Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] The Way We Are [yaoi]

#81
Hey , am trecut si eu pe aici =] Va citesc fic-ul de foarte mult timp , dar doar ieri mi-a trecut prin cap sa ma inregistrez odata si-odata xD . Ce pot sa spun , nu cred ca imi pot exprima admiratia fata de acest fic prin cuvinte . Cuvintele nu valoreaza nimic acum pe langa sentimente xD
Pot spune ca este genial . Aveti un talent aparte , stiti sa descrieti , sunteti pline de idei , iar aceste lucruri sunt pe placul meu . Imi plac cei de la Cinema Bizzare , in special de Strify si Yu , si ma bucur ca a-ti scris un fic despre cei doi . Se potrivesc de minune .
Strify e un copil incapatanat >.< La fel ca si mine >.< Imi place ca nu se da batut si vrea sa fie mai tare decat Yu , dar din pacate Yu ii inchide gura de fiecare data >.< . Ma intreb cand Strify o sa recunoasca ca tine la Yu si ca ii place cea ce brunetul ii aplica xD . Cu siguranta nu foarte curand xD Eh , incapatanarea e mare xD ...
Nu am nimic de criticat la acest fic , imi place absolut tot xD . Ultimul capitol a fost demential . Mi-a placut mult lupta dintre Yu si Kiro si se vede ca Strif este gelos 15 Ai incheiat atat de frumos cu gandurile lui Yu . Chiar incepe sa realizeze ca nu iubeste doar corpul blondului , ci iubeste mult mai mult . Astept cu nerabdare urmatorul capitol . Sunt atat de curioasa sa vad ce se intampla in continuare .
Spor la scris <33 Sa nu renuntati =]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#82
Hello
Am ajuns intr-un tarziu si aici10
Va descurcati de minune, greseli de ortografie nu prea aveti, insa am observat in cateva locuri unele repetitii mai suparatoare... Uite un exemplu:
*Yu imi ridica picioarele, asezandu-le pe umerii sai pentru ma patrunde mai usor, iar eu ma agat de umerii sai,parca vrand sa ma tin ancorat in realitate. *
Puteai sa inlocuiesti ultimul "umerii sai" cu "el" sau nu stiu orice altceva10 nvm:]] Oricum capitolul a fost superb asa ca trecem peste 78
Defapt nu numai capitolul acesta ci toata povestea este minunata. Imi place cum evolueaza situatia intre cei doi. E mult mai bine asa, incet dar sigur. Cateodata ma gandesc ca ar fi mult mai bine daca cei doi ar recunoaste cat mai repede posibil ce simt unul fata de celalalt, dar dupa aia imi dau seama ca e mai frumos asa, daca lucrurile nu se complica un pic nu are nici un farmec. Sunt totusi foarte curioasa ce se va intampla in continuare asa ca Myuu pune-te pe scris pentru ca moi are nevoie sa citeasca ceva yaoi si asta cat mai repede:]]
Gambatepupicpupicpupic
Cius
:bye:
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

#83
Sorry pentru intarziere dar n-am avut inspiratia necesara ca sa scriu mai repede 4 Sper sa fi iesit ceva in cele din urma si sa va placa 4
Multumim celor care citesc ficul mereupupic si ne bucuram ca va place 71

Capitolul 22

De ce nu pot fi si eu la fel de prefacut? Oamenii imbraca in fiecare zi masti pentru a-si ascunde slabiciunile si nu se simt vinovati de asta, e doar un mod de a supravietui. Ce-mi pasa mie de motivul pentru care Yu ma vrea langa el? E vorba doar de orgoliul meu? Nu vreau sa fiu folosit doar pentru a-si satisface placerile, dar pana la urma nu o fac pentru el…Suntem in secolul XXI, o astfel de relatie, bazata doar pe sex, nu ar trebui sa mai fie ceva anormal. Si totusi…parca imi doresc altceva.
