Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Mervyn Academy
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
M-am aşezat lângă ea, privind cerul visător. Uitasem că trebuia să-i răspund la întrebare, dar Fall m-a trezit din starea de reverie, lingându-mi mâna. Am privit-o oarecum dezorientat, încercând să-mi amintesc ce mă întrebase. Mda, de la un timp devenisem mult prea visător şi singura persoană ce mă trezea, de obicei, era Fall. Lupul îmi răspunse la întrebare metal, îndemnându-mă să îi răspund.
-Păi...hm... bine, cred. Mă întreb cum pot să locuiesc într-un loc aşa de plictisitor. Aş avea chef să mă antrenez sau distrez, dar toţi sunt ocupaţi cu balul ăla. Devine penibil, am comentat eu privind-o pe blondă.
Bine, poate că nu trebuia să comentez într-un aşa hal, dar era enervant - extrem de enervant. M-am simţit prost pentru o secundă, dându-mi seama că,poate, şi Aine făcea parte din organizare. Poate că am rănit-o. M-am uitat la ea, dar nu îşi schimbase expresia - încă. Era frumuşică cu părul acela blond precum aurul şi ochii de o culoare atât de vie.
-Scuze...Adică, n-am vrut să comentez într-un aşa hal, am spus cu părere de rău.

ooc;nya
Ochii mi s`au oprit asupra lui, înainte de a lăsa privirea în jos. Nu`mi stătea în fire să fiu timidă, dar ceva mă făcea să nu pot să`l privesc în ochi. Poate soarele din spatele lui era problema ? Pe naiba ! Soarele era ascuns de norii ce nu prevesteau o vreme prea frumoasă. Când mi`am dat seama că îşi ceruse scuze din cauză că jignise balul, am râs. Cum ar fi putut crede că mie îmi plac genul acesta de lucruri ?

- Nu mă interesează porcăria aia de bal. Mă bucur că nu sunt singura care urăşte lucrurile astea, i`am spus zâmbind.

Mi`am dat la o parte bretonul ce`mi stătea pe ochiul stâng. De obicei nu mă deranja acest lucru, chiar îmi plăcea. Dar voiam să`l văd pe Shawn foarte bine. Deja începusem să mă plictisesc aşa că mi`am încercat o putere - doar a mea, nimeni nu o avea. M`am concentrat pe roşcat, închizându`mi ochii. În doar câteva secunde eram exact ca el. Da, puteam lua înfăţişarea oricui. M`am hotărât că nu e prea drăguţ să`l sperii, aşa că mi`am reluat înfăţişarea. Am început să râd de propria mea putere, uşor uimită că a funcţionat.

- Uimit, nu ? l`am întrebat zâmbind.

ooc : Cine vrea . . .
Când am văzut-o pe fată arătând ca mine am început să râd, puţin uimit de subita schimbare. Nu eram deloc obişnuit să mă văd pe viu - nu în oglindă. Dar când începusem şi eu să mă privesc mai atent, de fapt, să-mi admir presupusele defecte, ea s-a transformat la loc. Îmi plăcea puterea ei. Era cu adevărat specială.

-Nu atât de surprins , dar îmi place la nebunie puterea ta, am spus.

Apoi, am creat în mână o flacără şi am privit-o absorbit. Uneori stăteam şi priveam foarte mult timp o flacără, ochii fiindu-mi captaţi de aceasta. Îmi plăcea focul şi adoram tot ce era legeat de el.

-Hm, şi mergi la balul ăla? Sau dacă nu, ce vei face? Am întrebat curios, privind în continuare flacăra.

ooc: Nya
Claudius Denail

O priveam pe Mistique din umbra cum privirea ei i se schimba iar bratul ii sangera....stai putin...ce dracu era cu mine?! Nu am mai facut niciodata asta...sa atac un membru al clasei mele.I-am spus "stop" lui Can si acesta s-a oprit maraind la Mistique.Nu stiu ce ma imgrijora mai mult,faptul ca ma ranit-o sau dorinta mea de a ucide oamani,avand in vedere ca nimeni nu stia despre aceasta obsesie cumplita cema inconjura decand l-am intalnit pe Cancara.Am iesit din umbra si o priveam pe Mistique cu mila in ochi,intreband-o:

-Esti bine?Uite..imi pare tare rau!!!

