Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#21
Buna. Am citit si eu tot ficul cesta chair de cand a inceput sa-l scrii .
Ideea e originala ,
naratiune , ai dialog ai , descriere ai .
Vad ca ideeile tale vin pe banda rulata si asta chair imi aplce forte mult spre sa-o ti tot asa.
Sunt curioara ce se va inainte cu Kyle si Crisy , deoarece este si un ciopil al miljoc.
Chair de cand a inceput ea sa zica , ceva , noi cred ca ne-am dat sema imediat ca e vorba despre un copil al miljoc.
Doar un lcur mai am de spus , spur fic si adu , mai repede nextul ca astept cu amre nerabdare
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#22
Warning: sex scene


Capitolul 10


Mă uitam cum cei doi bărbaţi din viaţa mea jucau fotbal împreună cu socrul meu. Mă jucam cu paharul de limonadă în mână în timp ce îi priveam pe cei trei cu zâmbetul pe buze.
- Mă bucur atât de mult pentru că te-ai întors şi ai spus adevărul.
Mi-am mutat privirea pe chipul persoanei de lângă mine. Mama blondului îi privea pe cei din faţa ei cu zâmbetul pe buze. Şi-a pus paharul de suc pe masă şi m-a privit, luându-mă de mână.
- Kyle ne-a explicat de ce ai plecat! Of iubito! Probabil a fost atât de greu pentru tine!
Am zâmbit şi am strâns-o de mână. Annie mi-a întors zâmbetul şi şi-a pus o mână pe obrazul meu.
- Orice ai avea nevoie să ştii că sunt aici pentru tine! Am fost furioasă pe el pentru ce ţi-a făcut şi încă sunt supărată. Dar e fiul meu şi o să îl iert mai devreme sau mai târziu.
- Te înţeleg Annie! Ştiu cum reacţionează mamele! Dar acum nu vreau decât ca fiul meu să fie fericit şi eu la fel.
Femeia a aprobat din cap şi a vrut să mai spună ceva, dar nepotul ei a sărit în braţe şi a pupat-o pe obraz.
- Eu şi bunicul am câştigat! Tata e un bătrânel încet!
Am început să râdem amândouă, iar cei doi bărbaţi se apropiau de noi. Peter s-a aşezat pe şezlongul soţiei sale, punându-şi mâna pe capul nepotului său. Kyle s-a aşezat lângă mine şi mi-a pus picioarele pe genunchii lui. S-a aplecat şi m-a sărutat pe buze şi a început să îmi maseze pulpele.
- Mai păcălit draga mea!
L-am privit pe socrul meu şi am început să râd. În acel moment Kyle m-a strâns mai tare de piciorul drept.
- Îmi pare rău! Eram panicată în acel moment şi puţin speriată. Dar nu mai contează acum!
- Ai dreptate! Crezi că putem să îl luăm în această seară la noi?
În acel moment zâmbetul mi-a dispărut de pe buze. Mi-am întors capul şi l-am privit pe blond. Acesta le zâmbea părinţilor lui şi îl privea pe fiul nostru.
- Sigur că da tata! Eu şi Chrissy nu avem nici o problemă! Nu e aşa draga mea?
Şi-a întors capul şi m-a privit. Cu toate că avea zâmbetul pe buze, privirea lui era de gheaţă. Am înghiţit în sec şi am aprobat din cap. Jace a început să râdă, iar bunicul său l-a luat în braţe şi s-a ridicat. A ajutat-o pe soţia lui să facă acelaşi lucru.
După ce ne-au pupat şi şi-au luat la revedere au dispărut. După ce s-a asigurat că părinţii lui au plecat, blondul s-a ridicat de pe şezlong. Am oftat şi am făcut acelaşi lucru în timp ce bărbatul îşi întindea spatele.
- Vrei un masaj?
Şi-a întors capul şi m-a privit surprins. I-am zâmbit şi i-am arătat şezlongul cu mâna. Acesta a ridicat din umeri şi şi-a dat jos tricoul, apoi s-a aşezat pe scaunul lung. Am simţit că rămân fără aer în momentul în care şi-a dat tricoul jos. M-am aşezat lângă el şi mi-am pus mâinile pe spatele lui. Am început să le mişc uşor, urcând spre umeri. Blondul scotea câteva gemete, fapt care m-a făcut să zâmbesc.
- Eşti foarte încordat! Când te-ai relaxat ultima oară?
- Azi când mi-am petrecut timpul cu Jace! Ah ce bine! Chiar acolo! Mmm! Dar azi dimineaţa m-a trezit secretara să vadă dacă am păţit ceva.
- Ai multe pe cap de când ai rămas cu firma, nu?
- Cam aşa ceva! De obicei Hazel are jumătate din responsabilităţi, dar de când şi-a anunţat logodna mi le-a lăsat mie până după nuntă şi luna de miere.
- Noua secretară, hă?
- Cred că o să o dau afară! Nu mi-a pus sare în cafea şi nici nu a vărsat-o pe mine. Şi mă cam enervează pentru că vorbeşte într-una şi mă deranjează cu fiecare detaliu inutil.
- Ai uitat de piper! Dacă vrei pot să mă întorc şi să fiu secretara ta! Oricum Jace o să fie la grădiniţă din toamnă.
- Nu mersi!
Am oftat şi mi-am apăsat mai tare palmele pe coastele lui, intenţionat. Blondul a scos un sunet ciudat care m-a făcut să râd. E ciudat, dar mă simt atât de bine pentru că pot să îi simt pielea între mâinile mele. Ca atunci când am făcut dragoste. Noaptea trecută am făcut dragoste. A fost mult mai bine decât în urmă cu cinci ani. Mult mai bine! Am putut să îi simt inima pentru că bătea la fel de tare ca a mea. Poate că a fost rece cu mine în dimineaţa asta, dar noaptea trecută mi-a arătat că ţine la mine. Dar mă iubeşte?
Când m-a concediat mi-a spus că mă iubeşte şi că îmi dă drumul ca să nu mă rănească şi mai tare. Dar asta a fost înainte să afle că i-am ascuns copilul. Ce simte acum pentru mine? Mă urăşte? Mă iubeşte? Vrea doar să se culce cu mine? Sau…
Deodată buzele lui s-au oprit pe ale mele. Şi-a pus mâinile pe talia mea şi m-a tras în braţele lui. Nici măcar nu mi-am dat seama când s-a întors şi când mi-am oprit eu mâinile.
M-a aşezat mai bine în braţele lui, despărţindu-mi picioarele. Mi-am închis ochii şi mi-am pus mâinile în părul lui, lăsând limba lui să îşi facă loc în gura mea. Mâinile lui îmi descheiau cei doi nasturi ai sacoului, expunându-mi sutienul roşu.
- Am crezut că am vedenii, dar chiar nu purtai nimic sub sacou.
- Ştii că îmi place să te tachinez!
Mi-a dat haina jos de pe corp şi mi-a acoperit sânii cu mâinile sale. Mi-am lăsat capul mai jos şi mi-am pus buzele pe gâtul lui. I-am lins uşor pielea, apoi am prins-o între dinţi, trăgând de ea. Blondul mi-a scos un sân din cupa sutienului şi mi-a strâns sfârcul între degete. Am scos un geamăt şi mi-am ridicat capul. Bărbatul a chicotit şi şi-a înlocuit degetele cu dinţii.
Am început să gâfâi şi mi-am trecut mâinile pe spatele lui. Blondul şi-a strecurat o mână între trupurile noastre şi şi-a deschis pantalonii. Ce pot să fac în momentul acesta? Să îl opresc sau să continuăm?
Înainte să decid m-a sărutat din nou, strecurându-şi mâna sub fusta mea. A început să îmi mângâie acea zonă care ardea, în timp ce limba lui încerca să o domine pe a mea.
Mi-a îndepărtat bikinii şi m-a lipit de el. M-a pătruns violent, în timp ce mă muşca de limbă. Mi-am pus mâinile în părul lui şi l-am tras de firele de păr. Kyle a scos un sunet aproape animalic şi m-a trântit pe şezlong, aşezându-se deasupra mea. Mi-a ridicat piciorul cu o mână şi mi l-a lipit de şoldul lui. Şi-a pus mâna liberă pe spătarul şezlongului şi s-a împins cu putere în mine.
Mi-a eliberat buzele şi am scos amândoi un geamăt. Se mişca din ce în ce mai rapid şi mai dur. Mi-am pus mâinile pe pieptul lui şi l-am zgâriat cu unghiile.
- Ah! La dracu’! De ce e atât de bine?
Îmi muşcam buzele să nu ţip de plăcere. Cu toate că era dur şi violent, nu făcea decât să îmi ofere plăcere. O plăcere de care o să devin dependentă foarte curând.
După secunde, minute, poate ore de plăcere, blondul a căzut peste mine. Amândoi gâfâiam, iar inimile noastre băteau în acelaşi ritm. Mi-am împreunat mâinile cu cele ale soţului meu şi am zâmbit când şi-a încrucişat degetele cu ale mele şi le-a strâns.
Poate nu ar trebui să fiu fericită. Eram soţia lui doar în acte şi în pat. Chiar el a spus-o. Chiar şi aşa nu era deloc rău să mă recunoască numai când are chef de sex. Nu era rău deloc!
Blondul s-a ridicat de pe mine şi şi-a trecut o mâna prin păr. M-a privit pentru câteva clipe, apoi şi-a încheiat pantalonii. Am tras aer în piept şi m-am ridicat la rândul meu de pe şezlong şi mi-am luat sacoul de jos. Bărbatul mă privea în timp ce îmi aranjam sânii în sutien.
- Cât mai ai de gând să ne jucam de-a şoarecele şi pisica?
- Nu prea te deranjează jocul nostru!
Mi-am ridicat capul şi l-am privit în ochi. M-am apropiat de el şi m-am oprit în faţa sa.
- Ai dreptate! Cu cât eşti mai dur, cu atât e mai plăcut!
I-am zâmbit şi am vrut să plec, dar blondul m-a prins de mână şi mi-a lipit trupul de al său.
- Pe zi ce trece mă conving mai mult că ai rămas aceeaşi tipă uşoară.
I-am dat o palmă destul de tare, reuşind să îi întors obrazul.
- Să îţi amintesc , prostule, că eram virgină în momentul în care m-ai violat!
Blondul şi-a mângâiat obrazul cu mâna liberă şi m-a strâns mai tare de încheietură.
- Atunci, dar după ce ai plecat de lângă mine? Cu câţi bărbaţi te-ai culcat în timp ce fiul meu se afla în cealaltă cameră? Cu câţi bărbaţi te-a prins fiul meu? Cu câţi?
Ţipa la mine în timp ce mă strângea puternic de încheietură. Lacrimile au început să îmi împânzească ochii, iar blondul devenea din ce în ce mai nervos. Mi-am ridicat braţul şi i-am mai dat o palmă, în timp ce lacrimile începeau să se prelingă pe obrajii mei.
- Taci! Nu ştii nimic! Cum poţi să spui că aş fi o târfă? Nu sunt! Nu am fost niciodată!
- Vrei să te cred?
- Ar trebui să ai încredere în mine, Kyle! Nu am lăsat nici un bărbat să se apropie de mine. Nici măcar unul! Mi-a fost prea frică! Am fost prea speriată şi eram însărcinată luate-ar naiba!
Mi-am eliberat încheietura şi m-am dat un pas înapoi. Îl priveam în timp ce lacrimile mi se prelingeau în continuare. Bărbatul strângea puternic din pumn şi mă privea.
- Ştii foarte bine că pe tine te-am iubit mereu. Numai pe tine! Acum sunt soţia ta! Cu toate că te-ai căsătorit cu mine doar ca să îl ai pe Jace lângă tine, vreau să fiu fericită! Pentru că niciodată nu am încetat să te iubesc, la dracu’!
Am tras aer adânc în piept şi am simţit că pieptul mă înţeapă. Mi-am şters lacrimile cu încheietura şi am privit peluza. Mă durea atât de tare faptul că mă considera o târfă. Nu i-am dat niciodată nici un motiv să creadă asta despre mine.
Când mi-am ridicat din nou capul, blondul se afla lângă mine şi privea casa.
- M-am căsătorit cu tine ca să mă culc cu tine. Nu numai pentru fiul nostru! Nu o să poţi fi fericită pentru că nu o să îţi ofer fericire. Toate gesturile tandre sunt false. Să nu dau de bănuit oamenilor.
- Ce simţi pentru mine?
- Te-am iubit! Te-am iubit atât de mult, iar acea iubire s-a transformat în obsesie. Dacă te gândeşti la tot ce s-a întâmplat cu cinci ani în urmă, vei afla şi de ce te-am violat.
A tras aer în piept şi a plecat. Am căzut jos şi am început să plâng şi mai tare. Acum ştiu sigur că nu mă iubeşte şi că nu mă va iubi niciodată! De ce trebuie să fie atât de greu? De ce nu putea totul să fie diferit? De ce?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#23
Salut! Lanna aici! Imi cer scuze ca nu am comentat si capitolul trecut. Dar acum sunt aici si am sa iti las un comm dublu.
In primul rand, capitolul trecut a fost foarte interesant. Povestea devine din ce in ce mai atragatoare.
Capitolul acesta e la fel de genial ca toate celalte capitole. Nu pot sa cred ce nemernic e acel Kyle. In locul ei nu l-as mai iubi. De fapt, doar o foloseste pentru a-si satisface poftele.
Naratiunea a buna, la fel si descrierea. In aceste doua cazuri nu am ce spune. Insa foloseste fraze mai lungi sau cel putin aranjeaza-le in asa fel sa suna mai bine. Din nou, prea multi "m-am". Ai putea sa te lipsesti de cativa.

