Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trandafirii mortii

#1
Disclaimer: In afara personajelor create de mine , nu detin restul personajelor, ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul Naruto. Nu fac profit de pe urma personajelor/intamplarilor.


Cap. 1=>>Povestea personajelor principale:

Este anul 1000 in Konoha este mare sarbatoare in clanul Violet of Night s-a nascut cea mai puternica si cea mai importanta din clan o fetita care era descendenta clanului pe numele ei Diva Violet of Night.Era o fetita micuta cu niste ochi mari negri si curiosi.Parintii ei erau foarte mandri.
La petrecere a participat si clanul Uchiha a caror capetenii urmau sa devina pentru a doua oara parinti.In aceasi seara se nascuse si cel care avea sa devina cel mai frumos si cel mai razbunator din clan.Un baietel pe nume Sasuke.
Tot in aceeasi seara numai ca in marele tinut din ceruri numit Aiara acolo s-a nascut printesa pamantului micuta Airin o frumoasa aiaranca.Ea va fi prilejul de a schimba viata de pe Terra deoarece o avea in mana.
Airin inca din primele luni de viata avea dusmani care au rapit-o din palat si au dus-o pe Pamant,dar si-a aratat o mica parte din putere omorandu-si rapitorii.Ramasa singura in padure a fost gasita de o familie simpla din satul Apei care au adoptat-o.Nputand avea copii,au considerat-o un inger trimis de Dumnezeu.In satul Apei s-a iscat un razboi asa ca Yukia,Yamoshi si Airin Katashiko asta era familia si noul nume al printesei s-au mutat in Konoha.Acolo s-au adaptat foarte bine.
Anii au trecut in zbor si asa am ajuns cu povestea in anul 1007.Si tot atunci s-a intamplat o foarte mare tragedie.Itachi Uchiha,fratele mai mare a lui Sasuke care isi omorase cel mai bun prieten pentru puterea Sharinganului Mangekyo.Intr-o seara de vara cand micutul Sasuke in varsta de 7 ani atunci se intorcea acasa gandindu-se ca fratele sau la varsta lui devenise membru AMBU black,iar el se chinuie din rasputeri,dar nimeni nu-l vedea decat pe Itachi.Cand ajunge Sasuke vede un intreg macel toti,bunicii,prietenii,toti zaceau la pamant intr-o balta de sange.O ia la goana sa-si anunte parintii de cele intamplate ,cand a ajuns...si-a gasit parintii zacand unul peste altul in sange.Cu stupoare descopera ca ucigasul este chiar Itachi.Sasuke a ramas surprins si a incercat sa sara la el atunci a incasat o bataie zdravana,iar Itachi i-a spus:
-Pe tine te voi lasa in viata si sa stii ca nu ma voi supara daca vei vrea sa ma omori...
Dar inainte sa plece l-a facut victima acelui puternic Sharingan.
Dupa acea intamplare Sasuke a devenit retras si inchis jurand ca-l va omori pe fratele sau cu orice pret ,chiar daca va fi ultimul lucru pe care-l va face.
Toate fetele erau moarte dupa el,dar cea mai infocata era Diva care se certa cu abosulut toate fetele care cutezau sa se gandeasca la el.
Airin era mai retrasa si in ciuda faptului ca era frumoasa nimanui nu-i pasa de ea.
Naruto era baiatul in a carui corp era intemnitata faimoasa Vulpe cu 9 Cozi botezata Kyubi.De aceea toti se temeau de el si nu il luau in seama, devenise un fel de mascarici pentru a atrage atentia.Inceca sa para ca-l detesta pe Sasuke,dar in adancul sufletului sau dorea sa-i devina prieten.
Diva era admirata si dorita de toti inca de la varsta de 7 ani,singurul care nu-i acorda nici o atenti era chiar Sasuke,marea ei iubire.
Sakura ii declara razboi Divei pentru ca si ea era indragostita de acelasi baiat.
Airin avea un catel pe care il trimise ingerii sa aiva grija de ea,pe nume Nora.


