Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata departe de casa

#11
heloo
Sunt prima! Wow. Vad ca capitolul este scurt, si imi amintesc primul capitol si minutele pline de lectura. Am vazut o evoluatie, dar nu mare. Tu te-ai bucurat primit un com dur, asa ca o sa dau si eu unul putin mai dur, nu vreau sa te supar. Descrierea a fost la inceput, primele trei randuri, apoi s-a dus pe parcurs. Tu nu descri sentimentele, poti sa faci asta la persoana a III. Cand Sasuke a aflat de concurs cred ca a fost mirat, cred, ca nu pot sa stiu daca tu nu dai astfel de amanunte importante. Dialogul mi-a placut, parca 8-|, cam mult pentru gustul meu. Actiunea sarea de la o persoana la alta, ma cam supara. Dar ideea este originala, pentru prima data Orochimaru este bun.
:bye:

#12
Hello again dear :*
Acum am realizat cat de dura am fost. Insa asa sunt eu.. nu ai ce sa`mi faci :)).

Acum. Bineinteles ca te voi face calendar. :-l Insa asta numai ca sa te perfectionezi.

1.“Trecura cu totii prin padurea Satului Frunza, o padure inalta si lunga, cu..” – aici chiar nu suna bine “inalta” adica doar nu o fi padurea inalta. Ci arborii presupun.. deci puteai sa formulezi altfel. Si “lunga” :-? Hmm asta nu prea are sens. Decat daca te refereai la faptul ca drumul pe care il aveau de parcurs era lung. Asta e altceva.

2. “ce avea o mireasma de aer curat de padure de toamna”. Suna mai bine “unde se simtea mireasma aerului curat” insa aerul nu prea are miros :-? Puteai sa zici a florilor sau ..nu stiu. Intelegi tu.

3.” il ochii pe agresorul sau si-l hipnotiza” –ochi cu un “i”.

4. “sut puternic la cei ce o tineau..”- “le dadu o lovitura puternica de picior celor ce o tineau” e un exemplu doar..

5.” -Am inteles! spun Naruto si Sakura in cor..” – uite honey :)) ca sa fiu sincera… eu nu am suportat niciodata folmularile gen asta. Ma refer la “au spus in cor”. Puteai sa ii faci si pe ei sa zica ceva. Orice. Este ficul tau.. mai schimba putin actiunea si personajele.. gen :-? Fa`l pe Naruto mai autoritar, sau Sakura sa fie mai putin naiva si prostuta :)) insa pune ceva mai diferit sa vedem o diferenta dintre personajele de la TV si cele din ficul tau.

6.” si dupa o zi intreaga de mers incontinuu..” – la ultima verificare eu am aflat ca se spune “mers continuu” sau poate vroiai sa formulezi “dup ce au mers incontinuu”.

7. “-Salut, fratilor! Ce faceti? Sasuke, cam tarziu... Sakura, uita de decolteu... Naruto, lasa maimutareala..., spune baiatul glumind si enervandu-i pe noii sai colegi.” - Asta a fost stupid si penibil :)) parerea mea :-“

8. “Deodata, dintr-un nor de fum, apare un alt ninja:
-Ce cauti aici Kabuto? Iar chiulesti de la ore?
-Poi... poi... am plecat! spune baiatul fugind spre clasa.” –Huh ? :-? Dialogul este super SEC ! ..mai sec decat desertul ._.” incearca propozitii mai lungi dar care sa fie bine formulate si … sa aiba sens evident :))

9.” facura conversatie cu noul lor sensei” – “au tinut o conversatie cu noul sensei” ar suna mai bine ;d.

10.” -Poi... poi..., doar atat a putut spune Sakura” – Nu mai folosi “poi” si atatea punctulete dupa >.< suna stupid si nu da bine la ureche. Un simplu “Pai..” este deajuns.


Cam atat am avut de spus. so.. dupa cum ai observant am incercat sa-ti dau exemple de formulari si te-am lasat mai moale cu criticile.:))
Daca te supara ceva in comentariile mele spune`mi .

