Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cerere de Critics
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
1. Nu vă alegeţi la ce secţiune criticaţi. O faceţi peste tot. Şi dacă nu vă convine, puteţi foarte bine să plecaţi.
2. Iar se vorbeşte de echipe de doi câte doi ? VOI aţi votat că nu vreţi.

Aly, scuză`mă că m`am băgat peste tine.
Nya, ai mare dreptate ceea ce spui şi cred că nu-i nicio supărare că te-ai băgat, cum spui tu. Ai dreptul să lămureşti lucrurile xd
Deci, like i said, you're right.
Dacă ai o preferinţă specială pentru o anumită secţiune şi, să zicem, urăşti secţiunea opusă, atunci nu înţeleg de ce mai eşti critic. Wait wait. Să nu se înteleagă acum prin acest comm' că vreau ca userul x sau eu mai ştiu cine să abandoneze grupul - no way guys o.o

Un critic trebuie să comenteze ceea ce doreşte autorul, indiferent de alegerea sa, fie că-i proză, yaoi & yuri and others...
Secondly, TOŢI suntem o ECHIPĂ. Lucrăm împreună, împărţim păreri sau chiar sfaturi şi-aşa mai departe.
De acord cu fetele de mai sus şi Aly care cu adevărat a întrat în zona crepusculară. xD
Suntem o echiă, deci trebuie toţi să mergem peste tot şi să lăsăm critică.
Nu cred că mai este necesar să spunem: "Ţi-l iau eu...." pur şi simplu ar trebui să spunem că o să trecem cu un com, critică ca toţi să putem merge şi să ajutăm autorul cu ficul.
Fetele au dreptate, nu contează secţiunea, fiind critic trebuie să mergi la ficul respectiv cu o critică chit că este la Yaoi & Yuri sau la proză sau la mai ştiu eu ce.

Ok... gata am terminat. xD Atât am dorit să spun.
Am inteles cu toti? Da? Bine.
Nu cred ca ar trebui sa zicem toti criticii acelasi lucru. Nici o bisericuta? E numai bine pentru mine.
^^ Eu sunt ocupata cu ficuld e 30 de cap. ale unei fete.

Succes celorlalti ;)
Nu vreau să par ... idk ... cum vă trece vouă prin cap, dar, acum trei zile, am făcut și eu o cerere și Cherie a zis că cel târziu azi o să am comentariul și Toxic mi-a spus că trece și niciuna dintre ele nu a trecut. Voiam să mai aștept câteva zile să văd dacă chiar am cerut degeaba „ critică ” sau doar nu există timp.
Adică spun asta că am văzut că la alții se trece chiar în ziua cererii sau a doua zi, a treia ... * cry in her corner *
-.- Dani, eu chiar nu ti-am vazut cererea. si abea am reusit sa o iau pe cea a Leontinei... ;))
^^ as trece eu dar acum am 30 de cap. sau char maim ult de corectat si criticat, ca ma doare capul -.-
@Désirée., nici eu nu ţi-am văzut cererea, sincer. o,o. Nu trebuie să fii atât de nerăbdătorare, nu vreau să fiu rea, dar ... uite, eu încă nu i-am terminat critica lui Purpleberry - spre ruşinea mea -, dar, chiar dacă sunt pe mess, de fapt sunt la birou şi-mi fac temele. Eu mâine îl fac pe ăl' de jos în patru şi termin comanda pe care am luat-o. Lasă-mi link la profil, dacă doreşti, şi am să-ţi iau eu comanda cât de repede pot. ^^
Ann, Abbeh, nu este nevoie, doar că uneori mă întreb de ce tocmai eu sunt aia care rămâne la urmă și tocmai căreia nu i s-a văzut cererea.
Anw, dacă este atâta treabă - îmi pare rău că nu ușurez cu comenzile, doar că seara când mai intru nu am timp să iau la puricat câte un fic, decât în weekend-uri ... și de, atunci lenea este mare și mda, shame on me - îmi retrag cererea, oricum, nu aveam un fic strălucit încât să pot face prea mare tamparam.
(26-10-2011, 09:33 PM)Désirée. A scris: [ -> ]Nu vreau să par ... idk ... cum vă trece vouă prin cap, dar, acum trei zile, am făcut și eu o cerere și Cherie a zis că cel târziu azi o să am comentariul și Toxic mi-a spus că trece și niciuna dintre ele nu a trecut. Voiam să mai aștept câteva zile să văd dacă chiar am cerut degeaba „ critică ” sau doar nu există timp.
Adică spun asta că am văzut că la alții se trece chiar în ziua cererii sau a doua zi, a treia ... * cry in her corner *

Oww scumpa mea îmi cer scuze că nu am trecut, ştiu că am spus că trec dar nici pe al lui Fani nu am reuşit să-l termin.
Sunt prea multe de făcut, nu mă refer la ficuri, mă refer la şcoală, la timpul ăsta pe care nu prea îl avem.
M-aş apuca acum să citesc dar mâine am o zi de toate visele şi chiar nu pot, doar dacă îmi mişc şi eu curul ceva mai mult, termin cu lecţia asta de 4 pagini la geografie şi după la antreprenoriale cu învîţatul şi vin şi citesc cât pot eu.
Oricum tot nu mă las, am să vin să critic şi restul, nu te teme, ai încredere şi încă puţină rabdare. Ţi-am dat cuvântul meu. Şi voi fi acolo.
(26-10-2011, 10:25 PM)Désirée. A scris: [ -> ]Ann, Abbeh, nu este nevoie, doar că uneori mă întreb de ce tocmai eu sunt aia care rămâne la urmă și tocmai căreia nu i s-a văzut cererea.
Anw, dacă este atâta treabă - îmi pare rău că nu ușurez cu comenzile, doar că seara când mai intru nu am timp să iau la puricat câte un fic, decât în weekend-uri ... și de, atunci lenea este mare și mda, shame on me - îmi retrag cererea, oricum, nu aveam un fic strălucit încât să pot face prea mare tamparam.

Okaaay.

Désirée., nu e cazul să-ţi anulezi cererea sau ceva; ştii că ţi s-a văzut cererea, ţi s-a răspuns. Nu trebuie să fii, cum zicea şi Abbeh, chiar atât de nerăbdătoare pentru că nu am vrut eu să nu reuşesc să ajung pe la tine. Chiar deloc. Ştiu că ţi-am răspuns că cel târziu azi, dar cum vezi, toţi suntem ocupaţi. Şi nu neapărat cu fic-urile, ci cu şcoala/liceul/facultatea. Imaginează-ţi - sunt bolnavă moartă, mor de gât şi de cap, plec de la 11 de acasă şi vin la 7-8 şi nu ştiu ce să fac mai întâi. Am de citit nşpe mii de cărţii pentru diferite materii, am de învăţat nşpii de pagini, am de dat o grămadă de teste, o grămadă de teme şi de proiecte şi nu am timp nici măcar să mai respir. Când am şi eu puţin timp liber, nici nu ştiu ce să fac mai întâi! Deobicei apuc să fac o baie calumea, de 2-3 ore... Da' asta-i altă poveste :D. Ai puţină răbdare, şi încredere, că voi trece în curând cu critica/comentariul/ce-o-fi-ul respectiv. Nu îţi las acum, în puţinul timp pe care-l am liber, fiindcă nu vreau să fac o treabă de mântuială. Îmi ceri o părere constructivă, care să te ajute pe viitor, nu o linguşeală, deci va dura ceva. Aşadar, puţină răbdare, okay? Stai liniştită, voi comenta. Puţină răbdare şi înţelegere.
Mulţumesc.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26