Cap 2=>>Echipele:


Anii isi mai luara zborul si ajunsem la absolvire in anul 1012.
Lavinia,Airin,Sasuke si Sakura impreuna cu ceilalti studenti trecura din prima pe cand Naruto mai incerca inca de 3 ori pentru a absolvi.
Iruka anunta noile echipe:
-Echipa cu numarul 1 este formata din:Nya,Gaara si Kankaru cu sensei Shya apoi urmeaza echipa cu numarul 2: Shikamaru,Ino,Chogi cu Asuma sensei.Hinata,Kiba,Shino in frunte cu Kurenay formeaza echipa 3.Echipa 4:Ten Ten,Lee,Neji cu Guy [...]...iar acum se pare a fi o echipa foarte puternica,echipa cu numarul 7:Diva Violet of Night, Sasuke Uchiha(pe fata Divei se citea o bucurie imensa)Airin Katoshiko,Sakura Haruno(pe langa acea bucurie se mai citea si un dispret la fel de mare pentru Sakura si colega ei pe care o credea o ciudata,Airin) si nu in ultimul rand Naruto Uzumaki a caror sensei este Kakashi Hatake.
Dupa anuntare echipele pornira sa se intalnesca cu senseii.
Echipa noastra cu numarul 7 plecara spre padure pentru a se intalni cu senseiul lor Kakashi.
Diva entuziasmata nu se mai dezlipea de Sasuke la fel si Sakura:
-Sasuke-kun,Sasuke-kun, ce faci???intreba Diva
-Bine...raspunse el sec si fra prea multa implicare
Sakura da sa-l tina de mana,dar Diva imediat sesiza si sare ca arsa:
-Auzi,Sakura,vezi ca te apropii prea mult...
-Ma apropii cat vreau!!!zice Sakura artagoasa
Sasuke atunci face cativa pasi in fata lasandu-le pe ele in urama sa se ia la harta.
Airin se apropie:
-Nu va mai certati atat,nu vedeti ca lui nici nu-i pasa...si apropo Diva arati penibil.
-Auzi stii ceva ciudato?!?Ai grija pe cine faci penibila mai bine te-ai uita in oglinda inainte de a vorbi,se racni bruneta cu tupeu si alerga spre Sasuke.
Naruto statea si se uita gelos la Sasuke si isi spuse in gand:<<Sasuke nu-l voi intelege niciodata Diva e in limba dupa el si nici nu o baga in seama ce n-as da sa fiu in locul lui...>>
Intre timp Kakashi apare in fata lor zicand:
-Aha...voi trebuie sa fiti echipa mea.Eu sunt Hatake kakashi...senseiul vostru.
Diva sari prima:
-Eu sunt Diva Violet of Night,creca ma cunosti,nu-i asa?
-Ooo...sigur...tu esti una din clanul acela puternic...dar numele Diva nu-mi spune nimica,spuse Kakashi mirat.
Toti radeau pe sub mustata mai putin Sasuke care nu parea amuzat...Divei ii pica fisa se facuse mov la fata de draci si striga raspicat:
-Auzi nu ma intereseaza ca tu esti Kakashi de la AMBU black afla ca eu sunt Diva Violet of Night chiar descendenta acestui clan!!!
Kakashi ramasese uimit chiar nu stia cine era de fapt frumoasa bruneta,artagoasa cu niste ochi superbi:
-Atunci...scuze...chiar nu am stiut...
-Tu chiar esti nesimtita chiar si cu senseiul tau te porti lipsita de respect,tie chiar nu iti este rusine te crezi buricul pamantului dar sa stii ca nu-i asa...
Diva se enerva si mai tare:
-Auzi tu blonda,ciudata si neinsemnata nu-mi zici tu mie nesimtita,stii ceva creca ti-ai dori sa fii in locul meu.Iti dau un sfat nu te pune cu mine spre...
-Diva,taci!!!Airin inceteaza si tu!!!o intrerupse Sasuke
-Uita-te si tu la ea se crede cine stie ce...spuse la fel de hotarata si nenfricata,Airin.
-Bine Sasuke am incetat dar zii si ei sa inceteze ca daca nu sar la ea la bataie...Diva nu inceta sa o provoace pe Airin.
-Gata,copii!!!Sa ne calmam!Sa ne gandim la balul de maine...
Restul zilei trecuse fara alte incidente

Cap. 3 =>>Balul:

Diva se trezi cu un singur gand:<<Cu ce sa ma imbrac la bal???>>.Isi deschise larg uriasul sifonier si tipa:
-Taaaaataaaa!!!Maaamaaa!!!
La ea in camera navalira zeci de servitori impreuna cu parintii sai:
-Ce-i iubire???zice alarmat tatal ei crezand ca s-a intamplat ceva rau
-Tati,mami nu am cu ce sa ma imbrac pentru bal trebuie sa fiu cea mai frumoasa...
-Diva draga ai mii de rochii...sute de pantofi...ai o gramada de lucruri cum sa nu ai cu ce sa te imbraci este absurd.
-Eu vreau sa stralucesc...vreau sa-l eclipsez pe Sasuke.Deci ma voi duce la cumparaturi...
-Iarasi...ai fost alaltaieri...spuse mama ei sfarsita.
-Nu conteaza...acum iesiti vreau sa ma schimb.
Diva era intr-adevar sclipitoare.Cobori isi lua haina si pleca.Pe drum se intalni cu Airin:
-Tu sper ca nu te gandesti sa vii la bal,nu???
-Ba sigur ca da,nu-ti voi face pe plac sa raman acasa,ii raspunde Airin.
-Atunci fa bine si imbraca-te cu ceva mai normal sa nu ne faci echipa de ras,spuse Diva inganfata si pleca ca si cand nu ar cunoaste-o pe micuta printesa ce-i drept cu un stil vestimentar mai ciudat.
Sakura ce se mai gandea:<<Cu orice m-as imbraca trebuie sa fiu mai tare ca Diva...dar cu ce sa ma imbrac sunt sigura ca ea are mai multe optiuni...off...ce bine este sa ai bani.>>
Naruto si el se gandea cu ce sa se imbrace ca sa atrsaga si el privirea daca nu a Divei macar a unei fete.
Sasuke era cel mai neinteresat si linistit.
Afara se intuneca si toate echipele din toate saturile care mai de care mai aranjate impreuna cu senseii se indreptau spre bal.
La echipa numarul 1 care fusese chia prima se infiripa un sambure de iubire intre Nya si Gaara care o invita la dans si-i marturiseste ce frumoasa este si isi apropie bland si sfios mana de posteriorul ei atunci Nyo se inroseste la fata si desi mintea ei isi dorea sa inceteze,numai ca inimii ii placea asa ca nu a zis decat:
-Gaara...
-Taci,Nyo,nu spune nimic e pea frumos momentul pentru a-l strica,atunci ii rapi un sarut si inca unul pana cand melodia se intrerupse si aparu langa ei Kankaru si Shya.
-Bravo,frate,imi place cum gandesti,apoi o invita pe Shya la dans... Ce frumoasa esti sensei azi nu te-am mai vazut niciodata asa...
Shya era un shinobi de elita din Satul Nisipului bruneta cu niste ochi mari albastri cu un par tuns in scari destul de scurt,cam de aceeasi statura cu Kankaru.
-Kankaru,inceteaza sunt senseiul tau...deci...intre noi nu poate fi nimica,spunea Shya cu o oarecare durere in glas pentru ca si ea tinea la Kankaru fratele mai mare a lui Gaara.
-De ce te opui Shya se vede de la o posta ca si tu tii la mine...nu inteleg persoanele care se tem de gura oamenilor...zise Kankaru lund-o in brate si incepand sa danseze...
Shya rosi si parca ramasese fara rasuflare Kankaru nu se opri doar aici si-i ampreta urma buzelor sale pe gatul ei fin lucru care o emotiona si mai tare pe Shya.
In sala balului isi facura aparitia si Kakashi,Naruto,Sasuke si Sakura.La scurt timp aparu si Airin care arata cu totul si cu totul diferita fata de zi cu zi.Parul ei era lasat pe spate avea o rochie roz cu o funda uriasa in spate de unde pornea o trena lunga de vual in fata era scurta in par avea de asemenea o funda.Se aseza la masa alaturi de echipa ei impreuna cu Nora de care era nedespartita la masa incepu a primi complimente:
-Vai,Airin,ce draguta esti daca te va vedea Violet of Night va innebuni de furie,spuse Sakura fericita gandindu-se ca daca Diva va fi nervoasa va arata urat si Sasuke u se va mai uita la ea.
-Sakura,sa stii ca nu vreau sa o fac nervoasa pe inganfata aia chiar nu am chef sa ma cert cu ea si in seara asta...
Kiba vine la masa lor pe fundal era o melodie calma:
-Airin,vreau sa-ti zic ceva...
-Ce?
-Pai...imi acorzi acest dans?
-Da,de ce nu...
Iar cei 2 s-au ridicat de la masa lasand in urma pe Akamaru si pe Nora impreuna.
Dansul devenea tot mai lent Airin rosea,iar Kiba se tot apropia de ea, numai ca aceasta a observat si i-a spus:
-Kiba,te rog totusi era doar un dans amical nu este nimica intre noi.
Intre timp se facu o liniste suprema si toti isi indreptara privirea spre usa...de acolo aaparu un picior incaltat cu un superb pantof mov imbinat cu negru dupa combinatia culorilor ne-am dat seama ca este nimeni alta decat Diva Violet of Night care era mai sclipitoare ca oricand avea o rochie scurta din vual cu casmir cu pietre pretioase culorile erau desigur cele specifice clanului,si anume mov si negru.Sakura clocotea de nervi dar restul din echipa ramasese fara cuvinte parca numai era acea fata,parul si-l avea lasat pe spate de un negru sclipitor ici colo se mai ascundea cate o suvita mov,pe crestet avea coroana clanului.Toti venira sa o salute,dar primul la care se duse era desigur Sasuke:
-Sasuke-kun ce parere ai???
-Esti OK.
-Numai atat!?!Hai dansezi cu mine???
-Nu multumesc,nu stiu.
Atunci se aude chicotitul lui Naruto:
-Ha,ha,ha cum marele Uchiha nu stie sa danseze!?!Ce penibil!!!
Auzind acestea Sasuke o ia de mana si o duce in ring.
-Sasuke-kun,esti asa frumos...
-Da,Diva,asa m-a facut mama mea...
Ochii Divei se intristara vazand ca Sasuke danseaza cu ea doar pentru ca l-a provocat Naruto.
-Sasuke...
-Da ce-i???
-De ce te porti asa indiferent cu mine???
-Asa ma port cu toti...nu ca as avea ceva cu tine.