Fara sa-mi dau seama, Yu imi cuprinde buzele, initiand un sarut la care iau parte fara sa-mi dau seama. In acest timp corpul mi se impotriveste si incerc sa-l imping cat mai departe de mine, insa fara niciun rezultat. Dupa ce imi da drumul in sfarsit, rostesc suficient de tare cat sa ma auda doar el un “boule”, apoi ma intorc catre Kiro, straduindu-ma sa par interesat de discutia purtata cu el. Desi aud ce-mi spune, nu inteleg absolut nimic, cuvintele lui parand prea departe pentru a ajunge la mine.
- Strif’, eu tocmai iti spuneam ca data plecarii in turneu s-a schimbat si va trebui sa fim gata chiar in seara asta. Poti visa mai tarziu cu ochii deschisi. Il aud pe Kiro in timp ce isi trece o mana prin fata ochilor mei.
- Scuze, ma gandeam la…
- Mine, evident. Completeaza Yu cu o incredere de necontestat, iar eu imi sar imediat in aparare.
- Defapt era vorba tot despre turneu, inca nu stiu in ce orase vom sustine concerte. Si, Yu, fa-mi o favoare si nu mai face pe cunoscatorul.
Kiro ma mustra din nou pe un ton ceva mai glumet spunand ca tocmai despre asta vorbea, iar eu incerc sa ma concentrez pe vorbele sale. Las la o parte orice gand si aflu ca vom concerta in mai multe orase din Germania incepand cu Leipzig, Köln, Frankfurt si sfarsind cu München. Urma sa plecam la ora opt seara cu un avion particular ce zbura pana in Leipzig, iar pentru ca era o cursa scurta, va dura in jur de douazeci de minute ceea ce e bine fiindca la ora 9 vom sustine un concert. Sincer, pot sa spun ca ma bucura vestea, incep sa ma plictisesc de rutina zilelor pe care le petrecem in apartament. Chiar daca sunt cu colegii mei de trupa si avem parte de iesiri, turneele sunt cele care coloreaza peisajul intotdeauna.
Cand discutia se incheie si fiecare se duce sa-si impacheteze hainele, arunc ochii catre ceasul de pe perete ale carui cifre argintii sclipesc din cauza luminii sporturilor si realizez ca e ora patru.Perfect. Mai e sufficient timp de pregatire. Hotarasc sa cobor pana la magazine si sa cumpar o banala cutie de Cola si cate ceva de rontait pentru ca nu am pofta de mancare. Ii intreb pe baieti daca vor ceva, insa doar Yu ma roaga sa-i iau un energizant. Apuc geaca din cuier si o iau in graba, trantind usa dupa mine fara sa vreau. In cateva minute sunt jos, la magazinul din coltul strazii cumparand ce stabilisem dinainte.
Intorcandu-ma in apartament, ii gasesc pe Romeo si Kiro cautand un DVD cu care sa-si ocupe timpul. Shin nu e cu ei, probabil impacheteaza inca hainele, lucru pe care ar trebui sa-l fac si eu cat de curand. Imi las geaca pe un fotoliu si merg direct in camera lui Yu deschizand fara sa mai bat la usa, in fond, ce rost mai are. Raman impietrit la vederea unei blonde care-l saruta pe Yu in timp ce mainile sale se strecoara pe sub maioul purtat de chitarist. Evident e vorba de Vanessa, fosta prietena a lui Yu care a aparut din senin.
- Ma scuzati, cred ca deranjez…Spun eu revenindu-mi din starea de soc si cautand sa inchid usa cat mai repede si sa dispar de acolo.
- Strify, stai! Il aud pe Yu in spatele meu, dar e deja prea tarziu, inchid usa si ma indrept catre camera mea. Nu ma intereseaza explicatiile lui pentru ca imi e de ajuns ceea ce vad. Asta spune totul, nu mai e nevoie de cuvinte, in plus e dreptul lui sa se sarute cu cine vrea, desi, recunosc, doare putin…
Mana calda a lui Yu ma cuprinde de incheietura cu o secunda inainte de a ajunge la camera mea, fortandu-ma sa raman pe loc. Ma intorc vrand sa-i spun sa plece, desi inima imi bate cu o viteza ametitoare, iar sangele pare sa mi se urce la cap facandu-mi tamplele sa-mi bubuie infernal. Mi-e frica si nu realizez de ce, ma doare inima intr-un mod ciudat asa cum nu mi s-a mai intamplat pana acum. Un nod mi se pune in capul pieptului in momentul in care ochii lui Yu ma privesc fix si abia atunci realizez cat imi doream sa ma opreasca din drum.
