Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The girl and The vampire

#11
uhu:X:x....imi place capitolul asta:x...Eduard e vampirul:>:>...daca da va o fi relatie complicata:D...daca Rin nu prea il suporta...greseli nu am vazut:d...descriere ai:d...dialogul nu e sec:D...nu te lasa'...imi place mult ficul:X....astept nextu'...chu si gambate:*
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#12
Uuu...cool!^^
A inceput sa imi placa mult. Descrierea e buna, vad ca te mentii in forma in ceea ce priveste acest fic.
Curioasa e putin spus.
Oare ce va fi in continuare?
Ah....ma macina ideile xD
In concluzie, hai mai repede cu [,] continuarea!xD

#13
Ta-da!!! Nu scapati de mine ^_^ Another chpater! Enjoy!

Cap. IV


Abia acum am observat ca Eduard si aroganta lui m-au detaşat de toate gândurile ce credeam ca mă vor bântui întreaga zi. , iar sosirea micului meu frate mi-a adus un strop de lumina in sufletul pe care-l credeam pierdut in întuneric si suferinţa. Toata speranţa era contopita in zâmbetul sau larg, pe care-l afişa ori de cate ori mă zăreau ochii lui căprui. Parul de culoare saten -deschis , zburlit, ii dădea o infatisare hazlie, dar totodată angelica.

Întreaga stare de buna-dispoziţie m-a parasit când noaptea mi-a adus din nou gândurile menite sa-mi putrezească sufletul . Ce se va întâmpla acum, ca Emi s-a întors? E in siguranţa? As putea sa-l apar in caz de ar apărea demonul cu chip uman? Oricum ar fi, mi-as da viata pentru Emi, doar pentru a-l scoate din pericol. Nimic nu-l va atinge, atâta timp cat voi fi in viata …

Doamne, cat as fi dorit ca acei ochi insangerati sa nu-i mai fi văzut vreodată! Odată cu prima adiere a vântului ce a intrat prin geamul deschis de EL , infernul s-a instalat in camera mea. Infernul meu.

Ceasul bătu miezul noptii iar un fior rece imi trezise somnul. Buimaca, am aprins veioza alăturata patului, dorind sa închid geamul care se deschisese, cine ştie din ce cauza. Silueta din fata ochilor mei m-a lămurit din ce cauza fereastra nu era închisa.

S-a întors…

Cu întreaga mea fiinţa voiam sa-l dobor, sa mă năpustesc asupra lui, turbata de furie, si sa mă asigur ca nu va mai face pe nimeni sa treacă prin ce am trecut ,si inca mai trec eu. Degeaba doream acest lucru . Corpul îmi era paralizat in fata monstrului adăpostit in trupul atractiv al roşcatului.

Curând trăirile lăuntrice ieşeau la iveala. Mâinile si picioare îmi tremurau, ochii îmi lăcrimau, buzele mi le muşcam încercând sa mă calmez …
Se pare ca reacţia mea l-a amuzat pe tanar, pe buze afişându-se un zâmbet pe care mi-l voi aminti cat voi trai.

Oare chiar atât de penibil arătam? Cum am putut ajunge intr-un asemenea stadiu? Nu mai am deloc stăpânire asupra mea?

Atmosfera devenea din ce in ce mai tensionata, mai densa , iar timpul parca îngheţase pentru mine. Acea tăcere sufocanta a fost întrerupta de un glas angelic … de glasul LUI.
- Presupun ca acum va începe interogatoriul …
- C… Ce vrei sa spui?

Nu ştiu cum am putut şopti cele 4 cuvinte. Calm, intrusul s-a sprijinit de birou, începând sa se joace cu un creion lăsat intamplator pe masa.

- „Cine eşti? Ce esti? De ce-mi faci asta? Ce vrei? ” Ştii tu… întrebări frecvente.

Este oare posibil ca acest tanar degajat, relaxat, sa fie cel care in urma cu doua seri tremura in noaptea inundata de ploile torenţiale? Este el cu adevărat cel ce mă atacase?

- Ii vei face rău fratelui meu?
- Eşti fata in fata cu creatura ce poate sa-ti extragă si ultima farama de viata din tine, iar tu întrebi de fratele tău? E o lume plina de bestii acolo … nu ar trebui sa te gândeşti decât la tine.

Totul mi-a spus-o cu un zâmbet amar pe buze, uitându-se mereu pe fereastra deschisa.

- Ai vrut sa ajuţi o persoana acum doua nopţi, si uite ce ai patit. Marcata pe viata de un monstru care tânjea după sânge … ai ajuns o făptura demna de mila si compătimire…

Cu fiecare vorba spusa se apropia mai mult de mine , înaintând încet . Instinctiv mi-am imbratisat plapuma , ridicându-mă in picioare in pat. Eram in stare sa intru in peretele de care mă sprijineam , doar pentru a scăpa de el. Acesta si-a pus piciorul drept pe pat, si s-a aplecat spre mine.

Ii puteam simţi respiraţia de gheata ce îmi trimitea fiori pe şira spinării , ce-mi făcea inima sa-si accelereze bataile, de parca voia sa-mi iasă din piept si sa i se încredinţeze lui. Ce era acel sentiment … ? Frica ? Nu … ceva mai mult. Nu puteam sa-mi dau seama si mi-era teama sa aflu ce simţeam in acea clipa.

