Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care dintre personaje va place mai mult?
Brunetul misterios.
41.18%
7 41.18%
Ice
23.53%
4 23.53%
Dean
5.88%
1 5.88%
Dante
29.41%
5 29.41%
Total 17 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Impresarul mortii

#41
Buna si la multi ani!::*. Ma bucur ca ai adus un nou capitol si ca in sfarsit Dean incepe sa-l accepte pe Dante. Se pare ca intervin niste rasturnari de situatie , tatal lui Dean nemaifiind tatal lui Dean , ci unchiul lui.
Recunosc ca nu am inteles faza cu zapada , mai exact partea asta: "- Eu cred ca a uitat ce culoare avea... Spusese strangand din pumni. Dar eu nu vreau sa uit! Nu vreau sa uit nimic. De aceea, draga Dean, nu vreau sa uiti nici tu.". Ce culoare? Ce sa nu uite?:D
Se pare ca ai udat greselutele si le-ai hranit bine ca s-au inmultit:
-"Poate o sa gasesc indici despre criminal"(indicii)
-"se aflau gandurile normale a unui om"(ale unui om)
-"Aparuse cand oameni se asteptau mai putin, incantand copii doritori de joaca"(oamenii , copiii)
-"se auzise un glas ragusit ce-i atrasese atentia baietelului mititel"-"baietel mititel" este pleonasm. Se subintelege ca un baietel este o persoana mai mica decat un baiat pentru ca ai folosit un sufix diminutival. Deci nu mai era nevoie de "mititel".
-"Tu sti de ce zapada e alba"(tu stii)
-"Intrebase aceelasi om"(acelasi)
-"Ar trebui sa-mi fi recunoscatoare"(sa-mi fii)
-"jurnalul cu coperte sangeri"(sangerii)
-"apucand numai decat de acesta"(numaidecat)
-"Batranul care defapt iti era unchi"(de fapt)
-"Te iubesc mult fratioare!"(Te iubesc mult , fratioare!)-substantivul "fratioare" este in cazul vocativ , deci se afla intre virgule sau are virgula inainte sau dupa el.
-"inafara de inima pustiului"(in afara)
-"care sa ma complecteze in totalitate"(sa ma completeze)
Nu mai pune punct dupa o replica a unui personaj(daca nu este nevoie de alt semn) daca vrei sa mai adaugi ceva de genu': "a spus X" , ci pune virgula. "A spus X" este propozitie incidenta si este izolata de restul frazei prin virgula. In afara de asta , cititorul poate nu intelege. De exemplu , la fraza "Vreau sa stiu. Ii adusese la cunostinta, sprijinindu-se de peretele verde." nu am inteles de prima data ce ii adusese la cunostinta , apoi mi-am dat seama ca i-a adus la cunostinta faptul ca vrea sa stie ce e cu pustiul. Ar fi fost bine: "Vreau sa stiu, ii adusese la cunostinta, sprijinindu-se de peretele verde.".
In rest a fost ok , din ce in ce mai multe mistere rezolvate si de rezolvat:). Asta este captivant. So , abia astept capitolul urmator sa vad daca se leaga ceva intre Ice si tipul ala. Asa ca hurry up , please!>:D<

#42
Capitolul 17.