- Asculta, e o neintelegere, nu am vrut s-o sarut! Ea a venit neanuntata, spunand ca vrea sa discute ceva important, apoi a sarit brusc pe mine sa ma sarute. Jur ca daca stiam ca o va face, nici nu o lasam sa intre!
- Nu trebuie sa te scuzi, e vina mea ca nu am batut la usa. Asta e tot, poti face ce vrei, nu trebuie sa-mi dai niciun fel de explicatie mie, ii spun eu, evitand sa-l privesc in ochi, desi simt cum ma urmareste cu privirea.
- Iubitule, ce faci? O aud pe Vanessa din dreptul camerei brunetului, revoltata ca i-am distrus momentul cu aparitia mea.
Chiar in acel moment, corpul lui Yu se lipseste de al meu, mana lui imi prinde barbia ,radicand-o la nivelul sau pentru a-mi prinde buzele intr-un sarut. Limba sa catifelata se strecoara printre dinti, lingandu-i delicat si impletindu-se cu a mea intr-un joc, as putea spune chiar, pasional. Desi nu-i vad reactia blondei, sunt sigura ca ne priveste stupefiata, fara a intelege ce se petrece, dar chitaristul continua sa ma sarute, lipindu-ma de perete si trecandu-si mainile prin parul meu. Cand in sfarsit buzele ni se dezlipsesc, dupa un timp destul de lung, aud aceeasi voce subtire, de femeie:
- Asta vrea sa fie o gluma? Spune cu jumatate de glas fosta prietena a chitaristului.
- Defapt, nu e nicio gluma, iar tu nu ai ce cauta aici. Ti-am mai spus o data si ti-o repet: nu ma mai cauta, intre noi s-a terminat totul, prefa-te ca n-a fost nimic intre noi.
Zaresc doua lacrimi in coltul ochilor fetei, insa nu stiu de ce nu ma indoioseaza cu nimic, ci din contra, ma simt usurat. Imediat il vad pe Romeo gata s-o dea afara din apartament pe blonda care tulburase atmosfera, in ciuda protestelor si tipetelor ei disperate. De pe scara blocului se aud batai in usa insotite de vorbele Vanessei prin care-l implora pe Yu sa fie din nou impreuna, spunandu-i cat de mult il iubeste, dar el ramane pasiv.
Cand inceteaza mascarada, iar linistea se reinstaureaza, Yu ma strange la piept, protectiv, fara niciun cuvant in plus. Stam astfel cateva secunde, timp in care ii aud inima batand ritmic apoi ii simt buzele facand contact cu fruntea mea si imi ridic capul de pe pieptul sau, indepartandu-ma.
- De ce ai facut asta? Vine intrebarea mea imediat ce ne aflam la o oarecare distanta.
- Nu e clar? Oare de ce am facut-o? Nu pentru ca am o relatie cu tine cumva?
O avalansa de intrebari, raspunsurile ramanand in ceata.
- Strify, eu chiar n-am glumit. Nu am vrut s-o sarut, pur si simplu m-a luat prin surprindere, iar tu ai aparut exact in acel moment. Ai face bine macar o data in viata sa ma crezi ca iti spun adevarul. Continua el, vorbind serios, ca niciodata. Eu…nu stiu cum sa-ti spun, dar tin la tine, nu e vorba ca vreau doar sex. Nu ma intreba ce inseamna asta pentru ca nu stiu, macar incearca sa vezi ca nu sunt doar vorbe goale.
Liniste.
Ne privim fara ca niciunul dintre noi sa indrazneasca sa sparga tacerea. El ar vrea sa explice mai multe, dar nu stie ce si cum. Eu as vrea sa-I spun ca nu-l cred, dar nu-mi gasesc puterea de a vorbi.