Mi-am întors privirea , iar ochii mi i-am strâns puternic, sperând ca va dispare , ca se va evapora in spaţiu. Prezenta lui mă sufoca, mă seca de puteri , îmi scotea la iveala laşitatea pe care nu ştiam ca o am. El scotea la iveala a doua latura a personalităţii mele … o latura mizerabila, dezgustătoare, pe care de multe ori mi-am închis-o in adâncul sufletului, ignorând-o. Dar acum… era dezlănţuita. Libera … Cine sunt eu cu adevarat? Rin din timpul zilei, cea mereu zâmbitoare , cea mereu protectoare cu prietenii si familia ei, sau creatura din fata necunoscutului, ce nu se putea măcar calma?

Si-a trecut mana ca de gheata prin parul meu, dezgolindu-mi gatul. Cu privirea cercetase locul vineţiu al gatului alb . Incet, si-a trecut degetele peste cele doua semne. Mă atingea cu mare grija, ca si când as fi fost o papusa de porţelan, care in orice clipa s-ar fi putut sparge…

*
Ochii si i-a deschis larg. Ce era acea atingere ? De ce durerea i se alina? Narile ii inhalau mirosul atât de dulce, si totuşi atât de dezgustător. Buzele reci ale tanarului erau presate pe gatul plin de sudoare al adolescentei, pe pata vânata care i-a lasat-o in acea noapte blestemata. Atat de firav era acel sarut , abia simtit. Daca in atingerea degetelor tanarului era nefericirea, atunci in cea a buzelor lui ii era materializat iadul ei.


Numai si numai al ei…

#14
wow, am trecut si eu pe aici destul de tarziu...din pacate. Imi place foarte mult mai ales daca e vorba despre vampiri, ideea e originala si asta imi place.
Greseli de tastare nu ai, dialogul nu este sec si descrierea este foarte buna, din punctul meu de vedere. Sper sa pui repede continuarea pentru ca ficul tau e bestial. Ai foarte multa imaginatie.
Dupa cum am mai spus astept cu nerabdare nextu si daca nu-l pui :die: :dead:

Kambate and spor la scris :love:

#15
Uhm, frumos!
Ca si celelalte capitole, acesta este la fel de bun.
Parca totusi nu mergea sa'i spui 'tanarul' acelui vampir..i mean....e un cuvant cam dur pentru un om asupru, mai ales de fapt pentru un vampir.
Totul e ok in rest, astept cu nerbdare urmatorul capitol!^^

#16
Vrei sa spune ..ce parerea am eu despre acest...fic atat de ..atat de...de ..
Mancinif:X?
Il iubesc ,il ador si as dori sa pui cate un capitol din 5 in 5 minute ..dar :(( nu s epoate asa ca ma multumesc mai rar ..
Mai nu pot spune ca nu il urasc pe tip ..ca ii face rau dar intr-un fel il ador ..adik :X
"Si-a trecut mana ca de gheata prin parul meu, dezgolindu-mi gatul. Cu privirea cercetase locul vinetiu al gatului alb . Incet, si-a trecut degetele peste cele doua semne. Ma atingea cu mare grija, ca si c
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#17
Uaaaa!...am aterizat si eu aici...dar nu m-am putut abtine!
Imi place ideea acestui fic, nu ai inceput ca altele cu fata care nu se teme si cine stie ce ii zice vapirului si chiar vre sa devina asa dintr-o data ea vampir...bla bla.


Il ador! Atunci cand vorbesti la persoana 1 imi place ca ai lucrurile clare, concise si nu incepi sa aberezi. Ai un stil simplu de a scrie, nu intri in detalii dar reusesti sa dai o imagine de ansamblu asupra situatiei. Nu ai lasat ca pe parcursul zilei sa fie dominata de problema ei, ceea ce chiar m-a surprins intr-un mod placut.

De abea astept sa termini urmatorul capitol....v sa vad care e faza cu vampiroiul asta!!! Si ce devenise ea?
[Imagine: 2e5s776.jpg]
Din focul iubirii adunam taciuni
Ce se nasc din incandescenta ploii de soare...
Unde-a ramas visul tainic de pe maini
Schitat de priviri cu-a lor patima-arzatoare?

[Imagine: k4fa84.jpg]
Noi suntem iluzii a ceea ce este muritor, iar scena este o iluzie a vieţii.
"El nu credea in nimic, cu exceptia viciului insasi si a unui zeu viu care exista pentru singurul scop de a face posibila satisfactia fata de rau."


[Imagine: chibi_2442.gif]
Emyleene, chibi-ul lui fake_fate

#18
Okay... intr-una din zilele astea imi voi lua lumea-n cap cu astfel de comm'uri. ;))
Ma bucur ca va place, si ca-mi cititi cu placere toate nebuniile nascocite de mintea mea :P

Cap. V



Intreaga noapte nu a putut dormi, iar petele vinetii din jurul ochilor dovedeau asta. In zadar, la micul dejun , Emi o bombarda cu fel de fel de

#19
Yey un capitol nou ..sti ma o senzatie de dejavu ...
Pot sa jur ca am mai citit ficul asta o data ..:-?....p bune ..:-?...
Si ..Deci ...nu sunt nebune [pe naiba ..]....stiu ca eu l-am mai citit undeva :-|
oarecum vreaudescrierea personajelor pt a gasi imaginile ..si aproo
Eduard Te omor daca pui mana pe Rin ..ea trebuie sa fie cuAden //
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#20
De ce nu pot sa fiu si eu prima, macar odata? Imi place foarte mult capitolul asta, descriere ai avut si dialogul nu a fost sec. Imi place foarte mult:love:, esti cu adevarat talentata :bravo:
Astept cu nerabdare nextu si sper sa fie cat mai repede ca de nu :die:
Acestea fiind spuse Bye-Bye
:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.613 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Today a girl,tomorrow a vampire Lara 2 2.443 03-03-2010, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)