Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Pariu ca te fac?!

#51
Capitol nou,yeeee!Mi-a placut capitolul,foarte interesant si nu ma mai saturam sa citesc.M-a surprins Jason(cred ca pe toti ce citesc ficul acest i-a surpins),baiatul parca a uitat de orice teama si si-a aparat iubitul ,nepasandu-i daca tatal lui Mike s-ar enerva sau supara(asta doar in acel moment).Si pana la urma are MARE dreptate Jason,oi fi eu fan razboi si altele,dar cand vad ca unii oameni isi lovesc copii cu atata brutalitate pur si simplu ma enervez la culme.Desi il inteleg pe tatal lui Mike si stiu ca s-a gandit la binele lui,dar a actionat gresit.Nici Mike nu s-a lasat mai prejos,si l-a aparat pe Jason.Bravo lor ca au curajul de as asuma relatia si de a fi sincer cu cei dragi!Si mama lui Mike m-a lasat masca, deoarece nu s-a bagat deloc intre cei doi,nu a incercat sa-l opreasca pe sotul sau sa faca ce a facut.Trecand peste toate astea,mi-a placut faza cu tapul,parca il si vad pe Mike cu cornite si barba alba."Ocupatia" lui Mike de a se juca cu degetele lui Jason mi se pare atat de familiara.Astept cu nerabdare capitolul urmator,bafta la scris!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#52
Heyy^^ Mai intai de toate, ma bucur sa te cunosc!
Mama mama! Ce fic! Si ce...actiuneee!
Asadar Mike un tap, huh? Tapul asta e cu adevarat magnific! Parerea mea ^^ *nu ma lua in seama/nervozitatea excesiva si suspansul sunt de vina/ o.O de data asta* ^^ Cum spuneam: ador ficul! Nu stai rau nici la descriere, nici la dialog. Pot spune ca sublim^^
Oh Jason! Bietul de tine! Cate mai ai de patit. Dar ma bucur ca a reusit cat de cat sa-l infrunte pe Tapul Mare! Asa o sa-i spun de acum inainte batranului :D
Porumbeii isi impletesc degetele si se joaca, huh? Huh! Too much for me! Mai mult ,,actiune'' te rog! Nu e de ajuns! *Mintea mea e obsedata de yaoi. Te rog sa ma ierti*
Cam atat am avut de spus!
Spor la scris! Si hai repejor cu nextul ca...Nuu stiu cat pot rezista!
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#53
Super!
Abia astept next-ul.
Cat curaj a prins Jason, tatal lui Mike imi pare un tip rau, sper sa le accepte relatia.
Ce porecla draguta "tap" :))
Next. :o3

#54
:magic-right-crazy-rabbit-emoticon: :magic-right-crazy-rabbit-emoticon:Mda... dupa atata timp m-am gandit sa vin si eu cu next-ul. Ma bucur ca va place si am venit cu un capitol mai mare ^^

Capitolul 13
Mike PoV

Dupa ce l-am lasat pe puiut acasa, am fost in stare sa-mi exprim nervozitatea. Nu vroiam sa-l sperii. Mi-am inclestat maxilarul si am lovit cu piciorul o piatra de pe strada. Mi-am bagat mainile in buzunar si am oftat. Mi-am luat drumul spre casa, iar pe drum m-am intalnit cu prostii cu note mari de la scoala. Nu i-am bagat in seama, deja eram nervos, imi faceam mai multi nervi cu ei. Cand am ajuns acasa m-am gasit stand ca prostul in fata usii meditand. La ce, nu stiu. Am intrat in casa hotarat si am dat nas in nas cu tata.
- Te-ai gandit sa treci si tu pe acasa? M-a intrebat ironic.
- Da, am spus si m-am descaltat, vreau sa vorbesc cu tine. Acum serios.
M-a privit ridicand o sprancena si am plecat in fata in biroul lui. I-am auzit pasii in spatele meu, iar cand am ajuns in birou a inchis usa in spatele lui. Intre noi era o presiune vizibila, comunicam numai din priviri si era usor de inteles ca amandoi ne-am pogni unul pe celalalt in orice moment.
- Deci, ce voiai sa-mi spui? M-a intrebat si s-a razemat de marginea biroului.
- Trecand peste faptul ca m-ai lovit, vroiam sa te informez ca ma mut.
La replica mea tata a inceput sa rada zgomotos, continuand ironic:
- Cu ce bani, Mike?
- Tu unde crezi ca se duc o suta cincizeci de dolari pe zi, plus alte cateva sute de ocazii speciale, 'tati'?
L-am intrebat inainte sa ies din biroul lui. La usa era mama, care m-a privit speriata. Mi-a soptit, implorandu-ma sa nu fac vreo prostie, insa era prea tarziu. La inceput nu putea vorbii asa, nu? A trebuit sa se rasteasca la mine. Am urcat la mine in camera si am incuiat usa. Mai intai m-am grabit spre dulap, de unde am scos un portofel ghiftuit cu bani. Am scos banii si i-am numarat. 98 000 de dolari, bun. Mi-am luat tableta de pe birou si m-am aruncat pe pat. M-am asezat turceste si in timp ce am pornit televizorul, am inceput sa caut apartamente. Nu credeam ca se vor gasi atat de greu apartamentele, insa intr-un sfarsit gasisem un apartament cu un dormitor la 70 000 de dolari. Am trimis un e-mail la adresa data in anunt, si am asteptat raspunsul. Cand imi puneam ceva in minte, slabe sanse sa ma opresti. Raspunsul intarzia sa apara, asa ca intre timp l-am sunat pe un prieten.