Din fericire, imi suna suna telefonul, iar eu ma duc sa raspund fiind sigur ca e vorba despre ceva important. In orice caz, ma bucur ca am fost salvat de a iesi cumva din acea discutie. Din receptor se aude vocea organizatorului acelui eveniment la care urmeaza sa participam in aceasta seara care ne da cateva detalii despre durata concertului, locul unde vom canta si alte minuni de acest gen. Cand incheie ii multumesc politicos de telefon, apoi inchid si realizez ca Yu nu se mai afla in fata camerei mele.
Profitand ca sunt singur, imi scot trolerul unde incep sa-mi asez hainele pe care le voi lua cu mine in turneu. Incerc sa ma concentrez sa nu uit ceva, dar nu pot uita vorbele pe care chitaristul mi le-a spus in urma cu cateva minute. Reusesc sa revin cu picioarele pe pamant doar in clipa in care realizez ca bagajul e deja plin si nu mai am unde sa pun alte haine. Trag fermoarul, apoi il scot pe hol, taraindu-l dupa mine. Ii vad pe baieti stransi toti in sufrageri si ma duc dupa ei cu cutia de Cola si punga de fistic dupa mine. Ma asez intr-unul din fotoliile libere si incepem sa vorbim despre viitoarele concerte, mancand in din gustarea pe care mi-o adusesem.
Cand imi dau seama ca e trecut de ora sapte, le spun tuturor sa se pregateasca de plecare si ma duc la randul meu sa ma schimb in hainele pregatite pentru concert. La si jumatate suntem deja in limuzina care ne duce la aeroport, totul desfasurandu-se dupa plan.
Cu Yu n-am mai vorbit de atunci, cel putin nimic despre Vanessa sau noi doi. Un sentiment ciudat pune stapanire pe mine ca acela in momentul in care l-am vazut cu blonda, un fel de gelozie amestecata cu frica de-al pierde. Nu inteleg ce-i cu mine, poate ca devine totul mult prea serios, poate…Ma gandesc sa ne despartim, chiar acum, pentru ca ajung sa tin la el si nu vreau sa fim luat peste picior sau folosit. Cred ca asa ar fi cel mai bine, da! m-am hotarat... o sa pun capat acestei "relatii".
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#84
Hye!
Super capitol!Desi aproape mi-a stat inima in loc cand a intrat papadie,cred ca nu mai stiam nici sa respir:sry:.In schimb mi-a placut siguranta lui Yu despre gandurile lui Strify,chiar a nimerit-o!Sper sa nu se desparta:yada:,dar Yu nu pare prea de incredere...trebue sa faca cursuri!Poate asa va recastiga incredera papadiei.Nu pot sa ma satur de acest fic!Eu nu sunt cu critica asa ca ii las pe altii,fiindca sunt lesinata dupa fic.
Noroc si astept urmatorul capitol:perv:
Bye

#85
daca nu eram o persoana lenesa atunci as fi scris mai des comenturi la fic, dar asa scriu acum
ce pot sa spun este ca yu este un mare dobitoc adica totusi daca nu mai era cu tipa aia cel putin sa nu o mai primeasca deloc la el acasa si alte chestii de genul, bine ca totusi a reusit sa-l faca pe strif sa vada adevarul ca altfel il ucideam pe loc
iar strif e un mare tont cum de vrea sa se desparata de yu cand a vazut pe pielea lui ca yu il iubeste cu adevarat desi nu poate sa-si exprime dragostea in cuvinte si nu poate s-o explice, totusi incearca din rasputeri sa-i demonstreze ca ceea ce simte e adevarat si nu il foloseste asa cum crede papadia noastra toanta
oricum fetelor kiss yaa si grabiti-va ca suntem tare curiosi
astept next-ul pupicpupicpupic
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^

#86
Hi
Am citit capitolul cred ca dupa ce ai postat, dar lenea e mare la moi
Yu e un dobitoc(unul frumos ce-i drept). Cum sa ii permita la Vanessa sa il sarute>.<' mai ales cand stie ca Stify e prin casa... Totusi mi-a placut felul in care a actionat cand si-a vazut papadia imbufnata:]] Imi pare bine ca in sfarsit isi dau seama ca ceea ce isi doresc cu adevarat nu e doar distractie^^ Ahh cat ii pot adora * I love them so much*
Nu imi place decizia luata de Stify, dar oricum a mai vrut odata sa faca ceva de genu si tot la Yu a ajuns deci nu imi fac griji(prea multe) papadia asta e ciudata, nici el nu stie ce vrea cu adevarat... Oricum Yu este si el destul de incapatanat si sper ca acum nu va renunta la el asa de usor, mai ales ca si-a dat seama ca papadia asta zapacita este foarte importanta pentru el.
