Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 5 anime

[center]Kuroshitsuji / Kuroshitsuji II

[Imagine: fooe91jpg.png][/center]

Ador anime-ul ăsta. Este favoritul meu; ambele sezoane mi-au plăcut la fel de mult, deşi al doilea m-a cam dezamăgit la unele faze. Hm, mie mi-a plăcut mai mult grafica din primul sezon, nu ştiu de ce, dar în al doilea mi s-a părut puţin deformată. Cred că foarte mult la anime m-a atras perioada în care avea loc acţiunea, dar şi ideea absolut genială şi felul în care a curs acţiunea, complexitatea situaţiilor cărora Ciel le făcea faţă. Personajele sunt absolut perfecte, din toate punctele de vedere, deşi cam numeroase, au personalităţi foarte bine conturate şi poveştile fiecărui personaj în parte m-a captivat într-o oarecare măsură. Iar OP şi ED... well, Kuroshitsuji, după FMA Brotherhood şi Pandora Hearts, bien sur, este singurul anime la care nu treceam peste OP şi ED. Sunt geniale ca şi video şi ca şi muzică de asemenea. Evident personajul meu preferat este Ciel, dar mi-au mai plăcut şi Alois, Madame Red, Soma şi alte câteva personaje, dar care aparţin manga-ului.

[center]Code Geass / Code Geass R2

[Imagine: takerzmuse_geass_062.png][/center]

Aşaaaa. Deşi încă mai am vreo două episoade din R2 pe care nu vreau să le văd fiindcă mi-e atât de greu să mă despart de Lulu, mi-e imposibil să nu-l pun în acest top. E... pfff! Genial din toate punctele de vedere. Nu m-am gândit niciodată că o să-mi placă un astfel de anime, dar plotul în sine e atât de formidabil, de captivant şi de incitant ( iar Lulu e atât de buuuuun ) că nu puteam să-l evit la nesfârşit. Îmi place ideea cu Geass-ul, îmi place că Lulu este atât de pornit să schimbe lumea, îmi plac conflictele din anime, strategiile complexe şi inopinante ale lui Lulu, mentalitatea lui, personajele atât de genial conturate, relaţiile dintre Lulu şi celălalte personaje, romantismul şi drama presărate cu bun gust, Lulu din nou cu şarmul şi inteligenţa lui, bătălia aia dintre fraţi şi surori ( ce afemeiat şi împăratul ăsta, câţi copchii are ) pentru tronul Britanniei, frământările şi conflictele interioare ale lui Lulu şi... tot ce se mai întâmplă prin anime ( tare mi-e teamă că voi face nişte spoilere dacă mai continui să-l ridic în slăvi ). Grafica... E primul anime realizat de CLAMP pe care-l văd, dar am înţeles că e o chestie tipică lor să facă din băieţi ditamai prăjinile exgerat de buni şi de arătoşi, iar fetele foarte bine dotate, cu părul lung şi în culorile curcubeului. OST-ul nu a fost cine ştie ce şi e păcat. La un anime atât de bun să o dea în bară fix cu soundtrack-ul. Totuşi, nu pot să neg; am adorat două dintre ED-uri şi mai precis cele cântate de Ali Project, una din trupele mele preferate. Mi-au plăcut atât ca melodii cât şi ca video... Geniale. Ah şi mai erau nişte melodii din soundtrack care-mi mai plăceau, unele lente, specifice scenelor mai siropoase din anime, dar nu le ştiu încă numele. Haha, acum că mi-am adus aminte o să le caut. Personajele mele preferate sunt, evident, Lulu, Euphie ( da, da – nici mine nu-mi vine să cred, dar în prostia ei absolută e chiar adorabilă ), Suzaku ( ştiu că a făcut ce a făcut cu Lulu, dar e atât de dulce. Mai ales când îl muşcă pisicile sau... pfff! E dulce şi atât ), Shirley, aiurita de Kaguya şi multe alte personaje. Ăh, şi din motive încă necunoscute mie, nu pot s-o sufăr pe C.C.

