Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Totally Dominated [*YAOI*]

Ce dragut si ce hot :X ... awww da si eu m-as da la yuri dar avand in vedere ca e gay si e a lui Dante *goes to read one more time *
Pentru o secunda vroiam sa dau coment sa intreb cand pui continuarea dar 21 am vazut ca deja ai pus-o eram in extaz* jumps up*
Deci , Dante arata hor si Yuri hot ...cineva trebuie sa publice o manga/anime sau macar un fanart cu momentul de la final [the dance]
...Takeshi sau oricare ii e numele ..eu cred ca il cunoaste pe Dante si il ajuta pe Dante sa il cucereasca pe Yuri = doar asa banuiala 65
Hope you update soon.
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

Euuu-s aici21 Ca intotdeauna.21
Doamne, ador replicile lui Dante, e atat de tare si are o atitudine grozava o//o
Nici nu-mi trecea prin cap ca ei doi se vor intalni la bar...dar hey, u esti autoarea.10 Deci ''micutul'' Yuri s-a imbatat, ha? sunt sigura ca Dante o sa profite de asta, ca de obicei.
Asa cum spune si titlul, Yuri este total dominat. Ador felul in care scri, dar o stii deja..21
Sa nu ne lasi sa asteptam mult. Eu o sa fiu aici, stii ca-s cititoare fidela....24:ha:
Te pup, honey:bv:

NEEEEXXTTTTT! In sfarshit la SARUTAT DE BUNAVOIE! ce copil prost e asta fratele meu21! oricum a fost supe shi de abia ashtept next-ul pt ca e AWESOME! CA INTOTDEAUNA! Dante is the best! Tipu asta chiar shtie cum sal constranga pe domnul "pisicutza" yuri24VREAU SA VAD CUM SE TERMINA NOAPTEA CU CV INCINS, DACA INTELEGI CE SPUN15 sHI LAS CA VEDE YURI CEI FAC DACA NU SE TREZESHTE LA REALITATE SHI VEDE CE SIMTE PT DANTE!:die:
Mahatma Gandhi said "When I despair, I remember that all through history the ways of truth and love have always won. There have been tyrants, and murderers, and for a time they can seem invincible, but in the end they always fall. Think of it--always."


M-ai lasat fara cuvite...din nou.Dar asta nu ma mai mira la tine.Ti-am mai zis k imi place felul in care scrii,modul tau de a descrie sentimentele si alte cele 21.
Yuri e indragostit de Dante si punct...sper sa recunoasca in curand,iar Dante e un dulce,asezonat cu un pic mai multa perversitate decat prevede legea si bineinteles tupeu.Ii ador pe amandoi si cred ca fac un cuplu grozav.
Deci astept nextul (scuze ca nu dau comm mai des,dar lenea asta ma omoara,mai ales in perioada examenelor,dar ma voi revansa)
Pupici

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

Deci, tu my dear esti scriitoarea mea favorita . Imi plac personajele ( :X:X:X ) , ideea - asta , n-am ce comenta .. O_O draga, cred ca imaginatia ta e o galeata fara fund . Greseli - nici una ,da nici macar una .. sau nu m-am uitat eu bine ( eheheh ) . Cuplu asta .. * salivate * perfect , my dear-ber 21 perfect . Nu te tachinez cu neeeext .. ci doar ii spun
Daca nu pui urmatorul capitol cat de curand , ies prin monitor si te sinucid * innocent smile* ok ?Asa , acum fara caterinca = abia astept . Pupici ..si multa imaginatie .
My Blog - Visele pot deveni realitate. I am Killer!

[Imagine: akira_sig_01_2.png]

Am intarziat dar nu am ce face... am si eu scoala.
Poi ca de fiecare data ma incanti... imi place noul capitol, imi place Yuri, dar mai ales il ador pe Dante. Doamne, ai niste idei care ma fac sa plutesc atunci cand iti citesc ficul.
Si eu sunt de parere ca Takashi joaca la doua fronturi. Atitudinea lui da de banuit.
Revenind la Yuri... te rog fal sa recunoasca ca s-a indragostit de Dante... cine nu s-ar indragosti de el. Dante ma uimeste intotdeauna prin replicile pe care i le da lui Yuri.
Astept urmatorul capitol chiar daca stiu ca fiecate capitol ne duce mai aproape de sfarsitul ficului.
Te pwp si iti urez spor la scris.
:bye: :bye: :bye:
!!! Priveste lumea in ochi si spune exact ceea ce gandesti, altfel esti doar o marioneta !!!