De cand ajunsese sa locuiasca impreuna cu Ice viata lui luase mai multe intorsaturi de situatie. In primul rand titlul de singuratic, cam disparuse si-n al doilea rand acesta se obisnuise cu compania baiatului. Incredibil dar adevarat.
Fusese mirat ca il sarutase si ca-i raspunsese, insa replica ce i-o daduse ii pusese capac. Nu intelesese mai nimic din spusele camaradului sau si, avusese un gand cum ca nici nu si-ar dori sa o faca.
Fara nici o avertizare se aruncase in asternuturile si asa ravasite asezandu-si ambele maini sub cap. Urmarea tavanul alb numarand putinele puncte negre existente. Voise sa-si atraga atentia cu orice, doar ca sa nu ajunga captivul amintirilor sale. Oftase prelung, lasandu-se purtat pe mainile invizibile ce-l conduceau lent pe taramul viselor. Intr-un final se hotarase ca singurul remediu in legatura cu oboseala era somnul.
Ice profita de momentele prielnice si de linistea ce se asternuse ca sa-l priveasca pe brunet neincetat. Sentimente frumoase si dorinte ascunse inflorisera atat in mintea cat si in inima baiatului. Il dorea incat durea. O durere partial dulce... dar, durerea tot durere ramane. Brusc, gandul ii zburase la acel sarut. Actionase fara sa se gandeasca si fusese uimit. Il sarutase si, spre surprinderea lui ii raspunsese. Chiar ii raspunsese! pentru o secunda colturile gurii i se ridicasera formand un zambet. Doar pentru o secunda... caci, simtindu-se prins de incheietura mainii drepte, ofta.
- Iti face placere sa deranjezi somnul cuiva? Intrebase brunetul, ridicandu-se in sezut.
- N-nu. Raspunse Ice privindu-l intens. De ce continui sa ma respingi? Sa-nteleg ca nu sunt la fel de bun ca piticania blonda? continua pe un ton ironic, ce avea o tenta vaga de suparare.
Adolescentul isi trecuse mana prin parul alb in asteptarea raspunsului ce parea ca nu avea sa mai apara. Intr-adevar. Fusese gelos pe piticania blonda deoarece reusise ceea ce el nu putuse sa realizeze. Incercase sa-l provoace pe brunet de nenumarate ori, insa fara rezultat.
- Spune-mi. Rostise slab mutandu-si privirea de pe barbat pentru o secunda. Nu sunt demn de atentia pe care-o vreau de la tine? Sunt chiar asa de neinsemnat incat nu merit o nenorocita de noapte alaturi de tine?! continuase ridicand tonul. Daca-mi spui, promit sa incetez. Il anuntase, nescapand privirea intunecata din aria sa vizuala. Isi dorea cu ardoare sa afle.
Fara nici o atentionare se trezise trantit pe asternutul moale cu trupul brunetului peste al sau. Ochii albastri metalizati de care dispunea de la nastere urmareau cu atentie fiecare miscare a lui, nereusind insa sa scape de uimirea ce se putea citi cu usurinta in ei.
- Nu e vorba de asta, murmurase, firele negre, rebele asternandu-i-se pe chipul asemeni laptelui.
- Atunci...? intrebase Ice curios.
- Am destule jucari sexuale, raspunsese gandindu-se ca asa o sa renunte la ideile lui, dar se inselase. Adolescentul il privea neincrezator cu privire la raspunsul pe care i-l oferise, asa ca, intr-un moment de stralucire isi asezase mainile pe spatele lui, ridicandu-se atat cat sa-i poata oferi o atingere scurta cu buzele sale rosiatice pe lobul urechii drepte.
- Atunci, adauga-ma la colectie. Eu sunt... felul principal, rostise provocator, continuand sa-i ofere atentia cuvenita trupului dumnezeiesc de care dispunea brunetul ce-i sucise mintile.
Ca si cum fusese traznit de vorbele camaradului sau cu tot cu atingeri, ramasese oarecum blocat. Nu se asteptase la un astfel de raspuns din partea lui ci, crezuse ca avea sa inceteze odata pentru totdeauna, dar se inselase. Se inselase amarnic! si fiind o fiinta umana -din pacate- cu nevoi, ii acceptase intr-un final avansurile, alaturandu-se lui in actul ce incetul cu incetul devenea mult prea intim.
Ii capturase buzele fara a-l anunta, strecurandu-si limba prin deschizatura acestora. Rezistase cat rezistase, insa, se parea ca astazi ispita fusese prea mare, neputand sa-i faca fata. Isi strecurase lent limba in lacasul umed, ferit de soare, explorand in voie. Nici macar el nu era constient care fusese motivul pentru care-l refuzase de atatea ori. Posibil sa fi fost un moft?
Mainile-i puternice se plimbau pe spatele baiatului inspectand pielea fierbinte a acestuia. Ori umblase prin casa in boxeri asa cum obisnuia, ori nu observase cand scapase de tricou si pantaloni. Totul se intampla mult prea repede pentru a intelege, asemeni unui film erotic in care protagonisti erau chiar ei. Isi multumeau trupurile cu atingeri nerusinate si buzele cu sarutari apasate, pasionale, care-i porneau tot mai mult. Gura umeda si fierbinte a brunetului era ocupata cu unul din mugurii tanarului ce se intarise de la prima atingere, in timp ce doua din degetele lui se jucau cu celalalt. Fericire? Oarecum. Satisfactie? Din plin! Adolescentul se simtea ca-n al noualea cer alaturi de barbatul pe care-l dorea. Asteptase ziua asta...
