Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care cuplu este favoritul tau?
Rain si Eric
27.59%
24 27.59%
Eric si Julio
58.62%
51 58.62%
Rain si Leon
10.34%
9 10.34%
Leon si Julio
3.45%
3 3.45%
Total 87 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Am I your obsession?

#71
Wow!Azi am citit 3 capitole de la trei ficuri yaoi care m-au lasat fara cuvinte...dintre care doua sunt ale tale. 4
"-Ce s-a întâmplat cu tine şi cu vocabularul tău "colorat" ?
M-am încruntat la replica lui şi am început să dau drumul cuvintelor răutăcioase pentru că nu voiam să par că sunt nerăbdător să o fac cu el.
După o serie lungă de înjurături am decis să mă opresc.
-Mai vrei să continui?
" ce romantic! 21 24 21 24
Minunatul yaoi!Totul a fost superb descris,actiunea la fel,dialogul....totul!Se vede ca Eric e indragostit,dar nu recunoaste.Asa sunt astia uke. 21
Nu-mi vine sa cred ca Julio la crezut pe Eric cand a zis ca Cipriano nu s-a atins de el.Cand va afla acesta il va face pe Cipriano bucatele,bucatele!Abia astept asta. 19
Vreau capitolul urmator.
Bye!

#72
Bun:-
Vroiam sa imi fac timp ieri sa il citesc insa nu am reusit, de aceea scuzele mele (in ultimu' timp intarzii mai mereu). Oricum, acum ca mi-am prezentat motivul (debutativ) sa trecem la comentariu in privinta acestui fic mirific ! :]

Titlul ramane sugestiv , concentrand toate semnificatiile simbolice ale textului.Atitudinea contemplativa din trecut, subliniata datorita pasajelor descriptive, se confrunta cu prezentul, situatia prezentandu-si consecintele- infruntarea cu experienta fundamentala.
Actiunea, dupa cum bine stim este subiectul asupra caruia povestea se axeaza, structurand-o dupa bunul plac.Acest fic propune avansarea actiunii in diacronic (ordine cronologica). Desigur, acest amanunt mi-a atras inca de la inceput atentia, cu toate ca aceasta decurge conform propriilor asteptari.
Comedia are un rol moralizator urmarind notele creatiei epice.La fel si romantismul promoveaza liberatetea totala de creatie - s-a pornit de la un material artistic,o situatie intalnita in ziua de zi cu zi (viziune realistica asupra lumii). Tema respectivei opere este contrastul dintre aparenta si esenta, dintre ura si iubire - in cazul nostru, gelozia fiind sentimentul predominant.
Acesta permite o perceptie critica si satirica a propriei lumi atribuita unei priviri exterioare ( fac referire la punctul de vedere a lectorului).

Personajele- sunt conturate atat prin mod direct (pasaje descriptive) cat si indirect(dialog). Acestea sunt cele ce initializeaza actiunea, fiind similari pionilor pe tabla de sah. Figurile de stil si imaginile artistice plasticizeaza exprimarea determinand caracterul carotativ al limbajului. Acestea sunt diversificate si numeroase, sustinand caracterul descriptiv al textului.
Indicile spatio temporare sunt relatate in acest fic datorita povestirii, insa nu sunt frecvent intalnite.
Finalul acestei opere epice zugraveste o antiteza intre cele doua personaje (fac referire la Cipriano si Julio), fiind unul opusul altuia-cu toate ca se pot gasi trasaturi comune.
Anumite replici se concentreaza asupra unui singur punct, ce ii provoaca curiozitatea cititorului, implicandu-l afectiv (martor dupa cum bine stii).
Procedeele utilizate sunt ajutorul expresivitatii, un fic amplu/complex care are drept scop cristalizarea constiintei tale ca si scriitoare. - aspect prefigurat de titlu (element paratextual-G.)
Se pare ca micul protagonist apartine solitudinii datorita nestiintei sale asupra alegerii sale- registrul imagistic.

Insa te-as sfatui sa incerci sa mai adaugi elemente prin care sa-ti pui amprenta asupra propriului fic, pentru a creste nota de autenticitate considerabil (exemplu intalnit recent )- elipsa verbului -sugera imposibilitatea infruntarii temporalului.
Prin ceea ce tocmai ti-am propus, bineinteles nu am vrut sa dau impresia ca nu raman in continuare o fana a fic-ului tau. Imi place si inca te admir datorita calitatii tale de scriitoare, insa as dori sa am si alte criterii de comentat (ti-am propus acel lucru pentru ca stiu ca esti una dintre cele ce reuseste sa adauge ceva nou creatiei sale).