Ah, nu-mi vine sa cred ca nu am mai trecut pe aici de doua capitole (mda, mai nou timpul se masoara in capitole 21 ) si nu am parte de nimic smex. T_T I'm still hoping, though! 4

In primul capitol mi-a placut foarte mult:
Citat:Te gandesti ca as putea sa te sarut atat de lung incat sa ti se taie rasuflarea, ca am sa imi strecor mainile pe sub hainele tale ca apoi sa le indepartez, si ca am sa te fac sa gemi si sa urli de placere chiar aici, canapeaua asta.
Un punct pentru Dante si zero pentru Yuri! dance Yup, I like Dante, as I said some posts above. ^^

In cel de-al doilea capitol (trecand peste numele clubului - Vanilla - care sunt 100% convinsa ca este inspirat de melodia, cu acelasi nume, a lui Gackt 8 ), ai urmatoarea greseala: un obiect negru, pe care. In constructiile de genul asta ai nevoie de acel 'pe' (am eu o chestie cu 'care'; 'pe care' asa ca asta este singura greseala de care iti spun. Am mai observat cateva prin text - greseli de tastare si exprimare -, dar pe care sunt convinsa ca le vei recunoaste si corecta daca te uiti peste capitole).

Astept urmatorul capitol! ^^
[Imagine: LCGbvGa.png]

Doamne Dumnezeule,ma ia cu calduri aici :perv:
Cat de bine descrii .Ma face sa ma simt exact acolo21 si frate ce vad 15 :chuu:

ahh,deci el ,in sfarsit el..l'a sarutat pe Dante .Good job.Si sper sa relizeze k s'a indragostit ca prosthu21).
Mie personal ,mai mult imi place Dante,decat Yuri.
Yuri e prost[fara ofense].Adik dak ,cu adevarat ar vrea sa il indeparteze,i'ar da una intre picioare sau ceva de genu,[k doar e spion "ce naiba"],si ar scapa.S'au l'ar impushk.Sunt o gramada de variante,dar el totusi se lasa folosit,nu ca nu mi'ar placea :ha:

Orikm abia astept nextu'l ,care la pariu o sa fie la fel de bun ca celelate capitolehug

so GAMABTE.and bring us zha'next 5

ja ne ! :bye:

Deci nu ma face sa te retrogradez da la Qeen la Princess! Ashtept de 2 sapt nextu shi el ciuciu nu mai vine20 Haide nu ma duce in exil cai nasol acolo! SHI JE NU MAI ARE RABDARE!!!!!!!!!:crazy:!
Mahatma Gandhi said "When I despair, I remember that all through history the ways of truth and love have always won. There have been tyrants, and murderers, and for a time they can seem invincible, but in the end they always fall. Think of it--always."


Sry de intarziere 108 am fost o lenesa zilele astea21
Acesta este noul capitol si sper sa va plca (nu stiu cat de reusit e -zilele astea au fost groaznic de obositoare pt mn o.o-) dar eu inca sper21)