Cam atat si spor la scris. Nimeni nu e perfect. Toti facem greseli.
Soarele-i felinar ascuns printre stele
Ce straluceste in visele mele.
Iar carte-ai regina,cu parul de aur,
In ochii de gheata ascunde-un tezaur.

Fantana-i oglinda ce-n somn a cazut
Cand regele vulpe cu oaste-a trecut,
peste mosia lui cioara-mparat
Caruia viata el i-a crutat
.

Dincolo de adevar:
http://animezup.com/forum/showthread.php...407&page=1
KatieÈš;
http://animezup.com/forum/showthread.php...569&page=1

[Imagine: chibi_5539.gif]
Iasym

#24
Capitolul 11


Stăteam pe canapeaua din sufragerie şi mă uitam la televizor. Sau mai bine spus mă uitam prin televizor. Jace se încerca să facă un puzzle cu Jamie. Schimbam canalele de la televizor fără să fiu atentă la ele. Degetele mele se jucau pe telecomandă.
- Urăsc afacerile!
Hazel s-a aşezat lângă mine şi şi-a întins picioarele, iar fratele ei s-a apropiat de fiul şi prietenul său. Mi-am îndreptat privirea spre şatenă şi mi-am lăsat capul pe umărul ei. Am aruncat telecomanda pe fotoliu şi mi-am întins şi eu picioarele.
- Hai să organizăm o petrecere a burlăciţelor! Dar numai noi două! Vreau să recuperăm toţi anii în care ai fost plecată!
- Nu poate! Trebuie să aibă grijă de fiul ei!
Mi-am ridicat capul şi l-am privit pe blond. Acesta se juca cu Jace şi cu Jamie şi nici măcar nu se uita la noi. Sora lui a început să se încordeze şi să îşi strângă uşor pumnul. Am bătut-o uşor pe picior şi i-am zâmbit.
- Şi tu poţi să ai grijă de fiul tău! Punem petrecerea în altă zi! Sau ai nevoie de o zi liberă să faci sex cu una din dansatoarele la bară?
Kyle şi-a ridicat capul şi mi-a aruncat o privire furioasă, în timp ce sora lui se abţinea să nu râdă. Am ridicat lejer din umeri şi am rămas cu zâmbetul pe buze.
- Tati ce înseamnă sex?
Hazel a început să râdă, iar Jamie dezaproba din cap. Mi-am pus mâna la gura, încercând să îmi ţin râsul în frâu. Soţul meu s-a ridicat în picioare şi l-a luat în braţe pe micuţul blond. A ieşit cu el din încăpere, fără să mai spună nimic.
Am răsuflat uşurata şi m-am aşezat mai bine în canapea. Jamie s-a ridicat de pe covor şi s-a aşezat pe canapeaua din faţa noastră.
- Sunteţi incurabile!
- Hei el a început primul! Se crede super macho, dar Chrissy nu trebuie să stea cu Jace non-stop!
- Hazel are dreptate! În plus căsnicia noastră este de formă şi dacă prietenul tău nu ţine la imaginea lui, eu ţin. Şi încă foarte mult!
- Scuze că spun, dar ai ştiu în ce te bagi când ai acceptat să te căsătoreşti cu el!
- Da! Normal că ştiam! Dar eu nu mă culc cu secretarul meu în timp ce ar trebui să lucrez şi să îmi menţin reputaţia.
- S-a culcat cu secretara lui?
- Cu cea nouă! A angajat-o acum două zile şi cu prima ocazie a băgat-o în birou şi i-a tras-o.
Fata a oftat şi a lovit cu pumnul braţul canapelei. Brunetul şi-a trecut o mână prin păr şi a evitat să mă privească.
- Nu te simţi vinovat, Jamie! Faptul că prietenul său se laudă cu aventurile lui sexuale demonstrează că a rămas acelaşi puşti imatur din liceu. În plus şi eu pot să joc după regulile lui, dacă mă calcă destul pe nervi.
Prietena mea m-a îmbrăţişat şi m-a sărutat pe obraji.
- Asta e fata mea!
- Haz’ ar fi bine să plecăm!
- Corect! Cina cu părinţii noştri! Te sun să stabilim petrecerea, bine?
Am aprobat din cap şi m-am ridicat de pe canapea împreună cu prietena mea. I-am condus până uşă şi mi-am luat la revedere de la ei. Am stat în pragul uşii şi i-am privit. Jamie şi-a sărutat logodnica înainte să îi deschidă portiera şi să o ajute să se aşeze în maşină. După ce a închis uşa a înconjurat maşina şi s-a urcat înăuntru. Când am auzit sunetul motorului m-am dat un pas în spate şi am închis uşa.
Am oftat şi m-am apropiat de scări. Mi-am pus mâna pe bară şi am început să urc treptele. Probabil Kyle era nervos în momentul acesta şi cu siguranţă o să ne certăm din nou. Ne-am căsători acum o săptămână şi ne-am certat aproape în fiecare zi. Dacă lucrul acesta nu o să se oprească prea curând, viitorul fiului meu v-a include multe certuri.
Am deschis uşa camerei noastre şi m-am apropiat de baie. Am aprins becul şi am dat drumul la duş. Am oftat şi am început să mă dezbrac de haine. M-am strecurat în duş şi am închis uşa. Apa caldă a început să prelingă pe pielea mea.
Picăturile de apă parcă sunt lacrimile pe care le-am vărsat aproape în fiecare zi. Mi-am imaginat de atâtea ori momentele pe care le trăiesc acum. Dar erau atât de diferite. Kyle era fericit că eram lângă el şi în fiecare zi mă făcea să îl iubesc şi mai mult. În fiecare dimineaţă mă trezeam în braţele lui şi făceam dragoste până adormeam din nou. Dar ar fi trebuit să mă gândesc şi la partea negativă. La adevăratul Kyle! Ar fi trebuit să ştiu că atunci când îi răneşti orgoliul îl răneşti şi pe el.
Am oftat şi mi-am trecut mâinile prin păr şi mi-am lăsat capul pe spate. Mi-am închis ochii şi am lăsat apa să îmi lovească faţa.
Am fost întoarsă brusc şi lipită cu spatele de peretele duşului. Mi-am deschis ochii şi l-am văzut pe soţul meu. Era gol! Gol şi în duş alături de mine!
Şi-a strâns un pumn în părul meu şi mi-a apropiat chipul de al lui.
- Îţi place să mă umileşti, nu? Sau să încerci să faci asta! Hai să îţi arăt cine conduce aici!
Şi-a lipit trupul de al meu şi m-a pătruns violent. Am ţipat şi mi-am pus mâinile pe umerii săi, încercând să îl îndepărtez de mine. Dar puterea mea era infirmă pe lângă a lui.
A început să se împingă în mine din ce în ce mai tare. Am început să gem şi mi-am pus mâinile pe spatele lui. Am început să îl zgârii cu unghiile, încercând în zadar să îl îndepărtez de mine.
- Ah! Poţi să faci ce vrei! Nu o să ieşi de aici până nu termin!
Mişcările lui erau din ce în ce mai violente. Se comporta ca un animal. Nu! Ca un prădător! Iar animalul eram eu!
A început să mă muşte de sâni şi de gât. Se comporta ca în acea noapte în care m-a violat. Nu mai asculta nimic, nu mai gândea. Furia era cea care îl ghida. Furia era cea care îi domina gândirea în acest moment.
Am început să plâng, dar nu avea nici un rost. Nu avea cum să îşi dea seama că plângeam. Cu siguranţă credea că picăturile de apă erau cele care se scurgeau. Tot ce puteam să fac era să aştept! Să aştept să termine cu mine. Să nu mă mai folosească.
Cu toate că era violent, trupul meu nu suferea. Reacţiona la fiecare atingere şi la fiecare pătrundere a blondului.