- Alo, Kyle, ce faci, omule? Auzi, poti sa eliberezi localul pentru maine seara? Da, am ceva special... Sigur? Perfect.
Am zambit multumit si am inchis telefonul. Vroiam sa-i fac lui Jason o surpriza. In timpul discutiei telefonice aparu si raspunsul la e-mail, care imi spunea ca proprietarul e incantat si ca daca s-ar putea, ar dorii sa incheiem si azi contractul. I-am raspuns ca eram fericit sa o fac, am luat portofelul si mi-am schimbat tricoul cu unul verde, subtire. Am pipait buzunarele blugilor, sa verific daca am telefonul, si am descuiat usa. Am trecut pe langa ai mei ca si cum nu ar fi acolo si am oprit repede un taxi. I-am cerut sa ma duca la adresa unde se afla apartamentul. Cand taxiul a oprit i-am dat banii soferului si am iesit din masina uitandu-ma in jur. M-am uitat la placutele de pe blocuri, cand dadusem de al meu. Era un bloc inalt, cam de 10 etaje. La intrarea in bloc ma astepta vanzatorul, un barbat marunt, cu parul carunt si o privire bine-voitoare. L-am salutat politicos si m-a invitat inauntru.
Ne-am dus la lift, imediat cum am intrat aceasta a inceput sa-mi spuna ca liftul e in stare foarte buna, ca la etajul nostru, mai precis 8, vecinii sunt multe cupluri tinere. A mai adaugat inainte sa iesim din lift ca peretii sunt izolati fonic, lucru urmat de un mic chicot. Apartamentul numarul saizeci si sapte. A deschis usa din lemn inchis la culoare si m-a invitat inauntru, rugandu-ma sa nu ma mai descalt. Prima incapere pe care mi-a prezentat-o a fost bucataria, o incapere medie, mobilata in alb si negru, cu o masa din metal pe mijloc. Scaunele erau de asemenea din metal, iar frigiderul era incorporat in bufet. Dupa bucatarie a urmat baia, care spre surprinderea mea era dotata si cu cada si cu cabina de dus. Faianta si gresia erau negre, iar cada, ghiuveta si restul lucrurilor albe. Pana acum baia ma uimise, nu credeam ca puteam gasi asa o baie intr-un apartament la doar 70 000 de dolari. Livingul, legat de bucatarie, avea parchet de o culoare negricioasa. In stanga se afla o canapea alba, iar in capetele ei se aflau doua fotolii beanbags din acelasi material si culoare ca si canapeaua. Nu prea am mai zabovit acolo, ci l-am rugat sa-mi prezinte dormitorul, camera care ma interesa.
A chicotit si m-a invitat pe drumul spre dormitor, care se afla in capatul holului, pe stanga. O camera mare, separata de hol printr-o usa asemanatoare celei de la intrare. Peretii erau zugraviti intr-o culoare ce dadea spre crem. Parchetul era identic cu cel din living, patul era mare, incapator, dublu, alb, iar asternuturile negre. Mi-am trecut varful limbii peste buza de sus doar gandindu-ma la mine si la Jason in patul ala. Mai erau si niste dulapuri mari care innobilau peretii.
- Il vreau, i-am spus barbatului care mi-a zambit.
- Atunci sa facem actele? Vecinul meu e notar si il putem chema.
Am incuviintat, iar domnul a iesit putin din apartament sa isi cheme vecinul. Aparu pe usa cu un barbat inalt, cam la vreo 30 de ani. Actele au fost gata repede, i-am dat banii omului si am luat contractul si cheile. La iesirea din bloc, l-am salutat inca odata pe barbat, pe care aflasem din contract ca il cheama Michael, si am luat un taxi sa ajung inapoi 'acasa'. Cand am ajuns era deja ora sase. Am urcat sus, ignorandu-mi parintii din nou, am intrat in camera mea si am inchis din nou usa. Am pus contractul pe birou si am scos din dulap o geanta incapatoare. Mi-am strans hainele si le-am inghesuit pe toate in geanta, tableta si restul lucrurilor ce nu tineau de haine le-am asezat cu grija intr-un buzunar interior. Mai ramasesera cateva haine, care au intrat leger intr-un rucsac. Cand am descuiat usa, sa plec de tot din casa, m-am intalnit cu Doli.
- Mike, to rog eu, ramai macar in seara asta la masa.
Nu am putut s-o refuz, asa ca am lasat bagajele in camera si am coborat jos cu ea. La masa erau deja mama cu tata, cel din urma in capul mesei. M-am asezat la celalalt capat al mesei, strand fata in fata cu tata. In scurt timp Doli aparu cu tavile. Impodobise masa cu farfurii cu mancare, apoi se retrase.
- Unde plecai, Mike? M-a intrebat atat ironic.
- In noul meu apartament, i-am raspuns luand din aperitiv.
- Mike, hai te rog sa mai discutam, m-a implora mama.
- E prea tarziu, nu mai e nimic de discutat, puteai sa vorbesti asa cand ti-am spus.