~~ Gata. Am terminat de comentat. Sper sa nu te fi deranjat nimic din ceea ce am spus.
Iti doresc succes in continuare la acest fic!
Astept urmatorul capitol!
(inc-o data imi cer scuze pentru intarziere insa ti-am adus la cunostiinta motivul)
[Imagine: large.gif]

#73
'Ello there. Scuze ca am intarziat atat, insa am fost ocupata cu scoala and stuff. Gome x.x
Revenind, acest capitol a fost minunat. Ati descris fiecare scena perfect, dialogul e la locul lui si nu e sec, chiar deloc 15 Greseli nu sunt, desi eram obisnuita cu acest lucru 10 Hmm il inteleg pe Eric de ce nu a vrut sa spuna despre Cipriano, adica desi ar fi urmat o lupta superba, s'ar fi aflat ca a fost violat, de doua ori plus ca Cipriano mai are si acel filmulet. Ahh santajul asta 105 Si totusi, ar fi interesant ca tocmai Rain sa'l faca pe Cipriano sa'l lase in pace pe Eric, chiar ar fi interesant. Niciunul nu s'ar astepta la asta, mai ales personajele 21 Hmm, m'am cam abatut de la subiect @_@ Oricum, fetelor faceti o treaba buna si sper sa aduceti nextu' cat mai curand ^^

Zbye~
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#74
Se pare ca Eric este foare romantic.

"-De ce te-ai oprit? Mişcă-te…am nevoie de tine acolo" - replica mea preferate. Rawr!

N-am observat greseli, desi poate putina descrieere inafara de cei facea lui sau... intelegi tu. Oricum, ma gandesc cand o sa-i zica sau o sa afle ca l-a violat "domnul samaritean care si-a tinut mainile acasa" - presupun ca in capitolul viitor, iar daca nu, in celalalt care urmeaza.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#75
Hello there hug
Stim, stim ca vreti nextul. Si noi vrem sa il terminam mai repede, dar cred ca am o veste proasta... Cum e vacanta, fiecare pleaca pe unde poate si speram ca putem pune urmatorul capitol inainte sa lipsim o saptamana sau poate doua. Nu vrem sa ne urati apoi ca nu am adus nextul 21 Multumim mult de comentarii hug Am simtit nevoia sa fac acest post, ca daca totusi nu vom posta nextul, sa nu ziceti ca ne lasam de fic. Nu, never, never! ( gata, deja o iau razna de la caldura 21 )
Ca tot vreau sa aduc vorba, sigur ficul devenea plictisistor daca Eric ii spunea atat de repede lui Julio despre videoclip si despre Cipriano, nu? E mai frumos cu suspans si santaj, nu? Pai vedeti xD

Multumim inca o data de comentarii pupic

#76
Multumim inca o data de comentarii, fetelor>:d< V-am adus nextul.


