Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Doriti un al doilea sezon al ficului?
Da.
100.00%
32 100.00%
Nu.
0%
0 0%
Total 32 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Angel without soul - sez.1

#61
Ohh...minunat capitol...atat dramatism:X..Imi pare foarte rau pentru Matsu,e mult prea naiv si nu ia in calcul posibilitatea ca Inaru sa il fii mintit.Naivitatea lui ii va aduce numai necazuri.Sper ca Inaru sa inceteze o data cu atitudinea asta de maniac posesiv si sa se comporte asa cum trebuie cu Matsu.Despre Kiru nu stiu ce sa zic..intr-adevar se poate a fii patit ceva sau nu.Eu sper totusi sa nu pentru ca Matsu e atasat prea mult de el si sufera enorm numai la gandul ca acesta sa fie ranit,poate si mai rau2
Grabeste-te si adu-ne next-ul!!>:d<
Searching for answers you will never find
You're losing time with questions, just leave them behind
There's nothing left here
You should be on your way
It's a new beginning
Say goodbye to yesterday

But I question myself
Is it you or someone else?

#62
Citat:Ajunsesem in mijlocul strazii, asteptand parca o masina sa vina si sa ma calce, caci daca Kiru nu era la spital, in Rai sigur ajunsese, acolo unde il voi urma si eu.
Ohhh, haide, haideee! Eu nu vreau moarteee! E chiar atat de mult sa cer asta ?!
O.O
Dar, revenind... NU pot sa cred cat de nenorocit poate fi Inaru! Deci, daca i-a facut ceva lui Kiru... grr Jur ca nu mai apuca ziua de maine! Auzi si tu! In spital? Huh, daca ii face ceva si lui Matsu, ca vad ca il influenteaza nu numai cu idioul ala blond, ci si cu moartea, practic, il provoaca sa moara; cred ca-l bag eu in spital....>.<"""""
Soo... Eu nu mai am cuvinte... 22 Sunt... masca22 Sper sa vi repede cu nextu`. 108 Sunt foarte, foarte, foarte curioasaaa! 108 Bye bye, iubita` ^^

#63
Bun... De ce nu e comul meu la captiolul trecut? >.> Imi cer iertare, poate am uitat sa comentez te rog Il citisem, asta stiu xD. Bun, sper sa-mi ierti uitarea idioata *puppy eyes* am foarte multe pe cap. Acum... Sa '' read '' !
Inaru... E un nenorocit si imi vine sa ii dau una, sa-l omor, sa il rup in jumatati etc. MA enerveaza x( PE cand ducleata asta de Matsuro.. Mai ca l-as pupa pe baiatul asta. Si da, e foarte naiv. M-am prins pana si eu, care sunt foarte airuita, ca Inaru a facut-o intentionat. Faza insa cu blondul e nasoala, m-a cam deranjat pana si pe mine. Sper totusi sa fie bine Kiru 43 Abia astept sa vad ce se va intampla in continuare.
Nu-mi place faza cu Raiul;, nu suna prea bine... Nu in sensul ca nu e bine pusa, nu suna bine moartea X_X Vreau sa-l gaseasca csi sa fie fericiti *dreaming*
Oricum, bafta la scrispupic A fost un capitol demn de recitit! *puppy eyes* So... I`m gonna read again21
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#64
Buna bubulina, yeeey new chaaap 88
Mi-a placut capitolul, mai ales cand Matsuro ia dat o palma ( ce curaj are baiatu 15 ) lui Inaru, chiar merita dupa ce la adus pe ala acasa. Cica ii plac blonzii, ia ca ma fac si eu blonda pentru el 21, glumeam.

Citat:Ajunsesem in mijlocul strazii, asteptand parca o masina sa vina si sa ma calce, caci daca Kiru nu era la spital, in Rai sigur ajunsese, acolo unde il voi urma si eu.

Ce? Nu imi spune ca vrei sa il omori pe Matsuro, adica... nu, te rog, nu-mi spune asta, nu vreau sad ending T_T

Bafta la scris in continuarea coleguta mea de banca si astept nextul.
[Imagine: 35j9hll.png]
"If yaoi were a vodka And I were a duck I'd swim to the bottom And drink my way up.
But yaoi ain't a vodka And I ain't a duck, So give me some yaoi And shut the f**k up."