#13
mda... ce sa zic... este un capitol reusit... mici greseli gramaticale, dar se accepta... :D
am trecut si eu pe aici pentru ca ti-am promis ca o sa-ti las comentariu si la acest capitol... dar imi si place ficul tau... ^_^ se vede si progresul pe care l-ai facut pana acum... si se vad multe schimbari...
eu si sa continui orice ar fi, dar nu uita sa scrii mai mult de atat... ;)) adica ai putea sa postezi si capitole mai mari decat astea, dar probabil nu ai timp/chef sau poate chiar ai o lene si tu... #-o oricum bafta si inspiratie multa iti doresc! n_n
buh bye! :-h

#14
Eh aş fi dorit mai multă descriere asupra personajelor principale, poate tu le vezi altfel, dar e bine şi aşa.
Nu mi-ai plăcut când ai făcut cuplul saku+sasu, mai ales că eu-s fan saku-naru, da în fine gândind obiectiv, totuşi dacă descriai şi tu niţel locul atmosfera, momentele de dinaintea sărutului.
Şi la bătăi ai putea adăuga câteva detalii ici şi colo, aşa să pară mai dramtice, chit că ştim că-s personajele principale şi n-au cum să moară da na :))
sper ca în următorul capitol Naruto o fură pe Sakura :D, sau nu, îi fură inima, după ce o salvează de multe ori, şi după ce sasuke o tratează cu indiferenză. ah
Da e bine ÅŸi aÅŸa pe moment, faci cum vrei :P
Tu ai zis că tu decizi până la urmă, eu doar spun aşa cu speranţa c-o să vrei.
Ok, hai că aştept nextul, noroc!
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

#15
Hello,am venit si eu cu critica:
Actiunea: Nu stiu de ce, dar mi se pare grabita. Treci cam repejor de la o idee la alta.
Dialogul: Este, putintel cam mult. Stiu, sunt enervata si te intrebi dar ce nu-mi convine? Ei bine dialogul tau nu este SEC, dar ( pentru ca exista mereu un dar ) puteai sa il inlocuiesti cu descrierea. Se imbina foarte frumos cu dialogul, nu uita ce ti-am spus. Incearca sa reduci putin din dialog.
Titlul: Vai!! Deci m-a atras numai cand l-am citit. Pana acum nu am vazut legatura cu el, poate o vom vedea pe viitor!
Descrierea: Draga mea, axeazate mai mult pe sentimente. Stiu ca poti mai mult.
In primele doua capitole mi s-a parut ca ai povestit primul sezon din Naruto,fara sa faci multe schimbari,sau chiar deloc.Din al treilea capitol se vede o schimbare.Mi-as fi dorit insa sa fie si Hinata in acest fic,pentru ca NaruHina este cuplul meu preferat.
Te rog sa nu te superi pe mine ca ti-am facut critica asta, sa iti este spre binele tau. Vad in tine un potential de scriitoare, doar daca ai mai multa grija. Ai talent! Dar nu sti sa ti-l cultivi.

Inca odata imi pare rau daca te-a suparat critica mea.

Ja ne! :-h
[Imagine: Angel-of-the-twilight.jpg]
“Dragostea şi muzica sunt cele două aripi ale sufletului.”


#16
Heyyyy>:D<
Offf...cred ca sunt ultima...pai...first vreau sa-mi cer mii de scuzee ca am intarziat atat cu commu' dar stii si tu ca am avut probleme cu contu'....si da stiu sunt o mare aiurita...: ))....cum sa fi asa de uituca....in fineee..ma bucur ca am rezolvat...numai cu ajutorul tau< big huggg>....sper sa nu fi suparata pe mine sysu'.
So revenind la ficul tau....ce pot sa spun..aaa..imi place?...da chiar imi place: D....adica ideea si totul....hmm o singura chestie nu mi-a placut la capitolul asta...a fost cam scurt...sper ca urmatorul sa fie mai mareeee.
Altceva ce sa mai zic....s-a cam spus tot:-?....a daaa...mi-a placut faza cu"Sakura, uita de decolteu..."..funny=)).

Astept nextu'....sper sa vina curand:- W....spor la scris...byee:*

#17
Buna bhita` ..cum ti`am promis am venit cu un comm si pe la tine. As fi trecut mai devreme dar mi`am uitat parola la cont si m`am cam chinuit sa o schimb ..:-j.

Ma rog, sa revenim la oile noastre. Pana acum nu mi se pare prea original, dar pe parcurs cred ca va fi mult mai bun. Ai capitolele foarte mari [gigantice pe langa ale mele;))], deci o sa comentez pe scurt din fiecare capitol.

So ..
In primul capitol actiunea s`a grabit mult, adika ai avut cam un an acolo. Nu prea am inteles care a fost faza cu exmatriculare, totul a fost in aceeasi zi:-? ? Dialog ai destul de mult, incearca sa il transformi in naratiune. Descriere este prezenta, dar mereu este loc de mai bine;).

