Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Don't wait for love, look for happiness

#51
A fost fain 8 Yuhuu in sfarsit a luat atitudine Blair si l-a bagat in seama pe Aoi 21. Mike Mike raule! L-ai traumatizat pe fratetu', cine mai urmeaza acum?
Am o presimtire si nu-i a buna 21 Urmatoarea tinta: Aoi . Mor de nerabdare sa vad ce se intampla in capitolul urmator.
Adul repede si nu intarzia pupic
The world is different. Depends how each looks at the world ^ ^ I dare to look in colors ^ ^

#52
Hmm, ma gandeam daca sa aduc next si cred ca merita....Iar problema cu tastele va ramane mereu cate ceva necorectat, insa imi dau silinta.
Va multumesc pentru pareri si sper ca acest capitol sa va placa mai mult 4

CAPITOLUL 15
Aoi

Nu am avut o idee buna sa vin pana la blond pentru ca am dat de unul si mai rau. Bine se poarta mai frumos, poate l-am judecat din prima asa ca las totul sa vina de la sine.
-De cand esti prieten cu Blair?, ma intreaba luand un fursec dintr-o farfurie.
-Nu de multa vreme, ne-am cunoscut la un maraton de fotografie, raspund la intrebare zambind.
-Aoi. ce inseamna numele tau?, deja incepe interogatoriul.
-Aoi inseamna albastru in japoneza. Am originii japoneze , zambesc nevinovat la el.
Se uita la mine un pic ciudat, parca-si controla anumite gesturi incat ma speria, dar poate mi se parea. Eram incordat in fata unui strain, mai ales ca ma interoga ca pe un delicvent. Nu a ezitat sa-mi zica ce nume frumos am la fel ca ochii si scum intelegea de ce numele asta, iar mie nu-mi ramanea decat sa ii multumesc rosind.
-Si cu ce ocazie ai venit pe aici?, continua intrebarile zambind bland.
-Ma invitat Blair sa vad noile melodii.
"Pe unde umbli derbedeule?!". Continua sa il injure pe Blair ca sta prea mult cu ceaiul ala. Mda si vorbeam de lup ca el isi face aparitia si cu ceaiul meu. Mi-l pune pe masa si se aseaza la scaunul din stanga mea, dar aproape de fereastra. Eu si obiceiul meu de a sta in capul mesei, acum regretam ca fratele lui era exact langa mine.
-Tu nu trebuia sa ai treaba in oras?, intreaba blondul parca sagetandu-si fratele din priviri.
-Azi nu, puiule , ii raspund luand cana de pe masa. Tu ce ai facut la psiholog?
Psihlog? De unde si pana unde? Eram confuz si absolut uimit.
Imi venea sa rad, dar si eu am mai avut nevoie de consiliere pana acum si nu mi se pare ceva anormal, dar Blair?? Asta-i o buna surpriza.
-Nu-i treaba ta, continua Mike calm. Deci, de cand sunteti impreuna?
-Chestia este ca nu suntem, raspund ferm si calm.
-Oh, scuza-ma.
Se uita la mine cu coada ochiului si simt cum mana mea este atinsa de a lui. Imi retrag mana tacand din gura si uitandu-ma la el in gand ziceam "Perversule" .
Nu se rezuma la atat, ci cu aceeasi mana o plaseaza pe piciorul meu. Tresar cand face asta si ma ridic de pe scaun asezandu-ma langa Blair care sta si privea linistit cum fratele sau se da la mine.
-Ce faci?, intreb eu speriat.
-Incerc sa fiu o gasda buna, spune Mike cu un zambet pervers.
Ma uit si la blond, dar nimic, privire ii era atintita pe fereastra ignorand ce se petrecea inauntru. Eram speriat, iar fratele sau se apropia mai mult de mine punand de data asta mana chiar pe ce nu trebuia.
-Ooo, ii mare!, exclama incantat.
