Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Mervyn Academy
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ei bine,balul....balul cel renumit,si vorbit de cateva zile incoace a venit foarte repede.Trebuia iar sa-mi deschid dulapul unde aveam pusa rochia mea stupida de bal.Avea culoarea de un albastru foarte purpuriu..deobicei rochii din acestea imi placeau,mai mult albastre.In 10 minute am pus-o pe mine,si m-am aranjam in oglinda intrebandu-l pe Azur daca arat frumos,daca totul este in regula.

-Crezi ca arat bine? Daca nu...spune-mi,nu vreau sa apar ca o prostanaca,deci...
-De ce ti-oi face face tu griji nu stiu,arati minunat ca de obicei!

Vorbele lui ma linusteau,ma ambitionau mai mult si ma faceu sa cred ca intradevar sunt frumoasa.Mi-am pieptanat parul cel brunet,avand o vaza de trandafiri albi in camera pe care o tineam de ieri acolo,rupand un trandafir si punandumi-l dupa ureche.Cred ca era destul de bine.Arat..dupa parerea mea destul de bine.
Am iesit din camera cu capul sus,si privirea increzatoare ca totul va fi in regula,asa cum trebuia sa fie.Azur alaturi de mine,imi facea cu ochiul si dadea dintr-o ureche transmitandu-mi ca nu trebuia sa fiu ingrijorata si fricoasa,dar pana la urma era un bal,nimic rau.Coboram scarile chiar ce intra in sala de bal.Cateva priviri deja ma atintisera,si ma inrosisem de tot,mutandu-ma intr-un colt si stand acolo asteptandu-o pe Mistique sa apara din clipa-n clipa.

ooc:Riluri,Rallu^^,Lynn...
off : Riluri e plecată într-o excursie timp de două zile, cel puţin aşa mi.a spus înainte să plece, so se va întoarce dumincă seara probabil, so încercaţi să nu blocaţi până atunci rpg-ul.


on: Luminile aprinse parcă ne urmăreau şi era un ring de dans imens. Preşedinţii stăteau jos fără să danseze, iar Roland fuma o ţigară alături de Axis şi Ciel. DEodată nu am mai stat jos pentru că Blackmoond m-a invitat la dans alături de el. Se pricepea super bine şi purta un frac super mişto ce era de neimaginat pentru noi, pentru că el purta nişte veşminte negre şi maronii mai mereu cu glugă şi chestii. . mă rog un fel de robe sau tunici de vrăjitori. oricum era ceva nou, iar paşii lui erau excelenţi. Dansam vals vienez şi îmi plăcea foarte mult chestia asta.

- Nu ştiam că ştiţi să dansaţi aşa bine,
-Păi da, am învăţat de când eram mic.


ooc : who wants
Balul, pe toţi zeii cât îl aşteptasem ! Era peste câteva ore iar mie nu-mi venea să cred. Adoram petrecerile de acest gen. În seara asta renunţam pentru câteva ore la kimonourile mele. M-am dus şi am făcut o baie şi cu trandafirii, se spunea că te purifică. Mi-am uscat părul şi mi l-am pieptănat uşor, apoi mi l-am buclat cu ajutorul unor hârtii, cum am învăţat în China. După o oră, aproximativ, am terminat cu tot părul, m-am uitat la ceas şi am observat că mai aveam încă trei ore, era perfect. M-am ridicat de pe pat, iar Xiang m-a urmat. Am intrat într-o altă cameră, Holubus a avut grijă să mi se facă o cameră specială pentru kimonourile mele. Am pălit înăuntru şi m-am dus spre locul unde aveam rochiile luate din ţările Europene. Am ales una de culoarea liliacului[floare], nu avea bretele şi era lungă până 'în pământ', era de tip gogoşar de la talie în jos, exact ca şi a prinţeselor din poveştile spunse de unii oameni. Am luat-o de pe bara pe care era pusă împreună cu altele şi am dus-o în cameră, agăţând umeraşul pe care era de uşa dulapului.

- Ce părere ai, Xiang ?

Am întrebat-o pe cea mai bună prietenă a mea, singura poate.

- Mi se pare foarte frumoasă, Yui !

Exact cum mă aşteptam. Am zâmbit mulţumită şi m-am aşezat pe pat ca să mă odihnesc puţin, avea să fie o noapte lungă.


