Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Totally Dominated [*YAOI*]

Lovely.Chapter ...But dissapointed 39 Kitami died so fast? Wow ...Dante sure know how to sit at a coffe with death yep^^ ..
E ranit , Yuri a grija de ell ca pentru tine a incasat un glont si ai realizat finally ca simti ceva pentru el dance intr-un fel .
Enfin , Sper sa te 'loveasca' insipratia 21
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

Deci...deci a fost superb :X... sunt rea dar ma bucur ca a murit Kitami. Nu a facut decat sa profite de pe urma bietului Yuri in tot acest timp....si ma bucur si ca, in sfarsit Yuri si-a recunoscut sentimentele fata de Dante ( era si timpul)
Sper ca Dante sa nu fie grav ranit...sa se faca bine si sa ramana impreuna cu Yuri ca se vede de la o posta ca se iubesc
Ador felul in care scrii sa nu te opresti niciodata pupic
Bafta in continuare si nu ne lasa sa fierbem mult aici 24

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

bunaa! hug

MI'a placut chapteru la nebunie :chuu:
Nu'mi vine sa cred k Dante s'a bagat pt Yuri ...a fost asa sugoii 5
Si ma bucur k in sfarsit Yuri a spus ceea ce crede :pls:

Ahh a fost uncapitol grozavv,si abia astept NEXTUUU :ha: :perv:

so GAMBATE la scris hug
ja ne! :bye:

Yo, yo, yo si inca un yo. Iti spun ca imi place capitolul ^.^, ai de toate si numai stau sa enumar, ca as ocupa spatiul degeaba, dar totusi voi face o mica critica, dar e de bine fara frisca 78

(10-02-2011, 12:40 AM)Yaoi Queen A scris:
-Nu stii nimic! Se va intoarce si daca nu vom fi aici, ne va cauta pana ne va gasi! Stiu asta! asa face el! spusesem eu agitat si speriat, incepand sa ma plimb prin living dandu-mi frau liber emotiilor groaznice care ma stapaneau si ma faceau sa tremur atat de tare. 
-Pleaca de aici. Se va intoarce, am spus eu, oprindu-ma pentru a-l privi pe brunet. 

Poate te intrebi de ce am luat doar aceea propozitie si am subliniat-o 39. Exista si o explicatie ^.^ Din cate am observat ca faza cu plecarea de acolo, o spune tot Yuri, iar inainte mai apare o liniuta de dialog, care imi indica ca tot Yuri vorberste. Ai fi putut ca a doua liniuta de dialog si ar arata cam asa: =>
(10-02-2011, 12:40 AM)Yaoi Queen A scris: -Nu stii nimic! Se va intoarce si daca nu vom fi aici, ne va cauta pana ne va gasi! Stiu asta! asa face el! spusesem eu agitat si speriat, incepand sa ma plimb prin living dandu-mi frau liber emotiilor groaznice care ma stapaneau si ma faceau sa tremur atat de tare.Pleaca de aici. Se va intoarce, am spus eu, oprindu-ma pentru a-l privi pe brunet.

Sper ca ai inteles ce vreau sa spun si eu cred ca ar arata mai bine asa. A fost un sfat si daca vrei il respecti, daca nu asta e 106. Daca ma vezi mai rar dand comenturi pe la tine, sa sti ca eu tot iti citesc creatile si din cand in cand mai dau comenturi, fiindca eu dau comenturi, numai pe la cei care au cu adevarat nevoie de ele, dar din alea cam usturatoare.

Have a good day si astept nextul hug
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Pai chiar ma bucur ca domnul Kitami a murit, acum cei doi ar putea sa-si "continuie viata"3 Si ce marturisire a facut Yuri. Nu credeam vreodata ca tocmai el va spune toate acele lucruri, intr-un fel a marturisit ca-l iubeste pe Dante:perv:
Lucrurile incep sa se schimbe, dar asta inseamna ca povestea se apropie de final22
Imi cer scuze ca vin atat de tarziu, insa e mai bine decat delocpupic Succes cu urmatorul capitol si fa-l pe Dante bine3

M-ai facut cel mai frumos cadou de ziua mea!!!!! Awesome pun pariu ca Yuri o sa inceapa sa boceasca si sa ii spuna lui Dante cat de mult il iubeste sau ceva de genu:X Nu cred ca trebuie sa iti spun ca vreau NEXT ca nu mai rezist mul...Nu?4:love:
Mahatma Gandhi said "When I despair, I remember that all through history the ways of truth and love have always won. There have been tyrants, and murderers, and for a time they can seem invincible, but in the end they always fall. Think of it--always."


