Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Mervyn Academy
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
-Ce crezi? Merita sa vin in misiune? Stii tu de ce....
Ce intrebare stupida imi pusese... Se teamea asa tare de amaratul ala de sigiliu...si eu imi pierdeam uneori controlul..dar totul venea de la sine...si nu imi era frica de asta .
-Atata timp cat faci parte din Aquantica, vei veni!
I-am spus-o pe un indiferent si hotarat...Da asa vorbeam eu de obicei... Am plecat fara sa-i mai spun nimic, il lasasem pe Kalleb in camera, pentru prima data. De ce? Pentru ca aveam nevoie sa merg...undeva si nu vroiam sa-l ingrijorez mergand acolo...
Am luat-o prin padure pana la locul meu...acel loc... Lacul parea linistit...Cascada la fel...Nu stiam ce se intamplase ultima data, dar imi bandajasem semnul si speram sa gasesc niste explicatii de la spirit...
"Temos Aquas Mecros" Era incantatia pe care o folosisem prima data pentru a vorbi cu el... Dar m-am oprit la al doilea cuvant... Nu era bine...Daca afla Hobulus, de asta... Am renuntat la acele explicatii... o sa-l intreb dupa misiune... era mai bine asa...

Ooc: Lynnu, Denny,Dirty~Lips sau...care are chef....
Emily Crowell 37

Dezamăgită ? Nu, nu cred că ăsta ar fi cuvântul potrivit poate doar uimită, uimită de tot ce s-a întâmplat în atât de puţin timp. Oare avea să vorbească careva cu Hobulus să scoată regulile astea banale ? Sper că da, eu una nu cred că mă mai pot trezi cu gândul că mă voi culca la opt sau că se va ţine vre6un prof după fundul meu. Din atâţia ani de când sunt aici, nu s-a întâmplat aşa ceva. Poate că nu am eu dreptate sau poate că pur şi simplu mi se pare , mai şti ? Poate e doar un vis urât şi când mă voi trezi va fi la fel ca înnainte, fără reguli banale.

Alec:

Mă uitam la dânsa ca le felul paişpe. E de pe Terra ? Chiar nu ştiu, oricum nu am cum să gândesc limpede acum.

- E timpul să pleci, Alec. Îi aud vocea subţire. Mă ajută să mă ridic. Îi zic un 'noapte bună' cu juma' de gură şi ies pe uşă fără să mă mai gândesc . Aveam să merg în cameră şi să dorm. Chiar mi-ar fi prins bine asta . . . Ieşit din cameră, puteam observa cum o tipă se uita urât la mine, de parcă i-am fi făcut ceva, nici măcar nu o cunoşteam. Ridic din umeri şi plec de acolo.

Mergeam lent, călcând apăsat pe hol. Odată ajuns în faţa camerei mele, am deschis uşa încet şi m-am aruncat direct în pat. Acum chiar nu îmi păsa că nu m-am schimbat, aveam să dorm . . .

Ooc: Care vrea 39
M-am ridicat de langa ea si mi-am deschis rucsacul dupa un minut, cred, am reusit sa scot o usa, mai exact un cadru de usa in centrul caruia se afla un sevalet, un soi de tablou ce astepta sa fie pictat. M-am uitat la ea si i-am zambit apoi am scos un creion si am inceput sa desenez, un depozit cateva umbre becurile si un om numai bun de mancat.

Am intins incet mana catre ea apoi m-am razgandit si am saltat-o in brate i-am pus bratele in jurul gatului meu si am sustinut-o cu bratul stang, dreptul imi trebuia pentru usa. Faceam o taietura in realitate prin care puteam trece linistit de la o lume la alta. Imi era si foame si mancarea mea obisnuita erau oamenii, mai exact infractorii, cei care au comis fapte regretabile. Acesta din depozit fusese eliberat conditionat dupa ce ucisese o familie intreaga, ma irita la culme si am decis ca daca tot fac o impresie in acel loc macar sa fie una remarcabila. Am intrat si Ciel ma urmat speram sa vina si Axis dar de fapt stiam ca va veni. Am asezat-o pe Vivi intr-un loc ferit privirii iar Ciel s-a transformat de 14 ori consecutiv ca sa-si amplifice puterea acum in loc de patru cozi toate noua ii erau afara iar flacara sa ardea tumultos, se simtea caldura, furia, ura, scarba, dezgustul si repulsia fata de acel om si imi placea ce simtea. Am batut palma si a trecut totul la mine cozile mi-au aparut mie iar acel foc atat de nebunesc si distructiv m-a invaluit in sine. L-am atacat pe individ si i-am oprit inima apoi ascuns in spatele flacarilor i-am baut sangele dulceag, trecuse mult de ultima data dar era placut. apoi am redevenit normal si am saltat tot ce era in depozit, toata mancarea filmele orice am gasit in depozit am bagat in rucsac si eram fericit rucsacul avea un kilogram oricat de multe asi fi pus inauntru.

