Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Pariu cu moartea

#11
Capitolul 5


Raman usor perplex, atintit in acel loc, privind atent ochii blondinului de deasupra mea si deodata simt cum un fior rece imi strabate corpul cu rapiditate, facandu-ma sa tresar usor. Ochii lui ciocolatii se transformasera in unii violacei, iar pupila sa era alungita. Am simtit buzele lui fugitiv peste ale mele si un moment am ramas inghetat, crezand ca iar am vreo viziune ciudata de a mea. Mi-am scuturat capul, crezand ca am inceput sa innebunesc si vad monstri peste tot si m-am ridicat din fotoliu, deplasandu-ma putin greu din cauza faptului ca Tipul sexy chiar nu avusese deloc rabdare cu mine. Dar asta si voiam: am vrut sa-l simt in mine pe barbatul ala de cand il vazusem. Imi trec limba pervers peste buze, iesind din camera, gandindu-ma la faptul ca era chiar o experienta noua. El era, de fapt, primul client cu care ma culcasem. Inafara de Takashi, cu care ma culcam atunci cand aveam eu chef, nu o mai facusem cu altcineva. Asta ar fi putut suna usor siropos daca in mintea mea nu erau atat de multe perversitati. Am intrat in camera baietilor, cu un zambet multumit pe chip si am intalnit privirea blondului de Kori, care ma intreba cu o privire ahtiata:
- Cum a fost tipul nou? Ce ati facut? L-am privit usor plictisit si am spus cu sictir:
- Eu am inceput sa dansez balet si el statea si ma privea. Ce crezi ca am facut?
- Intrebam si eu... spuse acesta, incercand sa nu para chiar asa de nebun dupa Tipul sexy dupa cum era. Am inceput sa rad sarcastic si l-am prins de la spate in brate pe baiatul ce era mai scund ca mine si i-am soptit pervers:
- Data viitoare poate am sa-i zic tipului sa te bage si pe tine intre noi. Si iese ceva in trei.
- Ce? Se-serios? spuse acesta balbaindu-se si inrosind serios. I-am dat drumul si am inceput sa ma schimb, razand apoi i-am replicat:
- Normal ca nu! Ce e al meu, e al meu! Acesta ma privi usor furibund, eu continuandu-mi rasul rautacios, apoi m-am schimbat in blujii mei lungi, tricoul si jeaca de piele si mi-am luat casca, fiind pregatit sa ies din club.
- Ash, pleci deja? ma intreba Takashi cu o privire ce clar imi spunea: "ar fi bine sa-ti folosesti fundu' ala sa-mi scoti bani". Mi-am dat ochii peste cap, plictisit de el, si i-am spus pe un ton indiferent:
- Cati clienti mai vrei sa falimentez ca sa pot pleca si eu linistit acasa? Acesta nu mai spuse nimic, vazand clar ca nu am chef de prezenta lui si ingana un "ne vedem acasa", plecand spre camera baietilor, cred ca pentru a-si varsa nervii pe el. Am zambit usor ironic si am iesit din club, facandu-i un semn scurt cu mana lui Jim. Eram satul de clubul ala si datorita faptului ca pentru seara asta eram deja mult prea obosit. Se pare ca tipul sexy chiar stie cum s-o faca cu cineva, mi-am spus eu si mi-am pornit motocicleta, accelerand cu putere. Un zambet usor provocator imi aparu pe chip, zarindu-se de sub casca mea neagra, in timp ce am accelerat si mai mult, simtind cum vantul ma despica la propriu in doua.

De undeva din negrul viselor mele aud cum sineva imi pronunta numele si sunt zguduit de ceva, insa refuz a ma trezi. Pana la urma, enervat de persoana ce tragea de mine imi deschid ochii si mormai nervos:
- Ce pui si zebre vrei la ora asta?! Aseara am stat pana la trei la club, nu iti e de ajuns? Crezand ca e Takashi am inceput sa injur infuriat, insa cand am deschis ochii mai bine am remarcat ca era doar femeia ce facea curatenie si care ma trezi pentru a-mi aduce cafeaua.
- Ah, scuze... Mersi, Hilda. Am crezut ca e boul de Takashi. Apropo, unde e?
- Ma scuzati ca v-am trezit, domnule si legat de domnul Takashi... Nu stiu nimic de el. Am crezut ca poate stiti dumneavoastra ceva. Mi-am dat ochii peste cap, ridicandu-ma in sezut si am luat cana din mainile femeii, sorbind din cafea cu grija.