#65
Multumesc mult de comentarii guys hug
Sper ca nu am intarziat prea mult. Din cauza ca am avut impresia asta n-am mai corectat nextul, asa ca sper sa nu existe prea multe greseli 9


~Capitolul 16 Foi rupte din jurnal~



Strazile parca inghitisera toate masinile, caci rar mai vedeai cate un far aprins in acea bezna, iar lumina aia venea din sensul opus mie. Vantul imi spulbera orice dorinta si orice gand, cazand in genunchi acolo, in mijlocul strazii ce incepu a fi navalita de picaturi de ploaie, acei mici soldati ce obisnuiau sa poarte un razboi cu pamantul. Lacrimile ce-mi curgeau din ochi nu erau nimic pe langa picaturile mari si reci ce se dezlipeau de norii negri.
-Ce s-a intamplat, micutule? aud o voce pitigaiata a unei doamne ce se apropie de mine, asezandu-si o mana pe unul din umerii mei uzi.
In cealalta mana tinea o umbrela pe care o aseza deasupra capului meu pentru a ma proteja de ploaie. Ma ajuta sa ma ridic si sa ma scutur de praful ce-l purtam cu mine inca de cand plecasem de pe treptele spitalului. Ma lua de mana apoi ma intreba bland unde locuiesc si de ce stateam in ploaie. Vocea calda ma calma, multumindu-i din suflet pentru ajutorul primit atunci cand ma conduse spre casa. Ii dadeam in jur de treizeci si ceva de ani, cu toate ca era intuenric si nu imi dadeam seama exact de varsta acesteia.
-Va multumesc din suflet, o sa va raman dator, i-am adresat, urcand treptele spre scara blocului si facandu-i cu mana.
-Nu e nicio problema, micutule.
Dupa aceasta, pleca, lasandu-ma sa imi continui drumul. Probabil daca nu era aceasta femeie as fi ajuns calcat de vreo masina. Ah, nici nu vreau sa ma gandesc!
Am ajuns in fata usii apoi am descuiat-o cu ajutorul cheii, ramanand socat cand becul din dormitor era aprins. Inchid usa de la intrare si ma grabesc spre locul cu pricina, observand chipul blondului ce statea intins pe pat, tinand telefonul mobil in mana.
-Kiru, am tresarind, trecand de prag in graba si ducandu-ma la el, esti teafar, am continuat atunci cand i-am analizat din priviri fata fara nicio zgarietura.
Barbatul se ridica in capul oaselor si incepu a chicoti, apoi ma prinse de mana si ma trase langa el, mirosindu-ma.
-Ai fost la spital?
-Da, te-am cautat, murmur, privind in jos.
-De ce tocmai la spital?
Nu imi venea sa ii spun adevaratul motiv,caci ma simteam mintit de Inaru, ma simteam ca o carpa. Probabil incerca sa scape de mine si nu stia ce motiv sa spuna in asa fel incat sa plec mai repede si sa isi continue treaba cu lacusta aia, Damian.
-Nu-mi spune ca ti-a povestit Inaru raspunse, apucandu-mi barbia si obligandu-ma sa il privesc in ochi.
-Ba da, am fost la el ca sa-mi iau lucrurile si mi-a zis ca gasca lui te-a prins si ar trebui in cel mai bun caz sa fii la spital, mi-am dat eu drumul cuvintelor, explicandu-i calm de ce il cautasem acolo.
Ma impinse usor dupa ce isi aseza mana la gura si imi ignora privirea. Incercam sa inteleg ce se petrece si de ce se comporta asa. Totusi, gandul la ceea ce imi spusese mai de mult imi trecu iar prin minte. De la o atingere am fi trecut la un sarut, de la un sarut am fi ajuns la...
Am scuturat din cap, fiind trezit de rasul lui.
-Si chiar crezi ca ma lasam batut de tipii aia? Nu vezi ce am pe mine? raspunse cu subinteles, radicand ambele brate si incordandu-se, muschii sai iesind la iveala.
Dumnezeule, arata mult mai bine cand se incorda. Am ramas uimit la ceea ce purta pe sub piele, pacheteii de muschi pe care mi i-as fi dorit dar din pacate nu-i putusem avea niciodata. Umerii lati si abdomenul perfect ce iesea la iveala nu puteau fi ignorati.
-Dar tu de cate ori mergi la sala? il intreb serios, si totusi avand un zambet pe fata atunci cand mi-am dat seama ca in loc sa ii faca gasca lui varumeo ceva, ii facuse el tipilor din gasca.
Surase, apoi se ridica din pat si porni spre bucatarie, nu inainte de a ma ciufuli. Chiar ma bucuram ca revenise la vechile obiceiuri, fiind nemaipomenit de fericit ca fratele meu era in sfarsit langa mine, atunci cand crezusem ca l-am pierdut pentru totdeauna.
-Mancam ceva? ma intreba, descizand frigiderul si privind inauntru.