*


M-am îmbrăcat cu halatul alb şi am ieşit din baie. Am făcut câţiva paşi în cameră şi m-am întors cu faţa spre uşa băii. Bărbatul a ieşit din încăpere cu un prosop înfăşurat în jurul taliei.
M-a privit pentru câteva clipe, apoi s-a întins în pat, frecându-şi ochii cu degetul mare şi arătătorul. Am tras aer în piept şi m-am apropiat de el.
- De ce nu te-ai dus la noua secretară ca să îţi descarci nervii?
- Pentru că Lara are de lucru şi eu mi-am luat liber. Nu ţi-a plăcut? Sau voiai să fiu şi mai dur?
- EÅŸti un cretin! AcelaÅŸi mucos din liceu!
Bărbatul s-a ridicat brusc şi m-a privit furios. Şi-a aplecat capul şi l-a apropiat de al meu.
- Ei bine ai un copil cu acest mucos şi mai eşti şi căsătorită cu el!
- Doar pentru copilul meu! Deşi nu ar fi trebuit niciodată să îţi spun adevărul. Nu o să faci altceva decât să îl influenţezi negativ.
- Chiar aÅŸa?
Şi-a încrucişat mâinile pe piept şi m-a privit cu un zâmbet ironic pe buze.
- Ce exemplu poţi să îi dai? Când te culci cu secretara ta, în timp ce el şi mama lui te aşteaptă acasă? Tu eşti cel care a spus că trebuie să menţinem aparenţele. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu eram eu cea care a intrat în birou în timp ce tu şi draga ta Lara făceaţi sex pe birou? Ce s-ar fi întâmplat dacă Jace ar fi fost cu mine?
- Ţi-am spus destul de clar că nu vreau să vii la companie!
- Ţi-e teamă că aş fi putut să descopăr ceva? Lucru care s-a şi întâmplat?
- Vrei să îţi fiu fidel? Tu poţi să faci acelaşi lucru? Cu câţi te-ai culcat de când te-ai întors aici?
I-am dat o palmă peste faţă. Capul lui nu s-a mişcat, nici privirea. Continua să mă privească în timp ce se încorda. M-a apucat brusc de braţ şi m-a tras aproape de el.
- Când o să înţelegi că te iubesc pe tine? Când o să vezi,o să simţi asta Kyle? Nu te-ai săturat să mă răneşti? Jace e aici cu tine şi te adoră! Nu trebuie să te mai comporţi ca un animal rănit pentru că personajul nu ţi se mai potriveşte!
- Nu o să uit niciodată ce ai făcut! Şi o să te mai rănesc până când o să am eu chef!
Mi-a dat drumul şi m-a împins câţiva paşi înapoi. Mi-am pus mâinile în jurul corpului şi am început să plâng.
- Mai devreme sau mai târziu fiul nostru o să îşi dea seama că toată iubirea ta pentru mine e o prefăcătorie.
- Atunci o să îi explic de ce mă comport aşa cu tine! Dar nu o să fac nimic ca să te iubesc din nou. Absolut nimic!
- Ha! Ştii… cei mai mulţi îşi dau seama că iubesc persoana de lângă ei în momentul în care îi pierd. Sper doar ca iubirea ta să nu vină prea târziu.
- Nu o să vină niciodată!
- Înseamnă că voi dispărea la un moment dat! Şi o să fie perfect pentru tine pentru că nu va trebui să suferi.
Mi-am şters lacrimile cu palma şi am ieşit din cameră. Am stat câteva clipe lipită de uşă, apoi m-am îndreptat spre camera fiului meu. Am tras aer în piept şi am deschis uşa încet. Am intrat în încăpere şi am lăsat uşa între-deschisă. M-am apropiat uşor de micuţul meu şi m-am aşezat lângă el pe pat. Blondul dormea liniştit, în timp ce în braţele lui se afla un ghepard mare.
Am zâmbit şi l-am sărutat pe frunte. O lacrimă a căzut pe obrazul lui şi i-am şters-o.
- Eşti atât de fericit acum! Nu ştiu cât o să mai rămân lângă tine, micuţul meu, dar o să încerc să profit de fiecare clipă. Vreau să îţi văd zâmbetul în fiecare zi. Şi pe cel al tatălui tău. Chiar dacă el nu mă crede, îl iubesc. Mult de tot! Şi sunt sigură că o să îţi găsească o mamă grozavă după ce eu nu o să mai fiu.
M-am întins lângă el şi l-am sărutat pe obraz. Am început să îl mângâi pe cap şi am încercat să opresc lacrimile care voiau să iasă din nou la iveală.
- Te iubesc Jason! Şi o să o fac mereu!
Mi-am închis ochii şi am oftat.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#25
Salut din nou! Am trecut din nou pe aici cand am vazut ca ai postat un cap nou.
Sincera sa fiu, Kyle mi se pare un nesimtit. Si ce daca nu i-a spus ca are un copil? Ar fi fost mai bine asa. Inseamna sa stia cum o sa reactioneze si cum o sa se poarte cu ea mai in colo. In concluzie, Kyle e personajul pe care il urasc cel mai mult din fic. Pe langa faptul ca se poarta cu ea ca si cum ar fi un obiect, si pe langa faptul ca e sotul ei, o inseala cu oricine ii cade in mana. Daca mai continua asa, si ea o sa faca la fel. Doar ca sa-i faca in ciuda. Insa nu vreau sa se intample asta.
Naratiunea, dialogul si povestirea au fost destul de bune, insa mai taie din dialog. Mi se pare prea mult.
Am vazut cateva greseli, una fiind chiar la inceput. Pune pe cineva sa iti citeasca capitolul, dupa aceea posteaza-l.

Cam atat. Cand postezi urmatorul capitol, anunta-ma.
Soarele-i felinar ascuns printre stele
Ce straluceste in visele mele.
Iar carte-ai regina,cu parul de aur,
In ochii de gheata ascunde-un tezaur.

Fantana-i oglinda ce-n somn a cazut
Cand regele vulpe cu oaste-a trecut,
peste mosia lui cioara-mparat
Caruia viata el i-a crutat
.

Dincolo de adevar:
http://animezup.com/forum/showthread.php...407&page=1
KatieÈš;
http://animezup.com/forum/showthread.php...569&page=1