Eu tresar de pe scaun pe picioarele lui Blair speriat ca ma si stransese putin de locul sensibil, iar blondul incepuse sa rada cand si-a auzit fratele. Rosisem, era stanjenitor astfel ca plec capul in jos.
-Blair, soptesc. Scapa-ma de el.
I-am atras atentia si ma prinde de barbie fara sa-mi ridice capul si astfel ca el sa sopteasca la urechea mea, iar eu inchid ochii cand simt aerul cald.
-Si eu ce primesc in schimb?
Il aud intreband clar si ma face sa izbucnesc de nervi. Dupa ce ca vorbesc cu el mai imi cere si ceva.
-Dute dracu!, spun nervos ridicandu-ma. Ma vrei Mike, sunt al tau!, continui clar si raspicat la fratele lui care acum radia de fericire.
Bucuria nu-i dura mult pentru ca Blair ma trase de mana inapoi pe picioarele lui, privindu-l pe Mike cu ura.
-Este al meu , piei din ochii mei, maraie la el.
Resemnat ofteaza si-si desface camasa la toti nasturii. Se ridica astfel ca eu sa-i admir sculptura. Adevarul este ca ma holbam la patratelele lui, dar Blair pocneste din degete enervat ca ma uital la fratisu'.
-Ce e?, intreb eu odata trezit.
-Nu te mai uita, vrei sa-i devi prada?!, ironizeaza sacait.
-Si daca vreau, vei fi cumva gelos?, intreb eu banuitor jucandu-ma cu firele de par din capul lui.
-Normal ca da, raspunde fara pic de jena parca torcand ca o pisica.
Ce sa mai comentez la asta, nimic, ma asteptam sa zica nu, dar el acum isi gasi sa fie cat se putea de sincer.
-Ma scapi de el?, intreb ranjind.
Ofteaza si da afirmativ din cap ceea ce ma facu pe mine fericit astfel ca nu-mi mai controlez reactiile si-l pup pe obraz si-l strang in brate.
-Cu astfel de rasplata te-as ajuta oricand, imi zambeste mandru ceea ce pe mine ma face sa-i scot limba rautacios. Hei tu!, ridica tonalitatea la Mike. Iesi afara din apartamentul meu!, se rasteste la el.
-Daca ai chef de babardeala poti sa-mi spui asa, ii vorbeste serios. Nesuferitule!, se stramba ca un copil iesind afara.
Vroiam sa-i spun ca nu ne arde de asa ceva, dar plecase si nu riscam sa merg dupa el ca sa nu o incurc. Vai de poponetul meu daca se apropia devoratorul ala. Mai bine stam cuminte in bratele blondului.
-Bine , acum nu vrei sa asculti ce am scris?, ma intreaba calm uitandu-se atat de dulce la mine ca imi musc buza inferioara.
Dau afirmativ din cap dandu-ma jos de pe el si il urmez spre dormitor unde el isi ia chitara si niste partituri. Ma uit pe foi si unele versuri nu aveau destula rima, iar ritmul era prea vesel si rapid pentru strofele asa triste.
La chitara suna bine dara era ceva vesel atunci imi veni ceva in minte ceea ce ma facu sa zambesc. A luat un creaion si acum incepu sa scriu.
"O pata de culoare
Si nu esti la soare
Te-ai facut o floare
N-ai avea nici-o scarare"
-Ce vrea sa exprime asta?, ma intreaba pe mine mirat.
El nimic, doar taia si se uita la ce scrisesem inainte, dar ma mir de ce am scris mai sus. Zambind , cand eu eram dezamagit ca nu gaseam de nici o culoare ceva bun.
-Canta asta, si-mi da foaia uitandu-se calm la mine.
Citesc ceva din foaie si raman confuz. Asta seamana cu ce s-au intamplat acum ceva vreme, pana si ceea ce a simtit. Este cumva alta foaie?Eu nu am scris asta?