Capitolul 15


M-am trezit dintr-un somn profund, gandindu-ma la ce vis ciudat am avut. M-am agitat, simtind cum inima imi bate cu putere la amintirile acelor imagini din mintea mea. Nu mi-am dat seama cum ma puteam gandi la asemenea lucruri jenante.
“Calmeaza-te, a fost doar un vis… Doar un vis.” m-am imbarbatat, trecandu-mi mana prin suvitele de par. M-am uitat la ceas pentru a vedea cat am dormit, acesta indicand deja ora la care trebuia sa fiu la cursuri. Mai erau doar cinci minute pana se suna de intrare, asa ca m-am gandit sa ajung la timp, mai ales ca aveam destule absente.
Am apucat cearsaful, indepartandu-l, apoi am sarit din pat, pregatit sa bag o fuga pana ce as fi ajuns in sala de clasa. Niciun pas n-am apucat sa fac, fiind cuprins de o durere care ma facea sa scrasnesc din dinti si sa injur. In fata mea erau aruncate la intamplare hainele pe podea, uitandu-ma spre trupul meu care era gol, dandu-mi seama ca acel vis fusese cat se poate de real.
M-am aplecat sa-mi iau hainele de jos, tarandu-ma pana la ele din cauza durerii ce ma despica in doua. Junghiurile erau ca niste sageti ascutite ce imi strapungeau carnea.
M-am imbracat cu chiu cu vai, sperand in tot acest timp sa nu vina nimeni in camera.
Inainte sa ajung pe hol, m-am asigurat ca iau ultima tigare de sub perna, apoi m-am indreptat spre sala de clasa, intrand imediat dupa profesor.
-Bine ca ai venit la timp sa dam testul la matematica, a spus Rain in timp ce eu ma asezam in banca din spatele lui.
-Au, la dracu’, ce test?! Eu am plecat de aici.
Imediat dupa asta, m-am ridicat rapid de pe scaun, pregatit sa ies din clasa. De abia ajunsesem langa usa plin de speranta ca voi scapa de test, cand am auzit vocea dura a profesorului:
-Unde crezi ca pleci, Tennison??
Am facut stanga imprejur dintr-o singura miscare, intorcandu-ma cu fata spre profesorul ce avea o expresie furioasa.
-Aaa… La baie.
-Treci imediat in banca si scoate-ti o foaie de hartie. La fel ca voi ceilalti, rosti ultima propozitie, intorcandu-se cu fata spre cei din banci.
Fara a mai comenta, m-am pus in banca mea, cerand o foaie si un pix pentru ca eu nu venisem cu nimic la mine, exceptand tigarea ce era in siguranta in buzunar. I-as fi zis vreo doua, dar imi era frica ca iar il supar pe taica-meo si ajung in detentie, iar acea camera imputita era ultimul loc din lume unde as fi vrut sa ajung.
-Ma ajuti, da? l-am intrebat pe Rain, acesta intorcandu-se spre mine si dand din cap afirmativ.
Cum ni s-au dat subiectele, cum am inceput sa le citesc de mii de ori in speranta ca voi intelege ceva, insa nimic. In scurt timp am primit o foaie mototolita ce a venit din fata, special pentru mine. Am desfacut-o imediat si am inceput sa transcriu rezolvarile exercitiilor facute de Rain, asigurandu-ma ca nu sunt privit de profesorul ala idiot.
La sfarsitul orei am predat toti foile, unele mai goale, altele pline, apoi i-am multumit lui Rain pentru ca ma ajutase.
-Mersi, frate!
La replica mea imediat se inrosi, iar eu am inceput sa chicotesc, fiind deja obisnuit cu reactiile lui. Inainte de a iesi din clasa, am dat nas in nas cu bosorogul de taica-meo, care ne-a spus sa ramanem inca cinci minute in incapere, pentru a ne da o veste importanta.
-Vreau sa va anunt ca mai este doar o luna pana la proba finala dintre cele doua tabere, asa ca puneti mana si antrenati-va din greu. Timpul asta va trece mai repede decat ati crede voi vreodata. Ganditi-va doar la premiu : scapati din locul asta “mizerabil” asa cum ii spuneti toti dintre voi si va relaxati in excursia din Europa. Asta ar trebui sa va tenteze si sa va puna pe munca!
M-am uitat cu coada ochiului la toti cei prezenti in sala cum imi priveau tatal cu atata curiozitate, numai eu eram plictisit si neinteresat de vorbele sale.
-Va urez succes tuturor, zise cu un zambet mandru pe fata, apoi iesi din incapere.
“In sfarsit pot sa-mi fumez si eu linistit tigarea, dupa testul ala idiot.” am gandit, pipaind buzunarul sa ma asigur ca e acolo, apoi am tulit-o din clasa spre baie, dupa ce am observat ca ramasesem singur.
Ajuns acolo, am deschis usa cu o dorinta mai mare decat o faceam de obicei, insa aceasta pieri imediat ce l-am zarit pe Leon tinandu-l in brate pe Rain, sarutandu-l cu tandrete pe gat, urcand apoi spre buzele sale. Colegul meu gemea sub atingerile blondului, tresarind cand acesta isi trecea limba peste pielea lui sensibila, muscandu-l uneori. Mainile lui Leon ii inconjurarau strans talia, iar Rain statea cu bratele pe umerii sai si ridicat pe varfuri.
