Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#61
Tnkz for comm pupic
Nxt:


Capitolul 22

Ma plictiseau atatea vizite. Eu vroiam sa fiu doar cu Erik, nu cu toata lumea, toti prostii, idiotii si cretinii. Drace! I-am tratat pe toti cu indiferenta, pana ce, pe seara, au incetat. M-am pus in pat si am inceput sa vorbesc despre tot ce imi trecea prin cap cu iubitul meu.

M-am sculat destul de devreme, din cauza ca rana incepuse sa pulseze, si trebuia sa mi se administreze un calmant. Mama balmajea in creierii mei, iar eu, ca sa imi ocup timpul, citeam un ziar. Cand se trezi, Erik spuse ca se duce sa ia ceva de mancare.
Eu si mama incepuram sa ne certam pe tema iubitului meu. Ce dracului are ea treaba cu cine sunt eu?! Nu stia ca sunt bisexual, dar daca se tot uita urat la el aveam sa ii spun!
Dupa vreo zece minute intra in salon Monica, o tanara fata ce o cunosteam din copilarie. Ce dracului tanara fata? o tarfa care si-o punea pe la fiecare colt de strada sa puna mana pe bani .
A inceput sa se motaie prin camera mea pana ce intra Erik. O priveam cu ura si pe ea si pe mama, neintelegand ce cauta stramba asta aici. In momentul in care iubitul meu a intrat, Monica intreba, venind langa mine si luandu-ma in brate:
- Iubi, cine e vagabondul asta?
Imi venea sa ii fut o palma peste botul ala plin de colagen sau mai stiu eu cacat o fi avand ea acolo.
- Nu sunt iubitul tau si Erik e cineva mai important decat tine! am spus maraind, pe un ton amenintator.
- Chris nu ti-e rusine?! Monica e logodnica ta si ea e mult mai importanta decat... ciudatenea...
Asta glumea?! Logodnica?! Eu nu eram logodit!
- Eu sunt Monica McGregor, logodnica lui Chris, spuse tarfa apropiindu-se de Erik.
Pe ma-sa! Eu nu sunt logodit! Nu cu tarfe!
- Erik, ii raspunse scurt si pe un ton de gheata. Eu te astept la apartament si Monica... esti o curva falsa, mai spus si ies pe usa salonului.
M-am ridicat cu greu si am pornit, invingand durerea din picior. Erik se indeparta acum, mult mai repede decat o puteam face eu. Lacrimile au inceput sa curga siroaie pe chipul meu.
- ERIK! am strigat dupa el si tanarul s-a intors cu fata la mine, uimit! S-a apropiat repede, fiindca observase ca abia ma puteam tine in picioare. Tarfa aia de Monica venea in urma mea, alaturi de mama, discutand despre ce dracu` or fi vrand ele.
- De ce mergi?! ma intreba Erik suparat. Trebuie sa iti revii, nu sa te chinui sa mergi, imi spuse rece, ajutandu-ma sa merg inapoi in salonul meu. Femeile vrusera sa il ajute, insa am marait draceste la ele si au ramas pe langa.
A deschis usa cu piciorul si m-a dus in patul meu, privindu-ma cu lacrimi in ochi. Monica si mama intrara dupa el.
- Inchide usa! am marait nervos. Erik a dat sa plece, insa l-am prins de mana, impiedicandu-l. M-am ridicat in fund, sagetand cele doua femei cu privirea.
- Mama, as vrea sa mi se explice si mie de cand dracului sunt logodit cu tarfa asta ordinara!
Monica sari in sus, jignita. Mama ma apostrofa ca nu trebuie sa vorbesc asa cu o domnisoara, insa eu am continuat:
- Ma doare fix in... p***! raspund dandu-mi ochii peste cap. Nici sa ejaculez nu imi vine cand o vad pe stramba asta in fata mea! Monica, mai ai operatii grele ca sa fii femeie, i-am aruncat in fata vorbele, fara sa imi pese.
Tipa incepu sa planga, ranita de ceea ce spusesem. Oof, de parca mi-ar pasa!
- Te-am logodit cu ea la inceputul anului, a spus mama privindu-ma cu superioritate. Am considerat ca ea e potrivita pentru tine! Si se va muta cu tine in apartament!
- Nu tu hotarasti pentru mine! urlu la ea nervos, si Monica veni sa se aseze langa mine, sa se aseze intre mine si Erik, insa l-am tinut aproape pe baiat, obligand-o sa se aseze unde dracului vrea!
Tanara se uita atenta la mine si intreba:
- Ce relatie e intre voi doi?
- Iubiti! am raspuns scurt, dandu-mi ochii peste cap si intinzandu-ma pentru a lua un calmant, fiindca ma durea ingrozitor coapsa.
- Vai, ce glumet esti! spuse roscata incepand sa rada cu pofta. Mama se aseza in fata nostra, pe un scaun, si ma privi atent. Era palida la fata. Ea intotdeauna ma cunoscuse cand glumeam sau cand spuneam adevarul.
- Vai, draga, dar nu sunt deloc glumet! spun zambind draceste, apoi l-am tras ep Erik spre mine si mi-am lipit buzele de ale sale, despartindu-i-le cu limba si cautandu-i-o pe a sa. Nu mi s-a impotrivit, ba chiar i-a raspuns cu intensitate sarutului.
Mi-am dus mana intre picioarele sale, incepand sa mangai locul intim, insa mama s-a ridicat in picioare, palida toata.
- Blasfemie! Nu se poate! Nu se poate! Te rog sa incetezi in acest moment! imi spuse cu lacrimi in ochi, insa am continuat sa il sarut, intinzandu-l pe pat, insa tanarul si-a pus o mana pe pieptul meu, incercand sa ma impinga.
Am mormait un '' nu '' printre saruturi, nedandu-i drumul, fara sa imi pese de ce se intampla in jur. M-am oprit la un moment dat, avand nevoie de aer.
- Sunt bisexual, am spus dupa ce mi-am tras rasuflarea. Si il iubesc! Si chair daca nu ar fi asa, mama, eu si tarfa asta nu ne-am casatori in veci. E impotriva vontei mele! Nu o fac!
Mama m-a privit atent. Nu glumeam si ea stia asta. Incepu sa planga.
- Eu nu te-am crescut asa! imi reprosa mama plangand.
- Nu m-ai crescut tu! i-am aruncat in fata. Iesi in momentul asta! Sa nu te mai vad! Ia si tarfa asta cu tine! Ai idee ca e anchetata de prostitutie?! Ai un cacat! urlu exasperat. M-am ridicat in picioare, am luat-o pe roscata de mana si am impins-o in fata, apoi m-am pus inapoi pe pat, nervos.
L-am luat pe Erik in brate, soptindu-i ca il iubesc, in timp ce nenorocitele alea doua isi luau talpasita, plangand amandoua de parca as fi murit.