Greseli de data asta nu am mai vazut, dar la ora asta mintea mea e in vacanta asa ca nici nu m-am chinuit sa caut78
Va las ca ma duc si eu sa ma pun la somn... Maine iar scoala>.< Soarta...
Bafta la scrispupicpupic
Gn
:bye:
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

#87
Buna , buna 15 . Duamne cat am asteptat acest capitol . Credeam ca nu-l mai scri T_T . E mai mult decat perfect . Totul e atat de genial . Am citit cuvant cu cuvant , deoarece descrierea ta m-a impresionat enorm. Am inteles exact ceea ce simte Strify . Saracutul de el , chiar crede ca venirea Vanessei ii va schimba sentimentele lui Yu si se va intoarce la ea . Dar e atat de prostut . Chiar daca Yu i-a spus ca tine enorm la el si ca nu se va intoarce niciodata la Vanessa , el tot crede ca este pacalit . Probabil si eu m-as simti la fel . Mii de intrebari mi-ar invida mintea . Dar Yu chiar il iubeste , blondul nu e distractia lui . T_T . Sper ca o sa-si dea seama de acest lucru si ca nu se va desparti de el , asa cum isi doreste . Sper sa se gandeasca bine inainte de a face aceasta decizie .
Am observat doua greseli de tastare , dar nu e un pacat , deoarece cu siguranta au fost din neatentie .
Citat:Trag fermoarul, apoi il scot pe hol, taraindu-l dupa mine. Ii vad pe baieti stransi toti in sufragerie si ma duc dupa ei cu cutia de Cola si punga de fistic dupa mine.

Eh atata tot , nimic important =]] . Astept cu nerabdare urmatorul capitol , sper sa vina repede , deoarece chiar sunt curioasa sa vad cum va actiona Strify in legatura cu decizia luata . Eu una doresc ca acest lucru sa nu se intample . Deasemenea chiar as dori sa vad ce ar face cei doi daca nu ar mai fi impreuna . Adica cu siguranta lui Strify ii se va face dor de Yu , iar Yu va inebuni fara el =]] .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#88
Helllooooooo~! Happy mood ^^ (dunno why) so acesta e noul capitol si sper sa va placa ^^
Kissezpupic

Capitolul 23

Ma intorc cu pasi iuti spre camera mea, dupa ce tocmai am incheiat acea discutie cu Strify, si pe e langa faptul ca nervii imi sunt intinsi la maxim din cauza vacii aleia nebune, a trebuit sa intre si el in camera exact cand ea s-a aruncat pe mine ca o disperata de viata... Eram in stare sa o pocnesc daca mai ramanea o secunda in plus, dar norocul ei a stat in Romeo, care a dat-o afara.
Nu stiu de ce, insa am intrat in panica atunci cand l-am vazut stand in pragul usii, parand socat de imaginea dinaintea ochilor sai. Am observat. L-a deranjat, si inca foarte mult, iar eu credeam ca tampesc daca nu lamuream problema cat mai repede.
Imi iau trollerul din dulap, trantindu-mi in el cateva haine, destule incat sa nu umblu in pielea goala pe strazile tarii mele, si in scurt timp ma indrept pe hol, de unde pornim spre autocarul care ne va conduce la avion.
Pe intreg drumul, atat in autocar, cat si in avion, eu si Strify nu scoatem nici macar un cuvant care sa ne poata introduce intr-o conversatie, dar sunt momente in care privirile noastre se intalnesc, iar el isi intoarce capul instantaneu.
Pare tot timpul cazut pe ganduri, si sunt curios cu ce anume ii e ocupata mintea, insa nu il pot intreba, cum as face-o de obicei. Nu stiu... ceva ma retine.
