Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Mervyn Academy
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Consiliu tâmpit nu înţeleg ce trebuie să caut şi eu acolo, fix azi a trebuit să-mi pun kimonoul acesta incomod. Am înfăşcat materialul cu ambele mâini şi mi l-am ridicat pentru a putea călca mai bine. Am auzit-o pe Xiang râzând. Mi-am întors capul către ea şi m-am uitat urât.

- Nu râde ! E suficient că trebuie să mă mişc repede şi să fiu şi elegantă. Frumuseţea doare ! Care nu crede acest lucru cred că-i bătut în cap.

Am urcat scările care duceau la sala de mese şi când am ajuns în dreptul uşilor am dat să le deschid, şi am făcut-o, am păşit înăuntru, neatenţia mea m-a făcut să calc pe kimono şi asta mi-a provocat căderea. Norocul meu a fost că am dat cu coatele de pământ căci altfel m-aş fi lovit rău de tot.


OOC : Care vrei.
Zendrick ' s P.O.V


Am auzit o bubuitură şi nu ştiam de unde vine aşa că am dat să merg, dar am văzut-o pe Yui întinsă pe jos. Speriat şi alarmat, am dat să o iau în braţe. Cred că Xiang mi-a observat atitudinea, aşa că am roşit niţeluş.
Nu vroiam să pară ca şi cum o plac, dar nah dacă Xiang se prindea, mă ucidea Yui. Bine că Feiri nu a început să râdă aşa cum face de obicei când înroşsesc ca un dobitoc. Bine că nu a schiţat nimic, doar o mutriţă mică de îngrijorare.

Am ridicat-o uÅŸor ÅŸi am spus:
-EÅŸti bine? Mai bine ai lua un kimono mai scurt !
Alec:

A venit şi bezemtica aia de la Aquantica împreună cu o altă tipă, mai apoi, şi Yui. În.sfârşit Hobulus avea să ne spună care e faza cu anunţul. Se ridică în picioare, acum îl puteam obseva mai bine - avea o barbă lungă albă, la fel ca părul său, era destul de înalt şi plinuţ. Bate din plame pentru a se face auzit, mai apoi fixândui pe toţi cu privirea.

- Datorită unor întâmplări recente, care au ajuns şi la urechile mele, ora de culcare va fi la opt, iar fiecare profesor îşi va rezerva timp pentru a controla fiecare tânăr vrâjitor dacă este, sau nu în pat. Au avut loc nişte întâmplări destul de grave, de la bătăi până la scăparea puterilor de sub control . Am auzit că unii dintre voi nici măcar nu vă mai sinchisiţi să veniţi la ore, deşi suntem la început de an. Deasemenea, mi s-a spus că unii dintre voi plecaţi în pădure, fără ştirea porfesorilor . . . De acum nimeni, nu mai are voie să părăsească campusul neînsoţit de un profesor. Nu permit ducerea la moarte a cuiva din cauza inconştienţei ! Rog ca preşedinţii să mai rămână după cină, unpic !
Eram uimit de vorbele bătrânului,mă întreb cum au reacţionat ceilalţi . . .

Mai curios sunt de anunţul Violei. Oare ce avea de gând ?

Ooc: care vrea :]
Viola ' s P.O.V


Eram şocată ! cu adevărat şocată. Nu puteam să fiu însoţită în pădure mereu aşa cu fiecare profesor de mânuţă şi eram sigură că şi ceilalţi nu erau de acorc du propunerea asta. M-am ridicat în picioare şi am spus:
-Domnule profesor. . . apoi am tăcut. M-a întrebat ce vroiam să spun, dar am dat din cap în semn că nu doream să mai spun nimic, şi aşa sala era şocată şi mă privea de parcă mai aveau puţin şi explodau de uimire.
-Voi face anunţul acela ! Eto. . . Mi s-a comunicat ieri de către consilierul directorului că nu mai avem voie să lipsim de la ore, nici una, dacă vom strânge 21 de absenţe, atunci vom trebui să facem curat în academie indiferent de ce funcţie avem, timp de 3 luni.

ooc: Cine vrea
Curat?Nu zau......Insotiti?Ora opt? Cuvintele astea imi fluturau prin ureche...eram asa nervoasa...Imi venea sa arunc cu ceva...dar mi-am pastrat calmul... Nu aveam sa le respect nici in ruptul capului...Doar sunt o rebela inascuta si chiar daca ascult regulile academiei...asta e inagmisibil... Ma uitam la ceilalti...si presedintii erau mirati...Hm...acel Alec...ciudat tip...Vedeam din aura lui ca avea un mare dispret fata de mine...Nu stiam de ce...dar ce puteam sa-i fac...
Am dat sa ies din sala...dar o voce m-a oprit....era Hobulus..."Domnisoara D'Arque te rog sa ma insotesti putin in birou."
Ah...pe naiba...Hobulus nu chema pe nimeni la el in birou...nici chiar pe mine... Toti se uitau lung si cu niste fete plouate la mine...Am ridicat din umeri si l-am insotit in liniste pe coridoare...Oare ce avea sa-mi spuna?