Vezi nu a fost asa de rau nu?

Am luat-o din nou in brate si am trecut inapoi in camera, incursiunea noastra in lumea umana a fost distractiva dar si pictisitoare.

next : anyone
După tot ce s-a întâmplat l-am tras spre mine şi l-am sărutat aprins în timp ce el mă ţinea strâns de talie. Axis a zâmbit şi a revenit la forma de om, apoi ne-am aşezat pe pat şi am început să adorm în braţele lui. Acesta se uita la mine şi a adormit şi el în stânga mea.
Ei bie nu ştiu ce s-a mai întâmplat după pentru că am avut un vis cidat, în care se făcea că îmi pierdusem puterile şi eram în lumea umană, acolo unde nimeni nu mă cunştea cu adevărat ţi totuşi îmi plăcea să văd acea panoramă, parcuri şi grădini diferite de ale noastre, apoi se făcea că am rămas singură, fără nimeni. Deodată un nor a apărut şi a început să plouă torenţial, iar la urmă vedeam cum cineva mă alerga . . .mă tot alerga până ce nu a putu să mă prindă dar eu am căzut pe pământ şi apoi chiar atunci m-am trezit şi am început să plâng.


ooc : Ratsuky sau...who wants
Claudius Denail

Putin plictisit de aerul care il respiram in camera mea,am decis sa ies putin in curte luand putin aer singur.Hey...si pana la urma eu sunt singurul care se plictiseste aici?Margand pe hol,in fata mi se preling niste amintiri foarte dramatice,care aratau cum eu si tatal meu ne certam mereu.Eu fiind un tip mai misterios,iar tatal meu era mereu curios si grijuliu cu mine,iar mie nu-mi placea asa ceva.Deasta ma certam mereu cu el.Tineam foarte mult la ea,numai ca el era prea sufocant pentru un tata.In sfarsit...am iesit in academia,punanadu-ma pe iarba si privind cerul.Deodata o vad pe Elloinn iesind din academie,hmm...nu prea imi pasa,dar ea s-a asezat langa mine pe iarba si ma intrebat daca este o seara placuta,i-am raspuns cu jumatat de gura ca "da..".


Ma gandeam sa-i spui despre ce vazusem noaptea trecuta in padure dar nu vroiam s-o sperii....asa ca mai bine am tacut naiba din gura.Nu am bagat-o in seama,am lasato sa sta langa mine si sa viseze ca si mine.

ooc:Riluri,Rallu^,Lynn...cine vrea....
Stateam in sala de muzica si priveam in gol. In intuneric il mangaiam pe Kalleb. M-am asezat pe scaunul pianului si am aprins o candela. Erau niste partituri acolo...nu stiam ale cui sunt...dar puteam sa incerc. Am inceput sa cant...era un cantec melancolic, usor sinistru, imi era necunoscut...Oare cine l-o fi compus? Am continuat sa cant...nici eu nu stiam de unde stiu sa cant...nimeni nu ma invatase de cand parintii mei murisera...probabil ma invatasera inainte...fiindca eu nu-mi aduc aminte...
Cantecul era asa de placut, Kalleb torcea de placere...si lui ii place... Dar un zgomot m-a oprit...cineva se impiedicase de usa si acum asculta...M-am oprit si am asteptat sa vad cine e....

Ooc: care vrea...
Blande La' Mourre

Treceam pe coridor cand am auzit un sunet ciudat, ca de pian...Nu stiam de unde vine, dar precis era din sala de muzica. Am mers intra colo cu Vermon pe urmele mele. Avusesem dreptate,cineva chiar cant, asa ca m-am oprit sa ascult...nu era o infractiune daca ascultam si eu putin... Era atat de frumos...dar deaodata s-a oprit...
Usa s-a deschis...ah la naiba...m-am facut simtit...Dar am fost uimit cand am vazut-o pe Mistique, care ma privea rece....era suparata ca o deranjasem... Dar de cand canta ea?
-N-am vrut sa te deranjez... asta am putut sa-i spun...Ce tantalau...Auzi... n-am vrut...ba am vrut...
S-a uitat la mine cateva clipa, apoi a scos un oftat lung....
I-a facut semn lui Kalleb si au plecat amandoi pe coridor,indepartandu-se... Ce prost puteam sa fiu...Al naibii...de ce oare nu-mi acorda sansa sa vorbesc cu ea? Nu intelegeam...