Tata ma privi uimit, iar apoi se uita la mama ridicand o spranceaza.
- Adica tu ai stiut inainte?
- D-doar cu o zi in-inainte, a spus mama balbaindu-se. Tata ofta si isi intoarse privirea inapoi la mine.
- Gandeste-te, Mike. Peste un an o sa dispara toata asa-zisa pasiune dintre voi doi, ai nevoie de o femeie, nu de un barbat. Una e dorinta de sex, pasiunea, alta este o relatie stabila, de viitor, a incercat sa ma convinga aducand argumente. Am suras.
- Tu chiar crezi ca e doar un capriciu? Ce relatie e aia daca nu e iubire? Tu chiar nu vrei sa intelegi ca il iubesc pe Jason si nimic nu-mi va schimba sentimentele? M-am ridicat suparat de pe scaun.
- Bine, bine. Sa spunem ca da, chiar e iubire si sa trecem peste. Cum te vei descurca tu cu apartamentul? Trebuie sa platesti apa, curentul, gazele... Daca te intorci impotriva noastra, ce-ai facut?
- Nu conteaza. Muncesc, nu-mi pasa. Pentru el o fac si pe asta, astea au fost ultimele mele cuvinte, m-am ridicat de la masa si am urcat la mine in camera, luandu-mi bagajele.
Am luat si ultimele lucruri, si am plecat din camera, lasand usa larg deschisa in urma mea. Am coborat scarile cu rucsacul in spate si tragand de geanta. In hol ere Doli, care mi-a intins o punga de hartie. Mi-a soptit ca e cina si mi-a zambit cald, sarutandu-ma pe frunte. I-am zambit la randul meu si am luat punga, varandu-mi picioarele il adidasi si luand si celelalte cateva perechi de incaltaminte din dulap. Am iesit in strada, soarele apunea deja. M-am uitat in stanga si in dreapta dupa un taxi, zarind unul la cam cincisprezece metri. Am mers spre el, batand in geam. Taximetristul am invita inauntru, insa i-am aratat bagajul. A coborat din masina deschizand portbagajul si invitandu-ma sa imi pun lucrurile acolo. Asa am facut, si imediat cum am bagat toate lucrurile acolo, m-am suit cu omul de varsta medie in masina. Motorul a pornit, iar noi am derapat in forta.
Am ajuns repede, omul m-a ajutat sa scot bagajele, iar eu i-am inmanat banii. Incarcat de bagaje am intrat in bloc, asteptand liftul. Veni intr-un sfarsit, timp in care simteam ca ma topesc de plictiseala, dar imediat cum am intrat am ajuns sus fara intreruperi. Am lasat geanta din mana si am cautat cheile prin buzunar. Am deschis usa si am bagat bagajele inauntru, aprinzand lumina din hol. Inauntru era cald, pesemne proprietarul, asa cum m-a asigurat, avea toate platile la zi. M-am descaltat si am luat punga de hartie data de Doli, ducandu-ma in bucatarie. Am scos din punga caserolele termorezistente, si din cauza ca nu aveam decat o pereche de tacamuri, da-te de Doli, a trebuit sa mananc din ele. Maine trebuie sa fac cumparaturi... Mi-am spus in timp ce imi terminam cina.
Am iesit din nou in hol, am asezat toata incaltamintea in dulapul de langa usa, jumatate ramanand gol. Deja simteam caldura, asa ca mi-am dat jos tricoul subtire cu care eram imbracat si l-am pus pe rucsac, pe care l-am luat, impreuna cu geanta, si le-am dus in dormitor. Am inceput sa despachetez, umpland jumatate din dulapuri cu hainele mele. M-am uitat in jur, am pus un ceas mic pe noptiera, care arata ora opt. Mi-am dezmortit oasele, ducandu-ma spre baie scarpinandu-mi ceafa. In baie era o oaresce racoare, data de gemuletul deschis. M-am debarasat de haine si le-am lasat langa ghiuveta, punand astfel pe lista cu lucruri de care aveam nevoie si un cos pentru rufe. Am intrat in cabina de dus si am lasat picaturile de apa sa-mi biciuie corpul si sa-mi faca pielea de gaina.
Cand am iesit din cabina am constatat dezamagit ca nu aveam prosoape, am oftat si am mers gol si ud pana in dormitor, unde gasisem intr-o noptiera un cearsaf. L-am folosit pe post de prosop si m-am sters bine, luand dupa pe mine o pereche de pantaloni scurti din bumbac, perfecti de dormit in ei, si am dus cearsaful in baie, punandu-l peste haine. M-am dus si am incuiat usa, inchizand in acelasi timp si lumina de pe hol. In dormitor geamul era deschis si venea inauntru un aer rece si umed. Am inspirat adanc si am inchis geamul, luandu-mi telefonul de pe noptiera si sarind in pat. Era prima data cand testam patul si descoperisem placut surprins ca e foarte moale. Am apasat pe apelare rapida doi, si l-am sunat pe Jason. Trebuia sa-l asigur ca sunt bine.
- Alo, puiut, ce faci?