Wow...ce era cu mine,imi ceream scuze.Asta nu prea se intampla la mine,numai la cei slabi de sine si care nu sunt demni.M-am apropiat de ea,ii simteam respiratie cea agitata,caldura corpului cum iesea din ea si clipirea ochilor continua.I-am facut semn lui Can sa plece pentru putin si sa ma lase singur,nu cred ca mai vroia sa ma atace.

ooc:Riluri
M-am ridicat de jos si mi-am rupt maneca rochiei, infasurandumi-o in jurul bratului. Ochii mei prindeau din nou acea culoare infioratoare, ca atunci cand imi scapam de sub control...o puteam simti.. Mi-am ridicat privirea de gheata si cu un sunet asurzitor, l-am pocnit puternic, obrazul devenindu-i rosu.
-Atacandu-ma astfel o sa ai mari probleme cu mine, idiotule!
L-am privit urat si am facut cale intoarsa, fara sa mai privesc inapoi... Rochia de bal imi era murdara si cred ca patam destul de tare coridoarele cu sange...putin conta...Ce era mai important e de ce sangeram... si de ce nu ma durea nimic... Am intrat in camera unde Kalleb ma privea nervos.
-De ce naibii m-ai izolat aici cand puteam sa te ajut si n-ai fi patit asta? ma intraba araratand spre brat.
-Ai simtit? Al naibii dobitoc...oricum m-am descurcat si singura...nu stiu ce dracu' s-a intamplat cu bratul meu, dar sunt bine...
Minteam cu o nerusinare desavarsita... acum incepuse sa ma doara ingrozitor... Ce se intampla? Kalleb nu a mai spus nimic...ma privea doar... Era asa de obosita si de ametita incat am pus capul pe perna si am adormit, fara sa-mi pese de sangele care inca curgea...

Ooc: Dirty~Lips sau cine are chef...
Umblam prin Siblin, ca şi cum ar fi casa mea. . .noua mea casă, însă nu se compara cu Mervzn, era mult mai spaţioasă, dar parcă mult mai rece la figură şi la stilul arhitectural. Simţam că eram într-o şcoală academică bine condusă de o anarhie rece şi flegmatică. Nu doream să stau să privesc atâta amar de vreme, căci deja scanasem întregul institut, însă îmi era dor de Roland şi de Ciel, de Axis cel mai mult . Nu stătusem atâta vreme fără el şi îmi era aşa dor de el, dar deja ştiam că acesta mă aşteaptă şi ştia că sunt încă în siguranţă. Plus că pandantivul arăta unde sunt eu, deci el nu venea aici decât dacă eram în pericol, ceea ce nu se putea întâmpla căci toată lumea aflase cp sunt fiica directoarei Siblinului. Deja aflase că sunt preşedintă la Levitas etc etc şi cred că mă frustra acest lucru. Oricum aveam să mă întorc acasă şi să o vizitez pe mama prin weekend să petrecem mai mult timp împreună.


ooc : ORICINE !
Elloinn Eden Carventi

Vai...era cumplit.Stateam pe scaun la o masa si savuram un suc de guaba foarte delicios,privind cum ceilalati se distreaza si danseaza entuziasti...cum de eu nu puteam fi ca ei?De ce trebuia sa fiu asa de pudica si rusinoasa,ce rezolvam cu asta!? Gata!!!!....nu mai suportam sa-i vad pe toti dansand asa ca am iesit din sala de bal fara sa ma fac vazuta de catre alti colegi si am tulit-o pe holurile academiei in liniste sperand ca usa din spatele camerei de meditatie era inca deschisa si puteam iesi putin afara relaxandu-ma.Ma intrebam pe unde poate sa umble Mistique...stiam sigur ca nu-i plac balurile si rochiile simandicoase dar macar putea si ea sa stea cu mine pe-acolo..oricum nu o judecam,o intelegeam la cate probleme avea pe cap...

Nici bine nu puteam sa ma gandesc la ceva foarte intens ca in fata mi-a aparut Blande,imbracat la costum negru si cravata.Era atat de dulce,iar eu eram atat de proasta,nu-mi venea sa cred ca deja ma emotionam,de parca el s-ar fi uitat la una ca mine...sa fim seriosi acum.Am intrat in vorba cu el.Discutam despre bal,daca ii plac sau nu.Parea sa fie si el putin rusinos,insa nu puteam sa-mi dau seama in totalitate pentru ca eu deja transpirasem si numai eram buna de nimic.