Ooc: Riluri
off : Băi voi chiar vreţi să mă bag de fiecare dată? Rallu tu nici măcar nu ştii ce e un rpg şi parcă am scris mai acum două posturi ceva pagini căp nu aveţi voie cu power play. Nu aveţi voie. Adică să scrii replicile altui personaj. Iar te trezeşti să vorbeşti aiurea. Mai treci pe la reguli, apoi mai stăm de vorbă. Nu ştiu, cred că trebuie să-ţi modifici postul. Chestia asta s-a mai întâmplat odată, pe deasupra nu mai bloocaţi frate rpg-ul. So, Rallu, te sfăuiesc să mergi la reguli darling că tu nu prea le ai, ştii. Nu mai face fată dragă power play, că deja ne scoate din sărite. Ediiiiiit Now.[posturi unite][posturi unite]
ooc : Riluri mi-a dat permisiunea, cât despre reguli, citiţi-le ăştia cu probleme



Stăteam lângă copac cu Axis şi priveam panorama ce mă înconjura. Era cald, dar nu extrem de cald încât să pici pe jos de căldură. Vroiam şi totuşi puţina adiere a aerului aşa că am făcut vântul să se deplaseze cu puţină acceleraţie pentru a ne face mie şi lui Axis puţină răcoare.
Îmi plăcea atmosfera care mă înconjura şi totuşi o detestam că era aşa cald. Nu îmi plăcea vremea, aşa că m-am decis să plec de acolo cât mai rapid că deja mi se lua fondul de ten. Axis mă urmărea îndeaproape aşa că am intrat în sala de mese şi am început să citesc dintr-o carte veche dată de Blackmoond ieri în timp ce îmi beam ceaiul meu cald de muşeţel şi striverios, o plantă super bună, preferata mea de altfel. Îmi plăcea gustul aromat care mă învăluia şi Axis stătea şi citea şi el tot dintr.o carte dată de profesorul meu preferat. De fapt, el era un profesor care se înţelegea bine cu aproape toată lumea şi de aceia era aşa apreciat. Am răsfoit cartea încolo şi încoace până ce am dat de o pagină unde scria ceva ciudat într-o altă limbă, probabil că era una umană după romanizare. L-am chemat pe Axis lângă mine şi priveam amândoi acea pagină care la colţuri era ruptă.

Escuchamos los ojos de verdad. Escuchamos los angeles que ne van a querer

Axis mi.-a tradus fraza şi imediat după asta am plecat rapid în biroul lui Blackmoond pentru a-l întreba ce se întâmpla cu fraza aia pentru că niciodată nu o văzusem.


ooc : Who wants
Steam pe pat plictisita... ma enervase atat de tare Blande...si mai e si din clasa mea...un nesuferit... M-a intrerupt din cantat...eram furioasa... Si cand ma gandeam ca peste doua zile avea sa fie cel mai ridicol si enervant bal...De fapt eu n-am fost la nici un bal niciodata...dar tot penibil va fi...Muzica aia, imbracamintea, politetea...Nici macar nu e un antrenament sau o ora...E o chestie enervanta in care clasele vorbesc intre ele,iar baietii invita la dans fetele...Ce ipocrizie...
-Sa presupun ca nu stii sa dansezi? ma intrebat Kalleb chicotind...
-Mdea..de ce as invata sa dansez valsuri si chestii dastea? Oricum... nu o sa ma invite nimeni si chiar si asa... tot ce trebuie sa fac e sa le dau plicurile si apoi pot pleca...
-Hobulus a zis sa ramai...
- Al naibii batran autoritar! Eh...cel putin exista scaune...

Nici nu mai vroaim sa ma gandesc la asta... am pus capul pe perna, privind tavanul si am intrat intr-o stare de meditare, specifica mie. Cu ochii deschisi imi amintea lucruri... Lucruri din trecutul meu... lucruri din prezentul meu..

Ooc: cine vrea :d
Urma sa vina balul in cateva zile,iar eu habar n-avem sa dansez absolut nimic.Si este total o intorsatura ...eu sa dansez...la rusinea mea,nu as fi in stare nici macar sa zic "da" unui baiat care ma invita.O doamne...mergeam pe holul luminat si ma gandeam sa dau putin pana in sala de sport a academiei.Fiind o fana a sportului,si in special al basketului,am decis sa trec putin pe-acolo si sa-i vad pe baieti antrenandu-se.

Zis si facut.M-am dus acolo,m-am asezat pe o banca si am privit zambitoare la baieti,incepand incetul cu incetul sa-l observ pe studentul Blande La' Mourre al aquanticilor.Sincer,era foarte dragut...fizic vorbind.Dar nu am intrat niciodata in vorba cu el,ii stiu doar numele.Visand eu,si intrand intr-o melancolie ma trezesc cu o minge in cap,care m-a trezit instantaneu.Imi venea sa le zic "cine dracu nu este atent pe unde da!?",dar m-am abtinut din motivul prin care nu am vrut sa par o imbecila.Blande a venit la mine,si-a cerut scuze,iar eu impietrisem,nu mai iesea absolu nimic din gura mea...

ooc:Rallu^^
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17