Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Bombonele ^^
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
[Imagine: cl_by_hazelnut3099-d4l5fe3.png]

[Imagine: skateboarding_by_hazelnut3099-d4kxniz.png]

[Imagine: sig6_bymaochan_by_hazelnut3099-d4isaeh.png]
~cele mai noi.
Helau, helau^^. Hai ca trec si eu cu un comm.

Prima imi place cel mai mult. CL <3. Imi place culoarea si ca ai mentinut o culoare, ca-ncelelalte e cam nebunie curcubeata. Imi place brushul sau textura aia, gen " we bring the fire" 15. Am impresia ca e cam mare, dar e ok daca la aceasta marime doresti sa lucrezi^^.

A doua e draguta, e cam incarcata, inteleg ca ai vrut sa arati ca de acolo sare/porneste dar textul ar fi fost mai bine pus umpic mai sus, sa mai echilibrezi sig-ul.


Ultima e.. uhm.. wow o.o. E super-duper incarcata si colorata. E ok sa le faci asa nebune, daca echilibrezi culorile intr-un fel.

Imi plac mult sig-urile tale <3. Te pricepi, si eu deduc ca esti incepatoare, asa ca e foarte bine pentru o incepatoare.
Sper sa mai postezi, sa nu te descurajeze comm-urile sau ceva xd.

~Chuuu =3



Multumeesc Kita-chan pentru comentarii ^^ Si da,sunt incepatoare. *defapt am mai lucrat in PS , dar de putin timp m-am reapucat dupa o pauza de aproape un an*
Avatare,avatare xDD
[Imagine: piggy_by_hazelnut3099-d4m412s.png][Imagine: blake_lively_by_hazelnut3099-d4m0num.png][Imagine: ciel_by_hazelnut3099-d4m0nhb.png][Imagine: legs__by_hazelnut3099-d4m0n66.png][Imagine: boom1_by_hazelnut3099-d4m0n2m.png]

un set:
[Imagine: sig11_by_hazelnut3099-d4m3goh.png]
[Imagine: avatar_by_hazelnut3099-d4m3h7a.png]
si o comanda:
[Imagine: command__by_hazelnut3099-d4lox75.png]
~Bate vaaantuu' T_T
Am incercat o chestie mai diferita o.o dar nu mi-a iesit asa bine . Stiu ca acolo la luminite se vede cum am dat cu magic wand ._.
[Imagine: polaroid_style_by_hazelnut3099-d4m7wyf.png]
Astept pareri,sfaturi si critici XDD
Here I am, Mao-chan!
Chiar ai evoluat, imi plac mult de tot cele din ultimele doua posturi. Din penultimul post, Comanda e cul, dar mi se pare cam intunecata, nu pot comenta prea mult caci depinde cine ce a cerut.

Celalalta imi place, imi plac culorile si cum ai incadrat textul, dar parca e umpic prea deschisa. Avatarele imi plac toate, sincer o.o. Nu stiu cat ai editat imaginile dar le-ai incadrat bine si imi place lumina.

Ultimul post, ti-am zis si pe mess, imi place ca renderul iese de acolo, dar in spate e prea intunecat, caci jacheta tipei e neagra si se cam pierde, la fel si a-ul din text. Puteai sa definesti mai bine personajul, dar ai incercat ceva nou si-mi place. Textul imi place mult cum e incadrat, si font-ul.

Bravo! Cum am zis mai sus ai evoluat mult si-mi place! hug

P.S. : Pot suti eu al doilea avatar, te rog? 108
Cele din primul post au fost bunicele dar după parcă te-ai prostit -.-.

Voi începe cu postul numărul 3. Avatarele, hmm prea simple. Sa folosesti un levels/curves nu e totul într-un avatar. Deobicei pe avatare nu se pune text, de semnat, ce să mai vorbim. Semneazăte mai discret, strici cu totul aspectul. La prima semnătură, nu ai făcut mare lucru. Puteai folosii niste c4duri sau dacă încă nu ştii cu ce se mănâncă măcar niste brushuri şi să nu o mai colorezi până dă înapoi. Comada aceia ... e foarte încâlcită, efectele merg ba în stânga, ba în dreapta, e un haos.

Ultima, se vede că ai încercat să decupezi cam majoritatea resurselor de acolo şi nu prea ţi-a ieşit. E prea întunecat şi sursa de lumină e foarte vagă. Textul, negru? "a"ul ăla nici nu se vede.

Îţi recomad tutoriale. Ai de lucru la Lighting/Depth şi la Tipografie. Mai bine ai renunţa la text pentru o vreme până înveţi esenţialul.

Succes.

Multumesc pentru comentarii si o sa incerc sa tin cont de sfaturi ^^
[Imagine: pikachu_by_hazelnut3099-d4mb8b2.png]
Nu stiu daca a iesit prea bine,mie nu imi place. Acum am observat cum se vede pe unde am sters >.<
Hei, hei! 15 Sig nou. Pikachu!
In primul rand ai zis ca nu-ti place, si daca nu iti place un sig, nu-l posta. Incearca sa faci altul cu acelasi stock si atunci cand iti place, postezi.

Nu e asa de rau. Imi plac mai mult cele de mai sus, dar vad ca ai incercat ceva nou cu duplicatul layerului. Dar totusi, ce naiba i-ai facut, caci parca ai pus efectele, ai pus ceva alb peste si apoi ai pus renderul o.o. Nu se vad culorile bine. Nu e goala, dar puteai in loc de duplic sa mai pui brushuri, efecte. Zic ca daca puneai text era si mai ok, dar sunt de acord cu cine ti-a comentat mai inainte, ca mai bine te perfectionezi intai.

Imi place, oricum. Incearca sa le schimbi cat mai mult. Esti talentata. Am impresia ca poti face mult mai mult^^.
Astept noi semnaturi huni hug. Poti sa incerci niste tutorilae si sa le postezi aici.

~Chuu. pupic
*bate vantul*
Pentru ca nu a mai trecut nimeeni >.< *scuzati pentru double-post* voi posta 2 chestiute noi ^^
[Imagine: kimono_by_hazelnut3099-d4nyjyu.png] - abia scoasa din PS ^^
[Imagine: inga_by_hazelnut3099-d4n5dyi.png]

Si am facut zilele astea si prima mea colorizare , dar e cam fail , o sa mai incerc sa fac , iar daca imi iese bine o postez ^^

*huggies*
Pagini: 1 2 3 4