[center]FMA Brotherhood

[Imagine: fma02_lavaliere.png][/center]

Primul sezon nu mi-a plăcut cine ştie ce, poate din cauza finalului cam fără logică. Însă Brotherhood e atât de genial că m-aş apuca de manga nu mai ca să mai retrăiesc încă o dată toate acele faze căci, cum bine ştiţi, Brotherhood urmează cu exactitate ( sau nu ? ) povestea din manga. Eh, totuşi, nu pot să zic cine ştie ce fiindcă nici pe ăsta nu l-am terminat, mai am vreo trei episoade şi-l termin. Daaar, până aici pot să spun că tot ce se întâmplă, plotul, acţiunea şi toate cele sunt geniale. Ador ideea cu alchimia, e o perspectivă genială şi nu ştiu, mă captivează toate teoriile lor, interdicţiile, experimentele. Genial. Da, ştiu că mă repet. Ce face anime-ul şi mai interesant, cred eu. şi plăcut de urmărit, este însăşi evoluţia personajelor pe fondul trăirilor lor interioare şi a situaţiei întortocheate din lumea care îi înconjoară. Coloana sonoră la Fullmetal Alchemist a fost întodeauna sublimă şi nici Brotherhood nu e mai prejos. Pur şi simplu OST-ul a fost o delectare pentru urechile mele. OP-urile mele preferate sunt Rain şi Period, iar dintre ED-uri mi-a plăcut Uso, Let it all out şi Shunkan Sentimental. Cât despre personaje, îmi plac foarte mult fraţii Elric şi chiar nu pot să aleg dintre ei, Winry e şi ea drăguţă, Ling/Greed, Hughes, Olivier Armstrong, Itsumi şi adorabilul de Selim/Pride.

[center]Pandora Hearts

[Imagine: pandorahearts-028.png][/center]

Despre Pandora Hearts nu am cine ştie ce de spus, decât că mi-a plăcut asocierea cu Alice in Wonderland. În rest m-am uitat mai mult pentru personaje, care au fost de-a dreptul geniale. Totuşi, în 24 de episoade, a ajuns să-mi placă plotul, existenţa Abyss-ului şi a lui Intention of the Abyss, a chain-urilor, contractelor, orgnizaţiei Pandora şi mă rog. Adevărul e că manga mi-a captat mai mult atenţia decât anime-ul, dar au fost faze interesante şi în anime. În orice caz, pentru un anime supernatural, aventure şi toate cele din categoria shounen, Pandora Hearts a avut cam multe faze comice. Grafica a fost pe placul meu, mi-au plăcut mult cum erau desenate hainele personajelor ( în special rochiile, hehe ), clădirile, peisajele. Totuşi, Pandora Hearts e unul din anime-urile alea care o dau în bară ori la plot, ori la personaje, ori la grafică, dar OST-ul compensează întotdeauna. Cum Yuki Kajiura s-a ocupat de soundtrack, nu avea cum să iasă ceva prost din asta, făcându-mă să o stimez tot mai mult. Cred că e singurul anime a cărui coloană mi-a plăcut cap-coadă. Şi să nu mai vorbesc de OP-ul cântat de FictionJunction, Parallel Hearts. 10+ şi felicitările de rigoare din partea mea. Dintre personaje mi-au plăcut foarte mult Break, Sharon, Jack, Oz, Lottie şi cam atât.

[center]Clannad / Clannad ~After Story ~

[Imagine: 145.png][/center]