Ooc: Lynnu, Tekami, Denny...sau care vreti...
Ah, dragul de Zendrick, m-a ajutat, chiar că îmi trebuia data viitoare să-mi iau un kimono mai scurt. I-am văzut cam pe toţi adunaţi, inclusiv şi pe preşedinte, Viola, Mistique şi Aine. Cred că e ceva destul de important. Bătrânul Hobulus, ah şi când îmi amintesc ce faţă a făcut când am fost adusă aici, en fin, s-a ridicat şi a făcut un anunţ. După ce am terminat nu am rămas prea surprinsă, adică ştiam că v-a lua măsuri din cauza mea, încă eram intrigată de ce m-a şi acceptat în şcoală, cred că în una din zilele acestea o să vorbesc cu el. Curat timp de 3 luni ?! Mi se părea corect. Am chicotit când am văzut sala aşa de revoltată, câteva priviri s-au aţintit asupra mea. Când aproape toată lumea s-a retras şi eu am făcut la fel. M-am despărţit de Zendrick şi am mers spre camera mea, era şapte jumătate, şi eu vroiam neapărat să vorbesc cu florile, au rămas că-mi spuneau ceva despre părinţii mei. Nu-mi aminteam nimic dinainte ca eu să fiu luată de acel preot budist, chiar el mi-a spus că nu are habar cine sunt, dar tot m-a ajutat. Trebuia să vorbesc cu ele !
M-am uitat în spate uşor alarmată sperând să nu îmi observe nimeni starea agitată. Nu ştiu de ce m-aş îngrijora. L-am văzut pe preşedinte împreună cu sora lui. De ce veneau după mine ?! Ah ce prostuţă sunt ! Şi ei aveau în aceeaşi parte dormitoarele.
Calmează-te, Yui ! Nu faci nimic rău !
Am mărit ritmul pasuli şi am ajuns destul de repede în cameră. M-am aşezat pe pat ca să-mi trag răsuflarea.

***

Era ora opt şi jumătate când am ieşit din cameră. M-am asigurat că nimeni nu era pe acolo ca să mă vadă, desemenea am evitat să fiu deranjată de kimono, aşa că mi-am luat alte haine mult mai lejere pe care le-am cumpărat odata din China. Am mers spre seră unde erau plantele vestitoare, plantele a căror vorbe poate îmi vor readuce amintirile. Când am ajuns acolo am simţit o altă aură, dar nu am dat importanţă, o simţeam slab, dar persista. M-am dus la locul unde erau aşezate acele plante.

- Spuneţi-mi tot !

Le-am poruncit eu. Erau gata să vorbească însă un zgomot le-a făcut să se oprească. M-am întors spre locul de unde l-am auzit.

- Cine e acolo ?


OOC : Cine vrea
Nu credeam ca se va intamplat asta,dar actiunile ciudate care se intamplau la academia scapau de sub control.Inainte sa place Mistique mi-a spus sa fiu putin cu ochii pe anumitul tip Alec,in care nu avea incredere.Am fost deacord sa fac asta desi...ochi mei il atintise putin pe Alec si inima incepu sa-mi bata din ce in ce mai tare.Am facut nu mic pas spre el si incercam sa-i vorbesc dar din gura mea nu iesea nici un zgomot.Parca eram muta.Cu harababura mea din cap m-am hotarat sa stau departe de el si sa il admir in linistea,gandindu-ma ca Alec nu s-ar fi uitat niciodata la o fata asa timida si prostuta ca mine,am lasat-o balta indreptandu-ma spre o statuie din sala de mese,rezemandu-ma si privind lumea cat de socata este de micul discurs si conditiile pe care le pusese domnul Hobulus.

Mi se parea putin logic ceea ce facuse dar totodata putin ciudat.Ora opt?doamne fereste...eu ma culc la unsprezece-doisprezece si el imi spune sa ma culc la opt..hmm.