*~*
De dimineata, imediat cum m-am trezit, m-am imbracat si am plecat la magazinul de jos sa-mi iau ceva de mancare, iar dupa ce am incercat sa-mi pregatesc ceva, descoperind ca nu sunt un asa bun bucatar pe cat ma credeam, mi-am dat seama ca e sambata. Am luat banii si am plecat la cumparaturi, fara sfanta lista, asa ca am sfarsit cumparand ce m-a taiat mintea si stand in magazin peste doua ore. Era ora 2 dupamasa cand mi-am adus aminte de planurile mele din seara asta. Mi-am scos telefonul din buzunar si muscand din cornul pe care il luasem in drum spre casa, am asteptat ca omul de la celalalt capat sa raspunda.
- Alo, Kyle, e rezolvata treaba?
- Da, dar vino sa vorbim de meniu si restu'.
- Bine, vin cam in jumatate de ora, e bine?
- Te astept.
Am terminat apelul si am aruncat o ultima privire prin casa, iesind si incuind usa in urma mea. Am ajuns repede la localul lui Kyle, care imi era prieten de cativa ani. Imediat cum m-a vazut Kyle a venit si m-a intampinat. Inauntru erau inca oameni, dar el ma asigura ca la ora sase jumatate inchide, si incep pregatirile. M-a invitat inauntru sa-mi propuna meniul. Impreuna alesesem pentru aperitiv niste bruschete cu nu-stiu-ce crema, dar pe care am gustat-o si era dulce-acrisoara, felul principal, imi propusese Kyle, peste cu sos de vin si smantana, cu care am fost imediat de acord si desertul a spus ca o sa fie o surpriza si o sa fie din partea casei. Am ras scurt si am adaugat ca daca nu iese ceva bun il pun in cap, iar acesta m-a asigurat ca o sa fie genial.
- Cat trebuie sa iti dau? L-am intrebat bagandu-mi mana in buzunar dupa portofel.
- Nimic, a inceput sa gesticuleze si sa-mi spuna ca nu e nevoie.
Am insistat si intr-un sfarsit acceptase cinci sute de dolari, pentru inchiriere si meniu. De acolo am plecat grabit spre casa, unde am dat iama in dulap sa-mi caut haine. Majoritatea erau de strada, ah, blestemata fii nevoie de sport. Gasisem cu greu o camasa alba, noroc ca era calcata. Defapt era noua, dar na. M-am uitat la ceas. Era trei, iar peste 4 ore trebuie sa-l duc pe pisic la restaurant. Am pus camasa pe pat, impreuna cu o pereche de jeansi negri. M-am dus in living si m-am asezat pe fotoliu, dand drumul la TV.
Cu toate ca incercam sa ma uit la un film, gandul imi zbura doar la Jason si am putut sa inteleg mai mult de o gramada. Era sase cand m-am ridicat de pe fotoliu si m-am dus in baie, am facut un dus rapid si am incercat sa-mi usuc parul cum am facut si aseara. Reusisem, si aratam si cat de cat bine. M-am intors in dormitor, unde am luat jeansii pe mine si mi-am pus camasa de un alb imaculat. M-am aranjat in oglinda aplicata pe dulap, cautand sa fiu cat de ca ok. Era bine. Trecusera douazeci de minute de cand m-am uitat ultima data la ceas, asa ca am strans grabit prin camera si prin baie, si m-am dus in hol, m-am incaltat cu o pereche de bocanci de vara si am stins lumina, iesind si incuind usa.
Am luat liftul si imediat cum am iesit din bloc, am alergat pana la Jason acasa. Afara nu era tocmai cald, adia vantul si nu ma lasa sa transpir. Cand am ajuns la usa sa am sunat, iar Jason m-a intampinat imbracat dupa cum ii spusesem ca-l vreau, elegant. Avea un sacou negru, croit dupa forma corpului, sub care avea un tricou visiniu, iar in partea de jos erau o pereche de jeansi inchisi, insa nu negri si tenisi in picioare.
- Mike, ce faci? M-a intrebat dupa afisand o fata uimita, probabil din cauza vestimentatiei mele.
- Bine, pui, tu? Am spus si mi-am unit buzele scurt cu ale sale.
Mi-a zambit si mi-a raspuns un scurt 'bine'. L-am luat de mana si am salutat-o pe ma~am, care era undeva in fundal, razpunzandu-mi printr-un zambet. Jason a inchis usa in urma sa si m-a lasat sa-mi impleticesc degetele cu ale sale. Afara tocmai apunea soarele, lumea forfota si erau cupluri peste tot. Cu toate astea, Jason avea o culoare trandafirie in obraji, ce il facea adorabil. Eram aproape de restaurantul lui Kyle, iar la cativa metri de el l-am oprit pe Jason, punandu-i mainile la ochi.
- Mike, ce ai de gand? M-a intrebat uimit si cu o urma de frica in voce.
- E surpriza, puiutul meu adorabil.
Tinandu-i mainile la ochi, m-am dus in spatele lui si am inceput sa-l ghidez spre usa restaurantului. Din afara i-am facut semn lui Kyle sa deschida usa, iar acesta veni imediat si facuse ce-i cerusem. Dupa ce Kyle nu mai era in peisaj, i-am luat usor mainile de la ochi. Am stat in spatele lui, nu am putut sa ii vad expresia, dar dupa cateva secunde mi-a sarit in brate si m-a sarutat. Sa inteleg ca e bine, nu? L-am condus pana la masa, iar pana cand sa ne aduca aperitivele doar ne-am privit. Era superb. Mancarea veni repede, Jason privi farfuria, apoi pe mine si scoase un 'nu pot sa cred' soptit. Am zambit si am luat tacamurile in mana.