Capitolul XVII

Eram fata in fata cu barbatul brunet, corpul mi se misca pe ritmul melodiei, buzele mele fredonau din instinct versurile, iar ochii mei priveau uneori in ai lui. Evident nu era o melodie de vals si nici romantica. Miscarile nostre erau destul de rapide si puteam sa ma laud ca eram un dansator destul de bun chiar daca aveam la "bord" destul de mult alcool care m-a ametit bine de tot.
M-am apropiat si mai mult de el, pana cand mana sa imi inconjurase talia lipindu-ma de trupul lui incalzit, insa nu ma oprisem din dansat. Privirea lui era aceeasi ca intotdeauna, cu un subinteles depravat, iar actiunile la fel. Isi coborase mainile spre fundul meu, lipindu-ne partile inferioare una de cealalta, iar capul si-l coborase pentru a-mi linge lobul urechii, apoi sa il muste usor.
-Te misti bine... dar e mai excitant felul in care te misti in pat, spuse el, lasand in urma limbii lui o dara umeda pe gatul meu.
Nu eram constient de faptul ca Yuri cel treaz l-ar fi dat dracului si probabil i-ar fi spart o sticla in cap, asa ca am actionat in nebunia momentului. Mainile mele s-au strecurat pe sub maioul lui negru, urcand pana pe pieptul lui tare si neted, explorandu-i pielea.
-Numai in pat? intrebasem, eu, tinandu-mi privirea ridicata spre el, dupa care ii simtisem mainile atingandu-mi pielea pe sub maioul meu alb.
-Si deasupra lui... si pe birou. Ma intreb cum esti la dus, in masina, afara, in apa, pe podea...
Cuvintele ii erau soptite, insa urechea mea le auzea atat de bine incat parca vorbea la portavoce... atat de tare imi rasunau in minte.
Mi-am luat mana dreapta de sub materialul ce ii acoperea partea de sus a corpului, si i-am inconjurat gatul, tragandu-l spre mine.
-Si... care din acelea suna cel mai bine acum? intrebasem eu, inainte de a-mi uni pentru un scurt timp buzele cu ale lui.
Tacuse pentru cateva clipe, dupa care m-a privit ciudat, apoi a ras scurt, dandu-si capul pe spate. Imediat pe privirea lui a revenit asupra mea, imi zambise amuzat, apoi se aplecase, lipindu-ma si mai bine de el.
-Cred ca partea cu dusul. Suna revigorant, a raspuns el, aproape de urechea mea.
-Imi stii adresa?
-Normal.
-Ce bine... ca eu nu o mai stiu.
-Si esti sigur ca nu vrei sa ti-o amintesti?
-Nu prea cred ca vreau...
Ii prinsesem fire scurte brunete de par in pumn, conducandu-i gura spre a mea, trecandu-mi apoi limba peste buza lui inferioara. Nu ezitase absolut deloc inainte de a-mi acoperi gura cu a lui, practic devorand-o. Mainile lui urcasera spre spatele meu, lipindu-mi pieptul de al sau. Ii simteam limba explorand, iar eu il incurajam sa continue. Nu se oprise pana cand respiratia mea devenise grea iar inima imi batea de doua ori mai tare. Imediat ce si-a dezlipit buzele de ale mele, am inspirat adanc in intampinarea aerului.
Ma privise scurt, apoi ma apucase de mana, tragandu-ma dupa el prin multime.
-Unde mergem? am intrebat eu curios si ametit.
-Te duc acasa, raspunse Dante, fara a ma privi.
-Dar mai vreau sa ma simt bine... sa dansez.
-Oh, crede-ma, te vei simti bine.
Am tacut restul drumului care il petrecusem pana la masina lui, iar cand ma urcasem pe bancheta de langa cea a soferului, m-am asezat cu trupul obosit din cauza dansului, insa chiar si asa parca eram plin de energie.
-Ce te grabesti asa sa plecam? am intrebat eu intorcandu-mi capul spre el.
A scos un sunet din gat, ca un ras, apoi imi luase mana, care mi-o asezase intre picioarele sale. Era tare.
Ca si cum era ceva normal, am zambit in coltul gurii.
-Si eu sunt, am spus eu, tolanindu-ma pe bancheta si asezandu-mi ambele maini pe picioare.
-Stiu, venise raspunsul lui scurt, dupa care pornise motorul, iesind cu viteza din parcare.
De indata ce ajunsesem in fata usii apartamentului meu, brunetul isi varase mana in buzunarul meu de la pantaloni, scotand se acolo cheia. Nu am ripostat. Nici vorba de asa ceva... Ma agatasem de materialul negru al maioului sau, si am zambit ametit, lasandu-ma pe el.
-Poti sa te grabesti?
Intrebarea mea nu avusese niciun rol de fapt, insa el imi pusese stapanire pe buze, in acelasi timp descuind usa pe care a deschis-o trantind-o de perete. El intrase cu spatele, deoarece eu continuam sa stau agatat de el si faceam cate un pas doar cand vedeam ca buzele ni se desparteau.
Cand in sfarsit inchisese usa cu piciorul, incepusem eu sa merg, impingandu-l si conducandu-l spre canapeaua pe care il si trantisem, asezandu-ma asupra lui, avandu-mi chipul aproape de la sau. Ii vedeam privirea surprinsa, insa pe urma rase din nou.
-Mi s-a permis sa traiesc sa o vad si pe asta. Problema sta altfel, spuse el punandu-mi mana pe mijlocul pieptului in semn ca terbuia sa ma opresc.
-Ce este? am intrebat eu, ridicandu-ma in sezut, pe picioarele sale.
-Eu conduc. Mereu.
Se ridicase si el, mai intai sarutandu-ma scurt, apoi revenind in picioare.
-In plus... ziceam ceva de un dus, a adaugat apoi, intinzandu-mi mana.
Ma prinse de incheietura, tragandu-ma dupa el in baie, lipindu-ma de usa odata ce o inchisese.
Apucase de maioul meu, scapand in graba de el si aruncandu-l undeva pe gresia alba si rece, care a fost imediat acoperita cu celelalte haine care ne apartineau.