Las foaia jos si inghit in sec, nu ma simteam prea bine. Imi trecuse cheful de orice. Vroiam sa merg acasa si sa reflectez la tot din nou si din nou.
-Blair putem sa amanam pentru alta data?, intreb frecandu-mi ochii.
-Sigur, pastreaza foaia oricum, raspunde relaxat ridicandu-se.
-Merci, ne mai vedem noi.
Si ies din apartamentul lui. Uitasem la un moment, dar de tot ce trebuia mie sa ma gandesc tocmai acum. Sunt un geniu in asa ceva, fac ce fac si dau de dracu'. De ce ma simteam asa nasol? Era mai bine daca ramaneam si rezolvam totul cu el. Sa ne fie clar si raspicat ce se intamplase cu mine, cu el, cu amandoi. De ce ma simt asa de singur cu el? Ceva s-a schimbat. Nu stiu ce, clar e altfel,
complet altul.
Sirul gandurilor mi-a fost intrerupt de catre telefonul care-mi suna in buzunar. Il scot si aveam de fapt un mesaj de la Ha Na.
"Buna, scumpule, am o veste importanta. Oricum vine vacanta de primavara te invit la un week-end pe plaja.
pupici. "
Bun, ma distram acum, grozav, asta imi trebuia, mai ales dupa nebunia din scoala cu pregatirile pentru nu stiu ce.
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#53
Kyaaa. Capitol nou.
Supppeeer.
Mi-a placut de fratele lui Blair, un pervers si jumatate. Si mi-a placut de Blair, care vroia si ceva in schimb si s-a bucurat de pupicul primit :X .
Da, ar fii trebuit sa ramana acolo sa clarifice totul, dar nu. Asa ceva nu e posibil pentru Aoi-kun. ^^
Ma rog. Mi-a placut la nebunie.
Astept cu nerabdare next.
Bafta!
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#54
Ura ,capitol nou!Multumesc ca m-ai anuntat si te asigur ca mi-a placut mult acesta.Ce frate are Blair...Nu ma asteptam sa se dea atat de direct si mai ales de fata cu Blair la Aoi,saracul de el nu mai stia ce sa faca ca sa scape din gura pradatorului aluia.Mi-a placut mult de Blai,a fost foarte sincer si a spus cava fi gelos daca Aoi se va uita la trupul lui Mike si sincer,mi-a venit sa il imbratisez cand am citit ce i-a spus fratelui sau:"Este al meu".Debea astept aceea intalnire de pe plaja,sper sa aduci repede continuarea,spor la scris si bafta in continuare.P.S:Hmmm...deci Ha Na "comploteaza" cu Jake.
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#55
Multumesc pentru pareri si uite ca vine si next 4




Capitolul 16
Blair



I-am anuntat si pe toti petrecaretii si sa am surpriza ca randi si Ha Na sa stie de tot balamucul asta si din nou imi vine sa-i spanzur cu mare drag.
Linistindu-ma, reusesc sa pornesc spre baie ca aveam chef de o baie lunga.Nici un dus, doar relaxare totala. Incercam sa alung gandurile rele si tot ce era rau in jurul meu exemplu fiind dat Mike.
Nu reusesc sa ma linistesc pentru ca aud usa din dormitor inchizandu-se si apoi chicote. Ma ridic buimac din baie si-mi infasor un prosop in jurul taliei si ies afara. Deschid usa din dormitor si sa vezi cine era in pat. Mike cu noua achizitie, ceea ce ma enerveaza tare. Ii iau partenerul de placee lui fratimi-o si il car dupa mine in baie. Inchid usa in urma mea si ma uit la el suparat.
-Pe bune, cu fratimio?!, ironizez rezemandu-ma de usa.
-Sa nu-mi spui ca te doare?!, imi ironizeaza si el.
-Nu are ce, imi fac griji de ceea ce vei ajunge, spun cu parere de rau.
-Si ce te-ar interesa pe tine, tu il placi pe Aoi!, se rasteste la mine.