Dupa cateva ore, eu si Erik am ajuns acasa. Vorbisem pe drum despre aceasta logodna nenorocita, si i-am explicat sincer ca doar pe el il iubesc. Ma credea. Oricum era purul adevar: doar pe el il iubeam.
Am intrat pe usa si surpriza: Monica era in sufragerie, despachetandu-si hainele si asezandu-le care pe unde. Am intrat nervos, fara sa o bag in seama, si m-am dus in camera mea, cu Erik de mana. Tarfa a venit dupa noi si ne-a prins in timp ce ne sarutam.
Daca nu avea sa se care voi cere ordin de restrictie pentru ea! Cat despre logodna, o voi rupe usor, fiindca aveam dovezi ca tarfa se prostitua.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#62
Citat:...insa am marait draceste la ele si au ramas pe langa.
21 Deja mi-l imaginez pe Chris in timp ce scoate foc pe nari si pe gura, si pe urechi. =]] Ohh, chiar il ador pe tipu` asta. ^.^
Asa, si revenind. Fetelor, ma mir ca ati postat atat de repede, adica, la 2 zile diferenta? Well, am avut ce sa citesc. Jur ca la acest capitol am murit de ras. Si vinovatul... este chiar Chris. : )) Cine se gandea ca o sa-l sarute astfel pe inocentul de Erik? 21 Si in fata lui ma`sa. > : ) Aa, da, ca tot vorbeam de maica`sa, mi-a placut la nebunie faza cu "- Blasfemie! Nu se poate! Nu se poate! " = )) Ohh, frate! Uite ca se poate, si se poate mult mai multe. 19
Soo, Monica e o tarfa?! I mean, uhhf, de ce sunt surprinsa? Chiar mi-o imaginez cu fata ei de parasuta. 33
Deci, girls, acestea fiind spuse, eu va las cu scrierea nextului`. * Free Hugs *

#63
Scapam de una vine alta...incep sa ma enervez. Cum naiba sa fie Chris logodit? Am facut ochii cat farfuriile cand am citit faza. Si maicasa sa se bage asa in viata lui. Bleahhh ma disper. Imi venea sa le strang de gat pe amandoua, dar mi-a placut modul in care l-a sarutat pe Erik :X fara sa-i pese de prezenta lor.
Ce naiba cauta aia la el in apartament?! Scapati de ea baieti sau scap eu21
Frumos capitol...ma pui pe ganduri si astept cu nerabdre nextul