[Imagine: chibi_5539.gif]
Iasym

#26
Capitolul 12


- Mulţumesc Antonia!
Secretara a făcut o plecăciune şi s-a retras. Mi-am luat ceaşca de cafea de pe birou şi am sorbit din ea. Fratele meu a închis un dosar şi şi-a luat şi el cafeaua în mână. S-a ridicat de pe scaunul său şi s-a apropiat de mine. S-a aşezat pe colţul biroului şi m-a privit, în timp ce lua o gură din băutură.
- Nu prea te descurci, nu?
S-a încruntat şi a mai luat o gură de cafea, în timp ce priveam teancul de dosare de pe birou.
- Trebuie să ajung la zi cu toate detalii. Urăsc că tata mi-a lăsat firma pe cap, mai ales acum. Ajută-mă Chriss!
Am zâmbit şi am ridicat din umeri.
- Şi ce vrei să fac?
- Jumătate din firma asta e ta! Vino să lucrăm împreună! Amândoi împărţim titlul de preşedinte.
- Nu pot să fac asta! Adică mi-a fost uşor să mă ocup de surcursala din Viena, dar aici e centrul companiei. Şi în plus Kyle nu ar fi de acord cu asta.
- Mda şi mie mi-a fost mai uşor să conduc afacerile din Franţa, dar aici chiar nu pot face faţă. Şi în curând o să fiu tată! Nu vreau ca fiica mea să crească cum am crescut noi. Te rog Chriss! Şi părerea lui Kyle chiar nu mă interesează! Te rog!
Am oftat şi am băut din cafea. Matt mă privea şi aştepta un răspuns. Mi-am închis ochii pentru o clipă şi mi-am prins buzele între dinţi.
- Bine! Dar încep de mâine!
Şi-a lăsat ceaşca pe birou şi mi-a luat-o pe a mea din mână, făcând acelaşi lucru. M-a ridicat de pe scaun şi m-a strâns în braţele lui.
- Mulţumesc surioară! Eşti cea mai tare!
M-a sărutat pe obraz şi am rămas îmbrăţişaţi pentru câteva clipe. M-am aşezat din nou pe scaun şi am continuat să îmi privesc fratele.
- Åži nepotul meu unde este?
- L-am lăsat la tata! Nu au mai petrecut mult timp împreună! Acum probabil sunt printr-un raion de jucării sau de dulciuri.
- Omul acesta o să ne transforme copii în nişte răsfăţaţi!
- Să o facă cu ei dacă nu a făcut-o cu noi, nu?
Brunetul a aprobat din cap şi a zâmbit trist.
- Am fost acum câteva zile la mormânt şi i-am spus mamei despre Kate şi despre copilul nostru. Îmi doream atât de mult să fii aici şi să vorbească cu fetiţa mea şi să îi spună cât de mult o va răsfăţa.
- Te înţeleg perfect! Când am aflat că sunt însărcinată îmi doream atât de mult să fie lângă mine şi să mă sprijine. Dar amândoi trebuie să trecem peste asta şi în plus ne avem unul pe celălalt, nu?
Ne-am împreunat mâinile şi ne-am zâmbit. Brunetul s-a aşezat în genunchi şi şi-a pus capul în poala mea. Am oftat şi am început să îi mângâi părul, în timp ce el şi-a pus mâinile pe genunchii mei.
- Uneori stau şi mă gândesc cum ar fi fost viaţa noastră dacă i s-ar fi descoperit boala la timp. Cum ar fi fost să o vedem înconjurată de nepoţi. Să îi crească cu aceeaşi dragoste şi cu acelaşi zâmbet cu care ne-a crescut şi pe noi.
- Cred că o să ne întrebăm asta toată viaţa!
A vrut să mai spună ceva, dar telefonul său l-a întrerupt. A oftat şi s-a ridicat. M-a sărutat pe frunte şi s-a întins să îşi ia mobilul.
- Da? Da eu sunt Matt Schyler! Poftim? Acum? La ce spital? Da! Ajung imediat!
A început să fie agitat. S-a apropiat de scaunul său şi şi-a luat sacoul de pe spătar.
- Ce s-a întâmplat?
- Kate e la spital! Micuţa Sophie vine mai devreme! Unde dracu’ sunt cheile alea?
- La ce spital e?
- Spitalul Central! Chriss uită-te sub dosarele alea. Unde e şi telefonul?
- E în mâna ta! Haide te duc eu acolo!
A aruncat dosarele pe care le ţinea în mână şi s-a apropiat de uşa. Mi-am luat geanta de pe scaun şi am început să îmi caut cheile de la maşină. Brunetul îndepărta pe toată lumea din calea noastră sau mai bine spus a sa, în timp ce eu încercam să ţin pasul cu el.
Am coborât cu liftul până în parcare şi mi-am scos cheile din geantă. Am dezactivat alarmă, iar Matt a sărit în maşină înainte ca eu să îmi deschid portiera. M-am urcat la volan şi i-am pus poşeta în braţe brunetului. Mi-am pus centura şi am pornit motorul.
- Haide Chriss!
Mi-am dat ochii peste cap şi am ieşit din parcarea clădirii. Bărbatul mi-a deschis geanta şi a luat telefonul.
- Îl sun pe tata şi pe socrii mei! Încearcă să accelerezi!
- Matt merg cât de repede pot! Vrei ca fiica ta să se nască cu tatăl în spital şi cu mătuşa în închisoare?
A mormăit ceva şi a început să sune întreaga familie. Am zâmbit şi m-am concentrat asupra drumului. M-am asigurat înainte să depăşesc automobilul din faţa mea şi l-am privit cu coada ochiului pe brunet. Mâinile lui tremurau pe tastatura telefonului meu în timp ce încerca să formeze numărul socrului său.
Un nou membru al familiei Schyler se va naşte în această zi. Am deschis puţin geamul şi am tras aer în piept. Cel puţin nepoata mea îl va avea pe tatăl ei lângă ea din primele secunde de când se va naşte.
Am zâmbit când am auzit vocea tremurată a fratelui meu în timp ce vorbea cu tatăl soţiei lui. Am semnalizat pentru a intra în parcarea spitalului. Am oprit motorul maşinii şi mi-am dat jos centura de siguranţă.
- Ce naiba Chriss? Unde suntem? Soţia mea naşte şi tu ai chef de cumpărături?
Am deschis portiera şi mi-am dat ochii peste cap. M-am dat jos din maşină şi mi-am luat geanta şi am aruncat-o pe bancheta din spate şi mi-am luat telefonul de la brunet.
- Am ajuns nebunule! Dă-te jos!
Bărbatul şi-a dat repede centura jos şi a ieşit din maşină. A închis portiera şi s-a îndreptat spre intrarea clădirii. Am încuiat maşina şi am alergat după fratele meu, încercând să ţin pasul cu el.
Asistentele de la recepţie l-au chemat pe doctorul care se ocupa de Kate. Matt se plimba dintr-un loc în altul până când doctorul şi-a făcut apariţia.
- Matt! Trebuie să vii cu mine şi să mă ajuţi să îţi aduc fetiţa pe lume.
Şi eu şi fratele meu l-am privit pe bărbatul în halat alb. Un zâmbet larg s-a instalat pe buzele amândurora, iar doctorul ne privea la rândul lui cu un zâmbet.
- Sean! O Doamne!
Cei doi bărbaţi şi-au dat mâinile şi s-au îmbrăţişat. Doctorul a chemat o asistentă şi l-a trimis pe fratele meu cu ea ca să se pregătească. După plecarea celor doi, bărbatul s-a uitat la mine.
- A trecut ceva timp, Christina!
Am zâmbit şi l-am îmbrăţişat. L-am strâns în braţe şi l-am sărutat pe obraz. M-am dat câţiva paşi în spate şi l-am privit. Părul său brunet era acum blond, însă ochii negri au rămas aceeaşi.
- Chrissy, Sean! Mereu o să rămân Chrissy pentru prieteni!
A zâmbit şi m-a tras din nou în braţele lui. M-a sărutat pe obraz şi m-a privit în ochi.
- Mami! Mami!
M-am uitat în spatele meu şi l-am văzut pe fiul meu. Am zâmbit şi l-am luat în braţe. Blondul l-a privit uimit, apoi m-a privit pe mine.
- Fiul meu, Jace! Jace spune-i bună ziua domnului Sean!
- Bună ziua!
Bărbatul şi-a lărgit zâmbetul şi l-a ciufulit pe micul blond pe cap.
- Spunem Sean, micuţule! Salut Kyle!
Mi-am întors capul, iar soţul meu era în spatele meu. A zâmbit şi a dat mâna cu doctorul apoi şi-a pus mâna pe umărul meu şi m-a strâns uşor de el. O asistentă şi-a făcut apariţia şi i-a spus medicului că e timpul.
- Nu mai am timp să discutăm! Trebuie să îţi aduc nepoata pe lume! Mi-ar plăcea să ne întâlnim la o cafea, Chrissy!
- Oricând Sean!
Kyle m-a strâns mai tare de umăr şi am încercat să nu mă strâmb. Sean a plecat împreună cu asistenta, iar soţul meu mi-a eliberat umărul de sub presiunea mâinii lui. M-am întors cu faţa la el şi l-am văzut pe tata care era aşezat pe una din micile canapele din sala de aşteptare.
Am trecut pe lângă soţul meu şi m-am apropiat de tata. M-am aşezat lângă el şi l-am lăsat pe fiul meu jos.
- Mami, Sophie o să vină acum pe lume? În sfârşit o să o văd?
- Da scumpule! În sfârşit o să o vezi!
A zâmbit larg şi s-a dus în braţele bunicului său. Au început să citească împreună o revistă, în timp ce soţul meu s-a oprit în faţa mea.
- Hai să mergem să bem o cafea! Nu am reuşit să beau azi deloc!
L-am privit pe tata, iar acesta mi-a zâmbit. Am aprobat din cap şi m-am ridicat de pe scaun. Blondul a luat-o înaintea mea şi s-a îndreptat spre cafenea. A explodat când m-a văzut în braţele lui Sean. Sunt sigură de asta! Dar nu cred că o să facă o scenă de gelozie aici. Dar acasă o să ne aştepte altă ceartă. Mai mult ca sigur.
M-am aşezat la o masă, în timp ce soţul meu s-a dus să cumpere cafea. Mi-am lăsat telefonul pe masă şi am oftat. Mi-am pus coatele pe masă şi am început să îmi frec tâmplele cu degetele. O să explodeze când o să afle că o să lucrez la firma tatei.
Mi-a pus un pahar de cafea în faţa împreună cu două plicuri de zahăr şi o mică cutiuţă de lapte şi un pai. Am tras aer în piept, iar blondul s-a aşezat pe scaunul de lângă mine.
Am luat zahărul şi laptele şi le-am turnat în cafea. Am început să le amestec cu paiul, în timp ce mi-am lăsat obrazul în palma dreaptă. L-am privit pe blondul cu coada ochiului, iar acesta învârtea agitat paiul şi era încordat. Am oftat şi am luat o gură de cafea.
- Dă-i drumul! Explodează!
Am luat din nou o gură de cafea şi l-am privit. Bărbatul a zâmbit şi a băut la rândul său din cafea.
- Ar trebui să o fac?
Mi-am dat ochii peste cap şi am băut din nou din cafea. Când mi-am îndepărtat paharul de la gură, o pereche de buze s-au aşezat peste ale mele. Ochii mei i-au întâlnit pe cei ai blondului, în timp ce ne sărutam.
Ne-am despărţit buzele cu un ultim sărut tandru. Bărbatul a continuat să stea aplecat asupra mea şi să mă privească în ochi.
- Nu am de ce să fiu gelos pe Sean pentru că ştiu că e ca un frate pentru tine!
M-a sărutat încă odată şi s-a întors pe scaunul lui. Şi-a luat cafeaua în mână şi a băut din ea.
- Mă bucur! Kyle am decis să lucrez cu fratele meu la firmă!
Şi-a oprit paharul deasupra gurii şi m-a privit. După câteva clipe a lăsat paharul jos şi a oftat.
- Am mai avut discuţia asta!
Am oftat la rândul meu şi mi-am sprijinit mâinile pe masă.
- Kyle nu pot să stau închisă tot timpul în casă. Matt are nevoie de mine! Nu face faţă situaţiei.
- Åži fiul nostru?
- O să am grijă de Jace! Dar trebuie să faci şi tu acelaşi lucru! Nu poţi fi tatăl lui numai când îi spui poveşti şi când ai zile libere. Matt o să fie ocupat cu fiica lui şi o să fiu mai solicitată decât el cel puţin în următoarele două săptămâni. Te rog! Încearcă să mă înţelegi!
Mi-am pus o mână peste mâna lui şi l-am privit. A luat o gură de cafea şi mi-a strâns mâna. A oftat şi mi-a zâmbit.
- Bine! Dar trebuie să ne ocupăm amândoi de Jace. Nu vreau să crească într-un mediu plin de servitori care au grijă de el.
- Nici eu nu vreau asta! Mulţumesc!
M-am aplecat şi l-am sărutat pe buze. Blondul şi-a încrucişat degetele cu ale mele şi mi-a răspuns la sărut. Mi-am pus mâna liberă pe obrazul lui şi l-am mângâiat.
Ne-am despărţit buzele şi ne-am privit în ochi cu zâmbetul pe buze. Cred că lucrurile începeau să se schimbe între noi. Sau cel puţin asta voiam. Să fiu fericită!
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#27
Buna din nou!
Ca de obicei, ma uimesti cu fiecare capitol pe care il postezi. Desi Kyle incepe sa fie mai bland, pentru mine tot un nemernic e. Nu stiu de ce mi se pare asta, insa e la fel de egoist si protector cand vine vorba de sotia. Insa intr-un mod ciudat de rau. Daca el are voie sa se ... cu toate secretarele, si ea are voie sa se angajeze la firma tatalui ei si sa isi ajute fratele. Si faza cu Sean. Am crezut ca va tipa sau o va lovi. Ceva de genu. Insa a fost cat se poate diferit. Asta ma surprins cel mai mult. Dar tot cred ca o foloseste doar pentru poftele trupului, se joaca cu ca asemenea unui pisici cu un soarece, inainte de a-l servi la cina.
In general, toate bune si frumoase. Insa nu ai scapat de propozitiile cu prea multi "si". Greseli gramaticale sau de ortografie nu am vazut si nici nu am cautat sa fiu sincera.
Imi place cum evolueaza povestea pana acum. Abia astept sa aduci urmatorul capitol.
Cam atat.
Soarele-i felinar ascuns printre stele
Ce straluceste in visele mele.
Iar carte-ai regina,cu parul de aur,
In ochii de gheata ascunde-un tezaur.