Nu merită să fie pe ultimul loc, fiind anime-ul meu preferat din toate timpurile la categoria drama/slice-of-life, dar mă rog, trecem peste asta. E primul anime produs de Key pe care l-am văzut, dar ştiu şi despre celelalte două pe care aş vrea să le văd cândva dacă am posibilitatea, pentru că sunt curioasă să văd cum sunt şi dacă îmi vor place la fel de mult. În orice caz, Clannad e unul dintre cele mai bine realizate drama/slice-of-life anime-uri pe care le-am văzut, dacă nu cel mai bun. Are tot ce îi trebuie de la comedie din plin până la dramă, tragedy chiar şi un pic de fantasy. E o poveste cutremurătoare şi emoţionantă despre viaţă, despre cum ne pot schimba anumite persoane în bine, despre faptul că o familie nu înseamnă neapărat legături de sânge, despre drumul pe care noi toţi trebuie să îl parcurgem către fericire şi oricât de multe încercări ni se pun în faţă, în final putem găsi o cale să fim fericiţi. Hăhă, Cum stăteam nopţile târzii cu laptopu’ în braţe şi mă uitam la el şi aveam faţa în permanenţă acoperită de lacrimi. Grafica m-a surprins plăcut prin culorile lor calde şi plăcute, cu personajele desenate foarte drăgălaş, un stil foarte adecvat seriei. Peisajele sunt mirific realizate, cadrele cu cerul, marea, cireşii înfloriţi, zăpada sunt de-a dreptul superbe. Despre OST... hm, în general Clannad are un soundtrack foarte plăcut care te aruncă în povestea atât de dulce şi emoţionantă şi care îi conferă o atmosferă pe măsura universului paralel cu fetiţa şi roboţelul. Îmi plac foarte mult ambele OP-uri, chiar nu pot să aleg dintre ele şi îmi mai place şi ED-ul din primul sezon. Hehe, mi-aduc aminte cum cântam printr-a şaptea „Dango, dango, dango, dango, dango daikazoku!”. Toate caietele mele sunt împânzite cu desene şi versuri „Dango”. *laughs* Dintre personaje mi-au plăcut foarte mult, evident, Tomoya, Kotomi, Sunohara, Nagisa, Ushio şi părinţii Nagisei care au fost de-a dreptul geniali.

Cred ca la anime intra si filmele nu numai serialele. Asa ca daca as face un top 5 cred ca asta ar fi ordinea:

1. Ghost in the shell( primul film, exceptional, atat arta, grafica, ideea si coloana sonora)
2.Akira( alt film la fel de exceptional)
3. Bleach( chiar m-a captivat povestea si ideea)
4.Paradise Kiss( interesant si draguta poveste, singura problema a fost ca probabil mergea alt final)
5.Bakemonogotari( relativ nou, dar captivant, atat prin stilul cum este facut cat si prin intriga povestii)
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT

greu de spus.. am citit posturile catorva si chiar m-au motivat sa mai vad cateva animeuri 4 acum 1-5 animeurile mele preferate :
1 - Bleach ( iTSUgo XD )
2 - Nana ( foarte frumos animeul...cand s-a terminat am sunat-o pe prt mea cu care il vizionam impreuna [ea sta in alt oras , este una dintre cele mai bune prietene ale mele ] pe la 23:00 noaptea si plangeam amandoua la telefon )
3 - Loveless ( prea dragutzi baietzeii aia :3 si ideea cu yaoi e geniala ... m-ai fi venit si mie in 3000 de ani.
4 - Shugo Chara ( cam copilaros , dar e foarte cute sa vezi cum se ind Amu de doi baieti si la sf ramane cu brunetzelul :X mai ales ca vezi cum se cearta cei doi era ea e O_O )
5 - Death Note ( merge si mai sus , dar le scriu si eu in ordinea in care mi le amintesc XD , Light este absolut DRAGUTZ , SCUMPIC si asa mai departe , iar ideea cu - carnetul mortii - este superba , daca as pune eu mana pe un death note.
Omae no mono wa ore no mono . Ore no mono wa ore no mono . 19 10


Hmm...Păi la mine ar c-am intra:

1.Kuroshitsuji-Obsesia mea de mai bine de un an. Nu reuşesc să mă satur de poveste şi de manga niciodată.
2.Hetalia Axis Powers-Nu numai că îmi oferă comedie continuă, dar relatează şi câteva evenimente istorice şi geografice pe care le prinzi fără să vrei şi dupaia realizezi că defapt te-au ajutat la orele de geografie sau istorie.
3.Fullmetal Alchemist-Nu ştiu dacă m-a impresionat animeul, pe cât m-a impresionat coloana sonoră. Adică "Brothers" este de-a dreptul o capodoperă.
4.Durarara-Îmi place că totuşi arată unele chestii care i s-ar întâmpla oricărei persoane de rând, sau nobilă, chiar dacă mai dă şi în ficţiune câte puţin.
5.Umineko ni Naku Kokoro Ni-Are multă logică şi te pierzi chiar repede dacă nu eşti atent de la început. Mi-a plăcut să dezleg misterul cu Battler.
Who cares if we will meetagain?