Dupa ce am savurat felul principal, i-am facut pe ascuns cu ochiul lui Kyle. A zambit si in cateva secunde muzica incepu sa se auda pe fundal. Jason ma privi uimit, m-am ridicat si l-am chemat. Pe fundal canta melodia 'Nothing gonna change my love for you', i-am luat mana intr-a mea si am mers cu spatele, luandu-l cu mine, pana cand m-am lipit cu spatele de geamul fumuriu. L-am tras pe Jason si i-am lipit trupul de al meu, incepand sa ii soptesc la ureche cat de mult il iubesc, in timp ce ma miscam usor pe muzica. Si-a dus mainile pe umerii mei, departandu-si fata cat sa ma poata privi.
- Si eu te iubesc, mi-a spus si si-a unit buzele cu ale mele, incepand un joc intre buzele si limbile noastre. A rupt sarutul si si-a coborat privirea, rosind.
- Am o idee, muta-te la mine! I-am spus zambind.
- C-Ce? M-a intrebat uimit de propunerea mea.
- Stii cat de singur ma simt? Trebuie sa fie cineva acolo sa-mi incalzeasca patucul, si cine altcineva decat tine, puiut scump?
- Mike, stii ca nu asta e solutia, a oftat privindu-ma.
- Te rog eu nu incepe cu faptul ca trebuie sa ma impac cu ai mei.
- Dar... a oftat dupa inghitindu-si cuvintele. Bine, a spus si si-a pus capul pe pieptul meu.
Am zambit multumit si am continuat miscarea lenta. Kyle m-a intrebat prin semne daca sa aduca desertul, si am aprobat printr-o miscare a capului. L-am adus pe Jason inapoi la masa imediat ce desertul a fost servit. Am fost multumit sa vad care era surpriza. O prajitura fina de ciocolata, cu sirop de capsuni si coniac. L-am privit pe Jason si am luat o mica inghititura din prajitura. Aproape la fel de buna ca Jason. Aproape.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#55
Pfiu! Am ajuns la zi cu capitolele de la ficul asta. Nu m-am inselat in privinta ta. In fact, astept si alte surprize.
Ce dlagutt <3 Mi-l si imaginez pe Jason rosu ca trandafirul si ascunzandu-si capul la pieptul lui Mike.
Deci...nu mi-a placut de tatal lui Mike. Lasa-ma sa-l arunc de la etaj, macar o data :P .
In rest mi-a placut tot. Imi cam fac griji pentru porumbei. Cu ce o sa traiasca? Nu au loc de munca.
Sper sa aduci tu repede nextul si imi alungi toate gandurile negre.
Kissu.
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#56
Super capitol.Ce romantic este Mike,m-a dat gata din prima cu melodia aceea,sa nu mai vorbim de prajitura cu ciocolata,care este aproape la fel de buna ca Jas!Bravo lui Mike!Si-a luat si un apartament tare,dotat cu un pat moale,dublu,,exact pe placul lui,ce mai economii are(esti sigura ca nu a spart o banca? :)) ).Kyle este simpatic(apropo,imi place numele).Ma bucur ca cei doi se vor muta impreuna,ma intreb :oare ce fata vor face parinti lui Mike cand vor afla asta?!Debea astept continuarea , bafta la scris!P.S:Apreciez ca ai facut un capitol lung!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#57
Ooooo... genial, aproape ;)) . Era de asteptat ca Mike sa se certe cu parintii lui, mai ales cu taicasu, deci nu-i ceva surpriza, dar ceea ce a planuit cu privire la Jason, da , o fost ceva neasteptat, de fapt stiam ca va urma ceva, dar nu ma asteptam la asta. In fine. Are ceva bani sa-si permita un apartament, dar mi-a placut mult cand la invitat pe Jason sa locuiasa cu el. De ce l-a refuzat? Acum asta-i problema. Va renunta la idea lui ca Mike sa se impace cu parinti si totul va fi bine.
Apropo, foarte romantic...
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#58
Draga sa stii ca daca nu am lasat comenturi dem ult nu e pentru ca nu am citit ficul. Chiar am facut-o si imi place din ce in ce mai mult. Ii ador pe baieti. Timpul nu-mi permite. Gomen! Nu e normal ca parintii sa reactioneze asa. La inceput e normal sa fie suparati, dar cu timpul o sa se obisnuiasca pentru ca e copilul lor si trebuie sa-l accepte asa cum e. Imi place ca Mike nu si-a batut joc de Jason dupa pariu si ca s-a indragostit. Adorabilii mei! Sper ca voi avea mai mult timp. Te pup dulce si spor la scris.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

#59
In primul rand vreau sa-i multumesc vecinului care in sfarsit si-a platit abonamentul la internet.
In al doilea rand, poftim cadou de Paste:


Capitolul 14
Jason PoV

Totul era atat de ciudat, insa uimitor. Tot, de la restaurant, la mancare, muzica si propunerea lui Mike. Ma simteam ca o printesa, si oricat de mult as fi vrut sa ii spun ca nu era nevoie sa faca toate astea, insa in primul rand stiam ca nu ma va asculta, si in al doilea rand... nu puteam sa neg ca nu imi placea ce primeam. Ah, iar eram egoist. Mi-am muscat buza sa-mi indepartez gandurile si l-am privit pe Mike, care deja terminase prajitura, pe langa mine care eram abia la jumatate. Am marit oarecum ritmul de a mesteca, cred ca observabil, pentru ca l-am auzit pe Mike.