In capitolul doi m`ai bagat in ceata, toate s`au intamplat in anul urmator din cate am inteles. In primul capitol ai spus ca Sasuke a plecat, in al doilea ai spus ca inca era acolo:-?. Ma rog .. dialogul este mult, prea mult. Descrierea este destul e buna, lafel si naratiunea, dar actiunea tot grabita a ramas.

Ultimul capitol a fost scurt, din cate am vazut eu ai evoluat:). Apropo, scoala la care s`au dus ei este una e baieti:-?, Sakura ce face? Dialog ai avut si aici destul de mult, pentru mine e ok ca imi place dialogul [intelg mai mult din el =))], dar cateoata e mai bine si fara;). Actiunea ai grabito, puteai sa umpli un capitol intreg cu tot drumul pe care l`au facut ei spre satul Sunetului. Atacatori aceia au facut parte din test nu?

Hmmm.. cam atat am avut de spus;) ..spor la scris si bafta in continuare ..:*:X [sper ca nu te`am suparat cu comm`ul meu;)]
[Imagine: YWk6O.jpg]

#18
@ MiRaN"da": nu stiu ce am de nu pot sa descriu sentimentele... :| am incercat... dar nu pot... si ink mai incerc... :D ms pt sfat... :] la partea cu Sasuke si concursul eu cred ca am scris in capitolele precedente k el era pregatit de orice si era sigur ca va primi si un mic test... adk yo asta am incercat sa explic in celelalte capitole... dar crek nu mi-a iesit... scz... :(( o sa mai incerc... ;) am sa repet fiindca nu cred ca m-am facut inteleasa... eu am o problema cu dialogul... pun prea mult... nu prea am atat de multa inspiratie pentru a transforma dialogul in povestire si sa sune si bine... :| poate aici imi da careva vreun sfat... ^_^ eh... iar in partea cu actiunea... :-“ din nou nu m-am priceput cum sa descriu mai bine scena cu ambuscada aceea... 8-| scz again... -_-“ mda... si te anunt ca pe viitor o sa fie mai multe surprize din acestea, precum cea cu Orochimaru... :D ms k nu m-ai uitat... ms pt comm si nu in ultimul rand, ms pt critica dura... >:D< :* ;))

@ Foxii♥: hey... >:D< imi pare bn k ai trecut iar cu criticile dure pe la ficul meu... :* msik :]
Acum. sa-ti raspund la “chestionar”... :))

1. Am inteles... :]
2. Am inteles-o si pe asta si voi incerca sa fiu mai atenta data viitoare... ~_O
3. Mda... scz... probabil eram obosita knd am transcris in word textul si nu am mai gandit bine... :[ dar am inteles... n_n
4. Ms de exemplu... o sa-l iau in calcul data viitoare... ;))
5. In capitolul de azi o sa simti diferentza... :] i-am pus pe fiekre sa spuna kte cva... am inteles... FARA COR... :)) iar in legatura cu caracterul personajelor, ai sa observi deja din acest capitol ca ceva am schimbat...(sau macar am incercat) si chiar as vrea sa punctezi in comentariul tau... :D
6. Da... cva de genu’... :))
7. Poi asta era si ideea... aceea k l-am pus pe respectivul sa le arate primele reguli ale Academiei Satului Sunet intr-un mod amuzant... :] adk am vrut sa scot in evidentza ca acel baiat avea simtul umorului, oarecum... :D
8. Da... scz din nou... :| am incercat sa formulez altfel... dar mai bn asa dekt cum m-am gandit ulterior... :D
9. Ms de sfat/exemplu... ~_O am sa tin cont de asta...
10. Presupun ca tu stii ce semnifica punctele de suspensie in literatura... :D si aici sper k m-am facut inteleasa... :P ;))

ink o data ms k ai trecut pe la ficul meu... >:D< :* ms pt sfaturi, exemple, dar si pt micile critici pe kre mi le-ai oferit cu cea mai mare placere ( cred :D ) eu accept orice fel de comentarii... ~_O si nu uita sa treci si pe la acest capitol cu comm... ms anticipat! :]

@ PSA: ms k ai trecut pe la ficul meu, valutzule... >:D< :* besk... :X

@ Saint Ocea: uite k am pus si next-ul... sper k este asa cum te-ai asteptat... :P

