06-08-2012, 08:24 PM
Heya, love! Cum am zis, trec pe aici. So... Capitolul asta a fost plin de actiune, suspans si toate cele. Place! Vreau sa te felicit pentru ca eu chiar am reusit sa vad fiecare actiune clar, fluid si a fost foarte captivant ceea ce ai scris. Mi-a tinut atentia treaza, deci asta e bine. De asemenea ai avut si suspans si unele momente m-au facut sa zambesc. Delicios~
Ceva de reprosat? Da! Faptul ca nu aduci capitolele mai devreme. In rest, totul a fost foooarte bine si abia astept sa vad ce se va intampla. Ma intriga rau Yuudai si de asemenea relatia dintre Masao si... personajul principal (stii ca am o problema cu numele...). Ah, ah! Si sa vina si yaoi-ul ala si parca prevad si mai multa actiune de aici incolo. Te stiu si stiu ca intriga va fi destula, deci abia astept.
Pune-te repejor pe scris ca sa aduci nextul si multa inspiratie. Kiss-you. ByE! ^.^
Ceva de reprosat? Da! Faptul ca nu aduci capitolele mai devreme. In rest, totul a fost foooarte bine si abia astept sa vad ce se va intampla. Ma intriga rau Yuudai si de asemenea relatia dintre Masao si... personajul principal (stii ca am o problema cu numele...). Ah, ah! Si sa vina si yaoi-ul ala si parca prevad si mai multa actiune de aici incolo. Te stiu si stiu ca intriga va fi destula, deci abia astept.
Pune-te repejor pe scris ca sa aduci nextul si multa inspiratie. Kiss-you. ByE! ^.^
Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
![[Imagine: 346l2lx.jpg]](http://oi60.tinypic.com/346l2lx.jpg)