- Nu te grabi, pui, asteptam, mi-a spus zambind cald.
I-am zambit si am revenit la savuratul prajiturii cu infuzie de coniac. Nu eram amatorul bauturii, mai ales dupa ce Alex m-a imbatat, insa adoram dulciurile. Am terminat prajitura si l-am privit pe Mike, adunandu-mi cu varful limbii ultimele frimituri de pe buze. Mi-a zambit si i-a facut semn baiatului care ne-a adus pana acum mancarea, incepand sa vorbeasca ceva in soapta, fara sa-i aud. Am gustat din vinul rosu ca sangele ce umplea paharul. Era tare, insa dulce, si o gura fusese de ajuns sa ma ameteasca putin. Surprins de taria sa am lasat paharul jos, nu am mai ravnit la el si mi-am intors privirea la Mike. Mi-a zambit si s-a ridicat, venind langa mine si intinzandu-mi mana. M-a lipit de trupul lui si si-a coborat mainile pe talia mea.
- Mergem?, m-a intrebat sarutandu-ma scurt.
Am incuviintat si i-am intors sarutul. Mi-a dat drumul, luandu-ma de mana si facandu-i semn tipului de dupa tejghea. Afara era intuneric, nu stiu ce ora era exact, insa cred ca era in jur de 10. Imi simteam obrajii fierbinti din cauza vinului, incepuse sa ma doara capul asa ca l-am lasat sa-mi cada usor pe bratul lui. Am mers incet pana in fata unui bloc pe care nu l-am mai vazut pana acum. M-am lasat dus de Mike pana in lift. Nu imi era somn, insa abia ca ma puteam tine pe picioare. M-a luat pe sus ca pe o printesa si imediat cum usa liftului s-a deschis cu zgomot, m-a dus in fata usii apartamentului. Am intre-deschis ochii si am vazut ca era apartamentul saizeci si sapte.
Inauntru era cald, si deja mirosul lui specific se instalase. Imediat ce am inspirat o moleseala m-a cuprins si mi-am lipit capul de pieptul lui. A mers cu mine pana in dormitor probabil, unde era racoare de la geamul lasat deschis. Am simtit salteaua moale sub mine si m-a desprins de Mike, ghemuindu-ma in pat ca un pisoi, iar apoi am intins mainile spre el, dorind sa-l trag mai aproape. A venit deasupra mea si si-a unit buzele cu ale mele, ducandu-si un picior peste mine, sprijinindu-se intr-o mana, in timp ce cu cealalta incepu sa imi mangaie trupul. Mi-am infipt mainile in parul lui des, incepand sa ma joc cu el si sa-l strang in pumni. M-a muscat usor de buza si mi-am scos mainile din parul sau, lasandu-le sa alunece pe fata lui, mangaindu-i obrajii si buzele. Mi-a zambit sarutandu-mi palma si mai apoi barba, incepand sa cobore din ce in ce mai jos. Mi-a ridicat tricoul cu dintii, dupa bagandu-si mainile pe sub sacou si ridicandu-mi bazinul. M-am supus, vinul isi facea efectul bine si eram infierbantat, simtind cum penisul mi se intareste in urma presiunilor taurului meu, care imi saruta abdomenul pofticios.
Mi-a desfacut prohapul jeansilor, tragand fermoarul cu dintii. In timp ce imi chinuia madularul prin materialul boxerilor ce ma impiedicau sa cresc, imi trase pantalonii de pe mine. Mi-am dat singur sacoul jos, iar de tricou se ocupa el. Ramasesem numai in boxeri, pe cand el era tot imbracat. Nu era corect. Am inceput sa trag de camasa alba care statea lipita de el. Mi-a ghicit intentiile si mi-a lasat o clipa penisul, cat sa ii desfac nasturii camasii si a incep sa imping de ea in jos. M-a ajutat si el si l-am scapat de ea in cateva secunde. Mi-a zambit si mi-a sarutat iar gatul, revenind inca odata asupra zonei mele sensibile. Mi-a dat boxerii la o parte si mi-a dezvelit penisul, doritor de buzele lui. A inceput sa-mi sarute penisul de la baza pana cand a ajuns la varf, pe care la luat incet in gura. Era prima data cand imi facea asta, era primul barbat din viata mea si toate sezatiile noi pe care mi le dadea ma innebuneau la propriu. Nu stiu daca se pricepea, habar nu aveam cu ce se mananca chestia asta, insa tot ce stiam era ca nu vroiam sa se opreasca. A inceput sa ma suga cu pofta, iar sunete au inceput sa-mi scape.
Era aproape de final cand Mike mi-a luat unul dintre testicule si a apucat usor pielea fina cu buzele. Mi-a incordat abdomenul, am strans in pumni perna si am rabufnit.
- Mike, nu... nu mai pot!
