Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Meet My Bloody King [2]

#21
Aterizez si eu pe aici :))
Urmaresc ficul de ceva vreme si pot spune ca imi place foarte mult, am citit si prima parte si m-a lasat cu gura cascata :))
Deci ador atitudinea lui Key si mai ales ''porecla'' pe care i-a dat-o lui Alex, morcovel, morcovel, morcovel, ce dragut sunaa :X :))
Imi place foarte mult cum descrii si mai ales ca supui personajele la tot felul de teste pentru a-si dovedi dragostea.
Mi-a placut cum ai descris scenele yaoi dar totusi cred ca in ritmul asta Key o sa ramana fara tricouri :))

Sper ca Al nu vrea sa se desparta de Key ca il...il...il dau mancare la iepuri :)))
Daca Key a inceput sa planga la final ori se prefacea ori chiar nu voia sa se desparta de el, desii sper sa fie a doua varianta dar totusi daca s-ar desparti atunci ar fi fost interesant sa vedem cum se impaca si cat rezista unu ara altu :))

Eu ce pot sa mai zic? Succes in continuare si astept nextul :x

#22
Capitolul 12
Alex P.o.V

Plange. De ce doamne iarta-ma plange? Adica... Nu-l credeam in stare de asta. Mi-am pus ambele maini pe talia lui si l-am tras aproape de mine. Il sarut crestetul capului, apoi imi pun barbia desupra lui, lasandu-l sa ma stranga de tricou. Inca nu-mi venea sa cred, consideram ca oamenii sunt mai frumosi cand plang, si el era, dar ii statea mai bine zambind. Imi amintesc de ultima intrebare pe care mi-a pus-o, daca aveam de gand sa-l parasesc. Nici eu nu stiam, nu cred ca eram atat de puternic. Dar nu vreau nici sa verific.
- Nu.. Adica... incerc sa murmur ceva, incerc sa ma gandesc la ceva. Imi fixez un punct imaginar undeva, pe un zid plin de graffiti, si ma uit intruna in timp ce Kei nu se mai oprea din plans. Intr-un final imi dau drumul cuvintelor. Hai la mine..
Imi pun mana pe obrazul sau si ii ridic fata, atat cat sa o pot vedea bine. Ochii ii sunt inramati de lacrimi, la fel ca fata. Lacrimi care curgeau din ce in ce mai rapid, iar fata i se inrosise. Ii sarut fruntea, apoi il iau in brate si il pun in masina. Ma urc pe scaunul soferului iar el isi pune capul pe piciorul meu. Tricoul mi se lipise de piept, era imbibat cu lacrimile lui. Conduc tinand o singura mana pe volan, cu cealalta il mangaiam pe Kei. Inca mai suspina, iar la fiecare suspin tremura. Din cand in cand, adica de fiecare data cand ma uitam spre el, ii intalneam privirea.
Avea ochii rosii din cauza plansului, tremura intruna si pentru prima data imi era al naibii de mila de el. Ajung in fata blocului, iar cand masina se opreste Kei se ridica si eu ma dau jos. Ma duc pe partea lui, il iau in brate si trantesc portiera, blocand-o din telecomanda. Urc scarile cu el in brate, pana in fata apartamentului meu. Il las jos, iar el se agatase de tricoul meu. Scot cheile si deschid usa, apoi luandu-l din nou in brate si ducandu-l in dormitor. Il las pe pat, iar eu ma descalt si imi arunc adidasii pe undeva prin hol. Ce aveam de gand sa fac?
Ma uit la Kei, si ma aplec usor peste el, sarutandu-l. Imi raspunde imediat cum imi simte buzele, punandu-si ambele maini pe spatele meu, strangandu-mi tricoul in pumni.
- Imi pare rau.. Pentru azi-dimineata.
Ii spun inainte sa il sarut din nou. Cobor si ii dau jos tenisii, apoi ii ridic incet tricoul, revenind la buzele lui. Ii dau tricoul jos, prima data cand o fac, si cobor. Ii sarut fiecare particica din piept, acopar cu buzele tot ce prind in cale. Vreau... sa o fac ca si cum ar fi ultima data... pentru ca chiar e. Imi pun ambele picioare intre ale sale, stand in genunchi. Il iau in brate si il ridic usor, continuand cu preludiul. Il las sa imi dea tricoul jos, apoi ii dau drumul pe podea. Ii dau blugii jos dintr-o singura miscare, incepand sa-i mangai coapsele in timp ce ii alintam buzele. Ma asez in fund, iar pe el punandu-l putin mai jos de bazin. Deja eram tare, iar barbatia mea se simtea prin blugi. El era chiar deasupra ei, dar nu facea nimic din ce ar fi facut in mod normal. Imi desfac slitul si imi dau boxerii la o parte, si pe ai lui tot odata. Il patrund incet de data asta, saruntandu-l de fiecare data cand inaintam.
Incep cu greu sa ma misc, faceam miscari dute-vino fortate, era mai stramt decat celelalte dati. Cu toate asta ma simteam mai bine decat oricand. Isi pune ambele maini pe spatele meu, exact peste ranile de aseara. Le reinnoieste, tocmai cand erau pe cale sa se vindece. Ma durea, dar eram sigur ca si pe el il durea, si oricat as fi vrut sa nu mai sufere nu puteam opri durerea. Sunt un bou, e ultima data cand il mai pot simti in felul asta si eu ma gandeasc numai la durere. Gandul ca asta va fi ultima data cand il voi putea intalnii in calitate de iubit, si denumirea asta cam scartaita, imi face ochii sa se umezeasca. O lacrima scapa printre gratiile formate de genele mele.
Ma eliberez in el, dupa prabusindu-ne amandoi pe pat. Era deasupra mea, iar corpul lui era la fel de transpirat ca al meu. Eram extenuat, iar dupa felul in care Kei respira, puteam spune ca si el. Am adormit, iar dimineata cand m-am trezit Kei era inca langa mine, insa cu spatele. Nu intrazneam sa-l iau in brate, asa ca m-am ridicat din pat, si fara a scot vreun cuvand m-am indreptat spre bucatarie. Peste cateva secunde Kei era tot acolo, insa nu spunea nimic. Am vrut sa spun ceva, insa inainte sa apuc mi-a sarit in brate si m-a sarutat. Ah, imi pare atat de rau, Kei. Crede-ma, imi pare atat de rau ca trebuie sa ne despartim. Imi pare atat de rau ca sunt atat de slab si nu pot continua, sau macar sa-ti spun cuvintele astea.
Il dau incet la o parte, il iau de mana si ma duc cu el in dormitor, unde ii strang hainele dupa jos. Isi da seama ca ii spun sa plece, si spre surprinderea mea isi i-a hainele si se imbraca. Aveam o pereche de pantaloni luati azi-dimineata pe mine, iar in timp ce el se imbrca imi pun un tricou alb larg. Odata imbracat il conduc pana la usa, iar el se ajeaza pe prag pentru a se incalta. Ah, trebuia sa-i spun, trebuia sa o termin odata.
- Kei... ii spun dupa ce se incalta, cand era gata sa plece. Iar-Iarta-ma... Eu-Eu nu mai pot continua asa, imi-imi pare sincer rau... Te iubesc! Ultimul cuvand fu urmat de lacrimi, multe lacrimi din partea mea, in timp ce Kei se uita mai mult decat inmarmurit la mine. Inchid usa, prabusindu-ma langa ea si plangand mai rau decat un copil.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#23
Next, next,next?
Ce schimbare din partea lui Kei, oare joaca teatru sau chiar s-a schimbat?
Abia astept sa vad cum evolueaza relatia lor. :D
Pune next, o sa mol daca nu-l pui. :o3