Claudius Denail

Dar ma pocnise...vulpita aia si nu gluma destul de rau.Am fugit dupa ea in camera,nu aveam degand s-o las sa fuga asa de repede fara sa ii spun absolut nimic.Alergam pe holul lung si aveam impresia ca nu mai ajung la usa camerai ei,parca holul nu se mai termina...cred ca eram prea disperat si asta nu era in firea mea.Intr-un final am ajuns la usa camerai,nici nu m-am gandit sa mai ciocan la usa,am intrat direct fara inhibitii.Ea era tolanita in pat cu capul intre perne si sa fiu sincer nu stiu ce facea acolo.Oare adormise? ...dar nu prea cred.Si daca ma uit mai bine,chiar adormise.Cum putea sa adoarma asa de repede fata asta cu siroaiele de sange care ii curgeau din mana.Mi-am rupt repede maneca de la camasa si i-am pus-o imprejurul ranii,am tras un scaun langa pat si am stat acolo cu ea pana s-a trezit.

Ma gandeam cum de facem eu asa ceva,ce motiv aveam..oricum nu ma bagam cu nimeni in seama din academie.De ce imi pasa de ea,de ce o priveam ca pe o persoana importanta si de ce imi era atat de mila de ea.Nu inteleg absolut nimic,dar cred ca simteam ceva profund pentru ea...ceva ce ma schimbase putin,fara sa-mi dau seama.

ooc:Riluri sau Rallu^^
Băi oamenilor, iar tre' să mă bag, îmi cer din nou scuze faţă de Riluri and co. pentru că mă bag în pâine da nah că tre să lămuresc populaţia. Unu la mână DEJA balul a trecut. Deci nu mai este nici un bal. Balul a fost acum o zi, dacă nu aţi postat la timp ca să vă faceţi prezenţa la bal, nu e vina mea. A doua chestiune, mai citiţi postările...adică toate ca să nu vă treziţi că nu ştiţi unde aţi rămas. Altă treabă ar mai fi să puneţi OOC pentru ca să ştie şi poporul cine să continue şi cine nu. Alta ar mai fi să nu mai blocaţi RPG-ul. Sunt unele persoane, cum ar fi Tekami sau Rallu care nu au mai postat, sau Lya sau Denny. Încercaţi să vă limitaţi preferinţele. Să ştiţi că dacă puneţi opţiunea oricine, nu neapărat vă stricăm vouă acţiunea. Voi o puteţi continua. Postările şi acţiunea fiecărui personaj o faceţi, dar să vă şi ''mişcaţi'' după ziua respectivă, nu la voi să fie noapte şi la alţii să fie ziuă. Încercaţi să vă coordonaţi, parcă am mai spus asta, citiţi naibilor toate posturile.


acum puteţi continua. având în vedere că nu s-a postat, poate posta cine vrea.
Ron ` s P.O.V


Stăteam pe o piatră la marginea lacului şi mă gândeam cum să fac mai rapid poţiunea aia nouă pe care Blackmoond ne-a cerut să o facem pentru la noile cursuri. Simţeam că dacă mai fac vreo poţiune voi exploda în mici bucăţi. Îmi era dor de Vivi şi de Roland şi Femoris stătea lângă mine ţinându-ţi capul pe lăbuţe. Măcar nu eram singur ce naiba, după va trebui să mă remorce careva la cat de adormit sunt. Sincer chiar doream să termin mai rapid toată tărăşenia asta şi să plec mai rapid în cameră şi să dorm. Vroiam aşa mult să termin de făcut toate proiectele şi să mă bag în pătuţ să dorm. Totuşi mă măcinau gânduri sumbre ce parcă nici nu îmi aparţineau. Asta simţise şi Femoris. Mă întreb ce o fi fost. . .

ooc : Who wants
Emily:

Stateam pe treptele de la intrarea principala si priveam cerul in.timp ce imi ascultam cu dezinteres fratele ce se chinuia sa imi explice nu stiu ce vraje dea lui. De cand a aflat ca aveam sa pic la magie neagra, ma tot bate la cap cu asta. Parcatoata viata mea ar depinde de asta.

- Esti macar atenta la ce iti spun ? Ma intreaba enervat iar eu scot limba la el. Ah, las-o balta ! Sa se chinuie altcineva cu tine, din partea mea esti libera sa facice vrei ! Imi spune si imi tranteste cartea veche pe picioare mai apoi plecand de langa mine. Ce dragut e cand se enerveaza, tipic lui. Dar eu ce fac cu cartea ? Nici nu stiu de unde a luat-o.

Ooc: cine vrea :]
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17