@ Kitsu: deci chiar iti multumesc k ai trecut pe la ficul meu >:D< :* mersi si de comm... ;)) ok... am sa tin cont de tot ceea ce mi-ai zis... dar la mn e o mik pb q dialogul... eu din obisnuintza pun mai mult... o sa incerc sa mai schimb kte cva... :D poate capitolul 4 e mai bun ^_^ sa nu uiti sa treci pe la ficul meu dupa fiecare capitol... Lectura Placuta! ;)

@ ~Ade~: mda... ms k ai trecut pe la ficul meu... >:D< :* partea aceea kre ti-a placut am dorit sa para penibila pt cei 3 elevi, si amuzanta pt cititorii ficului meu... dar nu mi-a prea iesit... u_u ma rog... :-j sper k urmatorul capitol sa fie mai bun... :D sper sa treci dupa fiecare capitol e la ficul meu... dar pana at, Lectura Placuta! ;))

@ aLiNuTzZa: wow... wow... wow... kta commul mey... ms moolt... >:D< in sf ai trecut si uh pe la ficul meu... :)) ms k mi-ai comentat toate capitolele... acum mai vine unul... sper k e asa cum iti place tie... :D exmatricularea a fost in ziua in kre Sasuke si cu Sakura s-au batut cu Ino... ^_^ da toate s-au intamplat in anul urmator... iar Sasuke a plecat din Academie nu si din sat... despre Sakura vei vedea in capitolele urmatoare... ;)) si dap... atacatorii au facut parte din test... n_n eu chiar iti multumesc ca ai trecut pe la ficul meu cu aceasta mica si dura critica... te mai astept cu comm si dupa ce voi posta capitolul 4... ;)) Lectura Placuta! buh bye! :-h

sper ca nu am exagerat cu emoticoanele... :| si k sa nu mai lungesc vorba, va urez LECTURA PLACUTA!







Colectivitatea interzisa, pedeapsa si antrenamentele







Dupa ce Sakura isi revine, ea si cu Naruto merg sa-l caute pe noul lor sensei. Ca prin minune, el i-a gasit inaintea lor.
-Sakura, acum poti vorbi cu mine? o intreaba Minato.
-Da! Fara nicio problema!
-Bine! Atunci sa discutam despre ceea ce s-a intamplat mai devreme.
Sakura parea ca iar incepe se planga, dar nu era asa. Insa Minato nu-si dadu seama si schimba subiectul.
-Da. Cum spuneam mai devreme, v-am chemat pentru a discuta despre o misiune.
Minato incepu a le povesti despre faptul ca in Satul Frunza exista mai multi elevi ninja care ar putea sa devina buni luptatori si ii anunta pe Naruto si pe Sakura ca in scurt timp, in functie de activitatea lor din cadrul Academiei din Satul Sunet, cei doi vor avea sansa sa mearga sa-i antreneze pe viitorii luptatori ninja si chiar sa-i aduca la Academie. Elevii il ascultau si totul merse bine pana cand Sakura uita ceea ce ii spusese Sasuke mai devreme.

~Flash back~
Ajungand in apropierea Academiei din Satul Sunet, Sasuke isi aduse aminte ca uitase sa le spuna prietenilor sai ceva, asa ca nu mai ezita si incepu:
-Cu toate ca v-am spus multe lucruri despre Academia din Satul Sunet si pe deasupra v-am dat si anumite reguli si cerinte, am omis un lucru foarte important care s-ar putea sa ne faca sa intram intr-un mic regres pentru cateva luni: aici nu exista echipe, iar atunci cand unul dintre noi va avea vreo problema cu un alt elev din Academie sau cu mai multi elevi, ceilalti doi nu trebuie sa intervina sub nicio forma, altfel elevii cu pricina s-ar putea sa plateasca scump. Ati inteles?
-Oricum pe mine ma stii! Nu ti-as sari in ajutor, Sasuke, nici sa stiu ca apoi voi deveni Hokage.
-Multumesc! Nu ma referea numai la tine. Sakura, ai inteles?
-Da, dar ce ai vrea sa fac daca tu esti pe moarte? Sa stau si sa ma uit cum te stingi?
-Nu, Sakura! Atunci poti interveni, poate, prin a merge sa anunti conducerea Academiei. Si avand in vedere ca eu voi fi primul caruia ii vor testa abilitatile de ninja, va rog, orice ar fi, sa nu interveniti! Sa si mor si nu doresc sa-mi sariti in ajutor. Ati inteles, prieteni?
-Da, frate, nicio problema!
-Bine! Fie cum spui tu, Sasuke! Dar stii bine ca din cauza aceasta voi suferi mult...
-Sakura, te indoiesti de puterea mea?
-Nu, Sasuke, nu! Dar stim cu totii ca te iubesc prea mult pentru a mai suporta sa te vad si mort dupa ce ai plecat atunci din Academia Satului Frunza.
-Bine! Eu am inteles la ce te referi. Tu ai inteles, Sakura, tot ceea ce am vorbit pana acum?
-Da, Sasuke! Am inteles!
~End Flash back~

