Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cerere de Critics
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Ma intereseaza unde gresesc si ce nu e bine la fic, as vrea sa fie enumerate orice greseli, mai ales daca sunt de exprimare. Multumesc anticipat.

Nick: Айноя
Link la fic: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=26505
Pagina din topic a capitolului/Tot ficul: Tot ficul.
Numar capitole [pana la momentul actual]: 11
Sectiunea [Naruto, Yaoi/Yuri, Proza, Poezie]: Yaoi
Alte date*: +18
Crazy.Fani, ce te roade pe tine asta? Serios, atâta timp cât iei ( și luăm ) comenzile și toată lumea-i fericită nu văd problema.
Anw, ca să nu fiu pe dinafară, o să trec și eu pe la Damnații din sufletul nopți a lui Eve, mi se pare interesant xd.

Edit: so?
Edit 2: trec vinerea viitoare, până atunci am laptop-ul confiscat.
(20-01-2012, 10:28 PM)Teuliși A scris: [ -> ]Nick : Neito
Link : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29126
Pagina din topic a capitolului/Tot ficul: Tot XD
Număr capitole (până la momentul actual) : unul micuț și urâțel, deocamdată
Secțiunea (Naruto/Yaoi/Yuri, Proză, Poezie): Yaoi x3
Alte detalii: Păi, aș dori o critică mai dură... ;-??

Îl iau eu când am timp.

Daria, până la urmă categoria e pentru critică...
Nick : Nya.
Link la fic : Când cortina cade.
Pagina din topic a capitolului/Tot ficul : Tot fic`ul, if possible.
Numar capitole [pana la momentul actual] : Șase.
Sectiunea [Naruto, Yaoi/Yuri, Proza, Poezie] : Proză.
Alte date : Vreau să primesc critica de la cineva care știe ce vorbește. (: Danke.
Ce ar fi ca cei care au fic-uri cu mai mult de 5 capitole sa aiba si bunul simt sa nu ceara sa le fie criticata intreaga opera? Poate de asta sunt si atat de multi reticenti in a prelua critica si atunci cand o iau e half-assed, daca imi prindeti aluzia.

Multi o faceti doar pentru commenturi oricum, asa ca va rog sa nu aveti obrazul asa gros.
Sa concretizez, pentru unii. Eu doar am nevoie de o critica constructiva si nu am nevoie de comentariu la fic sa vada toata lumea. Vreau sa imi fie analizat ficul si sa mi se spuna unde gresesc, prin pm de preferat, ca sa stiu cum sa lucrez la el mai departe.
(23-01-2012, 02:11 AM)Айноя A scris: [ -> ]Sa concretizez, pentru unii. Eu doar am nevoie de o critica constructiva si nu am nevoie de comentariu la fic sa vada toata lumea. Vreau sa imi fie analizat ficul si sa mi se spuna unde gresesc, prin pm de preferat, ca sa stiu cum sa lucrez la el mai departe.

Uberwald nu spunea de tine, dar spunea, în general, că de aceea sunt luate foarte greu comenzile, tocmai pentru că sunt ficuri cu multe capitole şi e cerută critică pentru tot - multora nu le vine prea uşor să citească tot. Când sunt 3-4-5 capitole, hai, mai merge, poate 6, dar gândeşte-te când sunt multe şi sunt şi lungi. O.o Eu văd şi la mine, verific lista cu ce mai e de făcut pe aici şi când văd câte zece capitole nici nu-mi vine să mă apuc de ficul ăla, indiferent de cât chef am la început. Dacă ştii că nu vrei doar comentariu, nu trebuie să te simţi "băgată în acea oală".
Copii, asta e un anunt general care vreau sa vi-l fac si va rog sa fiti atenti aici.
Am de gand sa restartez chestia asta si sa adaug si niste clarificari, atat in ceea ce tine de critici cat si de cum se critica.

In primul rand doresc ca echipa de Critics a forumului sa devina un standard pentru critica. Adica daca se apeleaza la acest topic atunci sa se astepte respectivul la ceva facut foarte bine. Asta inseamna ca de la voi se va cere sa va puneti gramatica la punct precum si simtul observatiei, ca un comentariu de aici va insemna ceva facut cu cap.
De asemenea o regula cu un maxim de capitole posibile de comentat va fi instaurata. Intr-adevar, e totusi prea mult cand se depasesc 5 capitole.

Pentru cei ce vor anumite schimbari sa apara in treaba asta va invit sa postati. Nu pot garanta ca orice va fi considerat, depinde si de idee, dar se va discuta si vedem ce iese pana la coada.

Cine nu considera ca va putea sa faca fata cerintelor...rog sa anunte dinainte.
Nick: ♥ Şhaggy.

Link la fic: Un Om Numit Dumnezeu.

Pagina din topic a capitolului/Tot ficul: Tot.

Numar capitole [pana la momentul actual]: Prologul.

Sectiunea [Naruto, Yaoi/Yuri, Proza, Poezie]: Naruto.

Alte date*: Hmm... sunt critic ştiu, dar am şi eu nevoie de ajutor, nu am mai primit de ceva vreme o critică bună. -.- Critică avansată doresc, desigur. <3
Îmi retrag rugămintea. Credeam că ăsta e un topic pentru cereri de critică, cum scrie şi în titlu, dar se vede că am greşit. Nici nu ştiu de ce m-am băgat aici. S-a găsit o persoană care să îmi critice ficul constructiv, fără să îmi reproşeze că vreau doar un comentariu în plus la el.

Abbeh., nu am vorbit de Uberwald şi nu mă simt băgată în aceeaşi oală. Pot să jur că nu am vrut doar comentariu în plus, nu sunt genul care să umble după aşa ceva, pentru că am îndeajuns şi în afara zupului. Faza e că toţi vin cu laude şi cu cerere de continuare, dar eu am vrut să văd şi unde greşesc, mai ales că nu sunt româncă şi vreau să mă perfecţionez, fiind sigură că fac greşeli de exprimare şi nici nu îmi dau seama. Sper că nu am ofensat pe nimeni, doar am explicat ce am vrut.

Şi încă ceva. Eu înţeleg când cineva cere să i se critice tot ficul, indiferent de capitole. Nu pot să bag mâna în foc pentru toţi, dar cum poţi să spui dacă autorul nu grăbeşte acţiunea sau dimpotrivă, dacă citeşti doar un capitol? Dacă se comentează, se face cât se poate de profesional. Vorbesc de cine se pricepe.

Nu fiţi răutăcioşi. Cred că munca unui autor trebuie să fie apreciată, îi înţeleg pe toţi care scriu şi vor comentarii şi critică, indiferent de motive. Aşa sunt toţi cei creativi. Sunt sigură că sunt persoane care lucrează din plăcere la examinarea unui fanfic şi chiar vrea să ajute autorul, dar când se vine cu replici de genul - "oare câţi din voi scriu aici pentru comentarii blablabla" - cred că pur şi simplu nu e frumos din partea voastră. Dacă faceţi un lucru, făceţi-l din dorinţa voastră proprie, că altfel totul e degeaba.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26