Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cerere de Critics
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Toooooooooxiiiiiiic !
Eu ! Eu !
A meu ! A meu !

Gata, m-am potolit. Anw, trec eu / și eu ;;).
Anunţ : Nu mai pot comenta ficul lui Trix Alpha boy [yaoi] din cauza unor probleme personale ! Îmi cer mii de scuze, îl începusem, însă pe la jumătate am fost nevoită să mă opresc. Încă o dată, regret că nu am mai putut să comentez ! >_<

Să preia cineva ficul ei, mă simt chiar prost >_< ...
Aş fi vrut ca timpul să fie mai iertător, dar nu e. Aş fi vrut să comentez fiecare fic. de aici, dar nu se poate. Şi asta este. Din cauză că viaţa personala şi şcoala nu-mi mai permit să fac aproape nimic constructiv aici, decât să bântui cu prezenţa - aflându-mă "online" - am decis ca cel mai bine e să mă dau laoparte şi să las alţii care sunt foarte nerăbdători să comenteze şi să-şi dea cu părerea despre ficuri. Îmi pare rău dacă-i dezamăgesc pe cei care chiar credeau că o să comentez mult şi bine aici, până la adânci bătrâneţi, îmi pare rău că nu pot. Defapt, mă scuz doar ca să fac situaţia mai ok, ideea e că ăsta e adevărul.
Am încercat să rezist şi să încerc să fac ceva, dar văd că nimic nu e de partea mea. Scrisesem şi comentariul la ficul Nyei dar mi s-a şters etc. etc. Nu mai vreau. Tocmai de aceea, ca să nu o mai lungesc pentru că nu-mi place să irosesc timpul, al oamenilor, dar mai ales al meu, vreau să rog pe altcineva să preia ficul lui FallenAngel, care este aici: Click this. Vrea comentariu pe tot ficul.
Nya, pe al tău nu-l las. O să refac... comentariul cândva. Feel free să-i ceri altcuiva să ţi-l comenteze până atunci, eu o să postez comentariul atunci când îl termin...

Succes "criticilor" în continuare!
Sorry.

P.S: S-ar putea să revin prin vacanţa de iarnă or smth...
Şi eu vreau să mă retrag, pentru o perioadă de timp, din motivele mai sus menţionate de către Fiction. Îi cer scuze lui Desiree că deşi i-am promis că-i voi da un comentariu pe măsură, care să o ajute pe viitor, nu mi-am putut ţine, în ciuda principiilor mele de a-mi ţine toate promisiunile, de această dată promisiunea. Fiind puţin subiectivă şi deja în afara subiectului, dacă domnul Funeriu nu s-ar fi jucat cu învăţământul cum a făcut în ultima perioadă, poate mulţi am putea să ne bucurăm de mai mult timp alocat şi altor activiţăţi în afara acelora în care ne strofocăm să luăm note într-un timp cât mai limitat după ce jumătate din semestru ne-am bătut capul cu nişte idioţenii de testări iniţiale. OK, gata, deja aberez :)).

Nick: No Sugar & ^Ella^
Link la fic: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28158
Pagina din topic a capitolului/Tot ficul: Tot ficul
Numar capitole [pana la momentul actual]: 2.
Sectiunea: Naruto

Thank you guys:*
No sugar, poate trec eu weekend-ul ăsta, în timpul săptămânii nu am timp.
Adică așa sper ^ ^.
No sugar, până va avea timp Désirée să treacă, îţi iau eu comanda.
Datorită faptului că de la ora 12 până la ora opt sunt la liceu, comentariu va ajunge astă seară sau cel târziu mâine.

( edit ) :
Comandă onorată.
dar cu prima mea cerere ce se intampla? fiction a zis ca nu mai poate sa critice ca nu are timp......
@FallenAngel voi incerca sa trec eu pe la ficul tau, cel ce l-a lasat Fiction si banuiesc ca e "Drumuri ce nu se vor intersecta niciodata [+16]"
@ Snow: Thanks:X

Nick: No Sugar
Link la fic: http://animezup.com/forum/showthread.php...690&page=1#
Pagina din topic a capitolului/Tot ficul: Tot ficul
Numar capitole [pana la momentul actual]: 12
Sectiunea: Naruto
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26