Fata il vazu pe acesta infrant la Arena Academiei Satului Sunet si nu ezita, ci ii sari in ajutor, ceea ce era complet interzis.
-Sasuke! Ce ti s-a intamplat?
-Sakura, pleaca de aici! E periculos pentru tine!
-Nu! N-am sa plec fara sa-mi ajut coechipierul!
Oponentul lui Sasuke pandea intr-un copac din apropierea Arenei. Astepta momentul potrivit, apoi isi lovi noua colega cu cea mai mare putere. Aceasta era aproape sa moara, dar gandul ca daca va castiga aceasta lupta va arata tuturor ca ea nu mai este o fata naiva si proasta ce asculta de toti, ci o fata puternica si desteapta care le da tuturor peste nas cand este nevoie, ii dadu puterea sa se ridice in sezut.
Sasuke se ridica de jos, strigand-o. Aceasta tresare, se uita in jurul ei, isi activeaza chakra si da in fata un pumn puternic. Oponentul ninja este lovit putin, dar ii prinde pumnul Sakurei si o arunca cativa metri departare de acolo. Sasuke incepe sa-si revina.
-Hei, Uchiha! Credeai ca ma poti invinge cu aceasta gluma? Ha, ha! Sunt mai puternic decat toata echipa ta la un loc. Nu ai sanse la aceasta scoala. Pleaca! N-avem nevoie de tine!
Sasuke nu spune nimic. Folosindu-si Sharinganul observa ca oponentul sau nu mai are prea multa chakra, dar destula pentru vreun truck. Nu poate sa-i monitorizeze prea mult timp chakra fiindca Uchiha nu mai avea nici el pentru a-si folosi Sharinganul. Oponentul ninja sare spre noul sau coleg si-i blocheaza orice miscare.
-Ha! Doar atat a fost? Nu ma omori? Ce mai astepti? spune Sasuke nici prea tare, nici prea incet.
-Am invatat ca nu e corect sa distrugi pe cineva ma slab ca tine, mai ales acum cand cineva drag te priveste si se gandeste la tine.
Ninja ii dadu drumul lui Sasuke. Lupta s-a terminat, dar deodata Sakura sare asupra oponentului lui Sasuke, incercand sa-l nimereasca cu pumnii si cu picioarele. Uchiha o opreste, dar apoi regreta, fiindca si el isi dorea foarte mult sa-si vada oponentul invins, dar si pe Sakura cum devenea o fata puternica, la fel ca atunci cand erau cu totii in Academia Satului Frunza.
Apare si Kabuto, baiatul de mai devreme, un baiat inalt, nici prea frumos, nici prea urat, cu ochii albastri ca apa oceanului, cu parul lung, albastru deschis spre gri, prins intr-o coada de cal. Era imbracat in niste pantaloni de culoare albastru inchis spre negru, un tricou alb peste care avea o bluza fara maneci ce era de aceeasi culoare cu pantalonii. Era incaltat in niste sandale de culoare albastra, pe dedesupt fiind bandajat din cauza ranilor pe care le-a facut in urma examenului CHUNIN ce il trecuse cu un an in urma.
-Hei, prieteni! Ce faceti? iar incet spre Sasuke: Tu stii ce inseamna cuvantul “independenta”?
Sakura aude. Se preface ca nu s-a intamplat nimic si incearca sa dispara subtil.
-Nu te grabi, domnisorico! spune oponentul lui Sasuke, tragand-o de cot. Tu mergi cu mine!
-Dar..., spune Sasuke derutat si speriat.
-Sasuke, tu urmeaza-ma! Testul picat nu se trece prea usor a doua oara..., spune Kabuto autoritar.