Astea sunt doar primele 3 capitole pana acum fanficul meu are 22 de capitole si 210 pagini de caiet mic si este abea pe la mjloc povestea...sper ca va placut voi mai publica si maine un capitol sau 2 incerc sa scriu cate unu pe zi sper si mai multe...SPER SA VA PLACA!!![posturi unite]
urmatorul este capitolul 4=>>Ruda ascunsa(Diva afla o veste nu prea fericita)

#2
new fic and i'm first! dau edit dupa ce citesc ok?
deci, am citit si mi-a placut dar nu prea imi place ca nu e sasusaku:( sau e?
am vazut ca nu pui virgula unde trebuie, altceva nu am mai vazut gresit.
dialog:|cam sec incearca sa-l dezvolti
descriere:X
naratiune:X
chu & ganbate & astept nextu':*:*
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#3
"aceasi"= aceeasi

"abosulut"= absolut

Bun:D
Fic nou:D
Imi place ideea:D....greselile de tastare le-am mentionat....descrierea imi place...dialogul nu prea e sec
Nu e SasuSaku ficul nu:(...Diva ii tine locul Lui Ino:))
Astept nextu'
Chu si gambate:*
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#4
Cap 4=>>Ruda ascunsa:


-Asa se vede Sasuke ca si cum nu mai suporta.
-Diva,intelege asa ca sunt eu si gata.
La bal lua parte desigur al-3-lea Hokaghe,parintii Divei si toate oficialitatile.
Dansul Divei si a lui Sasuke fu intrerupt de Orochimaru...toata lumea se alarma numai Diva care parca numai vroia sa-i dea drumul marii iubiri.
-Diva,totusi da-mi drumul suntem atacati.
-Aha ce sa vad aici ce onoare Sasuke Uchiha si cine este partenera ta?spune Orochimaru curios.
-Diva,FUGI!!!!striga disperat tatal ei.
Diva se sperie si numai reactiona.
-Orochimaru,ce te aduce pe la noi?ii spuse Sasuke care il intalise cu mult timp in urma.
-Mi s-a facut dor de voi,raspunde ironic Orochimaru si da sa-l atace pe Sasuke,Diva intuind asta si parandu-i atacul cu o furculita.
-Vrei sa afli cine sunt eu?zise Diva tremurand.
-Da.
-Eu sunt Diva Violet of Night.Tu cine esti???
-Ha,ha,ha nu ma cunosti???Sunt unul dintre sanini,Orochimaru,mai precis.Deci tu esti Diva Violet of Night ce asemanaru.
-Diva,ti-am zis sa fugi,veni si o lua de mana tatal ei.
-David,de ce iei fata asa repede nici nu am apucat sa vorbim...
-Taci din gura,Orochimaru,nu ai dreptul sa vorbesti cu fica mea.
-Tata,tu il cunosti???
-Da...e o poveste mai lunga.
-Orochimaru,ce cauti aici?PLEACA!!!interveni chiar Hokaghe.
-Aaaa...sensei,mi-a fost dor de tine...am venit dupa Sasuke,dar cred ca imi schimb planul.
Orochimaru lua un kunai si pleca dupa David si fica sa,il nimeri pe David in picior care cazu impreuna cu Diva.
-Tata!!!
-Lasa-l ca merita!Acum,sa te vedem de ce esti in stare,nepotico,se zvoneste ca ai fi cea mai puernica sa vedem.
-Stii de cand si pana cand imi spui mie "nepotica" ???
-Aaaa deci nu ti-a spus David banuiam eu...sunt fratele mai mare al tatalui tau...unchiul tau.
-Nu se poate,zicand cade la pamant uimita.
-Dar stii ceva nu-mi pasa ca-mi esti nepotica si semeni cat de cat cu mine trebuie sa fii distrusa impreuna cu tot Violet of Night...si scoate sabia indreptand-o spre ea atunci apare Sasuke care o ia in brate de acolo.
-Sasuke,poti sa o plimbi cat vrei nu o sa scape.
-Asta crezi tu...si din spate aparu Naruto impreuna cu clonele sale.
-Ha,ha,ha ma faci sa rad crezi ca niste clone amarate ma sperie sa fim seriosi...
Doar miscand dintr-un deget Orochimaru ii distruse toate clonele.Naruto ramane surprins.Sasuke o duce pe Diva la el acasa crezand ca va fi in siguranta,dar Orochimaru vede si-l trimite pe Kabuto care se transforma in Kakashi sa o ia.