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#64
Capitolul 23


- Se mai bate la usa, spun ironic, ridicandu-ma din pat.
- Dar cine esti tu draga sa imi spui unde am voie sau nu. Chris e ranit si are nevoie de toata dragostea si protectia mea, spuse, in timp ce molfaia gura.
- Si draga unde dracu ai fost, cand Chris era sa fie ucis? Stiu eu, la cotul strazi, futandu-te cu toti, spun nervos, ridicandu-ma de langa saten si ies din camera.
Imi lovesc din adins umarul de cel al roscatei, facand-o sa pice in fund. God, asta are simtul echilibrului cum am eu simtul glumelor cu matematica. Ma duc in bucatarie si scot o bere din frigider o bere, chiar daca nu imi permitea legea sa consum alcool, tot am deschis-o si am dus-o la gura. Cand sa iau o inghititura, aud un hm-hm din usa, facandu-ma sa cred ca e Umbridge broasca acolo. M-am intors lent, dand cu ochii de javra aia roscata in cap si cu creier de spongier, cum batea din picior. Imi spuse ca sunt minor si nu am vorie cu alcool. Mormai enervat si ma duc la ea. Ridic sticla si i-o torn pe toata in cap, facand-o sa tipe si apoi bag sticla cu sus in jos, intre sanii ei enormi. Ies din bucatarie si cand intru in camera satenului, acesta striga si simt, cum cineva sparse o sticla goala in capul meu, facandu-ma sa pic in genunchi.
Imi duc mana la frunte si apoi o privec. Javra dracului de tarfa, mi-am spart capul! Ma ridic nervos in picioare si ma intorc spre femeie. Ii fut o palma peste fata, spargandu-i dintr-un foc, nasul si gura, facand-o sa se deschilibreze.
Pica in fund, incepand sa se miorlaie ca o mironosita si apoi pleaca in patru labe de langa mine, amenintandu-ma ca lucrurile nu vor ramane asa. Bla, bla, dar chiar nu vor ramane asa, fiindca nu voi lasa eu sa ramana asa. Daca mai ma calca mult pe beculet, jur ca o sa-i fac mai rau decat i-am facut javrei aleia de Miranda. Ma duc in biae si iau de acolo trusa de prim-ajutor si ma intorc in dormitor, unde Chris incepu sa ma curate de sange si sa ma bandajeze.
- Ce dracu i-ai facut, de ti-a spart in cap sticla? Ma intreba satenul, in timp ce ma pansa.
Oftez si ii povestesc cum i-am facut baie cu bere, ca sa se invete minte, sa se mai puna cu mine, cand vreau sa beau bere. Cand auzi, satenul chicoti amuzat, apoi ma saruta pe buze. Isi strecura limba in gura mea si imi cauta limba, care o gasise rapid. Mi-am pus mainile dupa gatul sau, incepand sa il mangai pe spate si sa ma joc cu parul sau din cap. Satenul isi puse mainile pe talia mea, tragandu-ma mai aproape de el. Am mai fi continuat, daca nu auzeam vocea Monicai cum se vaicarea la cineva. Am rupt sarutul si am ascultat atent. Acum se auzeau pasi si usa de la dormitor fusese data in perete de mama iubitului meu. In spatele ei se afla o Monica toata plansa, consolata in scarba de tatal satenului. M-am dat mai in spate, pentru a nu se banui, ca noi faceam ceva... deloc cuminte.
- Chris, Erik a batut-o pe logodnica ta..., incepu mama lui, facandu-ma sa imi clocoteasca sangele in vene de nervi.
- Si-a meritat tarfa aia! Mi-a spat o sticla in cap, spargandu-mi capul! Ce ati fi vrut sa fac? Sa o rog sa imi mai dea o data in cap? Si in plus nu pot sa discut cu Chris despre ancheta, ca vine parasuta asta si se baga in vorba ca o idioata! Tip la ei destul de nervos, iar in oglinda din spatele meu, aparu sufletul meu, ranjind, cu o katana in mana.
Trag aer in piept si apoi il expir lin, repetand acest proces de cateva ori, pana cand m-am calmat si sufletul meu disparu din oglinda. Abia acum mi-am dat seama de ceva. Cand esti speriat, nu simti ca respiratia ta este rece si inima inceteaza sa iti mai bata in piept, aratand ca o moarte aparenta, dar cand esti nervos, simt asta, ca ai nevoie de aer sa il consumi pe tipete si rastiri, unul la altul. Cand auzi asta, tatal satenului isi pofti fosta sotie si pe panorama aia afara, apoi ma ruga sa ii povestesc exact ce s-a intamplat. I-am povestit cu lux de amanunte, ca vroiam sa gust putina bere, pentru a vedea daca Chris o poate bea sau nu, dar nu am baut ca m-a scot aia din sarite. Asa ca i-am facut o baie in bere, iar aia a venit dupa mine si a spart sticla in cap, taindu-ma la tample si putea sa ma omoare, daca ma lovea la "osul mort", ii muream in brate. Cand auzi asta, amandoi au ramas uimit, apoi tatal lui Chris se ridica si pleca din camera. Satenul vru sa ma imbratiseze, dar ii fac semn sa taca.
Cand vru sa ma intrebe ce s-a intamplat, se auzi tipetele domnului Night in contrast cu tipetele fostei sotii si a roscatei. Puteam sa spun ca eram bucuros ca usa era deschisa, ca puteam sa auzim si mai bine, scandalul din sufragerie.
Cearta celor trei, tinu cam cincisprezece minute, in timp ce eu ma jucam cu degetele iubitului meu si el ma mangaia pe coapsa. Dupa ce tipetele incetara, veni domnul Night la noi si ne-a informat ca Monica va merge cu el la politie, ca a fost gasita facand trafic de carne vie cu varumiu, si acesta a tras-o in jos, ca sa scape mai putin cu puscaria. Asta se intampla, cand ai avut libertatea si nu ai stiut sa o pastrezi. I-am condus pe toti trei - Moni avea catuse la maini - si am inchis usa dupa ei. M-am razamat de usa si m-am lasat sa alunec pana jos, lovindu-ma cu fundul de parchetul rece, de culoarea mierii. Nu imi venea sa cred ca eram in stare sa ucid pentru saten, iar inainte pentru iubitul sau iubita mea imi era egal ca se sinucide sau ca o violeaza cineva, ca nu puneam pasiune in relatie, dar acum sunt daruit trup si suflet, barbatului care il iubesc. Imi sterg lacrimile si ma duc in camera. Ma bag in pat, langa el si ma fac ghem, punandu-mi capul pe umarul sau si adormint, in timp ce ma mangaia pe cap...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#65
Bine k ati scapat de ea21 app ce repede ati expediat-o in 2 capitole daca nu ma insel 21
Mi-a placut faza cu baia de bere..imi si imaginez :X Tre sa-i multumesc lui Music ca mi-a amintit de Moni. Acum imaginea din capul meu e si mai frumoasa :X Bine ai facut Erik tine-o tot asa...
Si ultima faza a fost dulceee :X ( de data asta am lungit vocala) Place la mine cand Erik isi da seama cat de mult il iubeste pe Chris
poop la voi fetelor si astept continuarea