Fiecare pleaca in partea lui. Sasuke si Kabuto spre spital pentru a i se vindeca noului venit ranile cauzate in lupta, Sakura si oponentul ninja spre biroul directorului. Ajung la usa, bat politicos si intra:
-Buna seara, domnule director! Am adus-o pe noua colega.
-Multumesc, Kimimaro! Poti pleca!
-La revedere!
Kimimaro era primul oponent al lui Sasuke. Un baiat destept, la locul lui, cu aceeasi putere pe care o detine si colegul nou, cu ochii de o culoare de un verde sters, cu parul lung si alb, prins in doua cozi lasate pe spate. Era imbracat in niste pantaloni negri, o camasa alba si larga, mult prea mare pentru corpul sau firav ce credeai ca in orice moment se poate rupe in bucati. In maini avea niste manusi negre, ce erau taiate la degete, iar in picioare avea niste sandale negre, pe dedesupt fiind bandajat din cauza ranilor provocate de rivalii cu care s-a luptat in misiunile primite de la conducerea Academiei. Acesta pleca. Sakura priveste in jurul ei speriata, mirata, confuza. Dupa putin timp directorul incepe:
-Buna, Sakura! Te-am asteptat...
-Buna ziua, domnule... domnule director...
-Ce-i cu tine, Sakura? Revino-ti! Noi nu avem nevoie de femei simple! Daca stii ca ai inima de barbat te voi ajuta sa treci peste anumite obstacole, altfel te rog frumos sa pleci!
-Cat timp imi acordati pentru a deveni barbata?
-Pana maine dimineata! Maine va trebui sa fi un alt om, o alta persoana!
Sakura nu mai spuse nimic. Directorul continua:
-Bine! Ce este mai important am uitat acum...
Sakura se sperie.
-Ma numesc Orochimaru si conduc aceasta scoala de mult timp. Stiu totul despre tine, dar tu? Tu ce stii despre tine?
Fata se gandeste. Nu gaseste niciun raspuns potrivit doar o avalansa de culori de palid pe fata ei. Credea ca omul din fata ei este unul dintre cei ce ii omorasera parintii si se sfii sa raspunda ceva referitor la acel subiect, preferand sa-l schimbe:
-Dar ce s-a intamplat? De ce m-ati chemat?
Seful se incrunta, dar fata i se schimba repede dupa ce simti o confirmare asteptata.
-In tine se ascunde o putere mare, Sakura, spune directorul. Nu trebuie s-o ignoram. Va trebui sa inveti mai multe pentru a te transforma intr-un barbat cu inima de femeie si de aceea am sa-ti prezint pe cineva care te poate ajuta cu asta, de-ti va placea sau nu!
Sakura priveste in jur. Nu vede pe nimeni. Asteapta. Mai priveste o data imprejurimile si tresare foarte speriata de cei doi ochi rosii ce se deschisera brusc in apropierea ei.
-Sakura, el este Itachi! Sper sa va intelegeti bine impreuna... Amandoi aveti nevoie de ceea ce lipseste la unul si exista la altul.
Itachi era unul dintre cei mai buni ninja din Academie. Era chiar adjunctul lui Orochimaru. Avea ochii de un negru ca al celui mai intunecat abis ce te faceau sa te pierzi in ei si era purtator de sharingan, de aici culoarea rosie a ochilor sai. Avea parul negru, lung, prins la spate intr-o coada de cal. Era imbracat in niste pantaloni negri, un tricou negru larg, iar in picioare avea niste sandale negre, pe dedesupt fiind bandajat din cauza ranilor ce le facuse in misiunile primite de la seful sau. Acesta iese din intuneric. Incruntat si tacut, reuseste sa pronunte o adresare de salut pentru noua colega. Fata se sperie si mai tare si uita sa salute.
-Bine! Mergeti si stabiliti-va un program, apoi, Itachi, as vrea sa revii in biroul meu.
-Da, domnule director!
-A... si Sakura! Poftim asta! Sper sa intelegi sensul cuvintelor mele...
In mana lui Orochimaru se afla un document. Parea important, dar nu era. Sakura il ia, il face sul, apoi il priveste pe Itachi gandind: “Gata! Sunt gata!”. Cei doi se indreapta spre padure. Pare ca se inteleg, dar nu este asa. Pana la urma cei doi vor trebui sa inteleaga relatia elev-sensei, care de multe ori se strica repede.