Am tipat inainte sa imi dau drumul. Respiratia mea o lua razna, a fel si ritmul cardiac, insa mai putin conta. Mike a revenit la fata mea, pe care a inceput sa o sarute, impreuna cu gatul si cateodata umerii. Mi-a prins un sfarc cu dintii si a muscat usor, facandu-ma din nou sa gem. De ce credeam ca ii placea sa ma auda gemand? Am pornit cu mana in cautarea fetei sale, pe care am adus-o din nou la buzele mele, care frematau de dorinta de-al saruta. Mi-a zambit, descoperind o parte din dantura lui perfecta, si si-a unit buzele cu ale mele, facandu-si usor loc cu limba. Un gust amarui mi-a invadat gura, insa nu ma deranja. Continuand sarutul, si-a coborat o mana pe madularul meu, lipsit total de vlaga, pe care l-a mai chinuit odata, strangandu-l cu putere si intarindu-l la loc. Mi-a mangaiat interiorul copaselor si si-a coborat mana pe fesa mea, mangaind-o si facandu-si loc in interior. A innaintat incet si cu simt de raspundere, in timp ce imi tinea gura si tot odata gemetele captive in sarut. A rup doar o clipa sarutul, cat sa pot lua eu aer, dupa care l-a continuat mai pasional, in timp ce isi desfacea jeansii. M-a patruns incet, iar durerea isi facu din nou aparitia, insa de data asta diminuata si mai degraba ca o arsura superficiala. A inaintat milimetru cu milimetru, insa tot odata nu a zabovit prea mult, lasandu-ma deabea atunci cand a intrat in intregime in mine sa ma acomodez cu marimea lui colosala. Am inspirat adanc si mi-am dus picioarele pe o parte si pe alta a taliei sale, prinzand-o ca intr-un cleste. Siteam cum penisul lui Mike pulsa in mine, si dintii lui muscandu-mi buza sa ma trezeasca din visare. Mi-am trecut varful limbii peste mica rana facuta de el si am dat incet din cap, in semn ca poate face ce vrea acum. Mi-a zambit imbratisandu-ma si incepand sa se miste. Miscaril de inceput erau intrari hotarate, insa incete si iesiri la fel de incete, insa nu la fel de hotarate. Mi-am lipit pieptul de al sau si mi-am trecut mana in parul sau. Ritmul intrarilor a scazut deodata, nu il mai simteam pe Mike asa de puternic in mine. L-am privit, intrebandu-l ce e numai cu privirea.
- Hai... am o idee, mi-a soptit la ureche si a iesit din mine.
L-am privit uimit, nu intelegeam deloc ce vrea sa faca. S-a dat jos de pe mine, debarasandu-se de jeansi si boxeri in cateva secunde. Am rosit usor, la vederea penisului sau in erectie. M-am ridicat in sezuta, iar Mike s-a napustit iar asupra mea, insa de data asta m-a lasat sa-mi pastrez pozitia. Incet-incet am ajuns eu deasupra sa, cu madularul in erectie presat de abdomenul sau. Si-a coborat mainile, mangaindu-mi spatele, pana cand a ajuns cu acestea pe fesele mele, pe cale le-a strans puternic facandu-ma sa gem. Mi-am lipit fata de pieptul lui, in timp ce el a continuat cu mangaiatul, ajungand deja pe coapse, pe care mi le-a departat, facandu-ma sa-l incalec. L-am gasit uitandu-se la mine zambindu-mi, zambet in spatele caruia se afla o propunere mai mult decat ciudata pentru mine. Mi-am muscat buza inferioara gandindu-ma, insa pana la urma am acceptat. Mi-am dus ambele maini pe pieptul sau si m-am ridicat, stand pe abdomenul lui. L-am lasat si pe el sa se ridice, imbratisandu-ma strans si ridicandu-ma cat sa nu ma piarda, insa sa poata intra in mine. A inceput sa faca miscari asemanatoare cu primele, numai ca mult mai adanci. Mi-am dat drumul repede la gemete, lipindu-mi pieptul de el si incolacindu-mi picioarele in jurul taliei sale, prinzandu-l in stransoare. Nu dura mult, se observa diferenta de excitare pe care ne-o dadeau pozitiile abordate. Mike ma saruta, aveam impresia ca se abtine special ca sa ma lase pe mine sa imi dau drumul primul. Nu am putut sa rezist, am explodat, iar Mike imediat dupa mine. Corpurile noastre era acoperite de un strat de transpiratie, l-am strans pe Mike cat de tare puteam, aveam tampita dorinta de a ma uni cu el, de a creea un singur trup. Respiram amandoi sacadat, aveam impresia ca toata camera e inundata de bataile inimilor noastre.
- Jason... te iubesc, mi-a soptit Mike, sarutandu-mi tampla. Numele avea tot timpul alta tonalitate, suna cu totul si cu totul diferit atunci cand il rostea Mike. Nu vreau sa iti mai dau drumul din bratele mele vreodata.