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#66
Thkz for commz, sweetheartz :X
next:


Capitolul 24


Se putea sa nu intre nenorocita asta peste noi?! Nu se putea, normal! Tarfa a intrat in camera si a inceput sa mormaie ceva despre noi, apoi, cand Erik o apostrofa, spuse ca eu am nevoie de toata dragostea si protectia ei.Mi-am dat ochii peste cap. Decat cu protectia ei, mai bine mort, dar cu iubitul in brate.
Erik s-a enervat si a iesit din camera, timp in care eu m-am intins pe spate, punandu-mi mainile peste ochi. Tarfa aia de Monica a iesit din camera fara sa imi spuna nimic si s-a dus, probabil, dupa iubitul meu, timp in care eu imi storceam mintea cum dracului sa o fac pe asta sa plece.
Dupa cateva minute Erik se intoarse. I-am auzit pasii si mi-am deschis ochii. Monica statea in spatele lui, cu o sticla in mana. Am strigat la el sa se fereasca, insa curva a trantit sticla in capul sau, iar el s-a intors si i-a futut o palma peste bot, facand-o sa cada in cur si sa inceapa sa miorlaie cu vocea aia a ei subtire, incat ma freca pe creieri.
Iubitul meu disparu pe usa din nou, apoi se intoarse cu trusa de prim ajutor si se aseza in pat, langa mine. M-am potrivit in sezut si am inceput sa ii curat ranile, apoi sa i le bandajez.
Mi-a povestit ce i-a facut Monicai, ceea ce ma facu sa chicotes. Tarfa aia chiar merita totul, ce dracului! Nu m-am putut abtine sa nu il sarut, strecurandu-mi limba printre buzele sale si invitandu-l la un joc la care imi raspunse imediat, punandu-si in acelasi timp mainile de dupa gatul meu si incepand sa se joace pe spatele si prin parul meu cu acestea. L-am prins de talie, tragandu-l spre mine, insa ne-am intrerupt in momentul in care s-au auzit voci. Erik s-a indepartat imediat de mine, devenind cea mai inocenta fiinta. Ma bufnea rasul, insa a intrat mama, suparata foc, zicand ca iubitul meu imi batuse '' logodnica ''.
Brunetul isi lua apararea, explicand tot ceea ce s-a intamplat. Spumega de furie, si am vazut cum sufletul sau aparu in oglinda cu o katana in mana. Speram ca ceilalti nu-l vazusera, si, spre norocul meu, nimeni nu baga nimic de seama. In scurt timp, oglinda redeveni normala, reflexia lu Eri fiind acum normala.
Tatal meu ceru sa afle cum s-au petrecut lucrurile cu adevarat, si le dadu afara pe Monica si mama, apoi asculta atent povestea spusa de iubitul meu. Am ramas uimiti si eu si tata in momentul in cre Erik spuse ca il putea chair ucide. Batranul meu s-a ridicat in acel moment si a pornit spre usa camerei. Am vrut sa imi iau iubitul in brate, insa acesta m-a oprit, facandu-mi semn sa tac. Foarte bine!
Cand am deschis gura sa intreb ce s-a intamplat, au inceput sa se auda tipete din sufragerie: tata se certa cu mama si Monica. Dupa cam cincisprezece minute, tata a venit in camera si ne-a spus ca Monica va merge cu el la politie, fiind traficanta de carne vie, alaturi de varul iubitului meu, nenorocitul ala pe care aveam de gand sa il stalcesc in bataie iar!
Dupa ce ii conduse pe cei trei, s-a intors la mine in camera si s-a bagat in pat langa mine, facandu-se ghem precum un copilas in bratele mele. Si-a pus capul pe pieptul meu, timp in care eu ii mangaiam parul. Mi-am lipit buzele de crestetul sau, apoi l-am invelit, inchizand ochii. Puiul meu adormise deja...