Dupa ce am mancat, ne-am dus amandoi pe canapeaua imensa din sufragerie si am inceput a vorbi vrute si nevrute, pana cand ramasesem cu vreun subiect de discutie. Mi-am lasat capul in poala lui, acesta jucandu-se cu suvitele mele de par si zambindu-mi, muscandu-si uneori buzele, parca abtinandu-se din a face ceva ce m-ar deranja.
-Deci te-ai ingrijorat pentru mine?
-Normal, esti fratele meu, i-am raspuns, punandu-mi mainile incrucisate la piept, insa tot ramasesem in acea pozitie.
Mi-am inchis ochii, miscarile sale cu degetele pe fruntea mea parca relaxandu-ma.
-Intr-un final tot nu am reusit sa imi iau lucrurile, am oftat.
-Mergem maine!
-Vii si tu? am tresarit de fericire, crezand ca imi va spune ca are treaba, sau orice alta scuza, numai ca sa nu dea ochii cu brunetul meu verisor.
-Sigur, daca doar cu ajutorul meu iti poti recupera lucrurile, atunci vin.
Nu-mi puteam crede urechilor ce auzisem. Cu toate ca inima mea o luase razna doar de la o simpla replica de a lui, imi venea sa sar pe el si sa ii prind obrajii in palmele mele apoi sa il sarut, si totusi n-am facut-o. Probabil cum ma abtineam eu se abtinea si el.
-Te anunt de acum, sa nu te mire prezenta unei lacuste pe acolo, i-am zis, afisand un zambet sters pe fata cand gandul imi zburase la tipul blond ce parea a fi inlocuitorul meu.
-Lacusta? chicoti, probabil gandindu-se la sensul propriu.
-Da, lacutsa, la firgurat, am mormait. Era unu acolo, in patul meu si
Am inceput a-i povesti ce imi vazusera ochii, simtind cum incepea sa se enerveze asa ca am schimbat subiectul, vorbind despre zilele de scoala.

In scurt timp ne ridicaram amandoi in picioare si am mers la bucatarie de unde ne-am luat o doza rece de coca-cola de la frigider. Picaturile transparente ce se scurgeau pe doza de aluminiu m-au facut sa tresar atunci cand, in locul acelui fier, imi imaginam trupul lui Kiru impreuna cu picaturile ce se scurgeau lin, intr-un mod incitant pe trupul acestuia. Am inghitit in sec, scuturandu-mi capul. Nu-mi veneam sa cred la ce ma gandeam si uneori imi era tare frica caci poate blondul reusea a citit ganduri, iar acestea erau unele cam perverse, pana si eu imi dadusem seama de asta.

Ne-am pregatit de culcare, ducandu-ne in dormitor amandoi. Nu stiu cum, insa de data asta ne aflam amandoi in acelas pat. Ne uitam unul in ochii celuilalti fara a spune ceva, pana ce eu am cedat, simtind cum obrajii se imbujorau usor, asa ca mi-am bagat capul in plapuma.
-Daca iti e frig, mai aduc o patura, ma anunta blondul ce parea a fi foarte grijuliu.
-Nu, imi e bine. Noapte buna, i-am zis dulce.
Mi-am inchis ochii, apoi m-am intors pe o parte, dorind din tot sufletul sa adorm, dar gandul ca stateam atat de aproape nu ma ajuta cu nimic. Dintr-un motiv banal, probabil, trupul mi se incalzi atunci cand i-am simtit mana dupa talia mea. Cred ca deja adormise pentru ca ii puteam vedea chipul cu coada ochiului. Respiratia sa calda pe care i-o simteam in ceafa imi facea ca inima sa isi grabeasca bataile inimii, si dintr-un ritm al ticaitului de ceas, deveni ceva mult mai alert. Cum as fi putut dormi in halul asta? Totusi, am inchis ochii si am inceput a ma gandi la altceva, cum faceam atunci cand eram mic si imi era frica de intuneric. Inaru imi spusese sa ma gandesc la ceva frumos, cum ar fi un camp cu flori, iepuri si alte chestii, insa eu ii intorsesem replica si i-am zis ca nu-s fetita. Incepuseram amandoi sa radem, dar asta facea parte din copilaria mea. Si datorita prezentului, ea devenise o alta bucata rupta dintr-un jurnal.

Dupa tot ce se petrecea, am incercat sa fac ce imi spusese Inaru, insa pe acea pajiste nu numai flori si iepuri apareau, ci si Kiru gol. Dumnezeule!! De ce ma gandeam la asta? Am tresarit brusc, simtindu-mi la un moment dat cum inima chiar se oprise in loc, la propriu, caci am simtit o mana in locul umflat din pantalonii mei.
-Kiru, ce faci? am scancit din dinti, privind iarasi cu coada ochiului in directa lui, vazand ca avea ochii inchisi.
Oare dormea si pur si simplu visa, sau se prefacea? Am dus o mana spre pantalonii mei, dandu-i bratul la o parte si rasufland usurat cand acesta isi lua mainile de pe mine. Asta nu insemna ca voi avea sa dorm.
Imi muscam buza inferioara de nenumarata ori, facand asta atunci cand eram stresat ori foarte obosit si nu puteam adormi.