Cat timp mersera senseiul si eleva spre padure se facu intuneric. Pe drum Sakura citi actul primit de la director. Nu intelese decat ca nu va primi bani pentru a manca in acea seara. “Dar ce-mi trebuie mie? Pot sa ma imprumut sau poate chiar am eu bani pentru o portie de ramen...” se gandi fata, dar fara sa vrea, facu un gest care ii atrase atentia lui Itachi, acesta tresarind:
-Ce s-a intamplat, Sakura? De ce sari asa?
-Poftim? Ce spuneai? raspunde grabita Sakura ca si cand s-ar fi trezit dintr-un vis.
-Nu conteaza... Cum te intelegeai cu Kakashi?
-Il cunosti?! spune mirata Sakura.
-Da, chiar foarte bine!
-Ma mira faptul acesta. Nu inteleg de unde pana unde va cunoasteti atat de bine, dar relatia mea cu Kakashi-sensei in comparatie cu cea dintre noi doi, este mult mai buna.
Itachi se enerva, dar se abtinu sa mai spuna ceva pentru a nu isca vreo lupta.
-Ce stii despre fostii tai coechipieri? reveni dupa ceva timp Itachi.
-Multe.
-Nu te-am intrebat “cate stii”, ci “ce stii”.
-Stiu.
Sakura nu era sociabila in prezenta viitorului sensei. “Lasa ca ii scot eu din cap atitudinea asta!” se gandea Itachi. Se facuse ora 20:00 si de vreo ora si jumatate nici Sakura, nici Itachi nu mai spusesera nimic. Programul obisnuit al oricarui ninja din acea scoala era de la ora 13:00 la ora 20:00 si de aceea Itachi scurta sedinta brusc:
-Bine! De maine dimineata de la ora 8:00 vom incepe antrenamentele speciale! Dupa ora 13:00 vei face o misiune de-a lui Minato impreuna cu Naruto, iar apoi va trebui sa te intorci aici pentru mai multe antrenamente. Ai inteles?
Sakura il privea speriata si confuza, dar se gandi ca macar la sfarsit sa fie respectuoasa.
-Aproape tot. La revedere!
Itachi o prinse de cot si ii spuse:
-Ce n-ai inteles?
-Partea in care ai spus sa vin de dimineata pentru antrenamente speciale, raspunde rastit Sakura, neputand sa se controleze.
-Vino maine dimineata de la ora 8:00, cum ti-am spus, si vei afla mai multe!
Sakura nu mai spuse nimic si disparu intr=un nor de fum. Itachi se enerva si mai tare si dadu cu pumnul intr-un copac, cel mai aproape de el. Copacul fu taiat in doua.
-Gata! Pana aici! Asa voi face si cu acea domnisorica daca nu va uita aceasta atitudine de superioritate fata de ceilalti! spune Itachi, apoi dispare intr-un nor de fum.