Dar am gandesc de ce o fi chemat-o pe Mistique in biroul lui.Cred ca era vorba despre semn,si sincer sa fiu numai la asta ma gandeam,stiind prin ce dureri trece.Ma gandeam la mine,la tatuajul,la sigiliul pe care il port pe brat nestiind nimeni ce este cu adevarat.Tin minte ca prima oara cand mi-am pierdut controlul a fost anul trecut in padure.Am distrus aproape jumatate din padure,si a fost prima data cand Hobulus ma chemat la el in birou sigilandu-mi semnul,acolo unde un demon sta pitit.

Ooc:Riluri,Lynn,...cine vrea...
Discursul lui chiar mi-a ajuns la inimă. Hai mă laşi ! Adică ce, am cinci ani să mă duc la culcare la opt ? Şi mai mult m.a amuzat anunţul Violei, auzi la el, ne ameninţă cu curăţatul, mă gândeam la ceva mai serios dar la chestia asta chiar nu mă aşteptam. Şi faza cu ieşitul din academie, e nu zău, culmea ar fi să mergem şi la W.C. însoţiţi .

***

Urcam încet cu sorămea treptele către dormitoarele Teronei. În faţa mea era Yasuo, ce tresărea la orice pas mai apăsat al nostru. Mi se pare mie, sau fetele din ziua de azi, devin din ce în ce mai ciudate ? Mai întâi tipa aia de la Aquantica, din sala de mese, nici nu m-am uitat bine la ea că tremura ca varga. Şi acum ... şi puştoaica din faţa mea. Zici că ascunde ceva. Şi dacă asunde ? Voi afla . . .

***

Stăteam după un tufiş în seră, şi o priveam pe Yasuo cum se aşeză lângă nişte plante şi-le poruncii nu ştiu ce. La o neatenţie a mea, mi-am facut remarcată prezenţa.

- Cine e acolo ? Nu am zis nimic, inima îmi bătea ca naiba şi în plus ce puteam să îi zic ? A ! Nu, stai liniştită sunt doar eu ! Nici nu ştiu cum am ieşit de acolo, cert e că sunt un idiot !

Next: care vrea ^___^'
Era culmea culmii. Ce naiba ? Ora opt, nu se putea asta. Trebuia să fac ceva, nu puteam permite ca la ora opt să dorm ! Eu. . . ora opt ? Nici gând. Mai bine mă spânzuram decât să fiu însăţită de profesori.Bine că nu mergeau cu noi şi la duş, asta ne.ar fi scăzut din plăceri. Ce frumos.
Pe deasupra mă simţeam incomodă să fiu ''urmărită'' la tot pasul de profi. Dacă aveam puţină intimitate a mea, ce ? Mă vedeau profii cum o făceam, sau ce ? Nici să nu le treacă prin cap. Nu că aş fi făcut asta, dar era chiar ridicol.

Am intrat în biroul domnului Sirberius şi l-am slautat şi m-am aşezat la birou. A zâmbit şi deja a ştiut ce aveam să-i spun.
-Viola, nu te frustra aşa. Nu vă vor urmări. . doar vor fi atenţi la voi.
-Puneţi o virbă pentru noi, vă implor !
-Am să încerc să vorbesc cu consiliul profesoral. Nu promit nimic. Vă scap din chestia asta, dar încerc. Nu garantez nimic !
-Vă înţeleg !



Profesorul mi-a zâmbit şi am început să stăm la taclalte la o cană de ceai .


ooc : who wants
Am simţit aura îndepărtându-se. Foarte ciudat ! Am lăsat asta la o parte şi m-am îndreptat înapoi spre plante. Şi le-am poruncit să-mi spună.

- Au fost nişte magicieni foarte importanţi, însă au descoperit ceva important şi au fugit cu tine pe pământ dar ...

Au vrut să continuie dar cineva iar ne-a 'deranjat'.

- Fugi !

Mi-au şoptit ele, şi aşa am şi făcut. M-am ascuns dupa trei ficusuri magice care dormeau şi stăteau lipite, m-am uitat să văd cine era persoana care a intrat în seră, gardianul, nimic special, ce noroc ! Nu am stat să plece deoarece am fugit afară din seră. M-am gândit să nu mă duc pe drumul obişnuit aşa că am luat-o pe un altul. Din cauza ploii de aseară era cam alunecos, în dreapta mea era un fel de prăpastie. Am putut zări pe cineva in faţa mea. S-a întors cu faţa la mine şi i-am văzut chipul.

- Alec ?!

Am spus uimită, dar nu a durat mult căci m-am grăbit să paşesc uitasem de cea mică porţiune care lipsea de la drum si am păşit în gol aşa am căzut în jos pe acel pământ ud. Ultimele lucruri pe care le-am auzit au fost propiile mele ţipete.


OOC : Presupuuun căăă Tekami =) da, nu am ce face, bag putina actiune 21
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17