#5
pai...ideea e destul de originala si imi place foarte mult tilul:X
ai avut cateva greseli:
(In capI):
"Este anul 1000 in Konoha (,) este mare sarbatoare in clanul Violet of Night (,) s-a nascut cea mai puternica si cea mai importanta din clan (:) o fetita care era descendenta clanului pe numele ei Diva Violet of Night."
"aceeasi seara (,) numai ca"
"printesa pamantului (:)/(,) micuta Airin"
"au dus-o pe Pamant (,) dar Airin"- inainte de "dar" se pune mereu virgula;
... nu ai prea pus virgule, astfel incat propozitiile sunt destul de fidicil de inteles:D

(In capII):
"Hatake kakashi"- Kakashi(cu litera mare);
... si cam atat:))
nu prea ai avut greseli... si ficul e grooozav:X:X:X, asa ca sa pui foooarte repede nextu':P
Ja ne si bafta in continuare ^_____^[posturi unite]
scz...am vrut sa scriu "titlul" si "dificil" :))
pai... vad ca postezi capitolele destul de repede asa ca tine-o tot asa :)
si sa mai pui ceva descriere(chiar mi-ar fi placut sa stiu cum erau decoratiunile de la bal ;)) )

#6
aceasi- aceeasi
Nputand- neputand
Citat:Ea era cea mai importanta din lume.
Suna cam sec.

Citat:Toate fetele erau moarte dupa el dar cea mai infocata era Diva care se certa cu abosulut toate fetele care cutezau sa se gandeasca la el.
fetele-fetele
Repetitie suparatoare.

intemnitzata -intr'un fic nu ai voie sa scrii cu limbaj de mess, e inestetic!
atenti- atentie

Citat:Sakura ii declara razboi Divei pentru ca si ea era indragostita de acelasi baiat,frumosul Uchiha.
frumosul Uchiha??=]]
Da' unde te crezi, la gradinita?

Citat:-Echipa cu numarul 1 este formata din:Nya,Gaara si Kankaru cu sensei Shya apoi cu numarul
...................................................
7:Diva Violet of Night, Sasuke Uchiha(pe fata Divei se citea o bucurie imensa)Airin Katoshiko,Sakura Haruno

Sincer chair nu trebuia sa imi insiri toate echipele....cine crezi ca le citeste


Citat:In sala balului isi facu aparitia si Kakashi,Naruto,Sasuke si Sakura
Isi facur aparitia....

Am corectat doar 2 capitole si ceva..aproape trei.
Intrebare:tu ai auzit de virgule?
Eu n'am vazut una in ficul tau....
Ca idee nu stiu ce sa zic, nu ma uit la Naruto, nu stiu ce'i pe'acolo so nu pot spune daca e plagiat sau nu..
Dar raportandu'ma asa, la ce am vazut in general...nu prea e originala.
Ai multe personaje si nu prezinti cine stie ce in el.
Dialogul e cam sec, naratiunea huh....nu prea stiu ce sa zic...unde s'ar putea situa.