#24
[NECORECTAT]


Capitolul 13
Kei POV

Am ramas stana da peiatra. Adica, ma aduse cu el numai pentru a-si lua adia in halul ala ? Am dat cu pumnul in usa nervos. Mda, deci practic fusesem tratat ca o tarfa, nu curva ca alea o fac pe bani.Nu am zis nimic, nu am vrut si am plecat repede. Jos m-am oprit si am ridicat capul, mi-am sters ochii si mi-am muscat buza. Nu-mi veniea sa cred ca plansesem in fata lui ..si nu, nu fusese doar sa-i atrag atentia, fusese real ca mine, ca pamantul si cerul. Imi aratasem punctul sensibil si el ma parasise la cateva ore dupa. Am lovit o piratra care-mi iesise in drum ..in vreo ora am ajuns acasa, am mers pe jos... cand am ajuns era mort de oboseala - nu am mai intrat in niciun du; , nimic, cum am inchis usa am cazut la intrare. Trebuia sa ajung macar in pat, dar prea multe. Am sprijinit capul de perete si am adormit rapid.
M-am trezit pe la vreo noua dimineata, am facut un dus rapid si cand am iesit am luat cele doua tricouri date de Al , le-am pus intr-o punga de cadoua neagra si m-am imbracat cu cele mai stridente haine pe care le aveam, mi-am pus acei cercei pe care-i dadusem jos sa nu-l deranjeze pe el si m-am incaltat..pana la urma totul fusese un joc, stiam ca avea sa se termine odata si odata. M-am rpivit in oglinda si am zambet usor - aveam niste blugi de culoare deschista, tip tigarette, un tricou alb, simplu, o curea in carouri cu o catarama astupata de geaca de piele care o luasem pe deasupra. Unghiile devenisera vegre cerceii ( care erau vreo sapte in total ) erau toti la vedere - unu in sprinceana - imi luase vreo zece minute sa gasesc unde fusese gaura, cinci in urechea stanga si unul in buza inferioasa care n a durat prea mult sa-i pun. Trebuia sa-mi revin, corect ?
M-am incaltat cu niste adidasi albi si in treizeci de minute am ajuns la sectie. Am intrat fara sa mai intreb pe nimeni nimic si am intrat ca un fulger in biroul lui Al. A ramas masca cand m-a vazut - da, aratam exact cum eram defapt. I-am trantit punga pe birou si l-am privit. Mi-am pus mainile in san si l-am privit.
- Stiam eu ca nu l-ai uitat pe Adam ala. Imi fura tot ce am, si asa mort cum e. Macar daca lasa pe cineva si pentru mine, ce dracu vedeti toti la papadia aia ? am spus nervos l-am privit si am ridicat o spranceana. Nu, nu aveam de gand sa-i frang inima aveam de gand sa-l las sa creada ca am tinut la el..
- Kei, inceteaza, de ce esti asa gelos pe Adam ? La naiba, am spus ca te iubesc.. a spus si sta ridicat. Mi-am intors capul si am ofatat.
- De--aia m-ai tratat ca pe o tarfa si apoi mi-ai dat papucii. am spus si am plecat. Toti se uitau la mine... in fata usii m-am oprit si m-am intors cu fata la ei.
- Nu aveti un caz de rezolvat, sau ceva ? Va mira faptul ca cel mai bun dintre ai vostri m-a lasat pentru un mort sau arat prea bine si va trec alte chestii prin cap ? am spus rautacios si am iesit. In urma mea s-au auzit soapte, barfe, normal. In fata sectiei era tipu ala, Kouki. Statea ilanga o maina cu geamuri fumurii si mi-a facut cu mana. In urma mea am auzit o voce pitigaiata, de fata cel mai probabil care-mi spunea sa astept. Am ignorat-o si m-am dus langa el. M-am uitat in urma , era o bruneta, din sectie. Ce mai vroia si aia ?
- Kei, stii ca ai inima aia pe picior ? cicatricea aia ?
- Mda, de unde stii si ce-i cu ea ?
S-a aporpiat de urechea mea , mi-a pus mana pe umar si mi-a spus in soapata la ureche > Eu ti-am facut-o. Adu-ti aminte. L-am privit cateva secunde, da il stiam si imi aduceam aminte si de unde. Nu-mi aduceam aminte multe, doar ca era unl dintre cei care ma iubeau, cicatricea aparuta in urma declaratiei mele pentru el.. nu sstiam de ce il sau ma parasise/m. Era imbracat tot in negru, ca un motociclist, daca nu-l stiam puteam jura ca a venit sa rapeasca pe cineva.. Mi-a facut semn sa intru in masina. Am intrat fara nici o intrebare, prea plictisit sa intreb unde mergem. A intrat dupa mine si a pornit motorul insa inainte sa plece m-a tras aporape de el si m-a imbratisat. Ma simteam parca in siguranta.