Ajunsi la hotel, ne-am instalat prompt in camerele noastre de la etajul sapte, si chiar dupa ce ma asez pe canapea, vrand sa ma uit la televizor, cineva intra pe usa, fara sa bata, punandu-se inaintea mea.
-Yu, m-am gandit si... cred ca cel mai bine ar fi sa ramanem ceea ce am fost dintotdeauna: colegi de trupa si nimic mai mult, imi spune Strify, evitand contactul cu privirea mea, si stand cu mainile in buzunare.
Am ramas stupefiat, chiar daca nu se poate spune ca avem intr-adevar o relatie sau ceva de genul, dar totusi mi s-a pus un nod in gat si am inghitit in sec, privindu-l pentru un moment in tacere, pana cand gasesc o solutie simpla.
-Nu, rostesc eu calm, ca si cum am fost intrebat daca vreau un pahar cu suc.
-Nu? intreaba el confuz, cascand ochii.
-Nu! repet eu, privindu-l fix pe cantaretul dinaintea mea, care pentru cateva secunde s-a incurcat printre propiile ganduri.
-Stai putin! Cum adica "Nu" ? Eu nu te-am intrebat nimic! Am pus punct si gata! Acum se tremina tot! se rasteste el, gesticuland in acelasi timp, fiind probabil enervat de reactia mea.
Ma ridic de pe suprafata moale, intreptandu-ma cu pasi lenti spre el, si inchizand usa din spatele lui, care o uitase deschisa cand a intrat. Rotesc cheia in iala, timp in care Strify ma priveste nedumerit, pana la un moment dat, cand realizeaza care e defapt intentia mea.
-Nici sa nu-ti treaca prin cap, Yu! Am venit aici cu un alt scop, stii bine! Trebuie sa punem punct ca si cum intre noi nu s-a intamplat nimic. Suntem doar colegi, iti amintesti? Nimic mai mult...
Spunand acele cuvinte, fara ca macar sa ma priveasca, intinde mana, cerandu-mi cheia camerei pentru a putea pleca.
-Vrei sa terminam? In regula. Atunci tu va trebui sa termini cu prefacatoria asta, si sa faci macar o data ce simti, nu ce crezi! am replicat eu, oarecum scos din sarite de atitudinea lui, continuand pe urma, prinzandu-l de bratul drept. "Ca si cum intre noi nu s-a intamplat nimic" ? Raspunde-mi doar la o intrebare: Ai putea sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic?
Se blocheaza pentru cateve clipe, incepand pe urma sa se balbaie, nestiind ce anume sa raspunda, desi raspunsul e chiar unul simplu. Pana la urma tot eu raspund, scutindu-l de treaba asta grea de "a gandi".
-Nu, nu poti. E dificil sa dai un raspuns simplu, nu-i asa? intreb eu, dand negativ din cap.
-Poti sa termini?! Tot timpul vrei ca eu sa-ti spun toate chestiile alea! tu de ce n-o faci? De ce nu raspunzi tu, pentru tine la intrebarea aia? Ai putea sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic?
-Nu, nu as putea. Mai vrei sa stii si altceva? intreb eu, asezandu-mi mainile in san, fiind gata sa-i raspund la orice intrebare imi pune.
-Da! De ce naiba nu vrei s-o lasam balta?!
-Pentru ca simt ca nu vreau! Lamurit?
-Nu!
-Bine!
Dupa schimbul acesta de replici "inteligente" ma aplec, apucandu-l pe Strif de picioare si ridicandu-l astfel incat sa-l pun pe umarul meu, cu capul in jos. Incepe sa strige sa-i dau drumul, sa se zbata si sa ma loveasca cu pumnii in spate, insa nu-l iau in seama sub nicio forma si-l asez pe canapeaua pe care stateam eu inainte ca el sa intre. Ma pun deasupra lui, apasand usor cu genunchiul il zona lui sensibila, facandu-l sa scape un scancet, apoi ii acopar buzele cu ale mele de indata ce vad ca are de gand sa vorbeasca. Imi strecor mainile pe sub tricoul lui, vrand sa scap de el, insa pe parcurs imi vine in minte un plan. Si am de gand sa-l pun in aplicare!
