Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Telefoane

#21
Sincer telefonul meu este saracul destul de lovit de soarta si are abia vreo 4 luni de cand l-am achizitionat, sunt destul de dependenta de el, vorbesc mult si ma lungesc deseori la povesti cu prietenii care nu-mi sunt aproape, dar mai rau este ca mereu cand am o problema pun mana pe tel si sunt fara sa incerc sa o rezolv singura. SMS-uri dau in prostie si mereu am cost peste norma. Oricum incerc sa ma las si sa mai uit de telefon din cand in cand. Si eu cam pierd telefoanele T_T, dar incerc sa fiu atenta cu ele. Nu am schimbat prea multe telefoane pentru ca ma atasez emotional de ele si imi sunt dragi. Sunt genul de persoana care isi alege un telefon bun la un pret rezonabil si care pastreaza telefonul destul de multi ani.
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^

#22
Teleeeefonul. xD E util & stuff, adica nu cred ca as rezista fara el. Dar in acelasi timp sunt genul care nu isi ia telefonul peste tot. Cand plec undeva cu ai mei (pentru putin timp, nu concediu sau ceva in genu') nu mi-l iau pentru ca nu vorbesc prea mult la el. Doar daca vreau sa aranjez ceva. Si daca ma suna cineva in timpul ala, asta e. In plus, mare parte din timp e descarcat. Sta descarcat cu zilele and, guess what, I'm alive. xD
De multe ori il folosesc doar pentru muzica, pentru ca are memoria destul de mare si nu se descarca prea repede daca ascult muzica.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#23
Sunt singura care nu da doi bani pe telefonul ei ? Si asa e o buturuga 78 . Cand ies afara, ori vorbim pe mess sa ne intalnim, ori vorbim atunci cand ne vedem ultima oara. Primele doua luni din vacanta telefonul meu a zacut mort. Probabil din lipsa de credit.

Ador sa vorbesc la telefon, numai ca nu am niciodata credit, si sfarsesc prin a-l folosi pe cel al fratelui meu .

Yeah, I have a [Imagine: samsung_sghj700v_12706.jpg]
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#24
Îmi iubesc noul telefon pentru că pot să fac o groază de chestii cu el, de la liste cu muzică (și am stat vreo două ore să îmi transfer din pc în telefon melodiile iar apoi să le așez pe genuri :3), radio, poze super clare (camera face niște poze absolut drăguțe xD), pot să desenez, etc, etc.

De vorbit la telefon, destul de puțin, conversațiile mele sunt în medie de 2-3 minute(și asta e mult, de ex cu mama nu vorbesc mai mult de 30 de secunde :] ), iar pe timpul școlii când nu apuc să îmi văd prietenii prea des, să zicem că mă mai lungesc vreo 30 de minute-o oră cu vreo prietenă. Sau cine știe ce alte situații speciale. Mai ales pentru că prefer să tastez sms-uri și uneori ajung în situația în care rămân fără. (bine, nu am rămas chiar fără, mă încadrez perfect în 500 pe lună)
Nu știu de ce, dar mi se pare mai ok să transmiți cuiva un mesaj, o urare de aniversare de exemplu printr-un sms decât să te bâlbâi la telefon câteva minute și să nu mai știi ce să zici. (pauzele alea de reculegere nu sunt tocmai frumoase, mai ales dacă nu ești foarte apropiat de persoana cu care vorbești).

Am stat și telefon cel mult două săptămâni și era oarecum frustrant, dar cu ajutorul telefoanelor celor din familie mai diminuam problema 21.

Nu pot să spun că sunt dependentă, dar telefonul este până la urmă o necesitate, un ajutor de nădejde, un instrument împotriva plictiseliii și ce mai vreți voi xD

#25
Am avut pana acum un Bosch antic, un Ericsson T10s la fel de vechi, un Nokia 1100, un Sony Ericsson k310i, care mi s-a stricat asa ca l-am schimbat cu un Motorola W490 (simpatic ca design, varza ca telefon). Astea toate pe Vodafone.
Acum 2 ani am decis sa imi fac si un abonament Cosmote, pentru ca aveam cunoscuti in retea si era rentabil pentru mine. Am primit atunci un Samsung SGH J770, un telefon pe care il ador.

[Imagine: 35bv7ua.jpg]
E facut pentru muzica, suporta card de pana la 8 giga, insa folosesc doar unul de 4.
Are un ecran mare, motiv pentru care il folosesc adesea pentru a ma uita la filme si seriale cand mai merg cu trenul 4
Ma enerveaza insa ca nu prea pot instala aplicatii java mai mari de 4-500 de kilo, a se citi toate jocurile interesante.
Daca e lumina naturala, face poze superbe. In alte conditii insa, nu prea exceleaza..
Ce mai imi place la el e faptul ca il tine destul de mult bateria. E drept, reusesc sa il aduc la o singura linie intr-o zi, daca imi puntea mintea la el, dar cu liniuta aia pot vorbi 45 de minute la telefon (testat in repetate randuri). M-a tinut chiar odata vreo 3 zile, cu o singura liniuta la baterie (ce-i drept, nu l-am folosit decat ca alarma, o mana de sms-uri si 4-5 minute de convorbiri la telefon).

Dupa ce mi-am luat acest Samsung, mi-a cedat Motorola, asa ca a trebuit sa imi iau alt telefon pentru Vodafone. Asa ca am luat un Sony Ericsson s312.