Sakura se teleportase la locul initial de intalnire, unde primise prima misiune. Naruto era si el acolo.
-Naruto? Ce cauti aici? spune Sakura.
-Ce cauti si tu: liniste...
-Ai dreptate! Si eu caut acelasi lucru...
-Dar cu tine ce s-a mai intamplat?
-Putine, dar rele!
-Cum adica?! sare Naruto speriat.
-Da! Totul a mers bine in afara de faptul ca am luat o pedeapsa, cred, si un sensei pe care nu il inteleg si cu care nu ma voi intelege prea bine.
-Un nou sensei?!
-Da! Itachi este. Il cunosti?
-Itachi Uchiha? Da.
-Asa il cheama?! E fratele lui Sasuke?
-Nu stiu prea multe despre el. Dupa numele de familie, cred ca asa este. Dar ce ai in mana, Sakura?
-Un document de la domnul director. De ce?
-Mi s-a parut putin ciudat. Ce-i cu el?
-Nu-l inteleg. Poftim, poate tu il intelegi!
-Nu, nu ma intereseaza neaparat.
Naruto il observa pe Sasuke. Se gandeste sa plece si saluta, apoi disparu intr-un nor de fum. Sakura nu stiu de ce Naruto pleca asa. Sasuke o prinse de la spate si o sperie putin.
-O...Tu erai.
-Cine altcineva? apoi o imbratisa si o saruta.
Sakura ramase putin confuza, apoi zambi usor. Observa ca ceva ciudat se intampla cu Sasuke, dar nu-si dadu seama ce.
-Hei, dar ce-i cu tine, Sasuke? Ce s-a intamplat?
-Nimic... De ce trebuie sa se intample cva neaparat?
-E bine ca nu s-a intamplat nimic.
-Deci ce treaba avea Kimimaro cu tine?
-Decat m-a dus pana la domnul director.
-Si este totul in regula? Naruto zice ca la el e totul bine.
-Asa cred. Cand ai vorbit cu Naruto?
-Inainte cu zece minute de cand ai venit tu am terminat convorbirea cu el.
-Sper ca nu v-am intrerupt...
-Stai linistita! Pe cine ai sensei?
-Sensei?! Nu mai este Minato?
-Nu. El este senseiul lui Naruto.
-Nu-l cunosc. Tu pe cine ai?
-Eu voi deveni sensei dupa trecerea examenelor cu aceste lupte, ca mai devreme.
-Ce bine de tine...
Sakura nu mai spuse nimic fiindca nu putu. Dupa ce-l privi pe Itachi in ochi, care sosise deodata intre ei, ramase fara vorba. Acesta o anunta, tragand-o de mana spre el, sa nu uite ca in dimineata urmatoare vor avea treaba si ca nu trebuie sa intarzie la program. Fata dadu afirmativ din cap, apoi Itachi disparu intr-un nor de fum. Sasuke o privea ciudat.
-El este senseiul tau? intreba Sasuke putin nervos.
-Da... el este...
-Pacat de o fata ca tine! Meriti mai mult! Daca voi reusi sa iau examenele te voi antrena eu, daca accepti...
-Da, cum sa nu vreau? Imi face cea mai mare placere. Dar cine este el? Il cunosti?
-Da. El este fratele meu, Itachi...
-Fratele tau?! Si de ce nu ai spus pana acum ca el se afla aici?
-N-am stiut! Dar asta nu conteaza. Este puternic, dar rau. Poate o inima de femeie il va face mai bun...
O clipa liniste, apoi:
-Nu vrei sa mergi sa te odihnesti? spune Sasuke.
-Unde? Nu apartin scolii...
-La mine la camin. Un palier este numai al meu. Deci haide, vino!
-Bine! Multumesc! Sa mergem!
Il chemara si pe Naruto si se distrara aproape toata noaptea. Dimineata, Sakura se trezi denoapte, merse la program, iar acolo, intalnindu-se cu Itachi, acesta o enerva atat de tare incat se luptara toata dimineata, pana la ora 12:30 cand senseiul disparu obosit si uimit de puterea fetei. Ziua trecu repede, dar in urmatoarea erau alte probleme de rezolvat.






cam atat pentru acum... imi cer mii de scuze pentru intarziere dar mai am si yo treaba p acasa... si nu stau numai de caluclator... implicit de net... ;)) ink o data LECTURA PLACUTA! si va astept q tot atatea commuri la ficul meu... buh bye! :-h


Feel...Hurt...Love


[Imagine: pisi0.jpg]


You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!


Valutzu' meu: PSA
Sysu' meu: ~Ade~
BBFu' meu: Miranda^_^

Va luati de ei?! 23 Va luati de mine! :-l

#19
Dau edit dupa ce citesc ..vreau sa fiu prima ..:)))

EDIT:

In primul rand WTF?!? cat dialog ..:)))
Ai pus la dialog, sa ne saturam de el. Este destul de sec in unele locuri:-?.
Descriere este prezenta, dar doar la infatisare si haine. Incearca sa scrii din perspectiva personajelor, e mai usor la descris sentimente:).
Naratiune ai avut, dar mergea mult mai multa.
Un lucru ma amuzat [ca sa spun asa], ai scris in tot capitolul o zi [defapt jumate] si la sfarsit in 2-3 randuri alta ziua urmatoare. Puteai sa faci capitolul urmator ziua respectiva:). Dar merge si asa:-j.

Ideea devine mai originala si asta imi place;).
Greseli de tastare am vazut cateva dar minore.
Capitolul e lung [si plin de dialog;))], ai avut dreptate e pe gustul meu:)).

Cam atat am avut de spus, spor la scris si multa inspiratie.
:bye:
[Imagine: YWk6O.jpg]

#20
Salut,my dear!
Deci,in acest capitol ideea mi se pare originala.:bv:
Am observat cateva greseli de tastare,dar sincer,nu le-am dat mare importanta! Incearca sa mai reduci putin din dialog si sa adaugi mai multa descriere.In rest,totul e bine!
si ce sa mai lungim vorba daca ti-am comentat capitolul? hai sa inchei! si am s-o fac prin a-ti ura bafta si inspiratie multa in continuare! sa ma anunti cand apare urmatorul capitol...So that's all.:bye:
[Imagine: Angel-of-the-twilight.jpg]
“Dragostea şi muzica sunt cele două aripi ale sufletului.”




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.553 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'
  Casa din vis [+15] sunshine 5 5.172 12-04-2010, 10:05 AM
Ultimul răspuns: sunshine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)