***

Cu o jumătate de ora înainte m-am trezit speriată, văzând cât e ceasul am sărit din pat. M-am dus spre oglindă şi mi-am desfăcut părul, rămânându-mi o cascadă de bucle. Le-am mai reutşat puţin cu ondulatorul si gata. M-am dus repede către locul unde era rochia şi am îmbrăcat-o. M-am uitat in oglindă şi am zâmbit larg, aratam bine. Am deschis sertarul noptierei de lângă pat şi am luat un pandantiv auriu cu o stea şi mi l-am pus la gât, am mai luat si rochiţa lui Xiang, şi m-am pecat să o îmbrac, după aceea m-am încălţat si am luat-o pe Xiang în braţe şi am ieşit din cameră.
Păşeam neîncrezătoare catre sala balului, mâinile îmi tremurau şi asta Xiang o simţea cel mai bine. Nu înţelegeam de ce eram aşa de nervoasă. Am ajuns în dreptul uşii şi am deschis-o, era evident că ajunsesem ultima. Când am intrat toată lumea şi-a întors capul spre mine, probabil se aşteptau la ceva frumuseţe de nemaivăzut intrând ultima.


OOC : care vrei.
Mergeam pe holul academiei, cu mâinile în buzunar, oftând. Auzeam tot felul de şuşoteli cu privire la balul ce avea să vină. Uram balurile şi tot ce era legat de ele, dar bucuria fetelor cu privire la acel eveniment mă oripila. Lângă mine, ca acompanion, mergea Fall care se tot sprijinea de piciorul meu, dorind să-l mângâi. Am trecut rapid mâna prin blana lui scurtă şi apoi m-am îndreptat spre ieşire cu paşi mult mai alerţi. Aveam nevoie de aer şi nu mai doream să aud tot felul de tâmpenii despre bal. Probabil că Fall a înţeles dezgustul meu total pentru acel eveniment pentru că a scos un sunet ciudat, un fel de miorlăit mai puternic şi gros. Am râs. Măcar o persoană era de aceeaşi părere cu mine. Mi-am scos mâinile din buzunarele pantalonilor negri, privind în jurul meu. Era mai liber în grădină, dar eu aveam acelaşi chef de vorbă ca înainte. De fapt, am ieşit din cameră pentru că doream să vorbesc cu cineva - nu despre "minunatul" bal. M-am aşezat pe o bancă, lângă fântână, Fall cocoţându-se lângă mine.

- Chiar nu am cu cine vorbi ? Am întrebat eu, mângâindu-i uşor pielea.

A mârâit uşor, dând din urechi.

-Da, eşti o companie bună, dar aş vrea să vorbesc şi cu un...om, i-am zis râzând şi creînd o flacără în jurul mâinii.

ooc: oricine :]
Am dansat vreo două piese cu Blackmoond, dar când să dau să plec, m-a tras rapid de mână brusc şi mi-a şoptit să mă văd cu el după bal la cantină unde nu va fi nimeni pentru că toţi aveau să doarmă. După asta am plecat lângă Roland şi l-am sărutat apoi mam aşezat pe scaun şi am început să discut cu ceilalţi aşezaţi la masa noastră. Totuşi mă rodea atât de tare să ştiu cine erau părinţii mei, încât nu am putut rezista aşa că mi-am cerut scuzele de politeţe şi am spus că plec la baie. Mergeam pe coridor, fără nimeni, nici măcar Axis nu era cu mine. M-am furişat în biroul lui Hobulus unde acesta deţinea documentele. M-am furişat rapid în birou şi nu era nimeni. Am scotocit fiecare sertar şi nimic, dar ceva mi.-a atras atenţia. . .un seif în spatele unei draperii secrete. Am deschis seiful şi am descoperit un şiiiir întreg de fişe. Am dat chair şi peste fişele Incaberei, dar apoi am dat la Levitas. Era chiar acolo. Am căutat. . .A. . A. . Artimos. . Bengolia. . Samerha. . V. . litera V. . Vanderflutus. . .Vanderflutus Viola. Am luat rapid fişa şi am răsfoit-o. Spunea ce vârstă am, câţi ani am, ce zodie sunt . . trecut. Am intrat acolo unde scria secret şi am citit. Deodata lumea mea s-a învârtit parcă odată cu mine şi din ochi îmi răsăreau lacrimi ce nu puteau fi ţinute în frâu.