[Imagine: 28iq0ie.jpg]
Mare teapa mi-am luat cu el.
Face poze varza, are un ecran varza si nici nu pot instala jocuri de pe el decat daca le pun pe card... ori card pentru el nu am avut, pentru ca necesita card tip M2, nu are suport pentru micro sd-uri...

Intre timp, am renuntat la el. Am primit de la o cunostinta de familie un Sony Ericsson din seria Walkman, model tare simpatic, dar la fel de varza ca telefon (nu mergea sa instalez jocuri pe el >.< )
Pe asta l-a luat sora mea si mi-a lasat mie telefonul ei 4 Un Nokia 5130 Xpress music.

[Imagine: 28hg5cg.jpg]

Desi e facut special pentru muzica, se aude extrem de NASPA la casti. Nu pot sa il suport. Are in schimb un difuzor puternic la care se aude destul de clar. Pacat insa ca nu sunt genul care merge dupa el cu lautarii urland din telefon. Face si poze ciudatele, cu efect straniu de blur, deci e half-fail.
E insa si half-win 4 Are un ecran foarte bun, pe care se vad imaginile uimitor de clar, chiar am ramas impresionat cand am vazut prima data cum se vede o poza pusa ca fundal. Si, partea cea mai misto, e ca suporta o tona de jocuri tari, inclusiv jocuri 3D. Momentan insa il folosesc mai mult ca sa joc Pokemon Gold pe el, folosind un emulator de Gameboy Color pentru telefon 4


Samsungul ramane baza 4 Imi place foarte mult, e un telefon util si arata foarte elegant. Plus ca e si rezistent la socuri, ceea ce e bine ca l-am scapat deja pe jos de foarte multe ori 21

#26
Oh, da... Telefoane. Am inceput cu un Sagem MyX-1, care cat de rahatel era pe langa telefoanele de acum, era mult mai mic si usor de folosit decat rahaturile la moda atunci, adica Nokia 3310. Pe urma am trecut pe un Sagem MyX-5 care isi facea si el treaba, urmat de un W810i de la Sony, pe care il am si acum, dar folosesc un W910i, care momentan tocmai a fost scos de pe masa de operatii. Merge el, dar am nevoie de handsfree ca sa pot vorbi la el.
Alte telefoane care mi-au trecut prin mana:
LG KP501 Cookie: cel care s-a gandit sa puna un hardware infect, un touchscreen si interfata infecta bazata pe Java la acelasi loc, sa arda in focurile iadului. Macar calitatea audio era multumitoare, in rest era un jaf de telefon.
Samsung S5230 Star: Idem mai sus.
Sony Ericsson Xperia X1: Jos palaria. Telefonul era pur si simplu extraordinar, singurul lucru care m-a enervat la el a fost ca a dat in prostia celor de la Nokia, mai exact, era mare si greu. Inca vreo 10 si aveam materiale de constructii pentru o vila.
Nokia N97: Nu degeaba l-am numit usa de autobuz...
Motorola W377: Just o phone... si isi facea treaba expectional pentru just a phone
Samsung C502: Same Motorla W377.
I laik pie... and beer... period.

#27
Un samsung f480 care refuza sa moara desi l-am scapat in zapada,apa,noroi.Telefon m-ai incapatanat ca asta n-am avut.aa..si 2 lg, un gt505 si un kp502 cookie.Telefoane luate din plictiseala pt ca sunt obisnuit sa vorbesc prin emailuri.21

#28
Dap , eu am telefonul asta de aproape un an , E un LG Gw300 [Imagine: lg-gw300.jpg] Mi-a la cumparat maicamea cand a venit in vizita in vara ce sa zic.
Nu sunt dependenta de el mai ales ca il arunc pe unde nimeresc cand ajung acasa si il tin mereu pe silentios ...trimit multe mesaje daca e dar sa sun pe cineva nu prea mai mult messengeru si astea .
Deci nu nu sunt dependenta de telefon si nu cred ca ai mare nevoie de telefon 65. anyway .
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#29
Eu cu telefonul meu mă înteleg bine,deşi îmi străng bani pentru unul cu 'taci'(touch). De ce,pentru că este unul digi,şi nu pot face nimic cu el,doar smsuri şi telefoane.
Nu mă dau în vânt după el,dar aş rezista cu greu fără ca micuţul aparat comunicativ să fie,în buzunar. :3
Oricum,unii care nu rezistă fără el,nici dacă se duc la baie(stiu cazuri) sunt abolut crazy. XDDD
Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.

T.O.P&G-Dragon RULEZ


#30
Eu....am telefon cu "taci".Nokia 5800 Xpress Music.E frmusel si l-am cumparat doar pentru card de 8G Zuppy03 si wireless.In rest ...ecranul e mare,special pentru a naviga cu usurinta pe net iar camera de 3.2 mp ma dat cu planetarele in sus21 Oricum e mult mai bun ca celelalte avute pana acum: Nokia 6580;Nokia E5 si inca 2 dar nu mi le mai amintesc...
In general vorbesc prin sms-uri sau video call (Cea mai tare chestie inventata pentru telefoane) :chuu: Are doar 2 zgarieturi (miramas,pentru ca restul aveau minim622 )
Iar in rest e bunicel21 poza:
http://www.displayblog.com/wp-content/up...smusic.jpg

ZbYe :bye:
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)