- Cred ca e inca la club. Obsedatul! am spus eu usor enervat de mania lui Takashi legata de bani. Te poti retrage, m-am adrsat eu femeii si am continuat sa-mi beau cafeaua linistit, simtind cum usor-usor imi intru in ritm si ma dezmeticesc. Din pacate, atunci cand am inceput sa ma trezesc de-a binelea am remarcat si durerea de spate acuta. La naiba cu tine, blondin sexy! am injurat eu in gand, oftand resemnat. Dupa cafea urma un dus cald si placut, apoi mi-am petrecut ziua citind diverse carti din vasta biblioteca a lui Takashi si mutand plictisit canalele televizorului. Imi dadusem seama cu mult timp inainte ca viata mea era chiar anosta, insa ma obisnuisem atat de mult cu ea ca nu puteam renunta la rutina mea zilnica.

Luna se pare ca rasarise din nou pe cer si firmamentul se transforma intr-o scena funebra pe care stelele isi etalau stralucirea. Mi-am facut in graba parul, fiind deja in intarziere si mi-am verificat din nou imaginea, zambind siret atunci cand imi zarisem trupul bine format in oglinda.
- Ca de obicei, arati de-a dreptul naucitor! am spus eu reflexiei mele, incepand sa rad in timp ce ma admiram.
- Oh, ba nu! Tu arati absolut adorabil, frumosule! am spus eu din nou entuziasmat oglinzii, facandu-mi cu ochiul. Mi-am luat casca si am iesit pe usa apartamentului luxos ce il detinea Takashi, apoi am coborat scarile tragandu-ma pe balustrada lustruita frumos. Am inceput sa rad ca un nebun si sa ma bucur ca un copil in timp ce inca alunecam pe balustradele din lemn apoi am ajuns jos si m-am urcat pe motor, pornind cu aceeasi viteza ametitoare spre club. Din nou revedeam aceeasi strada si aceleasi cladiri, stiindu-le aproape pe de rost. Ajuns in fata clubului m-am dat jos de pe motocicleta, zambind usurat de faptul ca nu intarziasem decat o ora in aceasta seara. Nu ca ar fi contat asta, insa stiam ca dupa faza de noaptea trecuta Takashi avea sa fie putin reticent cu mine. Am pasit hotarat in club, salutandu-l ca de obicei pe Jim si m-am pierdut prin multimea de barbati si baieti ce serveau diverse bauturi la supra-pret, ochind deja cativa din clientii mei obisnuiti. Am pasit in camera baietilor, gasindu-l pe seful meu stand obosit si agitat pe o canapea, iar cand am intrat eu in incapere se facu liniste in jur, acesta tintuindu-ma cu o privire rece.
- Hei... am spus eu usor stingher si am vrut sa para ca nu e nimic in neregula. Ce dracu' e cu atmosfera asta?
- Iar ai intarziat! am auzit uzuala propozitie folosita de Takashi, insa cand m-am pregatit sa dau raspunsul meu obisnuit acesta se rasti la mine:
- Gata! Nu mai permit nici o intarziere!
- Hei, hei... Cred ca te-a afectat lipsa de somn. Nu te zbiera ca am si eu plamani si pot sa ma tip mai tare, am spus eu total enervat de comportamentul lui, purtandu-ma indiferent cu el - stiam ca asta il doare intr-o oarecare masura.
- Ash! Nu-ti permit sa-mi vor... spuse acesta insa l-am intrerupt eu, taind-o scurt:
- Ce ai de esti asa nervos?
- Ai intarziat o ora, spuse acesta mascand realul motiv. Stiam cand minte, pe mine nu ma putea insela.
- Asa, si aseara am intarziat doua. Acum imi zici si mie realul motiv?
- Cati bani ti-a dat barbatul ala aseara? spuse acesta cu o figura serioasa. Normal. Trebuia sa imi imaginez ca e iar o criza e gelozie de a lui. Zi! se rasti acesta nervos la mine.
- Ce dracu' vrei acum, a? Sa spun ca nu mi-a placut ca sa te simti tu bine?! Nu a fost pentru bani, boule! am spus eu enervat. Uram sa fiu tratat ca o curva buna de nimic. Pentru el poate contau doar banii, dar pentru mine nu. Urma apoi pauza silentioasa din partea amandurora, in timp ce colegii mei ne priveau cu mare interes. Acesta se uita insistent la mine apoi se apropie de corpul meu si ma prinse de par, stragandu-ma.