- Nu. . . nu se paote. . .nu se paote ca el să fie tatăl meu. . .

Am închis ochii şi totuşi am auzit pe cineva cum venea. Nu mi-a păsat cine era. Era Hobulus şi se uita mirat şi şocat la mine. Nu îmi pasă.

- Eşti un prost, un nemernic. . un imbecil. . Prostule ! De ce nu mi-am zis cine e tatăl meu ? De ce ? De ce în tot acest timp nu mi-ai spus adevărul despre cine sunt ? De ce nu mi-am spus că sunt fiica . . .



ooc ; Cine doreÅŸteeee
Am urmat-o indeaproape se gandise de ceva vreme sa ajunga aici si abia acum aflam de ce, nu-mi placea ce aflam mai ales ca Hobo-lus o facuse sa planga. Eu judecam astfel de lucruri dupa doua reguli, nu ii faci pe cei dragi mie sa planga daca ai facut-o deja atunci trebuie sa-ti scrii testamentul inainte sa te ucid si asta era destinul lui Hobo-lus, insa nu puteam fi chiar inuman si sa nu-l las sa se explice in fata iubeitei mele Vivi. Avea dreptul de a spune ceva dar cel ce trebuia convins, cel de a carui decizie tinea urmatoarea lui gura de aer eram eu, si l-am lasat.

Am mers langa vivi si am saltat-o in brate cum facusem cu ceva vreme in urma iar ea cu lacrimi in ochi isi sprijini capul pe umarul meu. Ma durea ce simteam mai mult ma infuria caci il urasem pe Hobo-lus de la bun inceput si nu avusesem ocazie mai buna de a rade de el.

Deci vagabondule, sa-i privezi libertatea te-am lasat in pace, sa-i ascunzi lucruri te-am lasat in pace dar sa o faci sa planga nu accept si nu te las in pace. Da-mi un motiv bun sau ce ai tu in capul ala sec al tau pt a scapa din situatia asta, insa, tine minte de ceea ce spui atarna in balanta viata ta.

Poate fi ca norul asta de fum sa se piarda sau precum feonixul care scapa din ghearele mortii, tu decizi.


Chicoteam si in linistea sumbra a camerei rasul meu rezona zgariind realitatea in asa fel incat parea ca vrea sa o distruga, era doar o infima parte din furia mea ina Vivi a mea inca-mi plangea in brate, nu suportam sa stiu asta asa ca am sarutat-o stand cu ochii pe Hobo-lus. Am sarutat-o atata timp cat a avut nevoie sa se linisteasca si sa-si revina si nu pot spune ca nu mi-a facut placere ci ca m-a distrat la culme am savurat fiecare secunda delicioasa in care-i aveam buzele captive in acel sarut.

next : Vivi
M/am desprins de s[rutul lui, apoi mi-am apropiat de documente şi le-am deschis. Mi-am şters lacrimile şi apoi am respirat adaânc şi apoi mi-am înreptat paşii psre el, şi i-am cerut răspunsurile. Plecă privirea în pământ, apoi spuse:

-Nu vroiam să ştii până când nu erai pregătită să aflii adevărul.

- Dar de ce nu mi-ai spus că ştii cine e tatăl meu, de ce nu mi-ai spus că Backmoond care totodată e rpfesorul ce m-a învăţat magie neagră şi a stat atâţia ani lângă mine e tatăl meu. El ştie ?

- Nu. . .nu ştie. Ştie doar că şi.a pierdut copila încă de când era mică , dar nu ştie că tu eşti fata lui.

-Ar trebui să te ucid pentru asta, dar nu o voi face. Mi-am schimbat total părerea faţă de tine. De acum în colo nu mai vreau să fiu un simplu preşedinte pentru Levitas, îmi eşti mare dator pentru chestia asta şi voi merge direct la consiliul profesoral, direct la Amadeus. Şi ştiu că el e în măsură să facă ce are chef cu şcoala asta fiind pparte din *Cei trei* Adio Hobulus.