Drumul a fost lung si tacut. Mai ma intreba cate una alta, eu nu stiam ce sa-i raspund ... am ajuns la un bar ... aici fusesem cu el inainte de ami face acea inima..mi-o facusem cu o lama mi se pare..ah , nu el mi-o facuse.... eu eram speriat..ma rapise ?
- Kouki, ce cautam aici ? Nu vreau aici, nu vreau cu tine...
- De ce ? Hai, nu fi asa, .. a spus i mi-a deschis usa dupa ce s-a dat jos. Am coborat si eu l-am privit suspicios si am intrat in bar. Acolo mi-am apros o tigara pe care am fumat-o jumatate. Nu mersesem mult cu masina insa mersesem incet. Cand am intrat ne-a intampinat unu care ne-a condus la o camera inchirioata. Mi-am dus mana la cercelul pus in buza si am privit in jur. Nu era cine stie ce camera, dar nu ma simtem bine in ea..ma luase ameteala.. m-am intors cu fata la Kouki incercand sa ma comport normal..el nu parea afectat era probabil vina mea.. cum a inchis usa am cazut fara puteri pe podea, in fata lui. Eram constient insa nu ma puteam miscat.. stiam eu ca ceva nu era in regula de cand il vasuzem la iesirea din sectie... M-a asezat pe un fotoliu ( erau doua in incapere ) si s-a pus in fata mea, cu fundul pe masuta din fata.
- Chiar nu mai stii nimic de mine ? Mi-e greu sa cred ca ai uitat tot despre cel care aporape te-a ucis.. ah, stai erai indragostit. a spus si- s-a ridicat . M-a prins barbia intre degetul mar si cel aratatori si mi-a intors privirea catre el. Era nervos. Mi-am miscat usor mana, drogul ..ce fussese isi pierdea efectul... m-am incruntat si l-am plesnit.. obrazul lui s-a facut rosu in cateva secunde.
- Nu imi face figuri, Kei... stii doar ca nu poti scapa de mine.
Avea dreptate, imi aduceam aiminte exact de ce il parasisem - era violent, gelos si exagera. In seara cand mi-a spus ca totul s-a terminat a fost seara cand mi-a lasat un semn pe viata - inima aceea de la picior nu cu lama si imediat a doua zi a disparut. apoi pe parcurs, eu am inceput sa-l uit.. mi-am propus sa-l uit total si chiar l-am uitat.
- Taci, nenorocitule aproape m-ai ucis.
- Aaa, deci acum iti aduci aminte ? a spus prinzandu-ma de barbie.
- Du-te dracu, am spus si mi-am intors capul. Ce idiot puteam fi, era si vina mea..o cautasem cu lumanarea cand am acceptat sa il insotesc stiind bine ca nu era in regula. Mi-am intors privirea catre el si am pufnit dispretuitor. Il enervasem, era vizibil.
- Ti-am spus , nu mai face figuri... mai ales ca eu sunt singurul care te-a acceptatt asa cum esti si te-a iubit mai mult decat oricine. Ia zi, cine te-a mai lasat acum ?
- Taci am spus, esti enervant Kouki.. am spus si m-am apropiat de el incet. Ce dracu-mi facuse, habar n-am ca el nu avea nimic. Mi-a dat drumul la barbie si m-a prins de gat cu o singura mana. Da, era nervos si nu facusem bine ca-l enervasem si mai tare. Mi-am pus mainile peste mana lui.
- Kouki, doare... a inceput sa ma stranga din ce in ce mai tare..era nebun ? da, cel mai probabil.. ii zgariam mana si imi miscam capul dar nici un efect. Avea sa ma omoare, da asta avea sa fac.. si-a pus si cealalta mana nu mai puteam respira... am dat din picioare, nu reusisem sa-l ating nici macat o data.
- Kou, doare.. nu mai pot... sa respir... am spus zbatandu-ma cum puteam si incercand sa-l fac sa ma lase in pace, ma luase ameteala si parca pieptul imi exploda de durere... mainile lui erau pline de zgareturi facute de mine insa se prefacea ca nu ma aude. La dracu... nu mai aveam nici o putere, mi-am lasat mainile pe langa corp si l-am privit pentru ultima daata inainte ca totul sa se intunece.
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

