti cer sa faci exces de el si as vrea sa fie cat mai putin posibil.Este sec,deci te rog sa remediezi asta data viitoare.La naratiune pot spune ca te descurci mai bine,insa sa nu crezi ca este extraordinar.Este doar bine.Actiunea mi`a placut ca nu a fost grabita,insa la inceput ai lungit`o prea mult si parca s`a miscat cu viteza melcului.Te`ai bazat prea mult pe lucrurile ce ii se intampla "roscatei" intr-o zi si din aceasta cauza revin la discutia de mai sus-->nu am putut intelege despre ce este vorba.Te rog sa dezvolti ideea,sa nu o mai lungesti asa de mult si sa te bazezi pe detalii.Greseli de tastare am vazut vre`o cateva,dar asta nu`i o problema.Cel putin nu am vazut greseli gramaticale.
Cat despre titlu pot spune doar ca imi place,dar nu am uimeste.In plus,titlul ficului ma duce cu gandul la Twilight,si asta ma face sa cred ca titlul nu`i original.
Cam atat pot spune pentru inceput.

Ja ne` si multa inspiratie:*

Răspunsuri în acest subiect
Luna plina. - de MimiÅŸor - 22-04-2010, 02:52 PM
RE: Luna plina. - de MisS.sAdiStic - 22-04-2010, 03:44 PM
RE: Luna plina. - de Zăpă - 22-04-2010, 03:45 PM
RE: Luna plina. - de Me†al. - 24-04-2010, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O vara plina de iubire si schimbari *|Dea|* 4 3.678 05-04-2012, 07:17 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  O lume plina de miracole...si moarte! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 12 10.018 25-07-2011, 11:32 AM
Ultimul răspuns: stylish.lov3
  Viatai plina da surprize bune...dar si rele... $tefan 2 3.557 26-04-2011, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 10.917 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  O adolescenta plina de distractii Ella06 6 5.245 08-05-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Lori.
  Viata plina de necazuri dar si bucurii Madalina_Daniela 8 6.757 21-11-2009, 06:46 PM
Ultimul răspuns: DeMentă

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)