Am plecat cu Roland de acolo şi eram aşa supărată căci nu ştiusem adevărul şi nu numai eu ci şi Blackmoond, care totodată acum dansa cu o colegă de a mea din levitas aşa frumos. El era preferatul tuturor şi merita funcţia lui HObulus, oricum era foarte bun, extrem de bun şi ajuta pe oricine. Nu pot crede că am fost minţită în halul ăla.


ooc : Who wants sau Ratsuky
Am simtit ce gandea si nu m-a deranjat chiar imi parea bine, spre deosebire de ea care cunostea doar un om dintre "Cei trei" eu ii cunosteam pe toti trei si fiecare imi era dator cu ceva, era momentul oportun de a-i scapa de acea datorie si de a implini dorinta scumpei mele Vivi.

Am saltat-o iar in brate si am deschis o poarta catre cei trei indivizi, faptul ca imi erau datori nu-i facea niste parteneri de conversatie prea amabili insa nu ma deranja asta, nu aveam nevoie de amabilitatea lor aveam nevoie de influenta lor am facut un fotoliu de aer si am asezat-o pe Vivi pe el dupa care am mers in fata lor si ca deobicei inainte de a spune ceva am aprins o tigara si am inhalat puternic, ma distra existenta lor si faptul ca erau mai slabi ca mine si de aceea imi puteam permite sa nu-i respect si de fapt oricum nu i-as fi respectat.

Am abordat tonul preferat si fumu-n plamani si le-am zis clar si tare doar un lucru.

Blackmoond director la academie, Hobulus ucis, voi liberi.

Apoi le-am intors spatele si am mers langa Vivi si m-am asezat calm cu capul la ea in poala in timp ce ii priveam pe cei trei cum deliberau.

next : vivi
Am plecat în camera mea şi doream să plâng. Am încuiat uşa şi nici măcar Axis nu stătea cu mine. doream să stau singură doar eu şi doar eu. Eram aşa de naşpa momentan, starea mea în situaţia aia eram super naşpa şi aş fi dorit să scp mai rapid d e ea dar vroiam doar să aflu ce face Blackmoond şi cine era mama mea adevărată. Oricum aveam să aflu asta mâine, dar doream un moment de reculegere. Nu ştiam ce să mai fac aşa că mi-am făcut o bilă de aer şi am intrat acolo. Era aşa bine şi minunat şi am adormit totuşi.

ooc : who wants
Ramasesem alaturi de cei trei batrani care deliberau in timp ce Vivi plecase in camera ei, stiam de ce plecase dar nu intelegeam credeam ca asta isi dorise o pedeapsa pe masura pentru Hobulus si ceea ce e dreptul sau sa aiba pentru Blackmoond dar ma inselasem oare sau exagerasem in pedeapsa mea?

Am decis sa ma razgandesc era tot o pedeapsa dar nu la fel de cruda, am decis sa fie lasat fara puteri si condamnat la a trai in lumea umana. Iar in legatura cu Blackmoond ii voi comunica eu insami vestea, le-am spus si au fost de acord. Asa ca am revenit la academie cu un document semnat de cei trei i-am gasit pe cei doi de care aveam nevoie Blackmoond si Hobo-lus.

I-am adus pe amandoi in Biroul Directorial. M-am aruncat pe scaun cu un sentiment de fericire moment in care vagabondul a incercat sa ma admonesteze dar l-am amutit cu o aruncare de hartie. Era o hartie cu dublu efect una era concedierea sa si a doua era anularea, si totala retragere a drepturilor si puterilor magice si condamnarea catre taramul uman. Apoi m-am ridicat si i-am dat foaia lui Blackmoond sa isi vada si el mesajul care ii era destinat. A privit cu calm si a citit pana la sfarsit dupa ce Hobo-lus disparuse. Apoi mi-a spus putin socat un multumesc putin fericit dar si trist apoi l-am luat de umeri si l-am impins catre iesire apoi pe holuri catre camera ficei lui si a iubitei mele Vivi.

Scumpa mea mica dormea in bila ei de aer, era asa de delicata si mica si protejata in locul acela incat nu am tulburat-o l-am imbrancit pe Blackmoond catre pat si eu m-am asezat pe Ciel si am adormit, nu stiu ce a mai facut Blackmoond dar nu-mi pasa imi era prea somn ca sa mai fiu interesat.

next: vivi or anyone
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17