- Au! Doare! m-am vaicarit eu, incercand sa ma eliberez din stransoarea lui. Imi venea sa plang; nu neaparat din cauza faptului ca ma durea locul in care el ma tragea de par. Indurasem chinuri mai mari. Ci pentru ca nu puteam crede ca ajunsese sa fie asa brutal cu mine. Dupa ce ca nu o mai facusem cu el de vreo luna si ca de multe ori incercasem sa ma apropii si in alt fel de el, iar el refuzase, acum avea pretentia ca ii apartin!
- Te-a muscat! Fiu de curva... Deci chiar te-ai culcat cu el, nu?! Am zambit usor malitios, desprinzandu-ma de el si cu lacrimi in ochi i-am spsu plin de manie:
- Da, si a fost cea mai buan partida din viata mea! Acesta vru sa spuna ceva insa am murmurat un "nu te obosi" si am iesit din club, vazand ca brusc temperatura se racise. La dracu'! In acel moment chiar aveam nervi si aproape plangeam de draci, cand, in drumul meu, m-am lovit de un corp.
- Scuze, am spus eu mai mult din reflex. Mi-am ridicat usor chipul si... Surpiza! Cel din fata mea era chiar blondinul sexy de seara trecuta. Ce mai sincronizare, a?
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#12
Deci wow. Capitolul asta a fost surprinzator.
Surprinzator de placut, surprinzator...De surprinzator.
Bondin sexy, ai?
Ce e cu Takashi? Gelos? Miauu <3 :X :X Abia astept ceva...ceva interesant intre ei.
SI vreau sa aflu mai multe despre misteriosul ala.
Astept next.
Spor la scris ! ^^
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#13
Capitolul 6

Zambesc amuzat, cand il vad pe Ash usor ciufulit si cam pierdut in spatiu, cand isi dadu seama, cu cine s-a ciocnit, accindental. Acesta se uita usor buimaciut la mine, lucru ce ma amuza si mai tare.
- Bu, spun, iar el ridica o spranceana, ascuzandu-si expresia de "intalnire cu moartea in persoana" si isi afisa una aroganta si ironica.
- Bu si tie, blondinule. Ar trebui sa ma mir ca esti aici, dar se pare ca si pentru tine am devenit un drog, imi spuse, punandu-si mainile in jurul taliei mele, facandu-ma sa pufnesc ironic.
- De fapt esti ca o guma de mestecat ce s-a lipit de talpa adidasului meu si nu pot scapa de ea, ii reformulez cuvintele, facandu-l sa isi dea ochii peste cap. As putea sa te intreb ce cauti afara, dar se pare ca ai venit la meseria ta, spun ironic trecand pe langa el, indreptandu-ma spre partea cealalta a strazi, pentru a-mi lua masina.
Ii aud pasi cum ma urmareau si il privesc cu coada ochiului pe pusti, fiind curios ce doreste de la mine. Cand aproape am ajuns in fata clubului, veni repede langa mine, luandu-ma de brat si trecand pe langa bodyguard-ul, scotand limba la el. Il privesc cu o spranceana ridicata si imi retrag bratul din mainile sale, mai ales cand am ajuns langa frumosul meu Ferrari, negru, cu geamuri fumuri si decapotabil.
- Am fost baiat dragut si te-am adus la locul de munca, acum daca ma scuzi, spun poloticos, scotandu-mi cheile de la masina si dezactivand alarma.
- Tu ai casa asa-i? Ma intreba, ignorand ironia mea, bagandu-se in fata mea, lipindu-si si mulandu-si trupul dupa al meu.
- Da, am si casa si masa si masina, de ce? Il intreb, dandu-i o suvita la o parte de pe chip, putand sa ii vad semnul lasat de mine, ieri-seara.
- Asa-i ca o sa lasi sa stea cu tine, un suflet pierdut..., ii pun un deget peste gura, facandu-l sa taca din gura, ascultand cu atentie.
Maresc ochii cand imi dau seama ca era falfaitul aripilor unui stol intreg de diavoli, ce se indreptau spre oras. Ii fac semn sa se urce repede in masina, apoi ma urc si eu, aprizand farurile de ceata. Ma asigur si intru in trafic, rugandu-ma ca lumina masini sa fie de ajuns sa ma lupt cu nenorociti aia, ca nu vroiam sa iau forma adevarata, din cauza leni. Il privesc pe muritor, ce statea calm in scaunul copilotului, afudandu-se in scaunele din piele neagra, cu incalzire incorporata. Cred ca nu fac nimic gresit, daca il gazduiesc o vreme si asa cam am nevoie de o mana de ajutor cu treburile prin apartament, spun, schimband viteza, facand un drift intr-o intersectie pustie, ca orice strada din oras la ora asta, cand vine stolul de diavoli. Pustiu...