Fantana-i oglinda ce-n somn a cazut
Cand regele vulpe cu oaste-a trecut,
peste mosia lui cioara-mparat
Caruia viata el i-a crutat
.

Dincolo de adevar:
http://animezup.com/forum/showthread.php...407&page=1
KatieÈš;
http://animezup.com/forum/showthread.php...569&page=1

[Imagine: chibi_5539.gif]
Iasym

#28
Capitolul 13


Continuam să privesc dosarele de pe birou care se înmulţeau cu fiecare oră. Am aruncat dosarul din mâna mea pe birou şi m-am întins în scaunul din piele. Mi-am lăsat capul pe spate şi am oftat.
Îmi ador nepoţica care e o bijuterie de copil, după fiul meu, desigur, dar ar fi putut şi ea să mai aştepte câteva zile. Patru ore închise în camera asta uitându-mă mereu peste foi şi rapoarte şi tot felul de hârtii şi nici măcar nu am ajuns la un sfert din ele.
Mi-am pus degetele pe tâmple şi am început să le masez. Chiar aveam nevoie de o pauză. Kyle avea dreptate! Munca de birou e o adevărată bătaie de cap. Să fii secretară era mult mai uşor.
Am tras aer în piept şi am tresărit când am auzit soneria telefonului. Am întins mâna şi am apăsat pe butonul alb.
- Domnul Fitzwilliams doreşte să discute cu dumneavoastră.
Mi-am împreunat sprâncenele şi am început să mă gândesc. Cine naiba mă căuta la ora? Fitzwilliams, Fitzwilliams, Fitz… Sean!
Mi-am îndreptat spatele şi am zâmbit.
- Fă-mi legătura Antonia!
Mi-am luat degetul de pe buton şi am pus mâna pe receptor. Când am auzit sunetul scurt al aparatului, am luat receptorul şi l-am dus la ureche.
- Sean! Mă bucur să te aud!
- Înseamnă că accepţi să ne vedem la o cafea? Chiar acum?
Nu era momentul cel mai bun pentru o pauză şi mai ales pentru că în ultimele ore am băut o grămadă de cafea, dar pentru un prieten vechi puteam să fac o excepţie.
- Dom’s Coffee încă mai există, nu?
- Acelaşi loc pe care îl ştii! Jumătate de oră?
- Ne vedem acolo!
Am pus receptorul la locul lui şi am expirat aerul din plămânii mei. M-am ridicat de pe scaun şi mi-am întins corpul, apoi mi-am aranjat hainele. Mi-am luat telefonul, cheile de la maşină şi geanta şi m-am uitat prin încăpere. Cu toate că dosarele de pe biroul meu mai aveau puţin şi cădeau la podea, m-am apropiat de uşă şi am ieşit.
Chiar aveam nevoie de un moment de respiro şi o cafea cu dragul şi arătosul Sean era exact ceea ce aveam nevoie. Dacă nu ar fi existat Kyle în viaţa mea şi dacă doctorul acesta nu ar fi fost cel mai bun prieten al fratelui meu, poate acum aş fi fost căsătorită cu el.
Am zâmbit la acest gând şi am deschis uşa din spate a clădirii, îndreptându-mă spre maşina mea. Am dezactivat alarma şi m-am urcat în BMW înainte să fiu oprit de vreun angajat cu alt dosar în mână.
Mi-am pus geanta pe locul de lângă mine şi am băgat cheile în contact. M-am privit în oglindă pentru a mă asigura că nu arat ca un fel de zombi care se hrăneşte numai cu cafea şi cu disperare.
După o mică retuşare a machiajului am pornit motorul maşinii şi am ieşit din parcare. Jace! Probabil se plimba printr-un parc împreună cu bunicii lui. Desigur Annie era singura care se juca cu el, iar cei doi bărbaţi cu siguranţă vorbeau despre afaceri sau despre faptul că acum copii lor conduceau afacerile familiei. Kyle! Sper doar să nu facă din nou sex cu secretara lui. Dracu’ să o ia pe aia!
Am strâns volanul mai tare în mâini la acel gând idiot, dar probabil adevărat, care îmi trecea prin cap. Am oprit automobilul la un semafor şi am deschis geamul. Mi-am sprijinit cotul de portieră şi mi-am luat telefonul în mână când am auzit un sunet de clopoţel.

Te descurci? Îmi pare atât de rău Chriss, dar abea îi fac faţa lui Sophie, iar Kate e ocupată cu interviul bonelor. O să încerc să grăbesc lucrurile. Te iubesc!


Am zâmbit şi m-am uitat la semafor. Mai aveam patruzeci de secunde până la schimbarea culorii. Am zâmbit şi mi-am întors privirea spre ecranul telefonului.

Acum sunt în pauză şi una de care chiar am nevoie. Nu o să te mint şi o să îţi spun că îmi vine să o omor pe Antonia când îmi aduce şi mai multe dosare. Dar încerc să fac faţă. I-am cerut tatei ajutorul aşa că stai cu fetiţa ta şi bucură-te de ea. Chiar o meriţi. Te iubesc! Pupă-le pe fete din partea mea.