Cabina de dus destul de spatioasa, ne gazduia pe amandoi, iar picaturile calde de apa ne udasera corpurile si au acoperit suprafata transparenta a cabinei cu aburi si umezeala. Nu ne era permis sa auzim decat sunetul apei in cadere si propriile noastre respiratii grele si lungi.
Buzele lui le acopereau posesiv pe ale mele, iar mana sa dreapta ii era in spatele capului meu, tinand strans in pumn cateva suvite satene umede.
Imi daduse capul pe spate, coborand spre gatul meu in timp ce mana sa stanga imi tinea mijlocul lipit de al sau. Am oftat scurt si inghitisem cu greu, iar degetele mi le indreptasem spre spatele barbatului, masandu-i muschii fermi, semn care transmitea ca avea drum liber. Eram complet neajutorat si expus in fata lui, si nu ma refer la faptul ca nu imi aveam hainele pe mine.
Ma lipise cu spatele de suprafata transparenta, coborand si mai mult cu buzele pe trupul meu, jucandu-se cu limba pe unul din sfarcurile mele deja intarite, pe celalalt strangandu-l bland intre doua degete ale mainii drepte.
I-am prins parul negru in pumni cand ajunsese in zona intima a corpului meu, si am scapat un geamat simtindu-i limba mangaindu-ma, apoi gura inconjurandu-ma. Scosesem un sunet de placere, si mi-am muscat buza inferioara, sprijinindu-mi spatele capului de geamul cabinei de dus. Imi tineam ochii inchisi, simtind intens fiecare fior in parte care imi trece prin trup, incalzindu-ma mai tare decat reusise apa calda a dusului.
Respiratia imi devenise grea, iar capul mi-l intorsesem intr-o parte, indreptandu-mi privirea ametita in jos, spre Dante. Stransesem mai tare parul lui intre degetele mele, insa atunci el se oprise, iar eu mormaisem un "Nu" stins. Voiam sa continue, dar a revenit la chipul meu, trecandu-si limba peste buze, apoi strecurand-o in lacasul meu umed, dupa ce eu i-am inconjurat gatul cu bratele. Imediat isi indepartase gura de a mea, iar eu, indemnat de mainile sale ce ii erau asezate pe soldurile mele, m-am intors, lipindu-mi piepul si palmele de suprafata geamului umed, aburit.
Buzele lui mi-au sarutat umarul, urcand pe urma pana la ureche.
-Ce baiat cuminte, soptise el, lingandu-mi marginea lobului.
Am scancetat simtindu-i sexul intarit impingandu-se hotarat inauntrul meu in timp ce dintii lui prinsera de pielea subtire a gatului meu de deasupra zgarzii. El gemu usor, ducandu-si mana dreapta spre pieptul meu, in dreptul inimii care imi batea cu atata putere incat aveam impresia ca puteam sa o aud. Cealalta mana si-a asezat-o din nou in parul meu, tragandu-mi capul pe spate. Am inspirat dintr-o data cand s-a adancit in intregime si am eliberat intreg aerul doar cand buzele sale imi sarutara muchia maxilarului. S-a indreptat incet spre gura, trecandu-si limba peste deschizatura dintre buzele mele. L-am primit fara ezitari, acceptandu-i mangaierile pasionale ale limbii lui ce avea dulceata ademenitoare de caramel si alcool din cauza a ceea ce bause in club.
Scapasem un sunet infundat cand isi initiase miscarile lente de du-te vino, iar el isi indepartase buzele de ale mele, indreptandu-le spre spatele umarului meu.
Mi-am asezat fruntea pe suprafata geamului transparent, intampinandu-i fiecare miscare cu cate un geamat scurt, cu sunetul aerului tras printre dinti sau inspirand brusc si adanc.
-Dumnezeule... gemusem eu, inghitind cu greu o data ce acesta se impinse adanc inauntrul meu, oprind-se un scurt timp pentru a-si trece limba peste lobul urechii mele drepte si sa urce pana la pavilionul pe care il muscase bland. Ii simtisem apoi respiratia grea invadandu-mi urechea si trimitandu-mi fiori puternici prin intreg trupul ud si infierbantat.
Isi asezase mana dreapta peste a mea, inclestandu-si degetele intre ale mele odata ce isi reluase miscarile. Mi-am ridicat chipul, intorcandu-l spre el, asteptand sarutul care nu venise atat de repede pe cat eu voisem. Observa si stia perfect ce doream, insa priviea lui arzatoare imi masurase expresia ametita inainte de a-si uni buzele cu ale mele.
Mana dreapta care nu imi era acoperita de palma sa, o ridicasem, ducand-o peste umarul meu, reusind sa imi asez degetele in parul lui negru si ud.
Nu ma simteam vinovat pentru ceea ce faceam... nu in acel moment. Cu siguranta avea sa vina si timpul in care aveam sa imi smulg parul din cap pentru a mia greseala pe care o facusem sub influena acelui barbat care ma domina in intregime... Iar eu nu luam nicio masura pentru a opri acel lucru.
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.109 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.696 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.734 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.654 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.807 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.311 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.084 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.838 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.860 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.731 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)