Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inceputul are intodeauna si un sfarsit, dar asta nu inseamna ca totul se v-a termina.

Heya..stii, n-am mai trecut de mult timp pe aici...asa ca dumneata esti prima pe lista mea [alba-neagra-gri...] :3
So..sa incepem.
Pentru inceput...nu-mi pasa cat de kilometric este titlul...insa macar scrie-l corect! Corect e: se va termina! Te rog frumos sa corectezi :-...Sincer sa-ti spun, nici titlul nu ma atrage nu stiu cat de mult, pare doar unu` asa de forma, fara a ascunde ceva interesant, dar uneori aparentele inseala...sper sa nu ma dezamagesti. :]

Dar ia sa vedem noi ce ai facut tu in ficulet...31 de randuri in cap -_-"...nu ma convingi cu nimic. Si logic, merita sa scrii la el, altfel..n-ai cum sa progresezi. Deci primul sfat: Fa-l mai lung de 30 de randuri!

Greseli ai la tot pasu`...si am gasit:
parasito - parasit-o
Lasao -Las-o
ea - ea
mancato- mancat-o
v-a trebui- va trebui
gandiduma - gandidu-ma
v-a trebui - va trebui
Sa nu uitam ca nu am stat sa ma uit dupa toate greselile...
Uff! Stai cam prost cu greselile, asa ca daca nu le-a spus nimeni, sper ca nu te superi pe mine ca le-am spus eu :-|..avand in vedere ca si capitolul e scurt. :-|

Am observat ca ai scris la persoana I [foarte bine] ..insa te contraziceai la tot pasu` >.<, dand impresia de o fata cu fite si cu ...like a gossip girl, sau mai degraba a pitipoanca >.<
Ex:
Citat:Nu vreau sa ma laud dar la vechea mea scoala eu eram un fel de celebritate. Si asta aveam de gand sa devin si aici.
D`oh! Se contrazice nu gluma..dar cine stie, poate tu vrei sa ne povestesti despre viata unei super vedete, precum perfectiunea intruchipata! Original :]
Totusi, sfatul meu numaru` doi: Incearca sa iti dai seama ce scrii...Nu tot ce scrii suna bine ^^". Unele fraze sunt stupide, monotone..si plictisitoare, iar altele fara nici un sens.
Sunt suficiente 3 puncte, nu 100
ex:top model......iesit la pensie.

Mai incearca sa mai bag descriere, frate..o fii fost el scurt, dar a fost cam sec. Naratiunea, mai trebuie lucrata.
Insa, mi-a placut la nebunie o fraza:
Citat:- Laso sa zboare Marty. Nu-i taia aripile inainte ca ea sa fi apucat primul zbor."
E asa de dragut...uhh, chiar mi-a placut!

Deci mai ai de lucru pana sa ajungi la un nivel O.K... insa te rog, nu renunta, o sa stau cu ochii pe tine, poate cine stie..minuni se intampla :]

Kya, sper ca nu te-am ranit cu postu` meu, si astept nerabdatoare nexu` sa vad ce ai mai facut! :P
Nu uita...am comentat fan fic-ul, in speranta ca poate tu o sa-l ridici la un nivel mai sus, daca te-am ranit cu ceva..s-a inventat PM-ul <3

Bai-bai! :3 Lots of love... Kagome<3
[Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so1_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so6_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so9_250.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Inceputul are intodeauna si un sfarsit, dar asta nu inseamna ca totul se v-a termina. - de Sushiiushii - 21-04-2010, 06:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Ce Inseamna Psihologie KitKat 0 2.296 10-09-2012, 02:00 PM
Ultimul răspuns: KitKat
  Iubire fara sfarsit Blood_Angel 4 4.894 03-12-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 12.899 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Inceputul unei relatii ciudate +18. Mina-chan 15 11.656 24-08-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  [split] Inceputul unei relatii ciudate +18. Anna 7 4.942 18-08-2011, 08:29 PM
Ultimul răspuns: candy girl
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 13.619 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  [ Inuyasha ] - Sfarsit ... Si de la capat Anaiyda 35 21.412 10-01-2011, 08:36 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata
  Totul pentru Rain. A'Svear 11 8.412 26-12-2010, 02:02 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Doua inceputuri si un sfarsit. Paradox 。◕‿◕。 7 5.992 23-12-2010, 11:13 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 10.290 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)