Am ramas surprins cand i-am vazut cuprinsi in fapt, aproape cazandu-mi tigara din mana.
Am vrut sa ma intorc si sa plec, dar ceva parca ma retinea acolo. Sarutul devenise salbatic, iar Rain parea ca nu avea nimic impotriva cu asta, ba din contra, il alimenta.
Mi-am inchis un ochi cand Leon isi duse o mana spre partea din spate a pantalonilor, apucandu-l pe colegul meu de o fesa si strangand usor, reusind apoi sa aud un geamat infundat.
Cand am vazut ca actiunea devenea mai dinamica, am tusit pronuntat, atragandu-le imediat atentia celor doi, ce ma priveau surprinsi. Am pasit inainte, vazandu-l pe Rain cum se indeparteaza usor de Leon, insa ramanand destul de apropape incat seful de echipa sa ajunga cu mana dupa gatul sau.
-Tu nu ai altceva mai bun de facut decat sa ne urmaresti pe noi? intreba Leon cu un ton arogant, pe care nu ma gandeam ca il are.
-Baia e publica, am zis nepasator, apoi m-am dus langa chiuveta, aprinzandu-mi tigarea.
Am asezat-o intre buze, tragand cu putere fumul nociv. L-am putut observa in reflectia din oglinda pe Leon cum straba din gura, apoi cum ii sopti ceva lui Rain, plecand din incapere.
-De obicei nu facem asa, spuse blondul, privindu-ma.
-Da, sigur. Daca veneam mai tarziu, cine stie in ce pozitie va prindeam, am spus eu, dandu-mi ochii peste cap.
-Nu, chiar nu facem asa, sau cel putin nu aici, zise blondul, apropiindu-se de mine.
M-am intors complet spre el, fara a-i mai privi reflectia din oglinda, intinzandu-i tigarea.
-Bine, ma. Vrei si tu?
I-am vazut expresia agitata, dand apoi negativ din cap si facandu-ma sa chicotesc.
Restul orelor trecura al dracului de greu, insa imediat dupa aceea fiecare s-a intors in camerele lor. Ma obisnuisem deja ca toti de pe culoar sa imi faca loc, dar tot tarandu-l pe Rain dupa mine.
“Pun pariu ca si peste zece ani, Rain va fi la fel de timid.” am zis in intimitatea gandurilor mele, privindu-i roseata din obraji cu coada ochiului, in timp ce mergeam spre camera. Odata ajuns acolo, m-am trantit pe pat, tinandu-mi mainile indoite la ceafa. Brusc, in fata ochilor mi se derulara imagini cu patul gol, aducandu-mi aminte de spusele prietenului meu. Intr-o fractiune de secunda m-am gandit cine ar fi putut sta in patul asta inainte sa fie dus la cealalta echipa. ,,Oare inca mai era la academie?”
Gandurile mi-au fost intrerupte de o voce care ii era adresata lui Rain:
-Ce faci, pisoias? Pot sa ma asez langa tine? intreba un tip inalt si brunet de langa patul blondului. Si, fara a mai astepta un raspuns, se si aseza peste el. Trupul acestuia era bine facut, observandu-se muschii lucrati prin camasi. Privirea lui exprima numai perversitate si dorinta de a avea pe oricine si cadea in mana.
M-am ridicat repede cand blondul scanci sub atingerile sale, apropiindu-ma de patul lui. Puteam vedea cu usurinta frica din ochii lui Rain.
-Te crezi smecher, ma? Ia-te de cineva pe masura ta, m-am rastit la el, prinzandu-l de mana si tragandu-l intr-o parte pentru a se da jos de pe colegul meu.
-Ce, ma? Vrei si tu? replica brunetul vizibil nervos, apucandu-ma de guler si tragandu-ma mai aproape de el, putand astfel sa ii simt respiratia.
-Lasa-l frate, ca nu cred ca ai chef sa te pui rau tocmai cu Julio, se auzi o voce din ce in ce mai aproape de noi, putand observa cu coada ochiului ca venea de la un tip imbracat in uniforma verde.
-Ce legatura are Julio cu bunaciunea asta de roscat? rosti brunetul, prinzandu-ma de maxilar si analizandu-mi chipul.
-Tu nu stii ca e papusa lui?
Mi-am indreptat atentia spre celalalt tip, intorcandu-ma plin de draci spre el, ridicand pumnul si lovindu-l pentru a ma descarca din cauza acelei replici.
Spre surprinderea brunetului si a lui Rain, tipul nu reactiona in niciun fel, ci din contra, se intoarse, tinandu-si mana la falca, apoi il lua pe brunet si se indreptara spre iesire.
In acelasi timp, intra pe usa un baiat slab, cu parul tuns scurt si blond, tinand in mana un teanc de hartii.
-Eric, scuze ca te deranjez…
[Imagine: 35j9hll.png]
"If yaoi were a vodka And I were a duck I'd swim to the bottom And drink my way up.
But yaoi ain't a vodka And I ain't a duck, So give me some yaoi And shut the f**k up."