#7
Iti multumesc!Voi tine cont de sfaturile tale!Si sper ca urmatoarele capitole sa-ti placa mai mult!Ce sa spun este primul meu fanfic asa ca dialoagul este cam sec,descrierea poate si ea,in apitolele urmatoare veti vedea ca in unele locuri m-am inspirat din episoadele adevarate combinate cu ideeile mele,dar in viitor voi face mai bine.

#8
OMG nimeni n-a observat ca n-ai pus Disclaimer!! Auci!
deci imi place e o poveste foarte originala!!:X
ai dialog desi e cam sec. dialogul sec suna cam asa:
X:- Ce faci?
B:- Bine, tu?
cam asa cv dar e bine ca ai descriere, naratiune:X
sper ca vei pune repede nextul si Disclaimerul, daca nu stii uita-te la alte ficuri;)! Ja-ne!!

#9
Disclaimer: In afara personajelor create de mine , nu detin restul personajelor, ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul Naruto. Nu fac profit de pe urma personajelor/intamplarilor.

asta e un disclarment..da edit la primul capitol ji punel
nici nu ma intereseaza ficul acesta de vreme ce st fana inraita sasusaku deci nici nu lam citit ji nici nul voi citi >.<
mi se pare o prostie ca ai bagat atatea personaje noi >.<...mdea ai puso pe sakura intrul rol mai mic decat al divei....decat inceputul am citit...vreo 4 randuri k deja ma plictisisem....auzi ji tuh sas'ke q diva >.<
Nu ma lua la intrebari ca de ce am venit aici k iti raspund de'acum
pt a te ajuta in legatura q disclarmentu....nici k ma voi intoarce okay? >.<
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#10
Cap 5=>>
Kabuto o adoarme si o duce in barlogul lui Orochimaru.El primeste semn de la acesta si spune:
-Imi pare rau sensei,David,dar trebuie sa ma ocup de puternica mea nepoata.
-Cum ai pus mana pe Diva???Frate,crut-o pe ea si ia-ma pe mine...te rog!!
-Ce sa fac cu tine???Nu prezinti interes si da sa plece.
-Stai pe loc,Orochimaru,unde ai dus-o pe Diva de la mine di apartament???spuse Sasuke hotarat ca si cum l-ar fi interesat.
-Ce iti pasa,Sasuke?Sau poate esti suparat ca numai esti in centrul atentiei.Nu te supara dupa ce termin cu scumpa mea nepoata...dupa aceea vin la tine.
-Sa nu te atingi de vre-un fir din parul ei...jur ca te omor,spuse Sasuke suparat,dar neterminand de rostit acea fraza ca Naruto umple camera cu clone oferindu-i lui Orochimaru un prilej de scapare...Idiotule,uite ce ai facut!
-Ce,cum,a plecat???
-Da cu Diva,idiotule!!!
-Ce,mai,am scapat de domnisoara Diva Violet of Night!?!Ura!!!Sasuke-kun hai sa dansam,spuse Sakura fericita.
Sasuke ii arunca o privire furioasa.
-Tu esti nebuna!?!Colega noastra dispare si tie iti arde sa dansezi.
-Sakura,Sasuke are dreptate,ii spuse Airin care era fermecatoare in acele straie.
-Sasuke,Naruto,ce s-a intamplat???spuse Kakashi curios care pentru prima data lasase acea carte din mana si pusese in practica.Pe fata si pe camasa lui fara nasturi si cu cravata in jurul gatului se aflau numai buze rosii.
-Nu pot sa cred ca in timp ce noi ne luptam cu Orochimaru...tu ce facei?...spuse Naruto in timp ce Sasuke se indrepta spre bar si-si puse o tarie.
-Nu pornim in seara asta ci maine in zori,spuse Kakashi.
-CUM?!?striga Naruto si Sasuke,care se intoarse cu taria,nu se impacau cu ideea.
-Kakashi-sensei,tu stii ca Orochimaru in acest timp poate sa-i faca orice Divei,spuse Sasuke incercand sa se calmeze.
-Sasuke,inteleg ca esti ingrijorat dar colega ta este cea mai puternica din clanul ei,iar Orochimaru este un Violet of Night teoretic ea ar trebui sa fie mai puternica decat el,dar pe alta parte Orochimaru cunoaste toate jutsurile interzise,lasa Sasuke fii sigur ca va reusi.
Intretimp Orochimaru ajunse la barlog.