[Imagine: ao_no_exorcist_by_somini-d47i3rl.png]

It's obvious that we're not friends.

1. Clannad / Clannad : After Story - Anime-ul pe care il vizionez momentan si care e logic [ pentru mine ] cel care acum imi place cel mai mult. Foarte interesanta povestea celor doi protagonisti si ador faptul ca a continuat cu seria " After Story " , avand in prim plan maturizarea celor doi indragostiti.

2. Zero no Tsukaima - Season I / Season II / Season III , toate mi-au placut in aceasi masura. Foarte comic anime-ul , iar grafica e buna / potrivita . Personalitatile personajelor m-au impresionat cel mai mult.

3. Kamikaze Kaitou Jeanne - Chiar daca grafica cam lasa de dorit [ parerea mea ] , imi place ideea anime-ului. Fie el si foarte scurt -_-" ... Ioana d`Arc mi sa parut un subiect bine abordat , [ intotdeauna ] ...

4. Detective Conan - Din nou grafica nu e impresionanta , dar ador povestea ^^. Nu am cuvinte sa exprim starea ce mi-o da animatia si intamplarile din ea xD

5. Naruto - Desigur [ dupa mine e deja un clasic , avand in vedere cat de popular e si vechi ... ]. Primul vazut , deci e in top. Nici nu am ce spune , au fost destule subiecte =]]



So .. am văzut că trece lumea pe aici şi m-am gândit să trec şi eu , nu ştiu dacă trebuie şi părerea , dar eu una o zic.

1. Black Rock Shooter : Acesta e doar un OVA , nu e anime , dar e minunat . Personajele sunt splendide şi îmi plac puterile lor , iar faza cu flacăra de la ochiul lu' BRS e chiar originală şi îmi place asta. Povestea ? Grandioasă , ea mă atrage cel mai mult.

2. Shugo Chara : Da , ştiu e copilăros , dar e adorabil . Utau e aşa de drăguţă , în fine pur şi simplu o înţeleg pentru tot ceea ce face , iar de asemenea îmi place povestea , nu foarte mult , dar e acceptabilă

3. Clannad : Mi-am pus în gând să încerc şi ceva dramă , dar când văd că are şi comedie mă bucur deoarece drama nu este pe gustul meu , dar această poveste e o viaţă normală , dar totuşi fascinantă.

4. Spiral : Suiri no Kizuna : Mereu mi-au plăcut anime-urile pline de mister , detectivi şi cazuri . Spirală este de acest gen şi ştiu că mulţi au văzut anime-ul şi au o părere bună despre el , dar vă spun să ciţiţi şi manga deoarece merită

5. 11Eyes : Omg , am adorat mereu acest anime . Ideea cu noaptea roşie e superbă , iar Kakeru e aşa drăguţ , dar sincer e cam prostuţ .. s-a culcat cu tipa cu păr roşu ( I-am uitat numele ) şi îi zice Yukăi că o iubeşte.

După cum se vede " Naruto " nu e pe lista mea deoarece nu sunt fană a acelui anime cu ninja . Pace!
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

Topul meu se schimba de la putin timp la altul, deci e posibil sa mai trec pe aici 71

1) Vampire Knight / Vampire Knight Guilty - Ideea cu vampirii mi-a placut foarte mult, iar personajele sunt, aproape toate, foarte bine desenate. Mi-a fost foarte greu sa imi aleg pe cineva preferat. Povestea in sine a adus acest anime pe primul loc in topul meu, si mai ales din cauza incest`ului 9
2) Naruto Shippuuden - Da, Shippuuden, nu Naruto, pentru ca atunci cand personajele erau mici nu mi-a placut foarte mult animeul, uneori era perea plictisitor, dar acum, in Shippuuden, calatoria lui Naruto de a-l cauta pe Sasuke continua... Si mai ales ca sunt prezentate toate personajele din Akatsuki, fiecare cu povestea lor ^^
3) Gravitation - Cu toate ca a fost printre primele mele animeuri vazute, inca ramane in topul meu din cauza yaoi-ului. Nu se poate numi chiar yaoi, dar mi-a placut povestea dintre Shuichi si Domnul Eiri si traiam fiecare emotie a lor.
4) Death Note - Chiar daca povestea a fost cam complicata, mi-a placut mult sfarsitul pentru ca m-a facut sa plang. Cred ca acest anime a meritat extrem de mult sa il vad, deoarece a existat un sad ending...
5) Junjou Romantica - Tot un anime shounen-ai. Mi-au placut personajele si ca yaoi-ul se forma in mai multe cupluri, de obicei e decat unul. Si aici au fost parti sad, insa yaoi-ul a fost mai bun decat in Gravitation.