Mi-am lasat capul pe umarul sau fierbinte. Pentru momentele astea traim. Pentru momentele de la miezul noptii, in care persoana iubita ne dovedeste cat de speciali suntem. Ah, ce viata irosita ar fi aceea in care sa nu iubesti. Ce viata ar fi aceea, in care sa nu ai un om care sa iti marturiseasca cat de mult te iubeste, sa te faca sa te simti ca esti perfect? Nimic nu se compara. Nici macar lungile plimbari pe malul marii, nici macar noptile pierdute in cluburi, nici macar adierile de inceput de toamna, nimic nu se comapara cu sentimentul de implinire. Ce imi mai puteam dori, cand Mike era langa mine si ma strangea in bratele sale? Si toate astea sunt din pacate trecatoare. Timpul nu ne va lasa sa ramanem imbratisati asa pe veci, asa ca tot ce am e clipa asta. Clipa de care sunt sigur ca o am, si care va apartine trecutul chiar maine. Maine, zi ce va putea fi perfecta sau groaznica, zi plina de necunoscut. Doar azi, acum, putem iubi cum nu am mai iubit niciodata, putem spune lucruri ce nu le-am mai spus niciodata. Nu maine, maine poate nu exista. Asa ca daca poate nu va mai fi, oare va stii cat il iubesc? Oare va stii ca in acest moment el reprezinta tot, tot universul meu? Va stii ca pot merge pana in Rai, ca apoi sa ma duc in Iad, sa ma intorc si sa fac inconjurul Pamantului numai si numai pentru el? Ca fara el clipa asta nu ar exista, ca fara el toate sopatele si toate lacrimile ar fi doar reflexe, nu dovezi de iubire? Mi-am ridicat incet capul de pe umarul sau, pentru al privi in ochi. Oare vei stii ca in ochii tai vad speranta de viata de care am nevoie sa rezist? Da, cu siguranta vei stii.
- Te iubesc... Nu am putut sa spun mai mult, pentru ca sarate lacrimi mi-au invadat fata.
Nu ma puteam abtine, toate sentimentele ascunse in mine au iesit la iveala sub forma lacrimilor. Lacrimi de fericire, pe care numai el e in stare sa mi le produca. Lacrimi ce tot timpul isi gaseau sfarsitul pe buzele lui. M-a privit zambindu-mi cald, sarutandu-ma pe frunte parinteste, ca apoi sa-mi adune si ultimele cristale ce mi-au ramas pe fata. M-a imbratisa din nou, lasandu-ma sa-mi rezem capul de pietul sau. Iesise din mine, acum eram amandoi goi si acoperiti de un cearsaf subtire.
*~*
Afara ploua de azi-dimineata. Stateam singur pe balcon, asteptandu-l pe Mike care s-a dus dupa ciocolata calda. Tot orasul era invaluit de o patura gri, ce nu lasa soarelui loc. Am oftat si am tras pluoverul lui Mike mai bine pe umeri. Un sunet subtire si gingas mi-a atras atentia. Mi-am intors usor capul, vazand un pui de pisica intr-un colt al balconului. Era plin de sange, ud si tremura, coada nu o mai avea intreaga, si nici urechea stanga. L-am luat in brate. Nimeni nu merita sa fie tratat asa, cine stie ce caine l-a mestecat sau ce copil l-a lovit cu pietre. Pana sa il duc inauntru, veni Mike. M-am intors spre el si i-am aratat puiul, l-am privit trist si mi l-a luat din mana.
- Hai sa il spalam, m-a luat de mana si am mers la baie.
L-am tinut numai in brate, era atat de fragil si imi era frica sa nu ii rup ceva. Mike a luat un tifon alb, pe care ulterior l-a udat la ghiuveta. A inceput sa preseze materialul de blanita gri a pisoiului, acoperindu-i ranile. Pisicul inca tremura si mieuna, asa de incet si cu glas pierdut, de iti frangea inima. Inca ma gandeam cine i-ar fi putut face asa ceva unui animal. Dupa ce l-a curatat, a luat alta bucata de tifon si a pus pe ea apa oxigenata, dezinfectandu-i ranile si mai apoi tamponandu-le cu rivanol. Am iesit din baie dupa Mike, care pregatise in bucatarie intre timp un castronel cu lapte caldut. A cautat o seringa si pentru ca nu gasise una, lua o pipeta de sus si trase putin lapte. Incepu sa picure lapte la gura micutului, care incepu sa isi linga boticul. Terminasem incet incet tot laptele, am ramas pe scaun cu el in brate si am inceput sa-l mangai. Mike ma privi resemnat. Tot ce voiam era ca pisica sa se faca bine. Atat. Mi l-a luat din mana si m-a tras la pieptul lui, mangaindu-ma si tinand puiul pe picior. Am oftat si am privit puiul, scarpinandu-l usor pe ceafa.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#60
Wow,ce capitol tare!Eu am zis din prima ca Jas e o printesa,coroana ii mai lipsea.Ce casa primitoare are Mike...Partea cu "careitreba" nu o comentez,pot zice doar ca descrierea a fost mai mult decat sugestiva(oare de ce ma asteptam la asta).Saracu' pisic,care om intreg la minte i-ar face asta unui pisic(pariu ca a fost Dani,el mereu arunca cu pietre in animale)?!Sper ca cei doi sa-l pastreze pe micut,iar acesta sa se faca bine cat mai repede.Vreau next-ul cat mai repede,si apreciez ca ai facut acest capitol foarte lung.Spor la scris si, apropo ,iti urasc calculatorul.P.S:Inca mai astept ciocolata aia.
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu cu moartea Clau~ 13 7.809 05-07-2013, 04:53 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Punem pariu [16-18+] Psike 60 23.066 26-07-2011, 10:29 PM
Ultimul răspuns: HanniGram


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)