M-am trezit oarecum speriat. De ce? Nu stiam nici eu! Cert era insa ca ma temeam. Erik nu mai era langa mine acum. Imi venea sa plang, parca eram gol pe dinauntru. Nu ma puteam ridica din pat, fiindca durerea se intetea, insa m-am linistit cand mi-am vazut iubitul gol pusca, doar cu un prosop in jurul taliei. Mi se scurgeau ochii.
A venit langa mine, iar eu, neputandu-ma abtine, l-am tras deasupra mea. Se misca cu grija, insa i-am asezat, ca idiotul ce sunt, piciorul peste coapsa ranita, moment in care am scos un scancet. Erik s-a ridicat rapid de pe mine, asezanduse langa. Am inceput sa il sarut pe buze, ignorand rana ce parca incepu sa pulseze. Ma enerva durera! Intotdeauna ma temusem de ea, era groaznica, insa Erik ma facea intotdeauna sa ma simt mai bine.
- Chris, hai sa mergem prin parc! propuse iubitul sarutandu-ma pe buze.
Am dat afirmativ din cap si m-am ridicat, sprijinit de el, apoi m-am indreptat spre baie, timp in care Erik se duse sa faca ceva de mancare.
Mi-am facut un dus, apoi m-am imbracat intr-o pereche de blugi largi si un maieu negru, dupa care mi-am luat geaca dupa mine, aruncand-o pe cuier. M-am dus in bucatarie si m-am asezat - mai bine zis m-am aruncat - pe un scaun, poftind la bunatatile ce le pregatea.
Erik a pus masa, apoi s-a dus sa se imbrace, spunand ca el a mancat. In cateva minute eram gata si cu masa, si cu tot, iar brunetul se intoarse pregatit de plecare. A venit si m-a sarutat, a luat o imbucatura din mancare si am iesit din apartament impreuna, stand imbratisati.
Am ajuns intr-un parc si am intrat intr-un cort, unde un '' magician '' dadea o reprezentatie cu trucuri ieftine. Fiind ager, pe toate le vedeam cum le face. Nu erau iluzii, cum facea Erik, erau doar trucuri pe care le putea face oricine. I-am spus si iubitului meu de asta si a inceput sa rada, sarutandu-mi buzele.
S-a dus apoi pe scena, i-a facut cu ochiul magicianului, apoi a ridicat-o pe asistenta acestuia in aer, facand-o sa pluetasca. Tot publicul a ramas uimit de fapta iubituluim meu.
- Dati-mi, va rog, niste hartii! s-a adresat oamenilor si cativa copilasi i-au intins niste foite. Erik le-a facut mototol si le-a aruncat in aer, apoi acestea s-au transformat in porumbei ce au inceput sa zboare prin cort, pana ce au gasit iesirea si au zburat spre liberate.
Brunetul fu acoperit cu aplauze din partea tuturor. S-a dat jos de pe scena si a venit la mine, lunadu-ma de mana. L-am stras spre mine si mi-am lipit buzele de ale sale fara nicio jena ca toata lumea se uita la noi. Cativa baieti din public au zambit cu subinteles, semn ca ne admira pentru curajul de care dam dovada ca ne aratam sentimentele pe fata, apoi am iesit.
Ne-am dat in cateva carusele, am mancat vata de zahar si inghetata si ne-am tot sarutat. Erik si-a adus aminte de poza cu John cand ne sarutam, si a scos aparatul, facand poza exact in momentul in care ne mozoleam.
Am mers si am scos poza, am inramat-o, dupa care ne-am intors acasa. Amandoi aveam chef sa ne jucam. Am dat poza cu fostul iubit jos, aruncand-o la gunoi, dupa care l-am pus pe Erik pe canapea, intinzandu-ma peste el, doritor ca de fiecare data.
Chair il iubeam. Din cate relatii avusesem eu - descoperisem ca sunt bisexual de la 15 ani - la nicio persoana nu tinusem nici macar cat negru sub unghie, dar cu el era altceva, il iubeam, eram in stare sa merg pana la capatul lumii alaturi de el.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#67
Buna fetelorhug Ma bucur ca ati adus capitolul repede! 108
Si... Cred ca am mai zis-o de sute de ori, but.. Well, daa! Il ador pe Chris si nu numai! ^_^
Deci, cum am mai spus, o urasc pe Monica si o voi uri pana la final, sper ca va muri, nenorocita....45
Btw, ma bucur ca (,) Chris a decis sa lase trecutul in urma, si prin "trecut"... Se intelege mortu` de John... :]]]
Girls, n-am ce spune. Stiti ca va pricepeti, so.... 65