#Naruto si Naruto Shippuden- Pai, tinand cont ca Naruto a fost primul meu anime, deci este si primul in top ^ ^ Imi place mult de tot imaginatia lui Masashi, este extraordinaar Z_z si in plus is personaltatea lui Naruto o ador ^ ^

# Lovely complex- Chiar daca am vazut intr-o zi aproape toate episoadele, m-am indragostit de acest anime 8. Este asa bine gandit, iar cuplul format de Risa si Otani este supers chiar dacadaca e o diferenta inre ei ca de la cer la pamant : ))

#Death Note- Sincera sa fiu l-am adorat din prima 8 Este un anime bine gandit si il felicit pe artistul mang ^ ^

#Sa zicem Shakugan no Shana- nu ma omor dupa acest anime, dar este okay 0.0

#Inuyasha- Chiar imi place : x L-am vazut prima oara pe la 8 ani, si acum din nou : xEste foarte dragut ^ ^
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

1. Pandora Hearts : cu siguranţă unul dintre cele mai bune anime-uri pe care le-am văzut. 8 Povestea este originală și deși s-a terminat brusc o sa citesc și manga pentru a lămuri situația xD. Personajele sunt foarte bune, iar grafica pe mine, una, m-a impresionat.

2. Vampire Knight : cred că cel mai mult m-a impresionat grafica, pentru că ador detaliile pe care personajele le au la ochi (puţin ciudat -.-') , asta și pentru că îmi plac poveștile cu vampiri.

3. Lovely Complex : se poate întâmpla și în viaţa reală și arată că atunci când e vorba de dragoste nu contează statura sau astfel de lucruri ^^

4. Ouran High School Host Club : cel mai bun de gen romance/comedy pe care l-am văzut. nu cred că a fost un episod în care să nu râd xD

5. Naruto/Shippuden : a fost unul dintre primele pe care le-am văzut și chiar dacă a trecut de 200 de episoade, pentru mine povestea încă nu s-a învechit : D

1. Bineinteles Rozen Maiden - Ce poate fi mai dragut decat ele...? Si in plus povestea este minunata ...toate cele 7 papusi insufletite de maestrul lor cu Roza Mistica au inceput o lupta " Alice Game" dorind sa ajunga Alice , adica sa ajunga la perfectiune luand celelalte 6 Rosa Mistica pentru a il vedea pe Father ( creatorul) dar apare un Father fals care mai creaza o papusa . Aceasta castiga lupta dar sfarseste tragic .
M-a cam luat valul...
2. Code geass
3. Death Note
4. Vampire Knight
5. Nyan Koi! nu am vazut decat primul episod dar ..... es foarte tare si foarte amuzant : http://glothelegend.files.wordpress.com/...rge-21.jpg , Personajele sunt dragute : http://w7themes.net/wp-content/uploads/2...-koi22.jpg in plus pisica aia neagra seamana cu motanul meu ... doar ca Angi ( My cat) este alb . 10
Deasemenea o poveste foarte amuzanta : Un baiat care era alergic la pisici sparge capul unei statui dedicate acestora si este blestemat sa faca 100 fapte bune pentru pisici daca nu vrea sa se transforme in una 21
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcS01zy8m8SeBVZs5bp-eMS...rQLOe5hiNz]
[url] [Imagine: chibi_8577.gif]
Jumong, chibi-ul lui Dollydi [/url]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)