Ma ridic de pe el, punand capat la ceea ce adineauri am inceput, si las cheia pe televizor, indreptandu-ma apoi spre baie. Strify ramane un timp pe canapea, neintelegand ceea ce se intampla, insa pe urma se ridica in graba, luand cheia si iesind repede din camera mea. Din acest moment, planul meu a inceput, si sunt al naibii de curios cum va reactiona Strify atunci cand eu nu ma voi mai atinge de el.
Intr-o ora va incepe concertul, asa ca decid ca ma imbrac, scotand din bagaj hainele care le voi purta pe scena. Iau pe mine o pereche de blugi inchisi la culoare, putin largi, o camasa neagra pe care o las deschisa la toti nasturii, si trei curele subtiri dintre care una rosie, iar celelalte doua negre, fiecare avand cate un lant argintiu agatat de ele. Iau fixativul "turnand" in parul meu cu tonele (trebuie sa fiu sigur ca va fi perfect pe toata durata concertului), straduindu-ma sa-l aranjez cum trebuie si in spate unde de obicei ma ajuta Kiro, insa incerc sa-l scutesc de o teraba in plus. Chiar si asa, se pare ca tot am nevoie de ajutorul lui, asadar, ies din camera mea, indreptandu-ma spre a lui si intrand fara a ma mai obosi sa bat. Il vad stand pe canapea, si ii cer sa ma ajute, lucru pe care il face imediat, insa inainte sa faca ultimul retus, se aud batai in usa camerei lui. In incapere isi face Strify aparitia, dorind acelasi lucru de la basist ca si mine.
-Strify, asteapta putin sa-i termin freza lui Yu, pe urma te ajut si pe tine, spune Kiro, agitand tubul din metal care il tine in mana dreapta. La naiba! Nu mai am fixativ! Stati aici pana ma duc sa i-l cer lui Shin, ne spune pe urma, iesind in fuga din camera.
Ciudat... cum de exact cand a intrat papadia, Kiro a ramas fara fixativ? In fine... Strify nu scoate niciun cuvant, insa se aseaza pe canapea, mai departe de mine. E imbracat intr-o camasa alba, deschisa doar la primii trei nasturi, niste pantaloni de aceeasi culoare, desigur, purtand si cureaua lui personalizata. Pe maini are manusile albe, fara degete. Stiu ca e langa mine, si am tendinta de a-i face un lucru pervers, insa trebuie sa imi pun pofta in cui catva timp. Imi intorc privirea in alta parte, stiind ca daca am sa-l mai observ, nu voi putea sta fara sa-i fac ceva cat sa-i vad expresia de "Nu vreau, dar totusi continua".
-Ai patit ceva? ma intreaba el, cu siguranta fiind curios de ce nici macar nu il ating, cand in astfel de momente, am obiceiul sa-l tachinez.
-Ma simt perfect, de ce?
-Numai de curiozitate... Nu conteaza, replica pe urma, avand totusi o privire confuza.
Situatia asta e oarecum amuzanta din alte puncte de vedere, dar dupa mine, e... un fel de tortura. Chiar si asa, am de gand sa vad cu reactioneaza. Am citit intr-o zi pe internet, un comentariu lasat de o fana de a lui Strify, care spunea "El e ca o floare: pe langa nevoile biologice, are nevoie si de iubire... iar eu i-as oferi-o cu cel mai mare drag." Am ras cand am citit, dar chiar si asa, mi-a ramas in minte. Si totusi, nu orice persoana are nevoie de sentimentul acela? Ca sa-l compari pe Strify cu o floare... e un drum lung, cand el nu e nici macar o fiinta umana. Spun asta, pentru ca ceea ce face el e pur si simplu inuman! Mai ales in momentele astea, cand am facut un pact cu mine si trebuie sa-l respect. Cine naiba m-a pus? Dar tot nu voi renunta la plan, oricat de mult va dura. Dar dupa cum arata situatia, nu va fi un timp prea indelungat, deoarece Strify a observat deja ca nu am de gand sa ma ating de el.
Kiro intra pe usa, cu un alt tub de fixativ in mana, topaind inspre noi, continuand pe urma de unde ramasese cu parul meu.