#68
Capitolul 25


- Chris, spun eu, printre gemete de placere, in timp ce iubitul meu facea miscari de du-te-vino in interiorul meu.
Se impinse in dur, facandu-ma sa gem, eliberandu-ne amandoi deodata. Isi puse capul pe pieptul meu, gafaind usor, din cauza efortului depus. intec sa ma joc cu parul sau ud. Am inchis ochii, bucurandu-ma ca ma aflam in bratele lui, iubit, magaia si alintat. Simt cum isi ridica capul de pe pieptul meu si ma saruta pe buze. Ii raspund imediat la sarut, chiar afudandu-ma in el, cu daruire totala. Cand vreau sa il sarut pe gat, telefonul ne intrerupse, facandu-l pe saten sa injure de toti draci si dumnezeii posibili. Se ridica de pe mine si raspunse rastit la telefon. Am profitat de moment pentru a ma ridica de pe canapea si sa imi intind oasele, care pocnira usor, din cauza spatului usor incomod pe care ne-am tras-o.
- Erik trebuie sa mergem la sectie, ca sa il interogam pe varutu si pe javra aia! Marai barbatul, facandu-ma sa inghet automat.
- Po-poftim? Nu vin! Tip, panicat, batandu-mi inima in piept.
Aproba din cap si apoi imi spuse sa am grija de mine si pe urma ma saruta pe buze. Se duse sa faca un dus rapid, dar eu m-am trantit pe canapea. Doamne de ce eu? Deci jur ca o sa-l ucid pe varumiu, cand iese din inchisoare, exact cum am facut cu John. Dupa zece minute aparu iubitelul meu, proaspat spalat, imbracat pentru a pleca. Imi spuse ca nu va lipsi mult, apoi ma saruta gingas pe buze si iesi din apartament. Am oftat o data si am strans hainele de langa canapea si merg cu ele in baie, pentru a le arunca in cosul cu rufe si sa fac un dus, fiindca miroseam a traspiratie... a sex... si chiar daca imi placea la nebunie mirosul, imi simteam pielea lipicioasa si mizera. Intru in dus si dau drumul la apa, care incepu sa imi relaxeze si sa imi curete trupul ostenit.
Picaturile calde de apa imi mangaiau pielea, usor, parca ar puf de lebada, dat drumul deasupra mea, iar eu stau gol pe un pat. Inchid ochii, iar din pielea mea iesi abur, ce se ridica in aer si incepu sa se plimbe prin intregul apartament. Acel abur, era de fapt sufletul meu, scos din corp. Faceam acest lucru, pentru a ma deconecta de lumea matereala si sa plutesc ca un duh in eter, fara forma sau miros. In timp ce trupul meu era spalat, vad cum trecu prin usa incuiata violatorul meu. Acesta era un barbat de douazeci si sapte de ani si trasaturile lui imi aducea aminte de cineva. Era fratele lui Chris, Andreas. El este iluzionistul ala nenorocit?!
- Erik! Stiu ca esti aici, ca iti simt spiritul in sufragerie! Iesi afara! Striga, iar eu am revenit inapoi in trupul meu.
Am oprit apa si am iesit din dus, iesind pe coridor si m-am dus in camera mea. Mi-am tras repede pe mine o pereche de blugi negri, un maiou si un hanorac. Imi trec o data mana prin par si ies din camera ducandu-ma in sufragerie. Inima imi batea atat de tare, incat semana cu o toba a tribului Ba-Luba din Africa. Intru in sufragerie si satenul ma privea atent, trecandu-si limba peste buze, intr-un mod pervers. Incepu sa vina spre mine, iar eu m-am dus spre oglinda, oprindu-ma in fata ei si intorcandu-ma spre el. Cand vazu oglinda, Andreas se dadu cativa pasi intr-o parte, pentru ca reflexia lui sa nu se vada in oglinda.
- Ce cauti aici? Il intreb pe un ton glaciar, mijind ochii, parand o felina gata de atac.
- Sa te iau de aici, imi raspunse calm. Daca nu vi, ii voi face ceva rau fratelui meu, ma ameninta.
Inchid ochii si ma concentrez. Eu sunt focul si sunt stapanul lui, puterea e a mea si fac ce vreau cu ea.... Eu sunt focul si sunt stapanul lui, puterea e a mea si fac ce vreau cu ea... imi repetam in gand si deschid ochii. Ridic o mana in pumn si apoi o deschis si in palma aparu o flacara. Barbatul ramase masca, apoi se repezi spre geam. Focul il arse la fata, dar asta nu il opri sa treaca prin geam, fara sa il sparga. Geamul sa fie aer si focul sa treaca... Geamul sa fie aer si focul sa treaca... imi sopteam in gand si focul il urma prin geam. Dupa ce l-am indepartat, am rupt iluzile si am picat pe jos, lesinand, din cauza consumului enorm de energie...

Deschid ochii, cand simt ca cineva ma lovea usor peste fata. Cand deschid ochii il vad pe domnul Night, cum ma lovea usor peste fata, pentru a ma trezi, in timp ce niste politisti cercetau locul. Ma ajuta sa ma ridic in fund si il itnreb ce s-a intamplat si el imi povesteste cum Chris a fost rapit de iluzionist. Cand am auzit, am crezut ca imi pica cerul in cap. M-am ridicat cu greu in picioare si am fugit in camera, incuint usa si am inceput sa caut in dulap. Imi scot de acolo o pereche de jeansi negri, care ii trag pe mine, o bluza neagra si imi prind parul intr-o codita la sapte. Imi pun peste fata o cagula, iar la incheieturi, aparatori de antebrate negre, din piele. Imi pun la centura o katana scurta, ca un pumnal, cu otrava de cobra in teaca. Ma duc la perete si trec prin el si ma duc la un geam de pe coridor si sar in gol, dar ma transform intr-un card ce corbi, ce zburasera pana intr-un gang intunecat, unde am devenit la normal. Trebuia sa il gasest pe Andreas, dar mai intai trebuie sa trec pe la salonul de tatuaj a lui Camil. Ma indrept spre motorul iubitului meu si ma urc pe el. Imi pun casca, turez motorul si apoi pornesc spre salon. Rezista Chris, cavaleria e pe drum...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#69
"Se impinse in dur" - se impinse dur
"efortului depus. intec sa " - [ cred ca era "incep" si fara punct, ci virgula ^^ ]
"varutu" - varatu`
"matereala" - materiala
"itnreb" - intreb
"salonul de tatuaj a lui .." - salonul de tatuaj al lui...