#77
Off ! :X
Ăsta da capitol. *lovely* Ştiţi ce, fetelor ? Întodeauna m-am întrebat cum de puteţi scrie atât de.. perfect... Pentru că eu chiar nu deosebesc când scrie Fani sau Dyx. De-asta, voi faceţi cea mai bună treabă împreună. ^^ I love it ! <33
Şiii într-un final, observ că aţi adus capitolul. Btw, nu aţi întârziat foarte mult, să ştiţi. Pfft, dacă aţi ştii cât întârzii eu de obicei.. -.- *laughs* . All right, then. Back to this chapter.
Cam ciudat brunetul ăla care se dădea la Rain. Prima dată, credeam că e chiar Cipriano - nu mă îndoisem nicio clipă - dar, iată; nu a fost el. Ah, şi unde-i poza cu tipu` şmecher ? 45 E clar că e o bunăciune. 38

Eheheh, la ce mă mai gândesc şi eu... 9 Oricum, baftă în continuare. ^.^

PS: I hope I`m first ! ;o3

#78
Superb capitolul, la fel ca celelalte, faceti o treaba minunata impreuna.
Leon si Rain sunt draguti, le-a stricat Eric placerea din baie4 . Ciudat tipu' care s-a dat la Rain
Citat:Lasă-l frate, că nu cred că ai chef să te pui rău tocmai cu Julio, se auzi o voce din ce în ce mai aproape de noi, putând observa cu coada ochiului că venea de la un tip îmbrăcat în uniformă verde.
-Ce legătură are Julio cu bunăciunea asta de roşcat? rosti brunetul, prinzându-mă de maxilar şi analizându-mi chipul.
Nu va puneti cu papusa lui Julio ca mancati bataie4, oricum sunt curioasa ce are tipul blond sa-i spuna lui Eric.
Bafta la scris si multa imaginatie, sa ma anunati si pe mine cand puneti nextu'pupic

#79
Ce bineee! Next-ul. Ce pot spune... faza de la final cu papusa mi-am placut cel mai tare o//o . O recitesc intr-una si intr-una. In ce pozitie ia prins vulpita noastra pe cei 2. Cum zicea daca venea ai tarziu ii prindea intr-una... . Ca de obicei suspans la fiecare capitol . Cine-i blondul? Ce vrea? Ce o sa ii spuna? Atatea intrebari. Abia astept next-ul sa vad ce se mai intampla pe acolo. Eram super-sigura ca acela nu era un vis, ci realitate pura. Well... ce sa mai zic in afara ca mi-a placut. Totul este super super interesant. Acest fic este unul din preferatele mele.
Succes in continuare cu scrisul. :bv:

#80
'Ello there ^^
New chaper, hurray. So letz see. Hmm mi se pare mie sau pe Eric l'a deranjat faza din baie? Nu stiu, sincer, mi s'a parut ca e ... putin gelos. Ar fi cute sa fie asa 65 Descrierea este perfecta, parerea mea si mi'a placut faza cu acel pumn dat tipului din spatele tipului brunet, desi daca era ceva mai multa actiune acolo nu ma suparam : - " . Dialogul e kawaii, nu e deloc sec, ba chiar e interesant. Si hmm presupun ca brunetul acela nu o sa mai apara, sau o sa incerce in continuare sa se dea la pisoiasul meu? Hmm o sa primeasca o bataita de la Eric, cred. Tot cred ca ar putea exista o relatie intre Eric si Rain, nu stiu de ce, insa nu'mi pot scoate din minte aceasta idee.
Well, in concluzie, capitolul a fost cute, la fel ca intodeauna, si astept cu nerabdare nextu'

Zbye~

P.S - sper sa ma anuntati si pe mine [ca si de data asta 10]
Time you enjoy wasting, was not wasted.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.382 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)