Descui usa de la intrare, aprizand lumina pentru muritor, fiind intampinat de un motan mare, negru, cu ochii de un violet-intens, ca si ai mei in forma adevarata. Acesta miona si incepu sa toarca pe langa picioarele mele.
- Hades, vezi ca am adus un musafir si nu este mancarea ta, spun, lasand cheile de la masina pe un taler a unei balante, de pe dulapiorul cu papuci.
Iau motanul mare in brate, ce se agata de mine ca un copilas si incepu sa toarca, in timp ce isi misca coada intr-o parte si alta. Il duc in bucatarie, dandu-i de mancare, apoi il apuc de Ash de mana, ducandu-l in dormitorul spatios, cu un pat dublu, mereu facut, fiindca eu nu prea dormeam prin el. Cand vazu patul, sari in el, comportandu-se ca un copilas micut. Deschid dulapul si scot de acolo o camasa alba, arucandu-i-o in fata, apoi imi iau de pe noptiera de langa pat, tigarile si o scrumiera.
- Baia este prima usa pe dreapta, cum iesi din camera. Foloseste ce ai nevoie, camera e toata a ta, il informez si ma intorc spre pusti zambind amuzat. Vezi sa nu te pierzi prin pat, care e cam mare pentru un piticot ca tine, mai ataug tachinandu-l si iesind afara din camera.
Ma duc in birou, unde imi deschid laptopul, imi aprind tigara si incep sa mesteresc, cercetand hartile orasului. Trebuia sa gasesc locati bune, pentru a-mi amplasa camerele de supraveghere, apoi sa am o discutie personala cu nenorocitul ala. Aud usa de la camera deschizandu-se si apoi cea de la baie, semn ca pustiul s-a dus sa se spele pe trup. Chicotesc amuzat si ma ridic de la birou, iesind din incapere si ducandu-ma in bucatarie, uitandu-ma cu plictiseala la masa vrastie, pe care am lasat-o in urma mea. Trag aer in piept, iau un prosop de sters vase, punandu-l pe umarul stang si incep sa strang masa. Il aud pe Hades cum sari pe scaunul de la masa, iar ochii lui ma urmareau cu interes, cum strangeam masa, apoi am sters-o de firimituri. Imi spal vesela si o pun la loc dupa ce o sterg.
- Ce bucatar sexy si blond avem, dar vad ca sti sa speli si vasele, ma lua peste piciorul pustiul, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.
- Eu stiu sa si gatesc si mai stiu ce inseamna frigider. Sti tu, lucrul ala mare din stanga ta, de care te feresti de el, ca un drac de tamaie. Ia dai tu o raita prin el si poate imi faci si mie un sandvici, ca eu am plecat la munca in birou, mai spun, trecand pe langa el, dandu-i una peste fundul acoperit doar de o pereche de boxeri.
Intru in birou, asezandu-ma pe scaun, lasandu-ma pe spate si privind ecranul laptopului, care cauta pe harta clubul. Il vad pe Hades cum veni la mine, sarindu-mi in brate, lungindu-se pe genunchi mei si incepu sa toarca, inchizandu-i ochi cand am inceput sa il scarpin in cap. Pisica... ce animal interesant...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#14
Prima care lasa com??
Senpai!! Stii ca te ador :X :X :X De asemenea, ador si capitolul asta. Asa dar blondinul sexy l-a luat pe Ash acasa la el. Interesant. Ah, Hades, ce nume frumos. Vreau si eu motanul alaa. Pare asa de dragalas. Asadar, demonii dau raita prin oras, huh? Blondinul e si el un..demon? Sau ceva de genul, banuiesc. Ma intreb care e adevarata sa forma, desi parca nu as vrea sa aflu. Ah, sper ca in urmatorul capitol o sa avem parte de niste yaoi, ca mi-e cam dor de asa ceva (si nu, nu sunt perversa) :P
Cam atat deocamdata. Spor la scris! *kisses*
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Pariu ca te fac?! Katsu 69 38.753 26-06-2013, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Pana cand moartea ne va desparti Beatrix LaVey 23 12.459 29-12-2011, 08:13 AM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Punem pariu [16-18+] Psike 60 23.121 26-07-2011, 10:29 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.001 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss
  Dansand cu moartea Alee 7 4.571 25-06-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Hai sa ne jucam cu moartea andera 1 3.395 22-11-2007, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)