Raman calm si ma indrept spre el luandul de bazin apropiindu-l de mine. Ar fi vrut sa ma respinga, dar eu i-am sarutat gatul.
-Sti ca ai pierdut pariul?, ma intreaba soptindu-mi la ureche.
Gandesc in capsorul meu "Cum adica?!", ironizand cat se poate de tare.Il privesc uimit si el imi zambeste cald.
-Da puisor, esti al meu acum, sopteste usor coborand cu buzele pe umarul meu.
Se inseala amarnic daca va crede ca-i voi ceva asa usor. Un lucru bun am invatat de la Jake. Nu te pune cu psihologia omului ca este mai puternica arma decat pumnul. Acum trebuia sa fiu nemilos chiar daca voi rani un nevinovat, o limita trebuie impusa.
-Chiar daca vom face sex tot nu te voi iubi, ii spun rece privindu-l in ochi.
Imi iau mainile de pe el si deschid usa iesind. Mike sta si asculta la usa cand am dat cu el nas in nas. Nu l-am bagat in seama, ci m-am dus in camera inchizand-o in urma. Doar de dobitoci aveam azi parte. Nimic normal, bine poate blue eyes, dar si el a plecat in conditii stranii.
Deschid dulapul si nu aveam de gand sa mai stau inchis in casa, oriunde doar sa pierd timpul. Ma imbrac cat se poate de lejer cu un tricou alb si blugi negri, apoi drumul spre usa sa-mi iau tenesi. vroiam ca timpul sa treaca cat mai repede.
Le las celor din formatie sa ne vedem la studio pentru ca aveam ceva special pregatit. Adevarul era ca oricat as fi vrut sa fug de tercut el te "apuca" in cele din urma de "picior" si terbuie sa-l infrunti. Asta aveam de gand sa fac, orice ar fi.
Nu au intarziat desi aveau obiceiul asta, dar macar gaseau scuze amuzante.
-De ce ne-ai sunat asa dintr-o data? itreba Ha Na cand se facea comoda langa mien pe canapea.
-Sa nu-mi spui ca ai fost inselat? intreba Randi stand pe scaunul din fata calculatorului.
-De Mark da, de blue eyes, nu! raspund la nervi.
-Ia te uita?! spune acelasi om ironizand aproape orice lucru, iar Ha Na razand
-Voi nu stiati? inteba Chris cu o fata de copil acordand o chitara.
-Ce? inteba, eu si Randi uitandu-ne la el mirati.
Incepe sa rada ca un apucat, de ce? Ca prostul ca noi ne uitam la el cu niste fete isi inca cum. Ha Na se ridica fluierand si de obicei cand facea asta insemna mai multe decat vorbaraia lui Chris. O prind pe fata de mana si o trag inapoi in jos facandu-i o privire prin care va spune tot.
-Bine, bine, spun, isi drege vocea. Mark si cu , cu ...gesticula cu mainile ca sa intelegem ceva din ce voia sa zica.
Bun, am inteles asta ma facu sa dau cu piciorul in masa si sa ma ridic nervos gata sa pornesc afara. Cei doi mi-au vazut reactia si tocmai de aceea au sarit prinzandu-ma de brate, dar nu voiam sa renunt.
-Blair, nu vei rezolva nimic! se ridica Ha Na speriata si-mi vorbeste.
-Sa nu rezolv nimic?! ironizez inca zbatandu-ma. Vreti ca Mark sa ajunga cum am fost eu? intreb dandu-le socoteala.
-Si-a ales drumul, spune Randi care se aseaza in fata usi. Nu te mai baga in faptele lui.
-Am fost bagati in povestea asta, ridica tonalitatea Chris. Stim si ca a fost violat de propriul frate, dar...