Asa.. Gata cu greselile, si sincera sa fiu , este bine pentru un asemenea capitol cai ai avut cateva greseli. Unele persoane obisnuiesc sa faca si mai multe. Well, asta se mai intampla. pupic
Eeh, si revenind... xD Lupta dintre Erik si nenorocitul de Andreas [ wooow, cred ca uitasem ca este fratele lui Chris sau cred ca nu citisem bine pe undeva. o.o ], mi s-a parut interesanta, dar totodata, cam scurta. Well, parerea mea. :]
Oricum, nu am ce comenta, ofc, inafara de faptul ca eu chiar sunt curioasa ce se va intampla acum cu Chris. Imi este teama totusi pentru el, ca tipu` ala, frate`sau, nu pare deloc intreg. :]] Hmm.. Cum am mai spus, curiozitatea e mare ! O_O"

#70
Tnkz 4 comm, sweety pupic


Capitolul 26


Am fost sunat de la sectie sa merg sa o interoghez pe tarfa aia de Monica si Camil, insa Erik nu vru sa ma insoteasca. Am facut un dus rapid, apoi mi-am sarutat iubitul si am iesit pe usa apartamentului. Ma simteam putin slabit, stiam ca nu eram in stare sa imi conduc motorul, asa ca m-am urcat in automobilul meu si am pornit spre sectie.

Dupa cateva ore in care l-am cam jumulit pe Camil si am chelit-o pe tarfa aia de Monica fiindca nu raspundeau la intrebari am ramas singur in biroul meu. Deodata, in camera se facu un curent puternic, apoi fratele meu intra prin usa. Prin usa?! Cum dracului?! Nu stiam ca e... Iluzionist! Se poate ca el sa fie acelasi iluzionist ca si cel pe care il vanam...?
- Ce cauti aici, Andreas? intreb dandu-mi ochii peste cap si incercand sa nu arat ca ma tem de prezenta sa aici.
Fara sa spuna nimic, Andreas m-a lovit cu pumnul in falca, facandu-ma sa ma dezechilibrez si sa cad pe jos. Mi-a pus doua degete pe frunte, apoi nu am mai stiu nimic de mine...

M-am trezit intins pe jos, pe cimentul rece dintr-o camera ce parea a fi subsolul unei case sau ceva in genul. Andreas si alti doi se aflau la mica distanta de mine, fumand niste iarba, din cate mi-am putut da seama, si jucand carti.
Fratele meu se uita la mine cu dezgust si le facu celorlalti doi semn, apoi trei perechi de ochi ma fixara. Unul dintre ei ii spuse fratelui meu ca sunt o bunaciune si multi ma vor, dupa care acesta, cu un zambet pervers pe fata, aproba si se apropie de mine, punandu-si picioarele de o parte si de alta a trupului meu frumos lucrat. M-a prins de barbie si mi-a tras capul spre al sau, dand nastere unui sarut violent care ma cam sperie, asa ca mi-am tras capul in spate, putin speriat, insa Andreas nu vroia sa imi dea drumul, ci limba i se strecura printre buzele mele, cautand-o pe a mea.
M-am speriat si mai tare si l-am muscat puternic, pana ce am simtit gustul sangelui prelingandu-se de pe limba sa in gura mea. A scancit nemultumit si s-a retras, apoi m-a lovit cu palma peste fata, facandu-ma sa ma intorc cu spatele la el si lipindu-mi fata de saltea.
Si-a dus mana intre picioarele mele si m-a strans de locul sensibil, facandu-ma sa icnesc speriat. Am vrut sa ma intorc si sa il lovesc, insa parca fura vlaga din mine cu acea stransoare. Prietenii sai se apropiara de mine si ma prinsera fiecare de cate o mana, apoi Andreas mi-a desfacut pantalonii si mi i-a tras jos cu tot cu boxeri, apoi s-a desfacut la slit si si i-a lasat pe ai sai in vine, scotandu-si '' mandria '' afara si potrivind-o la intrarea dintre fesele mele. Am inceput sa tremur in acel moment. Nu se putea! Eu nu o mai facusem niciodata asa, intotdeauna fusesem deasupra, cum s-ar spune. Plus ca nu vroiam sa fie el cel cu care as fi facut-o, dar niciodata nu primim ceea ce vrem: nenorocitul ala m-a penetrat dintr-o data, bagandu-si toata '' chestia '' in mine din prima si facandu-ma sa urlu de durere si lacrimile sa im curga rapid pe chip, timp in care cei doi prieteni ai sai incepura sa rada cu pofta, inca tinandu-mi mainile.
Cu cat Andreas se adancea mai mult in interiorul meu, cu atat plangeam si urlam mai tare, durerea devenind de nesuportat. Insa tarfa aia ordinara nu avea de gand sa se opreasca. Ooh, nu! N-avea de gand sa o faca! A inceput sa se '' infiga '' in mine ca o bruta, incat am simtit sangele cum incepe sa curga din cauza ranilor provocate de el. M-a lovit atunci cu palma peste fata, apoi un prieten de-al sau se apleca peste mine si incepu sa ma sarute violent, strecurandu-si limba aia slinoasa printre buzele mele. Imi provoca greata si o durere de nesuportat ceea ce se intampla. L-am muscat si pe asta, dar, mai jigodie ca frati-mio, asta imi tranti un pumn de m-a ametit. Nu mai stiam nici eu in care parte doare mai tare in acel moment.
Andreas a ejaculat in interiorul meu, apoi isi infipse pumnul in abdomenul meu, dupa care cel pe care il muscasem trecu intre picioarele mele si ma penetra si el cu aceeasi ura puternica, facandu-ma sa zbier la fel de tare, torturat parca de nenorocitii astia. Andreas il trimise pe cel de-al treilea, care nu imi facuse nimic inca sa aduca un cutit, si acesta il asculta, disparand dupa un perete pentru a se intoarce peste cateva secunde cu un briceag in mana.
Tarfa aia ordinara ce era in mine in momentul asta ma stranse puternic de coapsa unde eram operat, facandu-ma sa zbier de durere, apoi imi dadu un pumn, spargandu-mi buza, apoi Andreas incepu sa ma taie pe abdomen, probabil '' insemnandu-ma ''. Am continuat sa urlu de durere, prada torturii la care eram supus: unul mi-o tragea cu o placere nemaipomenita, ma lovea si ma apasa pe operatie, iar altul ma taia pe abdomen, facand-ma sa urlu. Dupa ce termina si al doilea cu mine, cel de-al treilea ma intoarse pe burta, apoi incepura sa ma taie pe spate cu briceagul ala, timp in care barbatul patrunse in mine, facandu-ma si de data asta sa urlu de durere. Lacrimile curgeau siroaie pe trupul meu, simteam ca mor, ma simteam murdar, pangarit de nenorocitii astia.
Orgiile au continuat mult timp, dar eu am pierdut notiunea, durerea facandu-ma sa lesin. Am fost batut si maltratat de trei brute nenorocite, printre care si nenorocitul meu frate...