- A-aahh... gemuse lung cand isi simtise orificiul micut amenintat de un deget, incantandu-i auzul celuilalt. Brunetul luase geamatul ca pe-o aprobare, asa ca-l adaugase si pe-al doilea fara sa ezite. Nu mai fusese atat de pornit de ceva vreme, si mai ales de... un adolescent. Camaradul lui.
Ajunsese sa se contrazica singur. Poate ca trebuise sa-l accepte din prima caci, nici nu exista comparatie intre pustiul blond si el. Diferenta era prea mare...
Se invartise impreuna cu corpul lu' Ice pozitionandu-se la intrarea in corpul acestuia, impingandu-se inauntrul lui. Cand ii pregatise trupul observase un lucru care il trebuia sa recunoasca, ca-l cam mirase. Bomba; locul nu fusese folosit! Avea onoarea de a-l folosi primul... Zambise. Miscarile de dute-vino erau lente, oarecum blande si, in ciuda comportamentului dur al barbatului, acesta fusese dulce cu Ice. Se hotarase sa nu-i provoace durere precum provocase altora, dar asta era imposibil. Dorinta de a se misca tot mai mult, mai adanc si satisfacator pusese stapanire pe trupu-i frumos, acoperit de un strat subtire si lucios de transpiratie.
Sarutarile nu se opreau, nici scancetele tanarului de sub el. Toate sunetele le auzea tare si clar incantandu-i auzul la maxim. Intr-un moment de stralucire barbatul ii gasise punctul sensibil, facandu-l pe celalalt sa ofteze de placere.
- A-acolo! nu... nu te opri! strigase extaziat, agatandu-se de umeri lati a-i brunetului pentru a-i da libertatea de a se adanci tot mai mult. Continuase sa-i ofere aceeleasi miscari de data aceasta mult mai rapide care-i provocau o oarecare durere trupulu-i de sub el. Actul in sine il satisfacea... si l-ar fi continuat daca strigatele de la intrare nu l-ar fi enervat.
Barbatul isi abandonase "victima", dandu-i ocazia sa se adune, apoi se indreptandu-se ca o tornada spre usa, o deschisese nervos.
Din spatele ei aparusera doi barbati slabi, cu un aspect placut, imbracati in uniforme albastre. Dupa o analiza a acestora brunetul ridicase o spranceana intrebator, deoarece nu-si dadea seama ce cauta politia la el.
- Su-suntem de la politie s-si am venit sa vorbim! rostise satenul -cel din dreapta- usor intimidat de privirea neagra si trupul dezgolit al brunetului.
Ice aparuse expunandu-si corpul frumos in fata alora, lasandu-i masca.
- Voi, voi nu stiti ce inseamna haine?! intrebase celalalt -cel din stanga- cu obraji inrositi si privirea plecata.
- Sufrageria e libera momentan, rostise brunetul aparent calm, ignorand intrebarea, o sa vorbim dupa ce termin, continuase poftindu-i in incaperea de care amintise, facandu-se disparut impreuna cu camaradul sau de indata ce aceia se instalasera acolo.
- Astia cunosc bunul simt? se intrebase mai mult pe el unul din politisti.
Frumosului brunet nu-i placeau intreruperile asa ca, de cum ajunsese in camera isi reluase locul de drept, practic trantindu-l pe Ice in asternuturile moi. Politie? Ha. Caini astia nu aveau ce sa-i faca sau asta gandea, in timp ce-i inspecta gura calda a baiatului.
- Deci, unde am ramas? intrebase, departandu-si putin chipul albicios de celalat.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#43
Buna!:*. Ma bucur ca ai adus un nou capitol , caci eram curioasa ce se va intampla. Nu ma asteptam ca Ice sa fie "intreg" in ciuda avansurilor pe care i le facea brunetului , dar viata are surprizele ei. Banuiesc ca vom afla peste doua capitole care-i faza cu politia:).
In legatura cu greselile , au fost mai putine ca in capitolul trecut , dar tot au fost:
-"In primul rand titlul de singuratic, cam disparuse"-aici ai pus virgula intre subiect(titlul) si predicat(disparuse). Chiar daca sunt despartite de niste cuvinte , nu trebuie sa pui virgula intre ele. Poti pune virgula doar in cazul in care adaugi o propozitie incidenta , adica care poate fi omisa , ca de exemplu: "In primul rand titlul de singuratic , care ii placea , cam disparuse". "Care ii placea" este propozitie incidenta.
-"Fara nici o avertizare" , "Fara nici o atentionare"-se scrie "nicio" in ambele cazuri
-"Am destule jucari"(jucarii)
-"sa inceteze odata pentru totdeauna"(o data pentru totdeauna)-"o" este numeral aici->sa inceteze o singura data , dar pentru totdeauna.
-"un lucru care il trebuia sa recunoasca, ca-l cam mirase"-nu mai pune virgula ca sa eviti cacofonia pentru ca nu schimba cu nimic situatia , se citeste la fel. Ori lasi asa , ori reformulezi.
-"Miscarile de dute-vino"(du-te-vino)
-"agatandu-se de umeri lati a-i brunetului"(umerii , ai)
-"aceeleasi miscari"(aceleasi)-doar la feminin singular se scrie cu doi "e"(aceeasi).
-"cu obraji inrositi"(obrajii)
-"Caini astia"(cainii)
Vezi ca repeti unele greseli. A fost mai bine , dar se poate si mai bine , sunt sigura;).
Astept urmatorul capitol pentru ca sunt nerabdatoare sa vad ce se mai intampla. Bye!>:D<