Se opreste cand eu stau calm si ascultam ce spusese. Randi isi dase o palma pe frunte ca nu trebuia sa mai zica despre ce s-a intamplat acum multi anii. Ceea care reactioneaza cel mai bine , chiar inaintea mea era Ha Na, care se urcase pe o masuta si ii da o palma zdravana lui Chris.
-Iesi afara, ii spune apoi suparata.
Nu trebuia sa zica asta Chris, eram perfect constient de toate. Ha Na nu stia ce sa mai faca, iar eu nu mai rezistam la atatea probleme. Imi alina putin durerea cand ma lua in brate prieteneste la fel ca Randi. Nici nu am indraznit sa plang, lacrimile mi s-au uscat demult asa ca acum doar aveam un oftat lung si dupa am inregistrat o melodie la care lucresem ceva timp. Lipsea doar vocea si de aceea ne-am apucat sa terminam cat mai repede.
Dupa o saptamana de chinuri cu scoala aveam nevoie de relaxare. Macar atat dupa atatea zile de munca intensa. Am coborat din masina eu cu Randi si Chris cu care rezolvasem intre timp conflictul si am sarit in mare dezbracandu-ne de haine pe palja in timp ce alergam.
Amuzant ce mai pot spune, dar tot nu am inteles de ce trebuie sa vina si Anne cu o fata Aura cu noi? In fine cu cat eram mai multi cu atat mai bine.
La un moment Randi se urca pe mine reusind sa ma tranteasca cazand amandoi in apa si Chris sa rada. Totusi era mai bine sa nu se puna cu noi doi pentru ca ieseau scantei. De fapt mai multa apa pentru ca a fost un dus grozav intrandu-i pana si in gura apa sarata. Gata s-a dat batut si a iesit afara dandu-se la fete incepand sa zica replicile lui faimoase pentru agatat.
Mai venii o masina dupa ce incepusem sa ne plictisim de spectacolul pe care-l da Chris. Din masina au coborat Mark, Ha Na care erau in fata, apoi Nana? Parca era plecata cu studiile departe de oras?! Nu conteaza, sigur ar fi amuzant cu ea.Nu s-a schimbat asa de mult, parul si l-a tuns, il avea lung, acum este bob si-i sta bine. Imi aminteste cand imi placea de ea cand eram un pustan mic, acum simt doar prietenie.
Ia stai, mai era cineva cu ei si chiar persoana cu care am vorbit spatamana asta intreaga. Macar pauzele reuseam sa alinam dorul, doar pe acoperis ascultandu-ne unui altuia prostiile, mai intervenea si Randi de ne fura mancarea si eram nevoit sa impart cu blue eyes ce a mai ramas. Am facut oricum un lucru nechibziut si acela de a-i arata fotografia cu el imbracat in fata. S-a suparat pe mine in acel moment, dar i-am dat-o inapoi, pe cealalta am pastrato. Nici daca s-ar fi milogit de mine nu i-as fi dato inapoi.
M-am ridicat de pe nisip si am imbratisato pe Nana care alerga spre mine sa-mi spuna ca va ramane o perioada lunga in oras, mai ales ca nu a putut venii la ziua fratelui ei. Mi-a facut si ceva complimente ca m-am facut un barbat frumos, normal doar aveam ce arata si eram si inca mandru de cum sunt.
Randi a ras la faza asta astfel ca l-a intrebat pe Chris daca este asa, iar el a facut o fata ca nu-i plac tipii, el se rezuma la fete. Se holba la Nana la fel ca si la celelalte fete.
-Ai intrebat persoana gresita, creier de gaina, se ia in gluma Mark de Randi
-Si voiai sa te intreb pe tine? intreaba Randi banuitor.
La asta nu-i raspunde, ci se face ca este chemat de Anne, isi ia talpasita mai pe clar sa nu fie nevoit sa-i spuna. Nana rade la fel ca mine, iar Randi se uita banuitor la mine cand la el. Am explicat situatia si Nana nu a mai zis nimic, voiam ca totul sa fie clar.