Cand m-am trezit, ma aflam singur in acea camera, zacand pe jos intr-o balta de sange. Am incercat sa ma ridic - nu se ostenisera sa ma lege -, insa durerea ma ucidea, nu ma lasa sa ma misc. M-am strans ghem intr-un colt si am inceput sa plang, dezarmat, dorind sa mor. Singura fiinta pe care o iubeam, Erik, nu era acum aici. O patise si el, nu trebuia sa vina aici, nu vroiam ca el sa pateasca ceva. In momentul asta nu eram in stare sa il apar.
Usa s-a deschis, trezindu-ma din visare, si Andreas cu inca un barbat au intrat in camera asta, aruncand-o pe salteaua jegoasa pe care erau pete de sange pe Melissa, surioara lui Erik. Am crezut ca mor in acel moment. L-am vazut pe nenorocitul de frate-mio cum se desfacea la pantaloni, urmand sa isi bata joc de biata fetita ce plangea de frica, privindu-ma fix in ochi si cerandu-mi parca sa o ajut.
Cand s-au apropiat de ea, m-am ridicat din coltul meu si mi-am lovit fratele cu pumnul in gura, insa celalalt m-a impins pe saltea, pe burta, si mi-au tras pantalonii jos, scotandu-si-o afara.
S-a asezat pe mine si m-a apucat cu o mana de abdomen, ridicandu-ma mai spus si facandu-ma sa urlu, fiindca imi atingea taieturile, iar cu cealalta ma apuca de par, intinzandu-mi gatul mult pe spate. A intrat si de data asta in mine, facandu-ma sa plang din cauza durerii nemaipomenite. Era groaznic ceea ce se intampla. Speram sa imi puna cutitul la gat si sa ma taie, sa opreasca ceea ce se intampla. Melissa privea plangand si striga la ei sa se opreasca. Nu intelegea ce se intampla, tot ce stia inca este ca doare ingrozitor, fiindca urlam si il imploram sa inceteze.
Andreas s-a postat in fata mea si s-a uitat lung la mine, privindu-ma cu dispret, apoi m-a lovit cu genunchiul in abdomen, facandu-ma sa scuip sange. Nenorocitul celalalt a gemut puternic, moment in care s-a eliberat in mine. M-a mai lovit de cateva ori, in spate de data asta, apoi m-au aruncat langa Melissa si au iesit.
Biata fetita se apropie plangand de mine si imi lua capul in poala ei, mangaindu-ma usor. I-am simtit lacramioarele fierbinti cazandu-mi pe fata, incercand parca sa spele mizeria trupul meu...
- Erik... am soptit plangand.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.387 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 131.226 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 68.835 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 98.570 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 57.775 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 124.737 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 111.071 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 49.932 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.305 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.455 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)