Ok, oficial trebuie sa iti spun ca ador ceea ce scri, iar capitolul asta a fost absolut genial.De la Dante pot spune ca ma asteptam sa faca ceea ce a facut, dar Yuri spunand clar si tare ca ii face placere sa se culce cu Dante...asta mi se parea absolut imposibil.
Cred ca nextul o sa fie si mai delicios...asa ca de abia il astept....See ya next time
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

Here's next ^^
Si, manu, eu de obicei continui propozitiile dupa punct daca e posibil, insa se pare ca am gresit acolo ^^ so tanx ^.^

Capitolul XX

Eram atat de speriat de situatia in care ma aflam incat nici macar nu mai puteam face o miscare. Corpul neinsufletit al lui Kitami era chiar langa picioarele mele, iar Dante isi pierdea mai mult din putere si parca durerea ii pusese stapanire pe tot trupul.
-Vino aici, ia-mi cheile din buzunar, sa plecam din locul asta, spuse barbatul, inca tinandu-se de umar.
Am ezitat inainte de a ma apropia, poate pentru ca mintea parca imi era blocata si intelesesem cu greutate cuvintele.
De indata ce am deschis automobilul negru, eu am urcat la volan iar Dante in dreapta soferului. Ar fi fost poate o pata de umor daca i-as fi spus ca nu stiam sa conduc prea bine o masina, insa am preferat sa tac si sa fac tot ce puteam eu mai bine.
Am inghitit in sec inainte sa pornesc masina, insa cand in sfarsit iesisem din parcare eram si mai agitat decat inainte. Nu eram expert in conducerea unei masini. De fapt, nici macar nu imi luasem carnetul... Pe langa asta, instructorul spusese ca sunt un vitezoman nenorocit dupa ce coborase traumatizat din masina atunci cand dadusem examenul.
Totusi, nici de acea data nu puteam sa ii ascult sfaturile in privinta vitezei. Masina in care ne aflam a tasnit pe sosea, insa ochii mei erau atintiti numai pe drum, ca niste faruri.
In scurt timp ii auzisem vocea brunetului, care nu vorbea cu mine, ci la telefon, dand exact adresa unde se afla blocul in care locuiam eu, cerand sa fie totul curatat in parcare. Dupa prima conversatie a urmat alta mai scurta, cerand unei persoane sa ajunga la adresa lui cat de repede posibil.
Imediat dupa ce a incheiat fara sa salute, am auzit un scanet de durere si telefonul care ii cazuse din mana.
-Mergem la spital, spusesem eu hotarat.
-Asta o crezi tu. Mergem la mine, contrazise el, facandu-ma sa ma incrunt.
-Nici vorba! Trebuie sa iti fie ingrijita rana!
-Am spus ca mergem la mine.
-Iar eu am spus ca mergem la spital, fi-ar sa fie! Nici nu te gandi sa mai zici ceva!
Tonurile noastre erau deja mai ridicate, iar eu ma agitam mai tare din cauza ca el nu accepta sa fie dus la spital. Chiar daca nu il priveam puteam sa imi dau seama ca il stresasem.
-La dracu, doar condu spre casa mea! Striga el, nervos.
-Am zis spital!
-Nu te certa cu mine!
-Nu ma cert! Tu esti incapatanat! De ce sa nu te duc la spital? Ai nevoie de ingrijiri medicale!
-Si voi avea parte de ele acasa! Stii foarte bine ca tot ce ajunge grav la spital, ajunge si la televizor, iar in starea mea nu prea cred ca le pot cere alora sa nu cheme televiziunea.
-Ah, perfect! Deci e grav! Deci starea ta e grava! Extraordinar! Genial!
Intr-adevar, sangele ii curgea siroaie pe brat, lucru care ma terifiase si nu am mai opus rezistenta cererii lui, pentru ca deja ma panicasem. Daca pierdea prea mult sange? Daca murea chiar langa mine?
Trupul incepuse sa imi tremure incontrolabil la acele ganduri monstruase, insa imi tinusem ochii pe drum, chiar daca mi s-au incetosat incetul cu incetul. Oare imi era atat de frica incat imi dadeau lacrimile? Frica imi era, cu siguranta, insa nu stiam daca era pentru situatia in sine, sau din cauza barbatului ranit din dreapta mea.
Mi-am trecut dintr-o data dosul palmei peste ochi, incercand sa le readuc claritatea, gest pe care Dante il observase.
-Hei, totul va fi bine, spuse el, pe un ton scazut, bland.
-Si tu? intrebasem eu, intorcandu-mi brusc capul spre el pentru cateva secunde, dupa care imediat am revenit cu priviea la drum.
Am auzit venind din partea lui un sunet scos din gat, care trebuia sa fie un fel de ras scurt, ironic.
-Mai ales eu.
Desigur, nu ma linistisem nici cand il auzisem atat de ferm convins ca avea sa fie in regula, insa am tacut. Urmarisem drumul spre casa lui, in timp ce urechile mele auzeau fiecare scancet aproape silentios al barbatului.
Cand in sfarsit ajunsesem inaintea casei lui, am oprit masina, coborand iute pentru a-l ajuta pe Dante. Insa inainte sa apuc sa ii deschid portiera, acesta o facuse deja, cu mana dreapta, care nu era ranita.