#44
Ultimul capitol a fost mortal. Imi place enorm ficul asta si trebuie sa-ti marturisesc...nu e prima data cand citesc un fic de al tau. Pot spune ca sunt fanul tau numarul 1.
Asa >< imi place la nebunie povestea dintre Ice si...barbatul misterios, nu i-ai dat un nume, ceea ce-l face si mai interesant. Ideea ficului, sadicismul...hm...imi place la nebunie. Nu mai am ce sa spun. Totul mi se pare perfect la tine. Spor la scris si Kissu :* :*
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#45
Capitolul 18.


- Ce faci? il intrebase de indata ce se eliberase din stransoarea dulceaga ce i-o oferise.
Pentru un moment se gandise la intensitatea sentimentelor sale, ura, atractia si caldura bratelor lui. Caldura ce reusise sa-i trezeasca fiori pe sirea spinarii, fiori reci care cereau focul din oceanele albastre. Focul sau scanteia. Nici el nu era sigur de asta.
- Ce se vede, ii raspunse barbatul, prinzandu-i o suvita neagra intre degete mai apoi sarutand-o usor. Ce se vede, dragul meu Dean, reptase pe un ton scazut.
Tremura din toate incheieturile. Tremurase si tremura in continuare la vocea melodioasa a barbatului ce-l ghida prin intuneric. Ce-l ghida spre lumina mult dorita...
- Cum te mai simti? intrebase dandu-se un pas in spate.
De cum auzise intrebarea revenise cu picioarele pe pamant. Asa era. Nu trebuia sub nici un chip sa se lase prada sentimentelor trecatoare ce-l incercau. Nu! sub nici o forma nu. Avea o razbunare de indeplinit. O razbunare pe care-o va gusta din plin, urmand refugierea sa.
- Nu te intereseaza pe tine, ii spuse zambind smecher, daca ma vrei sti ce ai de facut.
Un zambet rece se asternu pe fata adultului. Un zambet ce putea cutremura orice om de pe pamant.
- Stiu, raspunse cautandu-se prin buzunarele pantalonilor, dar m-am cam saturat sa astept.
Isi aprinse o tigara tragand din ea cu putere, apoi expirand fumul cenusiu ce se imprastia prin tot holul. Era un barbat puternic, frumos, nerabdator si... il putea avea oricand pe adolescent, insa nu miscase nici un deget in privinta aceasta. De ce? din cauza unei femei irascibile, furioase, de neinduplecat pe care-o salvase mai demult. Da. O femeie incredibil de convingatoare ce detinea si niste informati vitale pentru o afacere importanta de a sa. Si totusi, nu din cauza ei nu-l atinsese pe tanar. Nu in totalitate. Avea o onoare! Un barbat adevarat nu ar obliga "printesa" la nimic, ci ar cuceri-o.
- Ghinion, caine!
- Cum adica "ghinion"? intreba acesta arcuindu-si o spranceana.
Brunetul se intoarse cu spatele.
- Cum ai auzit.
Pisicul si-a scos ghearele, gandi Dante, urmarindu-l cum se indeparteaza.

***

Noaptea se apropie cu pasi repezi, invelind intreaga lume in functie de fusul orar. Dean se inchisese in propria cusca pentru restul zilei, lenevind. Uimitor, insa in afara de lenevit nu facuse mai nimic. Parea ca si gandurile il parasisera imprastiindu-se in lume.
Ofta.
Plictiseala se instala in corpu-i micut decorat cu muschi lungi, discreti, provocandu-i buzele sa se intredeschida usor de pe ele sarind in gol oftat dupa oftat. Se ridicase cu greu in sezut, parasind asternuturile moi si calde cu tragere de inima. Vroia sa priveasca cerul negru, stelele stralucitoare, luna... sa simta adierea vantului pe chipul sau, sa i se infioare pielea alba precum laptele la atingerea acestuia, sa se convinga ca nu este singur. Si exact asta facuse. Cu miscari lente deschise geamul sprijinindu-se de pervazul lui. Era liniste, ceasul batand ora 12 pm.
Frunzele copacilor se miscau in ritmul pe care vantul le-o oferea, neavand stare deloc. Nu aveau "somn" la fel ca el. Ele nu se odihneau, ele nu dormeau niciodata, ceea ce ii adusese aminte de o melodie tampita pe care-o auzise la radio.
"Eu vara nu dorm". Sa mori tu?!
Comentase o gramada pe seama piesei cat si a cantaretului. De indata ce revenise cu picioarele pe pamant, isi lasase privirea rosiatica sa cada pe peisajul dinaintea ochilor sai. Era frumos. Stateau la casa, deoarece Dante insistase sa ramana la casa. Da. Pentru prima oara i se paruse ca idiotul avusese dreptate in privinta asta. Era mult mai frumos decat la bloc, chiar daca nu locuise niciodata in vreunul. Era frumos... incredibil chiar. Fara sa-si dea seama, se lasase jos... tot mai jos... pana ajunsese sa isi sprijine capul de pervaz, lasandu-si pleoapele sa cada. Adormise acolo fara nici un advertisment.