Am aruncat telefonul pe scaun la timp. Am continuat să merg în timp ce încercam să îmi dau seama dacă mai ştiam unde se află cafeneaua mea preferată.
Am încetinit când am intrat pe strada pe care mi-o aminteam şi am început să mă uit în stânga şi în dreapta.
Am pus frână şi am semnalizat când am văzut semnul cafenelei. Am lăsat maşina în parcarea de lângă clădire şi am oprit motorul. Mi-am luat geanta şi telefonul de pe scaunul de lângă mine şi am scos cheile din contact.
Am deschis portiera şi m-am dat jos din maşină, apoi am activat alarma. Am intrat în cafenea şi m-am uitat în jurul meu, căutându-l cu privirea pe bărbatul cu care trebuia să mă întâlnesc.
L-am văzut cu un meniu în faţă la masa de lângă fereastră. Aceeaşi masă la care stăteam de fiecare dată când veneam aici. M-am îndreptat cu paşi rapizi spre el şi m-am aşezat pe fotoliul din faţa lui.
- Îmi pare rău dacă am întârziat! Am o grămadă de dosare pe cap!
- Nu e nici o problemă! Am ajuns acum cinci minute.
Am zâmbit şi mi-am lăsat geanta pe scaunul de lângă mine şi mi-am pus telefonul şi cheile de la maşină pe masă. Blondul mi-a întins meniul şi i-a făcut semn unei chelneriţe să vină spre noi.
- Cu ce vă pot servi?
- O cafea neagră!
Fata a notat în carneţelul ei, apoi şi-a întors privirea spre mine. Sean încă îmi ţinea întins meniul. Am zâmbit şi am privit-o pe chelneriţă.
- Dom încă mai face fantasticul lui latte macchiato?
- La fel de dublu ÅŸi cu vanilie!
Pe buzele mele au apărut un zâmbet larg, iar blondul a început să chocotească.
- Spune-i lui Dom că e pentru clienta lui preferată şi răsfăţată.
Fata şi-a întors privirea spre Sean şi a încercat să înţeleagă ce a spus. Într-un final a scris în carneţelul ei, apoi s-a retras. Bărbatul a pus meniul la locul său în suport şi m-a privit.
- Ştiam că Matt o să se întoarcă aici, dar nu ştiam că şi tu te-ai întors. E o adevărată surpriză.
M-am întins în fotoliu şi l-am privit.
- Nici eu nu am crezut că o să mă întorc. A fost o hotărâre pe care am luat-o fără să mă gândesc prea mult.
Bărbatul a aprobat din cap, iar privirea lui a coborât pe mâna mea stângă. I-am urmărit ochii şi am observat că îmi privea inelul de logodnă şi verigheta. Inele pe care Kyle mi le-a dat în aceeaşi zi fără nici o ceremonie.
Chelneriţa s-a întors cu băuturile noastre şi cu o farfurie cu câţiva biscuiţi. Preferaţii mei! M-am uitat la ea, iar aceasta mi-a făcut cu ochiul. Mâna lui Dom!
Mi-am luat ceaşca în mână şi am sorbit din băutură. După ce am înghiţit-o mi-am închis ochii câteva clipe şi am zâmbit mulţumită. A rămas la fel de perfectă cum mi-o aminteam.
Am lăsat ceaşca pe masă şi mi-am sprijinit coatele pe ea. Mi-am pus palmele pe antebraţe şi l-am privit pe cel din faţa mea.
- Deci eşti căsătorită cu Kyle Webster!
Mi-am deschis gura, apoi am închis imediat şi am început să râd. Am luat un biscuite de pe farfurie, iar doctorul a luat o gură din cafeaua lui.
- Cum ţi-ai dat seama?
Am muşcat din biscuite, iar bărbatul şi-a lăsat ceaşca pe masă. S-a sprijinit de spătarul fotoliului şi mi-a zâmbit.
- Marea ta iubire! Şi acum o săptămână când ne-am întâlnit la spital îmi arunca fulgere din ochi care probabil m-ar fi ucis dacă erau adevărate.
Am început să râd şi am băgat restul de fursec în gură. Am luat o gură din băutura mea şi mi-am pus palma pe obraz. Am zâmbit şi mi-am privit inelul cu diamant de pe deget.
- Şi fiul tău chiar seamănă cu el! Şi cel mai tare mă surprinde faptul că ai un fiu cu el.
Am oftat şi l-am privit. Zâmbetul meu probabil s-a transformat în unul trist pentru că blondul m-a privit cu compasiune înainte de a-şi duce ceaşca de cafea la gură.
Mi-am ridicat capul şi mi-am pus ambele mâini sub bărbie. Înainte să apuc să spun ceva replica lui m-a lăsat fără cuvinte.
- E urma violului, nu e aÅŸa?
Mă uitam prostită la el. Şi-a lăsat ceaşca jos şi a oftat. Şi-a pus coatele pe masă, în timp ce mâinile mele au alunecat pe masă. Bărbatul a zâmbit şi m-a luat de mâna pe care se afla verigheta mea.
- Matt a fost foarte furios când ai fugit de aici. Şi când a aflat că eşti însărcinată a vrut să se ducă la Kyle şi să îl omoare în bătaie. Şi ştiu totul pentru că eu l-am convins pe fratele tău că nu merită să se murdărească cu unul ca Webster.
Am oftat şi am încercat să îi zâmbesc. I-am strâns mâna şi l-am privit.
- Am plecat pentru că nu puteam să trăiesc aici. Riscam să mă întâlnesc cu Kyle peste tot. Mai ales că Hazel era prietena mea cea mai bună şi nici măcar ea nu ştia ce s-a întâmplat. Când am ajuns la Viena am aflat că sunt însărcinată. În acel moment am început să plâng. De fericire şi de teamă. Matt a fost primul care a aflat, dar mi-au trebuit patru luni ca să îi pot spune tatei că sunt însărcinată şi că am fost violată şi…
- Nu trebuie să îmi spui toate astea dacă nu vrei!
Mi-am închis ochii ca să alung lacrimile şi am tras aer în piept. Mi-am deschis ochii şi i-am arătat doctorului un zâmbet trist.
- Întotdeauna mi-a fost uşor să îţi spun ce mi se întâmplă, Sean!
Acesta a zâmbit şi m-a strâns de mână. Mi-am luat ceaşca în mână şi am dus-o la gură.
- Acum când m-am întors m-am angajat la firma lui Kyle. Şi nici măcar nu mi-am dat seama că urma să fiu secretara lui. Voiam doar să fiu independentă, să nu îl am pe tata care să îmi plătească facturile. Şi când l-am revăzut toate sentimentele mele au revenit. Iubirea, ura, pasiunea, frica. Toate amestecate în sufletul meu şi abea reuşeam să le deosebesc. Ne-am tachinat unul pe celălalt, ne-am lăsat conduşi de pasiune şi la final ne-am despărţit. Am plecat de la companie.
Am oftat şi am dus din nou ceaşca la gură, iar blondul şi-a băut cafeaua.
- Apoi tata l-a adus pe fiul meu aici şi asta m-a obligat să îi spun lui Kyle adevărul. Când şi-a văzut fiul a început să plângă şi a fost foarte fericit. Dar fericirea lui nu era şi pentru mine. Ne-am certat, ne-am reproşat multe lucruri şi la final am ajuns să mă căsătoresc pentru fericirea fiului meu.
Mi-am împreunat mâinile şi mi le-am pus sub bărbie. Am tras aer adânc în piept şi l-am privit. Blondul mă privea cu zâmbetul pe buze şi muşca dintr-un biscuite.
- Încă îl iubeşti?
Am zâmbit.
- Nu am încetat niciodată să îl iubesc. Dar el crede ce e mai rău despre mine şi nu face altceva decât să mă rănească. E foarte fericit şi îl iubeşte pe Jace, dar…
- Nu face acelaÅŸi lucru ÅŸi cu tine!
Am oftat şi am dezaprobat din cap. Mi-am luat ceaşca de pe masă şi am băut restul de băutură. Am lăsat cana pe masă şi m-am aşezat mai bine în fotoliu.
- Vrei sfatul meu Chrissy?
Am aprobat din cap ÅŸi l-am privit.
- Divorţează! Viaţa care te aşteaptă alături de Kyle nu e tocmai bună. În ultimii ani s-a culcat cu o mulţime de femei şi nu s-a deranjat niciodată să le asculte. Doar le folosea, apoi le arunca! Faptul că te sacrifici pentru fiul tău e un fapt nobil, Chrissy, dar el o să crească înconjurat de minciună şi asta o să îl afecteze mai târziu.
- Dacă divorţez, Kyle o să mi-l ia. Asta a fost motivul principal pentru care m-am căsătorit cu el.
- Dacă te lupţi cu el, tu o să câştigi. Kyle vrea doar un moştenitor. De unde ştii că nu se prefaci când e cu Jace? Chrissy eşti orbită de dragoste! Încearcă să vezi dincolo de aparenţe şi de teatrul pe care îl afişează Kyle. Te-ai rănit odată destul de grav încât să te facă să fugi de aici. Nu îl lăsa să mai facă asta odată.
Am oftat şi mi-am întors capul spre fereastră. Oare Sean avea dreptate în legătură cu soţul meu? E în stare Kyle să se prefacă în faţa fiului său? O Doamne de ce trebuie să fiu mai confuză pe zi ce trece?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#29
Capitolul 14


Am căzut amândoi epuizaţi pe pat. Mâinile lui continuau să îmi acopere sânii, în timp ce stătea cu pieptul lui era lipit de spatele meu şi amândoi gâfâiam. Bărbia lui era sprijinită de umărul meu, iar răsuflarea lui caldă îmi lovea obrazul.
Am început să eliberez cearşaful de sub strânsoarea pumnilor mei. Blondul mi-a muşcat lobul urechii şi şi-a luat mâinile de pe sânii mei, după ce i-a mai strâns odată în palmele sale. Am gemut iar soţul meu s-a aşezat lângă mine şi a tras aer în piept.
M-am întors cu faţa la tavan şi mi-am tras cearşaful peste trup. Mi-am pus o mână pe abdomen şi mi-am pus braţul pe ochi, trăgând lacomă aer în piept.
Am putut să simt mirosul ţigării în aer, iar cearşaful a început să se mişte. Cu siguranţă blondul s-a învelit cu el. Şi-a strecurat un picior între coapsele mele şi m-a tras mai aproape de el. Mi-am luat braţul de la ochi şi l-am privit. Privea tavanul şi zâmbea, în timp ce se juca cu ţigara din mâna lui.
- A fost foarte drăguţ cum ai încercat să acoperi gemetele!
A început să chicotească şi a tras din ţigară. Am înghiţit în sec şi am încercat să îmi alung din cap gândurile cu ce s-a întâmplat mai devreme. A fost atât de dur şi pasional încât îmi era frică ca fiul nostru să intre în cameră şi să ne prindă în timp ce făceam sex. Mi-am muşcat buza de jos şi am zâmbit în colţul gurii. Frica pe care am simţit-o până a terminat a intensificat plăcerea din corpul meu.
Bărbatul s-a întors pe o parte şi şi-a strecurat o mână sub cearşaf. Numai avea nici o ţigară în mână. Mâna sa a atins sânul meu şi a început să îl mângâie cu mişcări blânde. Mi-am ridicat privirea şi m-am uitat la el. Mi-am lipit corpul de al său şi l-am sărutat pe buze. Limba lui şi-a făcut loc printre buzele mele şi a pătruns în interiorul gurii mele, întâlnind-o pe a mea. Mi-am pus ambele mâini pe chipul lui şi i-am tras capul mai aproape de al meu, adâncind sărutul. Limbile noastre se ciocneau, în timp ce degetele lui se jucau pe sfârcul meu.
După ce ne-am despărţit buzele, am început să le mângâi cu degetul arătător. Blondul a oftat şi şi-a luat mâna de pe sânul meu. Mi-am înconjurat talia cu ambele mâini şi m-a sărutat pe frunte. Şi-a lăsat obrazul pe capul meu şi a început să mă mângâie pe spate.
- Kyle!
- Hm?
- Chiar nu vrei să fim fericiţi?
Şi-a luat obrazul de pe capul meu şi a tras aer în piept. Mi-a prins bărbia între degetele sale şi mi-a ridicat-o. Ne-am privit în ochi, apoi blondul m-a sărutat uşor pe buze.
- Hai să ne culcăm! Mâine trebuie să plecăm amândoi devreme!
Mi-a sărutat din nou buzele, apoi şi-a luat mâinile de pe mine şi s-a întors cu spatele.
Am oftat şi am făcut acelaşi lucru. Mi-am pus mâinile în jurul trupului şi am lăsat lacrimile să se prelingă pe obrajii mei.
De fiecare dată când încercam să discut cu despre căsnicia noastră mă loveam de un perete. Un perete care era din ce în ce mai gros cu fiecare zi care trecea. Singura apropiere dintre noi e sexul. Dar nici măcar în acest domeniul nu este numai al meu. Trebuie să îl împart cu secretara lui nenorocită care arată mai bine şi e mult mai frumoasă decât mine.
Mi-am strâns pumnul şi l-am lovit uşor de inimă. Lacrimile continua să curgă din ochii mei, dar nu putea să suspin sau să îmi trag nasul. Nu aveam nevoie de mila lui.
Mă durea pieptul când respiram. Poate mă durea inima şi pieptul era cel care suferea consecinţele. Am plecat de aici să nu sufăr, dar m-am întors să fiu rănită mai tare. Nu o să îl fac niciodată pe Kyle să mă iubească. V-a trebui să îmi trăiesc viaţa împărţindu-l cu alte femei şi curăţându-mi fiecare rană.