-Sunt ranit, nu invalid, spuse el, zambind parca obosit, dupa care stransese din dinti in incercarea de a nu arata cata durere suporta.
Usa casei lui se deschise brusc, din ea iesind doi barbati la costum si unul imbracat normal, cu pantaloni si camasa. Cei doi au vrut sa il ajute pe Dante sa merga inauntru, insa cand s-au apropiat, el ridicase mana dreapta in semn ca trebuia sa il lase in pace, si a inaintat, trecand pe langa ei.
-Daca nu faci ceva cu durerea asta, am sa tampesc, zise Dante, apropiindu-se de al treilea barbat.
I-am urmat si eu in casa, unde aflasem ca cel imbracat cu camasa era de fapt doctor, insa cat il examinase pe Dante, eu statusem pe scaunul de langa patul lui, cu privirea coborata. Nu voiam sa vad absolut nimic. Imi era frica pana si sa aud ceea ce vorbeau... sau mai degraba ce scanceta Dante.
Mi-am tinut capul in maini pe tot parcursul timpului in care doctorul dadea ocoluri si zicea ca mai bine ar fi fost daca era dus la un spital pentru o radiografie, desi osul nu parea a fi atins, iar glontul ii iesise pe partea cealalta. Eu m-am cutremurat ingrozit, insa, logic, Dante refuzase mersul la spital cu vehementa si cu toata puterea care ii ramasese.
Habar nu am cate ore petrecusem acolo, cu capul plecat si ochii inchisi, insa cand in sfarsit totul se terminase, doctorul ii aplicase bandajul care ii suspenda intregul brat stang si ii puse interdinctiile de rigoare, ca sa nu isi oboseasca bratul, sa nu il forteze si asa mai departe, insa oarecum ma linistise.
Imediat ce doctorul parasise camera, mi-am indreptat privirea hotarata spre Dante.
-Am ceva ce ma macina pe dinauntru, spusesem eu serios, punandu-mi mainile in san.
-Daca e stomacul, atunci frigiderul e jos in bucatarie, spuse el glumet.
-Amuzant. Cum dracului ai tras tu cu arma aia? Sigur stii sa tragi cu ea. Ai exercitiu. Am vazut cum tineai pistolul atat de sigur pe tine si apasai tragaciul fara mila. Apoi, ai trimis pe cineva la adresa mea, si ai zis sa curete tot ca si cum esti obisnuit sa omori pe cineva... Care e treaba?
-Ti-am spus ca nici eu nu sunt un simplu om de afaceri, motivase el, scurt, ridicand nepasator din umarul drept.
-Atunci ce dracului esti?
-Firma mea e de transport si fii sigur ca nu transportam alimente sau alte lucruri idioate.
-Poftim? intrebasem eu cascand ochii socat.
-Vrei sa repet?
-Adica transport de chestii ilegale?
-Exact, si sunt multi dealeri periculosi, iar eu trebuie sa port mereu o arma la mine. Astazi nu am avut una, pentru ca as fi scapat de Kitami ala din clipa in care a intrat pe usa.
Mi-am lasat capul in palme, oftand descurajat.
-Ceea ce inseamna ca o persoana nu te poate stii in siguranta niciodata, rostisem eu incet.
-Iti faci griji? intrebase el pe un ton inseninat.
-Logic, tampitule! am sarit eu brusc, ridicandu-mi privirea incruntata spre el. Daca pierdeai mai mult sange mureai acolo langa mine! Ce ma faceam?
-Fara mine? Sau cu cadavrul meu? intrebase el din nou pe un ton glumet.
-Ai chef de glume?
-Macar cand sunt tintuit la pat pentru cateva ore...
-Ore? Spune mai bine, zile! Nu te ridici din patul asta pana nu iti permit eu! Trebuie sa te odihnesti. E cea mai buna odihna...
-Abia rezist sase ore in pat... iar aia se intampla cand dorm... bine, excluzand orele de activitate in pat... doar atunci s-ar adauga mai multe ore...
-Oh, vei sta in patul asta, fie ca vrei sau nu! Nu ai vrut la spital, dar sa fiu al dracului daca pui vreun picior pe podea cat sunt eu aici! Inafara de momentele pentru nevoile biologice, desigur.
-Si facutul dragostei este o nevoie biologica, intevenise el, zambitor.
-La fel cum este mancatul. Apropo de asta, ma duc sa iti aduc ceva, spusesem eu, nevrand sa las discutia noastra sa se indrepte spre ceea ce el voia.
Eram atat de usurat de faptul ca parea ca se simtea destul de bine, sau la fel de bine ca si cum nu ar fi patit nimic, insa inca in subconstientul meu eram ingrijorat pentru ceea ce abia aflasem despre el ca om de afaceri.
Alta parte a mintii mele avea insa in centru imaginea domnului Kitami. Inca nu puteam sa cred si sa accept faptul ca il vazusem intr-o balta de sange, mort... omul care ma crescuse.
Am inghitit in sec, inchizandu-mi ochii de indata ce iesisem din camera lui Dante si m-am sprijinit de usa, extenuat. Totul se terminase atat de repede si totusi, pentru mine a parut o eternitate.
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