-Kabuto,unde-i fata???
-Aici.
Diva era intinsa pe un pat adormita era superba...parul ei ii cadea pe spate si i-l acoperea.
-Orochimaru,dar cine este fata?Vreo noua cucerire?
-Nu,dar recunosc ca-i tare frumoasa seamana cu mine,Kabuto,fa cunostinta cu Diva Violet of Night...
-E din acelasi clan cu tine nu???
-Da...este nepoata mea,cea mai puternica din clan...teoretic ar fi mai puternica ca mine,dar sa vedem si prectic...chiar daca nu cred.
Diva isi deschise ochii se ridica cu o mare durere de cap.
-Au,unde sunt...ce mi-ati facut???
-Ai venit sa-ti vizitezi unchiul,spuse ironic Orochimaru.
-Lasa-ma te rog sa plec!!!
-Nici gand...sa te vad cum lupti.
Atunci Orochimaru o trage de mana si o duce afara,incepe lupta.Diva isi activeaza Movinganul si atacul ei secret Movchidori unul asemanator cu cel a lui Sasuke.
-Nepotico,este destul de puternic pentru varsta ta...dar m-am cam plictisit de tine asa ca hai sa terminam Furia Serpilor!!!
-Nu,unchiule,nu...spuse Diva sfarsita dupa ce fusese lovita in plin si cazu la pamant.
-Orochimaru,tocmai ti-ai omorat nepoata...
-Kabuto,este deja dimineata imi este somn,strange mizeria de afara.
Diva ramasese zacand intr-o balta de sange sfarsita de putere...parea fara suflet.Cei din Konoha pornisera de mult spre ascunzatoarea saninului.Sasuke era in fata pentru ca el mai ajunse la Orochimaru acasa...atunci observa un dezastru intreg copaci darmati si un urias crater in care vazu stupefiat o balta de sange in care se afla Diva.La inceput a crezut ca este Orochimaru,dar cu cat se apropia mai mult cu atat gandul ca era Diva acolo parea mai adevarat.
-DIVAAAAA!!!
Atunci Naruto si Kakashi se alarma si venira si ei.
-Ce-i,Sasuke???
Sasuke statea cu Diva in brate plin de sangele ei...Kakashi si Naruto ramasese uimiti lui Naruto ii dadu lacrimile.
-Sasu...icerca sa spuna Diva,apoi ii zambi si adormi.
Orochimaru care privea totul spuse mirat:
-Cum!?!Nu se poate!!!Nimeni nu a spravetuit vreodata acetui atac!!!Cum a reusit?!?
-Orochimaru,chiar tu ai spus ca este foarte puternica.
-Diva,nu spune nimica...multumesc lui Dumnezeu ca esti in viata.
-Naruto,ia-o sa o duci la spital,Sasuke,tu ramai cu mine.
-Bine,sensei.Naruto,ai grija de ea.
-Bine.
-Mai,mai,mai,Kakashi si Sasuke ce onoare la mine acasa!
-Acum sa trecem la subiect ce i-ai facut Divei???
-Sasuke,Sasuke,dar ce esti asa infierbantat?
-Taci si lupta!!!
-Bine,Sasuke,bine iti cauti sfarsitul.
Atunci Sasuke face Chidori,de furie il nimereste,iar lui Orochimaru ii da sangele.
-M-ai nimerit,norocul incepatorului!Acum este randul meu Snake of Dead!
Sasuke se feri si trecu pe stilul foc furia din el il alimenta dispretul fata de Orochimaru si reusi sa-l puna la pamant Kakashi ramase uimit:
-Sasuke,l-ai invins!!!
-Sasuke,de data asta m-ai invins!!!Poate ai castigat tu o lupta,dar nu tot rasboiul...vei vedea ca intr-o buna zi vei fi al meu si dupa aceste cuvinte disparu lasand in urma o dara de sange.
-Hai,Sasuke,sa mergem sa vedem ce are Diva.
Diva fusese adusa de catre Naruto la spital...Al treilea hokaghe si Tsunade impreuna cu cei mai buni medici iesa cu Diva pe o targa si spun:
-Ne pare rau am facut tot ce se putea de acum depinde doar de ea...ne pare rau!
-Nu se poate...putem sa o vedem?spuse Kakashi
-Da.
Diva era intinsa pe pat...parea ca doarme fata-i era lovita si vanata,dar paru-i negru prin care se ascundea ici-colo cate o suvita ratacita violet ii ascundea ranile.Linistea din camera plina de violete fu intrerupta de Naruto:
-Diva,Diva!!!striga el spre ea ca si cand ar dormi si ar vrea sa o trezeasca,dar aceasta nu-i raspunse isi continua linistitul somn...Jur ca te voi razbuna,continua acesta.
Intre timp apare si Sasuke cu restul echipei.
-Diva,Diva!!!voebeste-mi!!!
-Las-o,Sasuke,mortii cu mortii vii cu vii,ii spuse Sakura.
-Taci,Sakura!!!tipa acesta derajat.
-Naruto,ce are Diva?Isi va reveni?intreba Airin
-Nu prea,doctorii spun ca acum depinde doar de cat de puternica si de luptatoare este ea.
Sasuke ii tine gingasa mana si se uita la cat de linistita parea...cand deodata aceasta deschide ochii ei negri patruzantori direct spre Sasike.
-Naruto,cheama repede doctorii a deschis ochii!!!
-Esti sigur?!?
-DA!!!Pleaca!!!
Doctorii venira de urgenta sa se conviga,deoarece ei o considerau ca si moarta.O consulta si isi dau seama ca are o sansa foarte mare sa-si revina...in tot acel timp Sasuke nu i-a dat drumul la mana.
-Sa...su...ke...spuse aceasta cu greu.
-Da,Diva,sunt aici.
-Nu...pleca...
-Nu plec.
Trecusera aproape 10 saptamani de la intalnirea Divei cu unchiul sau si ea nu-si revenise complet.
-Tata,Tata,vreau acasa!!!
-Nu poti inca scumpa mea oricat ne-am dori si noi sa te avem acasa momentan nu se poate,mai asteapta.
Pe usa aparu echipa:
-Ce mai face ranita noastra?
-Se plictiseste si acum ar vrea sa se antreneze.Voi???
-Te vrem inapoi!spuse Naruto.
-Poate tu o vrei inapoi eu nu,spuse Sakura geloasa.
-Ce,Sakura,esti geloasa?intreaba Naruto.Atunci sa-ti dau un pupic sa-ti treaca.
-Daca-mi da Sasuke imi trece...
Sasuke se facu ca nu o aude.
-Fratilor,si mie imi e dor de voi,abea astet sa scap de aici ca fara voi este un chin.
-Lasa ca ai sa scapi curand,dar nu vei avea voie sa te lupti...
-Offf!ce viata am.Ce fata am ce haine demodate am pe mine...off!
-Esti frumoasa oricum pentru mine,spuse Naruto si o stranse in brate.
-Ce poti spune si tu.
-Nu are dreptate,o-ncuraja Kakashi.
-Sunteti niste dulci.
-Buna ziua!Buna ziua!Cum te mai simti,domnisoara?spuse Tsunade.
-Bine,doamna Tsunade,cand imi dati drumul acasa?
-Te mai tinem,te mai tinem ca tu in loc sa stai acasa tu te duci sa te-antrenezi!
-Nu promit ca stau cuminte!
-Mai vedem maine.
Mai trecuse o zi,iar Diva devenea tot mai nerabdatoare.
-Gata,Diva,poti pleca azi doar cu o conditie,spuse Tsunade.
-Ce conditie?
-Sa nu depui nici un efort fizic sau mai ales sa iti folosesti chiakra in lupta!Ne-am inteles?
-Da,da bine asa voi face.





[posturi unite]
nu-ti place e problema ta oricum mersi pt sfat...sa tii ca si eu sunt fana sasusaku dar am incercat ceva nou asa ca nu te obliga nimeni sa-l citesti si mersi din nou pt sfat.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.689 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Cand trandafirii mor Forever Young 0 1.819 09-05-2013, 10:56 AM
Ultimul răspuns: Forever Young
  [Yaoi] Impresarul mortii Lexxu 46 27.022 09-04-2013, 06:30 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Atingerea mortii... Lussya 4 3.690 30-11-2011, 04:33 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.442 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Taramul Mortii [+16] Little Star 0 1.997 24-02-2011, 10:45 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Sarutul mortii.... Dufresne 40 18.638 08-01-2011, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Mesajul mortii Ops! 4 3.264 16-05-2010, 12:12 AM
Ultimul răspuns: Ops!
  Trandafirul Mortii What's my NaMe?? 3 3.951 12-03-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Death Chain- Lantul mortii starnight 4 3.692 09-01-2010, 06:36 PM
Ultimul răspuns: starnight


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)