De vorbit am stat la discutii cu toti, dar singurul caruia nu i-am adresat nici un cuvant era Aoi. M-am strecurat prin multimea ce se ocupa cu lemnele pentur focul de diseara si-l vad discutand cu o fata care venise cu Anne. Nu foarte inalta, cu parul blond si cu ochii caprui, frumusica puteai sa spui despre ea, forme bine conturate. Chris se holbase la ea de cum a intrat in masina ca la palja vazando in bikini deja saliva. Acum nici eu nu pot minti ca mi-a atras atentia, dar ramane pentru mine ca m-am dat la decolteul ei generos, macar din priviri.
As fi vrut sa le intrerup discutia, dar un alt nevleg ma trage de mana cica sa luam chitarile din masina. Eram mai mult ca sigur ca Randi punea ceva la cale de nu ma lasa deloc sa vorbesc cu Aoi.
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#56
Yeee,next-ul,cat l-am asteptat!Nu pot sa cred ca Blair,saracutul de el,a fost violat de animalul ala( si mai spune ca este fratele lui,ma mir ca nu este la mititica pentru fapta sa,chiar merita asta si multe altele care imi vin mie acum in minte sub forme variate de ganduri negre).In fine,sa lasam trecutul de o parte,prezentul este cel mai important dintre toate! Deci actiunea s-a mutat pe plaja...ce pot sa zic, intalnirea celor doi,a lui Blair cu Aoi,este o adevarata coincidenta 21 .Ma intreb ce i-a mai trecut prin minte lui Randi si lui Jake.Sunt sigura ca, in capitolul viitor se vor intampla lucruri interesante, in urma carora,sper ca Blair si Aoi sa devina ceva mai apropiati !Il astept pe acesta cu nerabdare,spor la scris si bafta in continuare.P.S: Multumesc ca m-ai anuntat,conteaza mult pentru mine!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#57
Deci...Mersi ca m-ai anuntat. Esti o dulce.
Hm...Asadar Blair are ceva tangente cu frate-su. Se vede clar ca Mike vrea doar sa-l iubeasca. Asta chiar a fost hot. Vroiam ceva mai mult. Si ce mai pune Randi la cale de nu-l lasa sa vorbeasca cu Aoi. Blair, ai grija. Poate fata aia ti-l fura. 3
Astept next.
Spor la scris si kissu pupicpupic
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#58
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#59
Asta a fost The End?? Vaii, mi-a placut enorm. Au fost asa de scumpi si aproape ca imi vine sa plang. NU vreau sa se termine, e unul din ficurile mele preferate. De aia nu termin niciodata un fic XD Bleah! Ma rog, nimic nu poate fii etern. Sper ca o sa mai faci un fic yaoi in viitor si o sa te razgandesti cu privire la ce mi-ai spus. In orice caz, amandoi au fost asa de draguti si hot. Ma bucur ca s-au impacat. A fost emotionant.
Spor la scris si kissu!
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#60
Wow...nu te cred!Asta e ultimul capitol???Chiar ca e o adevarata mini bomba,m-a lasat masca.Deci sa lasam asta si sa revenim la capitol.Mi-a placut enorm tot ce s-a intamplat in acesta.Stiam eu ca in aceea excursie se va lega ceva intre ei doi,dar nu ma asteptam la ceea ce s-a intamplat.Ma bucur ca s-au impacat si ca au ramas impreuna chiar si dupa trei ani,pasiunea dintre ei marindu-se din zi in zi si sper sa fie in continuare doar ei doi pana la adanci Cei doi,Aoi si Blair,sunt facuti unul pentru altul. Bravo lui Randi,il ador pe omul ala,ii ridic si un altar daca mai gasesc loc prin camera.Te felicit pentru acest fic si astept cu nerabdare alte fic-uri facute de tine, asa de reusite si minunate ca acesta. P.S: O sa imi lipseasca mult Aoi si Blair !
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 165.420 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.964 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.050 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.556 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.005 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.979 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)