#25
Salut tururor!In sfarsit am reusit si eu sa comentez ,citeam capitolele de ceva vremea dar nu am avut timp sa imi exprim parerea.In primul rand ma bucur ca ati adus si a doua parte a acestui fic,prima a fost minunata,dar trista si sper ca finalul acestei parti sa fie unul fericit,in care sa nu avem decedati,ca sa zic asa.Revenind in prezent,mi-au placut mult capitolele de pana acum,mai ales acesta,care m-a facut super curioasa.Din prima,am stiut ca este ceva necurat cu acel Kouki,nu pot sa cred ca incearca iar sa il omoare pe Kei.Acum ar fi un moment numai bun ca sa isi fac aparitia super eroul Morcovel si sa salveze situatia.Saracul Kei,imi pare rau de el,nu merita toate astea!Apropo il ador in varianta in care are multe pierce-uri!Bine le-a zis el celor din sectie,oare chiar nu au si ei treaba,nu pot sa tai frunze la caini sau sa mulga o vaca sau mai stiu eu ce?!In fine,debea astept capitolul viitor si spor la scris!P.S:Interesanta idea cu cicatricea in forma de inima!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Meet my bloody King Natsuru. 40 21.680 26-07-2012, 12:09 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Bloody Flowers AnimeliciousAngel 2 2.824 13-03-2010, 02:04 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  Bloody 13 [+16] [crime] Secret Past 1 2.546 28-12-2009, 11:18 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  I want to meet ... jennadavis 2 2.987 19-09-2009, 12:29 AM
Ultimul răspuns: jennadavis


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)