-Kiro, tu nu dai drumul la aerul conditionat? E cald aici, spune papadia, desfacandu-si inca un nasture al camasii. Intr-adevar e cald in camera, insa probabil cum eu nu sunt incheiat la camasa, nu o simt atat de tare.
-As vrea, insa cel din camera asta e stricat, dar pana ne intoarcem de la concert, va trebui sa fie gata reparat, replica piticul nostru, in timp ce inca face retusurile.
-Grabeste-te, te rog, ma voi frige aici, se plange Strify, ridicandu-se in picioare, indreptandu-se apoi spre micul frigider din camera, de unde ia o doza de suc rece.
Se aseaza din nou, pe acelasi loc, si inainte de a deschide doza, si-o trece pe suprafata pielii gatului, lasandusi capul pe spate. Am impresia ca o face intentionat! Ma tenteaza atat de mult sa sarut si sa ling locurile pe care metalul acela rece le atinge inca, insa nu vreau sa-mi dau dracului planul, asadar prefer sa nu mai privesc.
De cum isi tremina Kiro treaba, ii multumesc, apoi ies din camera, inainte sa ma ia cu draci, pentru ca, daca mai stateam un minut in plus, puteam spune "adio" planului, chiar daca era camera basistului si trebuia sa asiste... oricum nu ma deranjeaza "spectatorii".
Ma asez pe canapeaua din incaperea mea, asteptand sa fiu anuntat ca trebuie sa plecam, si deschid televizorul incepand sa butonez telecomanda, incercand sa gasesc ceva interesant de privit. Oricum m-as gandi, chiar si o singura zi va fi un chin... Asta ma face sa ma intreb, cand am devenit asa? Habar nu am cand pofta mea de joaca s-a transformat in cu totul altceva...


Later Edit: Tanx B3Ky ^^ greseala aia chiar n-am observat-o >,,<
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#89
Ooo ... nu-mi vine sa cred . Acest capitol a venit atat de repede <33
Pot sa spun ca e mai mult decat perfect , la fel ca si celalalte , deasemenea . Imi place la nebunie cum scrieri , descrieti perfect . Imi place planul lui Yu si cu siguranta va castiga , deoarece Strify nu va rezista fara sa fie atins de catre brunet xD . Nu realizeaza el asta acum , dar mai incolo .... eee xDD Se pare ca Yu isi da seama ca nu e doar distractie si ca are sentimente pentru papadie . Interesant ... foarte interesant xD . Greseli nu cred ca ai , adica doar la un momendat la inceput :
Citat:Nu stiu de de, insa am intrat in panica ...
. Cred ca voiai sa zici de ce . Eh , in fine , nu e un pacat acest lucru xD . Ai descriere , naratiune , iar dialogul imi place ca nu e sec . Asta ma intereseaza pe mine in general . Bravo , tineti-o tot asa xD . Astept cu nerabdare urmatorul capitol , deoarece sunt extrem de curioasa sa vad ce se va petrece in continuare cu cei doi protagonisti ai fic-ului xD . Chuu <33
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#90
Fir-ar sa fie ! Chiar acum m-am inregistrat pe zup si primul lucru pe care trebuia sa-l fac era sa comentez ficul meu preferat. Este superb ! Numai ca... Kaname, te rog, ne ucizi. Fara scene yaoi pana isi da si Strif' arama pe fata ?! Uff... Poi, mai, eu nu mai suport. Nu au trecut nici doua zile de cand Kaname a postat ultimul capitol si deja ard de nerabdare, verificand la fiecare cinci minute sa vad daca Myuu a postat urmatorul capitol. Eu sunt idol Kaname si chiar acum cateva momente ma certam cu o prietena, pe mess, care este o scriitoare mai buna dintre Kana si Akasha.
Fetelor, va felicit, aveti un talent rar intalnit, in a scrie si chiar sunt invidioasa. Sper ca nu ma veti dezamagi si nu veti lasa ficul cocotat sus in prun. Myuu, abia astept urmatorul capitol, asa ca SA NU MA FACI SA ASTEPT ! 68
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.103 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 45.685 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.842 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.725 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.798 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.301 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.072 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.831 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.849 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.725 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)