Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cerere de Critics
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
CyBeR - Am citit un pic din Trail to Sacramn şi, poate că voi trece pe acolo [ deşi nu sunt expertă la engleză, m-a atras titlul şi conţinutul ].
Btw, a rămas cineva fără comanda nepreluată ? :-? let's see...

EDIT : Ce se întâmplă cu ficul lui Trix, Alpha boy [ yaoi ] ? a trecut cineva pe la el ?
(13-11-2011, 02:13 PM)Snow. A scris: [ -> ]Nick: Snow
Link la fic: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28383
Pagina din topic a capitolului/Tot ficul: Tot ficul. : ))
Numar capitole [pana la momentul actual]: 1.
Sectiunea [Naruto, Yaoi/Yuri, Proza, Poezie]: Proză
Alte date*: Ă, aş vrea să treacă Addeh şi Abbeh. :o3.

Mulţumesc dragele mele. Chiar apreciez.
Aşa... am dat quote ca să întreb dacă ar mai putea cineva din acest grup să treacă pe acolo? Doar dacă aveţi timp şi chef. Mulţumesc anticipat. :3
(13-11-2011, 03:07 PM)Snow. A scris: [ -> ]CyBeR îţi iau eu jumătate din comadă. Adică numărul 1. La engleză nu mă pricep, deci.. nu mă bag.
ÃŽÅ£i las imediat.

Edit: Comandă onorată.

Mersi frumos de vizita.

(13-11-2011, 03:13 PM)Rappin Addeh. A scris: [ -> ]CyBeR - Am citit un pic din Trail to Sacramn şi, poate că voi trece pe acolo [ deşi nu sunt expertă la engleză, m-a atras titlul şi conţinutul ].
Btw, a rămas cineva fără comanda nepreluată ? :-? let's see...

EDIT : Ce se întâmplă cu ficul lui Trix, Alpha boy [ yaoi ] ? a trecut cineva pe la el ?

Looking forward to it.


Ar trebuii ca cineva să mai amintească că acest topic este pentru cereri, nu pentru mulțumiri.
Există PM, Mess, Profil, FB and so on.
Nick: Robb'
Link la fic: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28420 - hiăr
Pagina din topic a capitolului/Tot ficul: prima. o.o"
Numar capitole [pana la momentul actual]: doar unul. =D
Sectiunea [Naruto, Yaoi/Yuri, Proza, Poezie]: Proză.
Alte date*: neah, nu am.
@ Zuzu, las' că e bine şi-aşa :> nu e nicio crimă i think xd

And Robb', cred că voi arunca o privire şi pe la primul tău fanfiction -> oh, proză... *laugh*
Robb', am trecut pe la tine.
Adinuțicuțicuțico, să se facă pe aici degeaba post-uri doar cu mulțumiri care se pot da pe mess, profil, pm, etc. nu cred că este prea estetic.
Schimband subiectul, nu suport ceva.

Se vede mare si clar ca exista critici, nu? De ce exista mucosi care fac pe criticii? Eu una m-am abtinut, dar daca nu stiu sa citeasca romaneste, sa plece, nu sa suportam spamurile. -.-
edit
(19-11-2011, 01:06 PM)βεκi A scris: [ -> ]Bam ! Si am aterizat...
M-a atras mult titlul. Simplu, interesant si foarte original. Chiar ma intreb care este legatura cu ficul. Prologul mi se pare foarte ok, imi place modul tau de a scrie. Este foarte simplu si accesibil, I mean, l-am citit foarte usor si repede. Asta ma atrage pe mine de cele mai multe ori, deci felicitari din acest punct de vedere.
Yep, cum au zis si ceilalti useri, ai niste lipsuri pe la modurile de expunere, in ceea ce priveste descrierea. Puteai sa ni-l descri mai mult pe acest David, acolo l-a inceput, dar din moment ce este doar prologul, presupun ca o vei face mai mult pe parcursul capitolelor. Mai mult a dominat dialogul, care in unele parti putea fi schimbat, pe acolo pe la sfarsit. Sa il "umpli" putin, cum sa-ar zice : )). Puteai descrie putin mai mult sentimentele barbatului, gandurile acestuia fata de acea straina si atmosfera, care parea, in acel moment, foarte tensionata.
Eu nu stiu cum ajungi de la Boston in Londra, insa nu ma deranjeaza daca este vreo greasala sau nu, atata timp cat ceea ce scri tu se numeste fictiune, ceea ce inseamna ca tu esti creatorul, cel care decide ce, cum si unde se intampla.
Greseli de tastare nu am observat, nu cred ca sunt, deci ma bucur ca iti corectezi lucrarea inainte de postare. Si aranjarea ta in pagina imi place foarte mult. Cum am mai zis, foarte accesibila, usor de parcurs : ).
Pai, mie chiar mi-a placut acest inceput si mai facut al naibii de curioasa. Astept continuarea si sunt nerabdatoare sa vad ce se va intampla. So, spor la scris si multa inspiratie.

Ea e beki. Maybe prietena cu unii si nu am nimic cu ea. Se exprima bine, dar am auzit ca doar criticii isi exprima neplacerile fata de fic :-?? Pot sa zic ca nici eu nu mai inteleg subiectul in sine cu criticii. Esti critic comentezi. Nu esti tot asta faci. ><
@Ann eu am înţeles că acest grup a fost făcut pentru a evita spam-ul sau comentariile cu multe emoticoane. Eu cred că Beki şi-a spus doar părerea, nu e neapărat o critică; dar de exemplu de ce nu o băgaţi şi pe ea în grup? În fond, nu face spam şi ştie ce spune, iar aici, în grup, a intrat cine a vrut fără un test anume.
Mai mult, acest grup a fost făcut pentru a evita comentariile 'inteligente' şi critica dureroasă la adresa anumitor utilizatori. Aţi văzut şi voi că s-a întâmplat în unele comm-uri să se jignească autorul unui fanfiction, involuntar sau intenţionat. Şi mulţi de pe aici sunt copii chiar şi de 11 sau 10 ani... normal că aceştia sunt mai sensibili când vine vorba de critică şi jigniri.

Aşadar, cei care nu sunt în grupul de Critics, nu au dreptul să mai jignească userii prin commenturi and all that stuff xD .
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26