*


- Nu îmi vine să cred că mâine e ziua cea mare! Mâine mă mărit, îţi vine să crezi?
Stăteam în camera şatenei cu o doză de bere în mână şi cu zâmbetul pe buze. Fata muşca copios din felia de pizza din mâinile ei şi privea visătoare tavanul.
- De asta nu trebuie să ne îmbătăm prea tare în seara asta. Altfel tatăl tău o să te ducă în braţe când o să te conducă la altar.
După ce a înghiţit a început să râdă şi şi-a luat doza de bere. Le-am ciocnit şi am băut amândouă din ele. Am luat o felie de pizza de pe masă şi am muşcat din ea. Mi-am închis ochii şi am savurat fiecare părticică pe care o mesteca.
- Annie încă face cea mai grozavă pizza.
- Da! O să îmi fie dor de casa asta şi probabil mama şi tata o să o vândă.
Am muşcat din nou din felia de pizza şi am privit-o surprinsă pe prietena mea.
- De ce să o vândă?
- Casa asta e imensă Chriss! Tu, Kyle şi Jace locuiţi în casa voastră, iar eu şi Jamie o să locuim în centru în apartamentul său. Mama tot timpul a vrut să aibă o casă mare şi să fie înconjurată de copii şi nepoţi. Şi de vreme ce copii ei şi-au luat zborul, iar nepotul ei nu stă cu ea, vrea să o vândă.
- Dar Annie adoră casa asta şi tu la fel!
- Ştiu dar e cam sinistru ca două persoane să locuiască într-o casă atât de mare.
Am aprobat din cap şi mi-am terminat felia de pizza. Priveam tavanul în timp ce mestecam. Îmi era foarte uşor să vorbesc cu Hazel, dar puteam să îi spun ce se întâmpla cu căsnicia lui?
- Te frământe ceva, Chriss?
Mi-am întors brusc capul şi am privit-o uimită. Era ca şi cum mi-ar fi citit gândurile. Cum făcea întotdeauna.
Şatena mă privea cu zâmbetul pe buze, în timp ce ronţăia un chips. Am oftat şi mi-am lăsat berea pe măsuţa din faţa mea.
- E vorba de Kyle, nu?
- Nu mă iubeşte!
- Sigur că te iubeşte! Nu fi prostuţă!
Am râs uşor şi mi-am ridicat privirea, pentru a întâlni ochii ei.
- Dacă m-ar iubi nu s-ar folosi de mine doar pentru sex. Şi mi-a spus-o verde-n faţă. Are de gând să menţină această căsnicie doar de aparenţă şi nu o să mă mai iubească niciodată. Şi mă doare!
Fata şi-a întins mâna şi mi-a atins colţul ochiului. Nu mi-am dat seama că plângeam, până când nu am văzut lacrima pe degetul prietenei mele. Aceasta s-a apropiat de mine şi m-a strâns în braţele ei.
- E rănit! E rănit pentru că i-ai ascuns copilul şi acele răni încă nu s-au vindecat.
- Şi eu sunt rănită! Şi am fost rănită timp ce cinci ani şi continui să fiu! Hazel nu am încetat niciodată să îl iubesc. M-a rănit, m-a violat, m-a jignit, m-a bruscat, dar tot timpul l-am iubit.
- Ştiu scumpo! Şi el te iubeşte cu toate că încearcă să nege. Te iubeşte!
- Dacă m-ar iubi nu s-ar culca cu secretara lui. Dacă m-ar iubi nu m-ar folosi pe post de damă de companie.
- Nu crezi că exagerezi?
- E foarte afectuos cu mine când îl însoţesc la evenimente şi e foarte mândru când partenerii şi clienţii lui îl felicită pentru căsătoria noastră şi pentru fiul nostru. Apoi când ajungem acasă se culcă cu mine şi atât. Se întoarce cu spatele la mine şi doarme.
Fata a oftat şi m-am mângâiat pe cap. Şi-a pus bărbia pe capul meu şi a continuat să mă mângâie.
- Am crezut că o să fie mult mai fericit acum că te-ai întors. Ştiu că e îl culmea fericirii pentru că îl are pe Jace lângă el. Chriss eu am fost cea care a stat lângă el zi şi noaptea după ce ai plecat.
Mi-am ridicat capul şi m-am îndepărtat puţin de ea. O priveam uimită, în timp ce prietena mea mi-a şters din nou lacrimile. Avea un zâmbet trist pe buze.
- S-a comportat ca un nebun. Camera lui a fost distrusă luni întregi şi aşa a rămas aşa de atunci. S-a mutat în camera de oaspeţi şi a refuzat să mai treacă pe acolo. L-a luat la bătaie pe Greg şi a reuşit să îl bage în spital.
M-am ridicat în picioare şi am privit-o cu ochii mari.
- Pe Greg? Gregory Tyler? Colegul nostru?
- Niciodată nu l-a simpatizat pe Greg şi după ce ai plecat tu a dat frâu liber unor zvonuri răutăcioase care l-au îmbolnăvit de nervi pe fratele meu.
- O Doamne!
Mi-am dus o mână la buze, în timp ce corpul meu a început să tremure. Am căzut pe perna pe care eram aşezat câteva momente mai devreme şi am privit podeaua.
- Tata şi Kyle s-au certat puternic, dar tata a reuşit să îi bage minţile în cap. Kyle a învăţat tot ce avea nevoie şi poate şi mai mult pentru a prelua compania. Şi de când a ajuns preşedintele şi-a vărsat toate necazurile în sex. Secretare, asociate, cliente, curve. Nu făcea nici o excepţie.
Mi-am ridicat privirea, iar ochii mei erau înconjuraţi de lacrimi.
- Ce zvonuri a răspândit Greg?
Şatena şi-a ferit privirea de a mea şi a luat un chips din farfurie şi refuza să mă privească în ochi. A început să îl ronţăie, căutând telecomanda.
- Hai să căutăm un film şi…
- Hazel!
A renunţat să mai caute telecomanda şi a oftat. Şi-a înghiţit chipsul şi m-a privit. Era tristă şi buza de jos îi tremura.
- A spus că te culcai cu el şi cu Kyle în acelaşi timp şi că ai plecat pentru că ai avortat copilul lui Greg.
Cuvintele ei m-au lovit ca un trăsnet. Mi s-a tăiat răsuflarea şi am privit-o şocată pe prietena mea. O lacrimă a plecat din ochiul meu şi a coborât pe obraz, apoi s-a desprins de bărbie şi a căzut jos.
- E o minciună! Iar Kyle ar trebui să ştie asta foarte bine pentru că eram virgină în noaptea în care m-a violat.
Şatena a aprobat din cap şi m-a tras în braţele ei.
- Ştiu scumpo! Niciodată nu am dat crezare zvonurile pentru că Tyler le-a inventat din cauza geloziei. L-ai refuzat pe el pentru Kyle!
- Ce s-a întâmplat cu el?
- S-a căsătorit cu Leah şi a pus mâna pe compania tatălui ei. Iar acum e cel mai mare adversar al lui Kyle.
- Doamne câte s-au întâmplat!
- Am crezut că odată cu întoarcerea ta fratele meu o să fie din nou fericit. Dar văd că e doar parţial. Şi o să avem o mare problemă la nuntă.
- De ce?
- Leah e asociata lui Jamie la barou. Şi ea şi Greg sunt invitaţi!
Mi-am ridicat capul şi am privit-o uimită.
- Adică o să îl revăd pe cel care a încercat să mă distrugă?
- Da! Şi cel mai tare îmi e frică pentru reacţia lui Kyle. Şi a lui Greg când o să afle că eşti soţia fratelui meu.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#30
Capitolul 15