***

Peste cateva minute se trezise in acelasi loc, mai mult fortat. Fortat din cauza unui obiect micut si solid ce facuse contact cu capul sau. Banuia ca idiotul de Dante se tinea de glume, ca-l palise din lipsa de ocupatie ca sa se razbune pentru faza cu supa, chiar daca trecuse ceva timp de atunci, insa nu. Nimeni nu se afla prin curte. Absolut nimeni. Cascase, zicandu-si ca este un accident dand sa se indeparteze.
- Hei, pustiule, auzi o soapta joasa din tufis.
- Da? intreba apropiindu-se.
- Locuieste vreo Agnes prin zona?
Intrebarea i se paru putin ciudata, neobisnuita, chiar daca nu era asa, insa gandindu-se ca era vreun posibil admirator ii raspunsese afirmativ.
- Ok
Nu era nimic rau nu? Somnoros se indeparta din nou, asezandu-se in asternuturile moi, verzi, adormind fara nici o grija. In fond, nici nu-si imagina ca defapt o trimisese pe propria sa mama la moarte fara sa vrea.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#46
Hey!:*. Un nou capitol , deci. A fost un pic monoton , sincer. Dar probabil a fost o pregatire pentru un capitol mai extravagant , sa spunem asa , nu? Dar de unde si pana unde e Agnes mama lui Dean? Si , mai important , de ce vrea s-o omoare tipul ala sadic? Dar cred ca voi afla raspunsurile din urmatoarele capitole.
Acum greselile:
-"Nu trebuia sub nici un chip"(niciun)-nu a fost singurul caz in care ai scris asa , dar nu le-am mentionat pe toate.
-"sub nici o forma"(nicio)-din nou n-a fost singurul caz.
-"sti ce ai de facut"(stii)
-"detinea si niste informati vitale"(informatii)
-"Vroia sa priveasca cerul"(voia)
-"in ritmul pe care vantul le-o oferea"(li-l oferea)-li=frunzele , l=ritmul.
-"nu-si imagina ca defapt"(de fapt)
Au fost mai putine greseli ca de obicei , deci bravo;).
Te astept cu next , care stiu ca va fi interesant:). Pupici!:*

#47
Lexuu ^^ Stii ca te ador? Ai adus inca un capitol minunat. Nu incetezi sa ma uimesti.
Desi, ce-i drept vreau mai mult IceXBarbatul misterios, *evil smile*. Mai mult sadicism si cel mai important mai mult yaoi.
Greselile de ortografie ti-au fost corectate de Funny. Ma mira faptul ca ai greseli o.O Am nimerit intr-un univers paralel? Eh, se mai intampla!
Cam atat am avut de spus.
Te pup dulce si hai cu nextul. Cat mode-ul meu nu asteapta. Si daca nu citesc ceva placut cat mai repede fac crize.
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.409 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Atingerea mortii... Lussya 4 3.677 30-11-2011, 04:33 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.424 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Taramul Mortii [+16] Little Star 0 1.983 24-02-2011, 10:45 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Sarutul mortii.... Dufresne 40 18.346 08-01-2011, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Mesajul mortii Ops! 4 3.197 16-05-2010, 12:12 AM
Ultimul răspuns: Ops!
  Trandafirul Mortii What's my NaMe?? 3 3.887 12-03-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Death Chain- Lantul mortii starnight 4 3.667 09-01-2010, 06:36 PM
Ultimul răspuns: starnight
  Ingerii Mortii Irukandji 3 3.835 08-11-2009, 12:47 AM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sabia mortii Faiery97 7 4.437 08-07-2009, 01:19 PM
Ultimul răspuns: dream-and-life


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)