#66
"lacutsa" - lacusta

Well, ca sa vezi. 15 Doar o greseala, sau cel putin, asta am observat eu; daca mai sunt altele, sunt sigura ca alti useri o sa ti le corecteze. ^^
Btw, ma bucur ca ai postat. Si cu starea mea foarte buna [ alaturi de melodia de la Florence and the machine ], crede-ma, chiar sunt bine-dispusa. :]
So... Vad ca (,) Kiru este in regula. Good, ca daca-i facea ceva Inaru.. Eeh, asta e partea a doua. * laughs *. Si exact cum a spus si el, la ce corp are... * perv smile *
Dar revenind... o.o" Hm-hm. Ceea ce s-a intamplat la finalul capitolului mi-as fi dorit sa mai continuie. Pai da, la ce minte am, e ceva normal, deci nu te ingrijora. 21 In rest.. Totu` e ok si ofc, astept capitolul urmator ! Bafta muulta ! * smile & hug *

#67
Ma bucur nespus ca te-ai gandit sa ne aduci nextul, fierbeam in suc proopriu, nu alta! Sunt happy ca sunt bine ambii baieti, Kiru in special. Sa fiu sincera, credeam ca ai sa aduci o drama pe-aici...Sau Inaru sa-l violeze pe Matsuro. E bine sa vezi ca te inseli, cel putin in cazul meu, care de obicei am dreptate. xD
Siii.... Matsuro il vrea. Foarte draguta treaba15 Abia astept sa-l si aiba... sau Kiru pe el15
Baai 24 baiatul asta e mai pervers ca mine, care imi imaginam un elev... si un profesor pe catedra, acolo 24 L-ai facut un eprvers si jumatate si ador asta! Incantatoooor de-a dreptul, nu am cum sa apreciez un asa talent. Mai ai insa de lucrat la propozitii si la descriere. Se poate si mai bine.
Bafta in continuarepupic
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#68
Hmm sa vedem...un capitol foarte reusit8...ma bucur ca nu te-ai apucat si u de dramatisme ca ma saturasem.Ce pot sa spun..ma bucur ca dragul de Kiru nu a patit nimic si ca lui Inaru i-au cam fost date planurile peste cap5 Si ce vise are si Matsu...Kiru gol..delicios:X...sper ca nu ne mai tii mult pe jar...vreau si eu sa se intample ceva intre astia doi20...si asta inseamna cat de curand21
Pot sa continui ce ai inceput in capitolul asta numai ca ar fii bn ca si Kiru sa fie treaz si sa fie constient de ceea ce face15 Soo, bafta la scris si hai cu next-ul>:d<
Searching for answers you will never find
You're losing time with questions, just leave them behind
There's nothing left here
You should be on your way
It's a new beginning
Say goodbye to yesterday

But I question myself
Is it you or someone else?

#69
Da-mi voie sa-ti zic ca da, citisem inainte sa ma anunti71but cu timpul stau cam prost. Si de asta nu prea am mai comentat. Dar ma revansez- sper:d
So..am citit, e interesant, dar tot nu am o parere proasta despre Inaru( bine in momentul acual am eu ceva cu baieti rai21imi place sa le dau prioritate..nu stiu de ce, de fapt stiu, dar sunt motivele mele)
So ...as vrea sa se rezolve misterul asta mai repede, Inaru chiar sa se devodeasca a fi un nenorocit sau nu si sa iasa din vietile lui Matsu si a lui Kiru. Kiru..ceva imiz ice ca e ceva si cu el, dar poate nu enimic. Nu stiu..vreau sa vad cum decurge actiunea. Pana acum a fost interesant.
So...astept capitolul urmator.
Succes la postat si multa inspiratie! Bye bye
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#70
Matsu are ganduri perverse, imi place :X Desi e prea naiv, adica el chiar a crezut ca (,) Kiru e in spital?Pe bune? Inaru va trebui omorat,vad eu cu ce-l omor 39.
Anyway, ma bucur totusi ca nu l-a calcat vre-o masina sau nu a patit ceva, desi era imposibil e personajul principal.
Um... se incinge atmosfera, Matsuro are ganduri perverse si... nu cred ca o sa se mai abtina mult, nici el , nici Kiru care sigur il visa in acel moment pe Matsuro.
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)