Stăteam la barul restaurantului împreună cu cumnata mea, însă mintea mea nu era în altă parte şi nici nu puteam fi atentă la discuţia despre mica Sophie. Nici măcar nu ştiu cum să îi dau vestea lui Kyle. Întârziasem la cununia religioasă o jumătate de oră din cauza doctorului meu. Doamne! Trebuie să îi spun! Dacă îi mai ascund şi lucrul acesta cu siguranţă căsnicia noastră o să ajungă rău.
- Chrissy eşti atentă?
Mi-am ridicat capul şi mi-am îndreptat privirea spre Kate. Aceasta mă privea îngrijorată, în timp ce mă lua de mână. Am privit-o cu un zâmbet fals pe buze şi am încercat să caut iertare în privirea ei.
- Îmi pare rău Kate, nu mă simt prea bine.
- De ce nu…
- Christina Schyler!
Ne-am întors amândouă privirea spre vocea care a întrerupt-o pe cea care era lângă mine.
Dumnezeule! Mi s-a tăiat răsuflarea când l-am recunoscut pe bărbatul care stătea în faţa mea. Zâmbetul cinic de pe faţa lui era acelaşi pe care mi-l amintea. Urma de mustaţă de pe faţa lui îi dădea un aer arogant, care i se potrivea destul de bine. Părul negru era aranjat şi nu semăna deloc cu claia rebelă pe care o avea în liceu. Ochii căprui îmi aruncau aceeaşi privire care mă dezgusta. Un fior mi-a trecut prin tot corpul.
- Greg!
I-am spus numele cu un dezgust intenţionat pe care sper că l-a primit. A făcut câţiva paşi şi a ajuns lângă mine, în timp ce Kate a găsit o scuză şi m-a lăsat singură cu el. În acel moment voiam să o bată şi să o las pe Sophie fără mamă.
Bărbatul s-a sprijinit de bar şi m-a privit din cap în picioare, dând din cap mulţumit.
- Chiar speram să te văd aici! Ştiam că nu eşti atât de laşă încât să nu vii la nunta prietenei tale.
L-am privit câteva clipe, apoi m-am întors cu spatele la el şi am vrut să mă îndepărtez. M-a prins de braţ şi m-a smucit spre el, întorcându-mă cu faţa la el.
- Eşti la fel de atrăgătoare ca acum cinci ani! Şi dacă nu am fi la nunta asta te-aş trânti jos şi…
I-am tras o palmă peste faţă, iar furia începea să se instaleze în mine.
- Eşti un nemernic! Am aflat despre toate porcăriile pe care le-ai spus despre mine.
- Câteva minciuni ca să îl rănesc pe soţul tău unde îl doare cel mai tare. Nu ai pierdut deloc timpul. Te-ai întors şi l-ai prins în plasă pe dragul de Kyle.
- Dă-mi drumul!
- Mica şi inocenta Christina! Cât de mult m-am distrat când l-am văzut pe scumpul tău iubit distrus. Şi o să mă distrez şi mai mult când o să îl aduc în sapă de lemn.
- De ce faci toate astea?
- Pentru toate umilinţele tale. Umblam după tine ca un prost îndrăgostit şi tu te comportai cu mine ca şi cum aş fi fost clovnul tău. Dansam după cum îmi cântai tu.
- Am fost foarte clară cu tine Greg! Ţi-am spus de la început că îl iubesc pe Kyle şi nu ţi-am dat nici o aluzie că aş putea să te iubesc. Acum dă-mi drumul vreau să îmi caut soţul.
A început să râdă şi m-a tras brusc spre el şi m-a sărutat. Mi-am mărit ochii de uimiri şi am încercat să îl împing de lângă mine. Şi-a strecurat limba în gura mea şi un fior de dezgust s-a instalat în trupul meu.
- Dă-i drumul!
Amândoi am tresărit, iar brunetul şi-a luat buzele de pe ale mele , apoi mi-a eliberat braţul. M-am întors brusc şi l-am văzut pe Kyle care ne privea furios. Paharul de şampanie din mâna lui era gata să se spargă. Am înghiţit în sec, iar inima mea a început să bată cu putere.
Înainte să apuc să spun ceva blondul s-a apropiat de mine şi m-a prins de talie, trăgându-mă spre el. Mi-a lipit trupul de al lui şi m-a ţinut lângă el, posesiv. Brunetul a început să chicotească şi s-a dezlipit de bar.
- Uită-te la el Christina! E un animal! Şi animalul acesta o să te rănească! Dacă vrei părerea mea divorţează de el şi pleacă până nu e prea târziu. Dacă rămâi o să te rănească şi el şi eu!
- Nu avem nevoie de sfatul tău! Ar trebui să te ocupi de soţia ta Tyler! De a mea am eu grijă!
Bărbatul şi-a luat un pahar de şampanie de pe bar şi a trecut pe lângă noi. Mi-am ţinut respiraţia pentru o clipă şi am început să mă rog.
- Kyle…
- Scuteşte-mă! Data viitoare ia-ţi amanţii într-un loc mai retras. Sau aşteaptă până pleacă lumea.
Şi-a luat mâna de pe talia mea şi m-a privit dezgustat. Mi-a întors spatele şi a intrat din nou în restaurant.
Am făcut câţiva paşi şi m-am sprijinit de bar. Tremuram din toate încheieturile şi lacrimile îmi înţepau ochii. Mi-am ridicat capul şi am privit cerul înstelat şi am tras aer în piept. Mi-am ţinut ochii strâns pentru a împiedica lacrimile să mi se prelingă pe obraji.
Una din stele strălucea mai puternic decât celelalte. Am zâmbit trist şi am oftat.
- Dacă tu eşti steaua mea norocoasă, fă ceva şi ajută-mă să fiu fericită.



*


Blondul şi-a scos o valiză din dulap şi a pus-o pe pat. A deschis-o şi a început să îşi pună hainele în ea.
Am pălit şi inima mi s-a oprit. Îl priveam îngrozită în timp ce încercam să adun destulă salivă ca să înghit.
- Ce… ce faci?
- Trebuie să plec la San Francisco pentru câteva zile!
Am răsuflat uşurată şi m-am apropiat de pat. Bărbatul şi-a ridicat privirea pentru câteva clipe şi a zâmbit ironic.
- Nu aş pleca din propria mea casă. Te-aş da pe tine afară!
I-am prins braţul când voia să îşi pună o cămaşă în bagaj şi l-am făcut să mă privească.
- Kyle ascultă-mă!
Şi-a smucit braţul şi m-a privit furios.
- Eşti proastă? Cum poţi să te săruţi cu amantul tău când oricine te-ar putea vedea? Soţia lui sau chiar copilul tău?
- El m-a sărutat pe mine. M-a forţat!
- Åži eu sunt prostul satului!
S-a îndreptat din nou spre dulap şi s-a uitat în acesta. În loc să îşi ia o pereche de pantaloni a dat cu pumnii într-un dulap.
- Kyle…
- Te-ai culcat cu el de când te-ai întors? Sau de când ne-am căsătorit?
- Nu m-am culcat niciodată cu el. Mă dezgustă!
Şi-a dat capul pe spate şi a început să râdă puternic. S-a întors şi s-a apropiat de mine. M-a prins de braţ şi mi-a tras corpul spre al lui, în aşa fel încât trupurile noastre s-au ciocnit.
- Eşti aşa o ipocrită! Te-ai culcat cu mine şi cu el în acelaşi timp şi acum te prefaci dezgustată. Chiar eşti mai josnică decât am crezut.
- De ce nu mă crezi? De ce nu mă crezi niciodată?
- Pentru că m-ai minţit tot timpul! Acum cinci ani ai avut o relaţie cu Greg şi în acelaşi timp cu mine. Mi-ai ascuns copilul meu. Mi-ai spus de multe ori că mă iubeşti, iar cu prima ocazie te găsesc în braţele acelui nemernic cu buzele tale peste ale lui. De ce te-aş crede?
- Pentru că nu m-am jucat niciodată cu tine. Niciodată nu am fost cu Greg. De asta mă urăşte! De asta a răspândit zvonuri oribile despre mine. Şi tu ar trebui să ştii foarte bine că sunt minciuni pentru că tu ai fost primul meu bărbat.
- Nu am cum să ştiu pentru că eram beat. De unde sunt eu sigur că nu e adevărat faptul că ai avortat copilul lui Tyler?
I-am dat o palmă peste faţa şi l-am privit îngrozită. Stomacul mi s-a strâns când am auzit ultima lui întrebare. Lacrimile au început să se prelingă pe obrajii mei, în timp ce blondul continua să îşi ţină capul într-o parte şi să mă strângă de braţ.
- Cum poţi să spui asta? Nu aş ucide niciodată un copil. Mai ales copilul meu. Eşti crud, Kyle!
- Da sunt! Pentru că nu ştiu cu ce fel de femeie trăiesc. Cu ce fel de femeie sunt căsătorit. Ce fel de femeie e mama copilului meu.
- Una care te iubeşte şi căreia îi frângi inima cu acuzaţiile tale.
- Dacă i-aş face lui Jace un test de ADN te-ai împotrivi?
În acel moment parcă mă trăsnise. Îl priveam cu ochii mari şi inundaţi de lacrimi. Buza de jos îmi tremura şi am simţit că mi se înmoaie genunchii.
Blondul avea o privire furioasă amestecată cu tristeţe. Strânsoarea asupra braţului nu mai are atât de dură, dar încă era prezentă.
- Fă-o! Ca să afli odată şi pentru totdeauna că nu te mint, că nu am făcut-o niciodată.
Ne-am privit în ochi câteva clipe îndelungate, apoi mi-a dat drumul şi m-a împins un pas în spate. Şi-a închis valiza şi a dat-o jos de pe pat.
M-am apropiat din nou de el şi l-am prins de braţ.
- Te rog Kyle! Crede-mă! Dacă m-ai iubit vreodată ai şti că nu te mint. Inima ta ţi-ar spune-o.
M-a privit şi a încercat să mă îndepărtez, luându-şi valiza. A făcut un pas, dar l-am tras înapoi.
- Kyle, trebuie să îţi spun că…
- Nu mă interesează! Nu mai vreau să aud nimic de la tine! Când o să mă întorc o să divorţăm şi o să stabilim problema cu fiul nostru. Dar te avertizez, Jace o să locuiască nu mine.
Şi-a eliberat braţul şi a făcut câţiva paşi spre uşă.
- Kyle te rog ascultă-mă! Sunt soţia mea!
- Doar pe hârtie! Niciodată unde contează!
A ieşit din cameră şi a trântit uşa în spatele lui. Am căzut la podea şi am privit uşa momente lungi. Lacrimile continua să se prelingă pe obrajii mei în timp ce inima mea striga după Kyle.
Am început să plâng şi mi-am strâns braţele în jurul corpului. Totul era pierdut. Kyle o să divorţeze de mine şi o să îmi ia copilul. Totul pentru că nu mă crede. Nu poate să mă creadă. Gelozia şi furia lui nu îl lasă să gândească. Să mă audă. Doamne! Cât de mult îmi doresc ca totul să fie diferit.
Acum o să îmi trăiesc viaţa fără bărbatul pe care îl iubesc şi fără copilul meu. O să îl văd probabil o dată pe an sau de două ori, iar cu timpul el o să uite de mine.
De ce? Toate astea? Mai bine mor! Nu ar mai trebuit să sufăr atât de mult, iar Kyle o să sărbătorească toată viaţa moartea mea. Cel mai bun lucru pe care mi s-ar întâmpla ar fi să mor.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.654 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.371 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.119 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.133 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)