Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Bombonele ^^
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
Lol, trec eu pe aici sweety :3.
Uite, nu comentez pe fiecare în parte, ci în general ce am observat. Mai la toate ai culorile prea țipătoare și combinate uneori aiurea. Încearcă pentru început monocromia sau amestecurile de două culori, nu așa Talmeș-balmeș. La unele ori nu ai prea multă lumină ori prea multă, încearcă să te joci cu Burn/Dodge - gâh, dacă nu așa se numea să-mi dai cu ceva în cap la profil - tool, ar ajuta foarte mult. Un prim pas ar fi să numai pui texturi/c4d/brush-uri peste personaje în prostie oO. Arată inestetic ._. După ar fi să încerci niște tutoriale, poate să nu le încerci pas cu pas, dar măcar să le citești, pe Deviantart sunt așa multe :3. Cel mai bun sig al tău mi se pare ăla cu Pika, dacă nu avea dublura aia acolo era mai ok și alte adjustments daccă existau era mai bine. Anw, cam atât, mi-e somn =.=.
Heii ^^ O sa incerc sa tin cont de sfaturi pe parcurs~
Am facut ceva,vroiam sa incerc ceva nou dar mneh 21 O prietena mi-a zis ca e cam incarcata >.< Astept si parerile voastre
[Imagine: set_by_hazelnut3099-d4obkt2.png]
[Imagine: set_av_by_hazelnut3099-d4obl1p.png]
Garrrr, new stuff, me gusta sa vad userii ca se avanta in photoshop din ce in ce mai mult <3.
Imi plac culorile, lol, avand in vedere ca-mi plac monocromiile in general. I don't know why, dar nu mi se pare deloc ca efectele si celalte chestiute din sig din partea stanga s-ar potrivi cu cele din partea dreapta, parca se bat cap in cap :<. Inca ai pus texturi and stuff pee personaj sau mi se pare mie o.o ? Adica asa mi se pare pe mana, pe palarie, ceea ce nu mi se pare prea bine, cum am mai zis, sterge partile care nu vin bine - parca ti-am zis asta in postul trecut, daca nu, sorry * aww * -. Chiar daca-i bine sa ai lumina si umbra in cantitati egale, trebuie distribuite cat de cat ok, aici este partea stanga luminoasa si cealalta mai intunecata, este aiurea, adica pare aiurea oO. Textul nu mi se pare deloc potrivit 21.
Anw, cam atat. Avatarul este ok, dar tot ccu texturi pe el, mai lase-le daca observi ca tot le pui peste partea esentiala a sig-ului, adica personaj. Anw, acum chiar ca-i atat.
Bafta sweety <3.
Mercii mult,bre, de commhug
M-am zapacit, unii imi zic sa pun mai multe texturi/brushes si sa nu pun numai pe fundal , iar ceilalti sa o las mai moale 21 La avatar nu mai stiu cine mi-a sugerat sa nu umblu numai de la adjustments *desi mie mi se parea ok doar cu atat*

Chestiuta abia scoasa:
[Imagine: taeyang_by_hazelnut3099-d4oemcu.png]
Lol, cine te minte in halul asta oO? Nu, texturile si brush-urile si celalte nu se pun pe personaj incat sa-l acopere si sa iasa un Talmes Balmes.
Acum revin la ultimul tau siggie. Gaaaarrrrr, este mult mai bun, este cel mai bun din tot ce ai facut pana acum. Imi place smudge-ul mult, adica lol, este tare pentru o incepatoare, doar ca, fiind fundalul, trebuia sa-i dai cu blur tool, pentru ca asa iese prea mult in evidenta, adica ecpliseasa personajul prea mult, ceea ce nu este un lucru bun. Culorile imi plac, adica imi place albastrul in sig-uri, asa in general, lol. Putea-i sa nu dai chiar atat sharpen, adica este cam deranjat oleaca, sau doar laptopul meu arata prost - se intampla des -. Este cam simplut, dar merge, este ok pentru inceput. Te descurci din ce in ce mai bine guuurl <3. Bafta in continuare, huuugiie !
Mercii mult Derzy pentru sfaturile date, o sa incerc sa tin cont de ele, desi uneori o mai dau in bara xDD
Chestiuta facuta azi-dimineata: [Imagine: tokyo_sig_by_hazelnut3099-d4ol6hj.png]
Cred ca e cam prea luminoasa *_* Am pus cateva texturi[liniutele alea si luminitele,daca se observa] dar am sters de pe personaj~
Edit: gata.

Uite, acum o sa iti zic ceva de pozitionare, de fapt o sa-ti arat doua prinscreen-uri facute de Mimisor care m-au ajutat si pe mine si o sa-ti dai seama. Cand pozitionezi un personaj, incearca sa-l pui de la frunte/par/cum ar veni mai bine in jos, pentru ca vezi tu, in sig-ul tau palaria acapareaza mai tot, adica personajul parca-i infipt acolo in josul sig-ului. Al doilea lucru ar fi ca daca personajul se uita-n dreapta, pune-l mai in stanga si invers. La tine, ar fi mers sa-l pui mai in dreapta.
Uite primul
Uite-l pe al doilea .
Astea-s cele doua din cele cinci-patru care mi le-a aratat ea. Cred ca o sa-ti dai seama usor 21.
Cum am mai zis, BG-ul ar trebui putin blurat, adica in ultimul tau sig BG-ul face concurenta personajului ceea ce nu-i prea ok, atrage prea mult atentia. Puteai sa te mai joci la adjustments si cam atat. Mi-e somn si spun prostii 21.
New stuff:
[Imagine: addicted_to_flowers_by_hazelnut3099-d4ppjku.png]
[Imagine: demons_by_hazelnut3099-d4ppjfx.png] -aș fi vrut să iasă altceva 39
Eh, cam atât. Aștept părerile voastre.

Zbye.
Chiar ai progresat! Imi place ca nu te lasi^^.
Am sa le comentez pe cele din ultimul post:
La prima imi place muuuult culoare si overall look-ul. Mi se pare ca scrisul ala din stanga taie textura cu flori sau ce sunt ele acolo jos si nu arata prea bine. In schimb, imi plac texturile folosite. Renderul e pozitionat bine, desi parca in stanga e mai aglomerat decat in dreapta semnaturii.

Vad ca la a doua ai dat un aspect mai dark *evil*. A iesit dragut, dar prima imi place mai mult. Semnatura se cam inclina spre dreapta. Am vazut renderul original si pot spune ca e foarte mucita. Imi plac texturile, flacarile, sparkles si tot ce ai adaugat tu pe acolo o.o.

Te astept cu mai multe *hughughughug*. Xo
Merci Kituță pentru păreri *hugs back*
Chestiuță nouă de care sunt mândră *le proud mode activated* :
[Imagine: blue_ish__by_hazelnut3099-d4q3owv.png]
Originalul: http://i.imgur.com/RlzEg.png
Iubesc albastruul *_*
Pagini: 1 2 3 4