Ehh<3 Yuri isi face griji pentru Dante , ce bine , he loves him dance *dance*ohh calmeaza-l Dante e in regula right ? asa ca baga si tu ceva smut acolo sa il calmeze *puppy eyes*
Oricum , ai fost rapida chiar e surprinzator 21*sigh* o sa se termine mai devreme nu ?21
enfin cum am mai spus :" sper sa te loveasca *inspiratia*"
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

Te adooor 105 Cat asteptam! :X
DOamne, ce frumos a fost! Yuri nu se mai teme si il ajuta chiar el pe DAnte! 15 Istet tipu`, si nu ma mira ca e dealer, nu ma mira nimic din ceea ce face, la puterea lui cred si eu ca poarta arme!
Referitor la Kitami si balta de sange... Ce frumos19
Imi plac schimburile de replici, nevoile biologice ale lui Dante si cum Yuri nu mai refuza asta21, desi inca schimba subiectul...
Imi pare rau ca e extenuat108 Nu vreau sa se sperie si sa plece, sper sa stea tot timpul acolo =p~
Uimitor noul capitol, iubita! :X
Bafta la scris in continuare si sa ai idei tot asa bune si din ce in ce mai bune! :X Adooor ficul asta 105
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.396 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.082 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 68.841 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 98.947 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 57.796 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 124.749 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 111.092 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 49.943 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.310 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.460 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)